@NathalieBorgman
- 2020
2 nachten in oktober verbleven. Mooie plek met uitzicht op zee. Water en stroom op de plek aanwezig. Sanitaire voorzieningen netjes. Vriendelijke eigenaar, die je welkom laat voelen. Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Aanrader.
Sitecode: 19315
Wij waren 2 nachten in oktober op deze camping. Vriendelijke eigenaren, goed onderhouden camping, nette sanitaire voorzieningen. Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Een aanrader!
Wij waren op doorreis en gingen er al vanuit dat we op de parkeerplaats buiten de camping zouden staan. Hier betaal je €20,- voor (incl. stroom). Ik vond de mevrouw bij de receptie niet vriendelijk en gastvrij. Vriendelijkheid kan het verschil in aantal sterren bepalen. Plek is prima verder. Mooie wandeling mogelijk.
Gastvrij, supervriendelijk en zeer behulpzaam. Dat alleen al is 5 sterren waard. We hebben hier 1 nacht gestaan, omdat we op doorreis waren. Alle faciliteiten zijn aanwezig en zeker voor een verblijf van 1 of 2 nachten helemaal prima. Een aanrader!
We zijn hier 1 nacht geweest. Hele vriendelijke, gastvrije mensen. De ambiance is mooi, prettig en rustgevend. Sanitair is niet geweldig, maar wanneer je op doorreis bent, is dat minder belangrijk. Zeker een aanrader.
Zeer vriendelijk ontvangst. Voldoende ruimte voor een camper van 7 m. stroom inclusief. Sanitair was, ondanks twee keer per dag schoonmaak, niet best. Vooral erg verouderd. In de douche (50 cent= 3,5 min) geen ruimte om je om te kleden. Wij zijn maar twee nachten gebleven en voor het doorreizen is het een prima plek. De camping ligt aan een groot meer. zonsondergang is inderdaad prachtig. De nachten zijn erg stil. Camperservice aanwezig
Prima parkeerplek voor een bezoek aan San Marino. De parkeerplaats ligt direct aan de voet van de stad en dichtbij de liften naar boven. De weg er naar toe is, voor de ongeoefende bestuurder, met haarspeldbochten en 18% stijging wel een uitdaging met een camper. Wij zijn een nacht gebleven. €15,00 per nacht.
We zijn hier twee nachten geweest (doorreis). Vriendelijk ontvangst en mooie schaduwrijke plekken. Stroom inclusief. Verhouding prijs- kwaliteit niet goed, te duur. €73,00 voor 2 personen per nacht. We hebben op vergelijkbare plekken gestaan waar de verhouding beter was.
We hebben 4 nachten op deze camping, B-zone, gestaan. Prima camping, schoon sanitair, vriendelijk personeel, dicht bij het strand. We zijn met een boot à €10,- p.p. naar Trogir geweest. Aanrader.
Uitstekende camperplaats. Verharde camperplaatsen met daarnaast een groenstrook. Sanitair prima. Stroom, water en wifi inclusief. Eigenaren zeer gastvrij en vriendelijk. We kregen bij aankomst zelfs een borrelplankje. Deze plek is heerlijk wanneer je op doorreis bent of wanneer je Zagreb wilt bezoeken (taxi of openbaar vervoer).
Wat een mooie en fijne plek! Zeer vriendelijk en gastvrije eigenaren. De camping ziet er heel netjes en verzorgd uit. Sanitair netjes en erg schoon. Een aanrader!
Prima camping voor één of twee nachten. Ruime plekken met stroomvoorziening. watertrappunt voor drinkwater en de mogelijkheid om chemisch toilet te legen. Vriendelijk, Engels sprekende, receptioniste. Douch: open ruimte met douchegordijnen.
Prima voor hooguit twee nachten. Je mag zelf je plek kiezen, maar dat heeft als gevolg dat de plaatsing chaotisch is en er soms maar weinig plek is. Je zit bij de buren in de voortent zeg maar. Er zijn maar enkele stroompunten. Een lange stroomkabel is aan te bevelen. Eigenaren spreken geen andere talen, waardoor communicatie lastig is. Voor ons is dit een typische ‘doorreiscamping’.
Een prima locatie om een nachtje te verblijven. Betalen via een zuil (€10,00). Er is een mogelijkheid om stroom aan te sluiten. Wij kwamen in het donker aan en dan moet je wel even zoeken om de ingang te vinden.