@NannyB74
Lid van Campercontact sinds 2020

Aangekomen rond 21u, we konden het laatste plaatsje in nemen. Toiletten waren reeds gesloten, ook water en afvoer waren afgezet. Dus heel basic “gekampeerd”, maar was ook de bedoeling op doorreis naar skivakantie. Voor 1 nachtje dus zeker te doen, rustig plekje.
Deze plaats uitgekozen om de laatste avond van onze 1ste lange buitenlandse camperreis te kunnen vieren met een etentje waar we konden blijven staan om te overnachten. Zeer lekker gegeten voor weinig geld. Een paradijs voor kids die hier volop kunnen spelen. Jammer genoeg waren wij nadien het eten voor de muggen. In Zweden zelfs zoveel last niet gehad van die beestjes...
Zalige camping met kids! Ruime plaatsen, alle faciliteiten, ook go-charts gratis, leuke strandactiviteiten,... we sliepen hier maar 1 nacht maar genoeg te doen en te zien voor meerdere dagen. Een toppertje!
Ruime rustige camperplaats vlak aan leuke zwemvijver. Het weer was minder maar de kids zijn toch gaan zwemmen, het water was lekker warm en proper. Er staan zelfs 2 toitoi’s, wat voor ons een pluspunt is. Je kan ook helemaal rond de vijver wandelen, mooi!
Ruime rustige plaatsen. Rustige locatie, alle voorzieningen inbegrepen. Ruim en proper sanitair. Enkel zwemmogelijkheden missen we hier.
Grote ruime staanplaatsen, rustig gelegen aan bos. Vele faciliteiten maar waren niet zeker of er drinkbaar water was dus niet gedurfd te nemen. Met drinkbaar water en een (klein) speeltuintje had dit van ons een 9 gekregen.
Mooi plekje voor een overnachting. Geen voorzieningen maar kost ook niks.
Wat een ruime propere camping met alle nodige comfort! Wij kozen voor de camping i.p.v. camperplaats omwille van de kinderen. Leuke speeltuigen, vlak aan zandstrand, met zicht op het mooie meer, alle voorzieningen,... je kan ook kano, motorboot of waterfietsen huren. Zeer vriendelijke behulpzame Nederlandse dame aan de receptie. Voor ons is dit top dus een 10!
Ruime rustige en propere kamping. Alles vlakbij, zelfs supermarkten achter de hoek. Binnenzwembad en ijsbaan naast de camping is ook een extra troef.
Ruime camping. Wij hebben hier 1 nacht gestaan zonder stroom (enige nog beschikbare maar niet nodig voor ons voor 1 nacht). Langs drukke weg maar ‘s nachts geen last van gehad. Idd beetje verouderd maar alles zeer net, zeker ok voor ons! Leuk om te zwemmen, terwijl kids spelen / zwemmen kan je hen vanop het terras in het oog houden. Ijsjes, warme maaltijden en frisdrank te verkrijgen.
Jammer genoeg konden we hier maar 1 nachtje blijven, hier hadden we wel wat langer willen blijven... Prachtige omgeving, leuk om te zwemmen, speeltoestellen voor de kids... douches wel betalend. Voordeel voor de kids: Nederlandstalige receptie en veel Nederlandstalige kinderen om mee te spelen.
Minimaal qua voorzieningen (wel een wc wat voor ons toch wel een pluspunt is) maar super qua ligging. Vlak aan het meer waar je heerlijk kan zwemmen. Fijne plek op doorreis en zeer rustig.
23 juli 2019 Aangekomen rond 20u30 en we hadden het geluk het laatste plekje te krijgen. Vlakbij Ales Stenar en vandaar kan je mooie wandelingen maken langs het water. Niets van winkel of bakker in de buurt gezien. Goed dat er WC en douche is maar steeds file door de drukte. Vrij prijzig voor wat het is maar ok voor 1 nacht.
Een toplocatie! Het ontbrak ons aan niets, alles ruim aanwezig, alles in leuk Lego-thema. Op loopafstand van Lalandia, Legoland, het Legohuis, het sculpturenpark... Zijn geld zeker waard!
Hier op doorreis 1 nachtje gestaan. Heel mooie omgeving! Heerlijk rustig en voldoende plaats. Pluspunt voor ons was de wc die ook ‘s nachts toegankelijk bleef. Heel netjes en wc-papier en papieren handdoekjes waren er. Voor ons geen probleem daar dan 50cent voor te betalen.
Mooie rustige ruime camperplaatsen met veel voorzieningen. Zo zouden er meer mogen zijn! Als er nog een wc was geweest was dit voor ons nog een pluspunt en hadden we 10 gegeven. Speeltuin en zwembad vlakbij, kort bij centrum, mooie uitvalsbasis voor wandel- en fietstochtjes. Voor ons zeker die 10€ waard!
Een top-adresje voor levensgenieters en lekkerbekken zoals wij! Een wc dat ook buiten de openingsuren beschikbaar is was voor ons een extra pluspunt geweest, maar doordat we dit een super concept vinden geven we toch graag een 10! Zeer vriendelijke uitbater. We voelden ons absoluut niet verplicht iets te nuttigen maar blij dat we dat toch deden. Super lekker gegeten en gesnoept!
Heel rustige kamping, naast een bos en dicht bij het centrum. Leuk om te wandelen en te fietsen. Alles aanwezig wat we nodig hadden. Kids konden leuk spelen. Enkel douche apart betalen (1 jeton = 1€, 8 min. ruim voldoende voor een lekker warme deugddoende douche). Sanitair was heel proper. Voor ons een leuke ervaring!
Zeker in de vakantie op voorhand te reserveren! Aanmelden bij de eigenaar. Zeer vriendelijke man die je graag met raad en daad bij staat. Was zeer aangenaam hier onze eerste nachtje in de camper door de brengen. We voelden ons hier ook echt veilig, de plaatsen zijn onopvallend en beveiligd met camerabewaking. Alle plekjes in Oostende zijn te voet bereikbaar.
De beschrijving klopt niet helemaal (meer), maar zeer mooie camperlocatie! Was even zoeken hoe en waar te betalen (ook de politie wist van niets maar was zeer hulpvaardig om dit mee uit te zoeken). Goede ligging, kort bij de markt en vele wandel- en fietsmogelijkheden in de buurt.