@NathalieMeijboom
- 2004
- Fiat Ducato Pössl Roadcruiser B
- 2021
- Buscamper
Hele mooie locatie en als je door hebt hoe alles werkt een prima plek waar alles aanwezig is. Wel een zoektocht naar de plek waar je kunt betalen en hoe het werkt om het sanitair binnen te komen. je krijgt een code die zelfs toegang geeft tot de keuken waar alles aanwezig is!! Al met al een top locatie.
Fijne, mooie en rustige camping op een heerlijke plek. Op loopafstand van de zee en de camping heeft alle voorzieningen die je nodig hebt (heerlijke douche!). Peter weet veel van de omgeving en heeft leuke tips.
Prachtige plek! Weg er naar toe is een zandpad. Grote campers kunnen denk ik niet over het bruggetje. Heel vriendelijk ontvangen door een eigenlijk alleen Deens sprekende dame. ‘s Avonds heerlijk gegeten. Deense versie van de hamburger. Veel keuze ook!! Wel een beetje vergane glorie maar gezellig, schoon en fijne plek.
deze camping bestaat niet meer
heerlijke mini camping gerund door een geweldig stel mensen. niks is teveel gevraagd. verse broodjes in de ochtend. mogelijkheid om in de avond iets te eten. schoon sanitair. gezellige “kantine”. in de avond gezelligheid rondom de vuurschaal. al met al “the place to be voor een heerlijke relaxte tijd”.
Al een aantal keer geweest en ook nu weer een heerlijke 2 dagen gehad. Bij Ton en Nancy is niets teveel gevraagd en is het altijd gezellig. Het is ook zeker niet voor het laatst dat we langs gekomen zijn!!
mooie en rustige omgeving. lekker eten in het restaurant en dan gewoon in je camper overnachten. niks mis mee! wij hebben dan ook niks nodig als alleen een slaapplek.
mooie en nette camperplaats. Rustig gelegen. leuk dorp. als je niks nodig hebt helemaal prima!
Mooie plaatsen aan het water. Schoon sanitair en meer dan vriendelijke ontvangst. De geluiden van spoor en de weg vonden wij niet hinderlijk. Heerlijke tijd gehad .
Mooie camping! Jammer dat er weinig improvisatie talent is. Wij kwamen aan in de pauze, briefje op de deur dat we een plekje konden zoeken en later melden. Paniek toen wij ons gingen melden. Ze waren helemaal vol! 1 nachtje mochten we blijven. Er was ruimte genoeg ook naast de enorme grote plekken. Met een beetje meedenken hadden wij hier graag wat langer gestaan want stroom hebben wij niet nodig. Heel jammer.
vandaag hier aangekomen. hartelijke ontvangst bij de receptie met goede uitleg over waar te staan en waar de toiletgebouwen zijn. heerlijk meer om in te zwemmen. prijs is fors maar wel ruimte en schaduw genoeg!
super leuke en nette plek!