@NathalieNomiHenk
- Gezin met kinderen (0-12 jaar)
- Volkswagen California
- Buscamper
ruim parkeerterrein met veel plaatsen. Doordeweeks staat kantoorpersoneel hier, maar s avonds en in het weekend is het helemaal vrij.
gesloten !
fantastische locatie! mooie camperplaatsen en betaalbare hutjes. Goed verzorgd sanitair (wel enkel bij de receptie) met gratis douches. Mooie omgeving met veel wandelroutes. Receptie is beperkt open, maar je kan staan op de plek en later betalen. Van de hutjes zit de sleutel gewoon in de deur.
heerlijk rustige camping (een verademing met sommige nabijgelegen campings) en naast het gletsjermuseum. Een fantastisch uitzicht op de gletsjers zelf. 300 Nok per nacht exclusief stroom. Douches zijn niet gratis. Ruime plekken en vriendelijk ontvangst.
310 NOK (300 voor 2 pers) voor een plaatsje op het grasveld zonder stroom.
prijs is 360 nok voor plaats zonder stroom. Op het grasveldje mag je staan waar je wilt, maar bij hevige regenval moet je wel uitkijken dat je niet gaat slippen/vast zit. Eten kan in het hotel ernaast.
leuke simpele camping voor 300 Nok inclusief elektriciteit. Je moet betalen bij de landwinkel 100m verderop, maar die was op zaterdag gesloten na 15.00 uur. We hebben het telnr gebeld die bij de ingang stond en om 20.00 uur kwam de eigenaresse langs. Mooi uitzicht en redelijke plekken. De ferry er naartoe is gratis.
aardige camping, niet erg vriendelijke staff, maar redelijke plaatsen en voor 290 nok voor overnachting zonder electriteit en 20 nok voor een douchemuntje van 5min.
heerlijke plek voor een tussenstop. officieel 4 plekken, maar er stonden ruim 10 campers geparkeerd.
dure camping. 530 skr voor een 7mtr plek op een veldje en 560 skr voor een 10mtr plek met uitzicht op het meer. Wel veel douche en toiletmogelijkheid.