@Nathynath
Lid van Campercontact sinds 2018
Dit is de tweede keer dat we hier overnachten om champagne te kopen, en de ontvangst is altijd zo hartelijk. De overnachting is gratis en er is water en elektriciteit.
Bedankt voor jullie warme welkom en vriendelijkheid! We hebben een heerlijke, rustige nacht gehad in een prachtige omgeving. We kijken ernaar uit jullie producten uit te proberen. Het enige wat jammer is, is het gedrag van sommige andere camperbezitters. Er staat duidelijk aangegeven dat de ruimte beperkt is tot drie campers, en toen we de volgende ochtend wakker werden, waren we met z'n negenen. Het zou jammer zijn als de toegang op een dag beperkt zou worden door dit soort misstanden.
Eén woord: perfect! Zeer vriendelijke en gastvrije gastheren. Proeverij bij onze aankomst aan het eind van de dag. Heerlijke champagne. We zullen terugkomen !
Sitecode: 19194
Onze favoriet ! Idyllische en rustige plek. Enige minpuntje: de toiletten zijn niet super schoon.
Ik zou zeggen tussen 3 en 4 * De pluspunten: prachtige plek, zeer rustig en ontspannend. Aan de rand van een meer met ponton om naar binnen te gaan. Zeer vriendelijke ontvangst. Zeer schoon sanitair. De -: een beetje duur (27 € / 2 p./nacht in een camper), douches betalen Zorg voor een zeer lang verlengsnoer.
We verbleven hier voor een nacht. Ideaal! Zeer rustige en zeer aangename plek aan een meer. Alles is perfect onderhouden. De eigenaar is gastvrij en vriendelijk.
We stopten daar op een avond. Rustig en perfect!