@Natski
- 2014
- ELNAGH TLOFT 530 Halfintegraal
- 2014
prima overnachtingsplaats aan zeer voordelige prijs.. Zeer rustig. Vriendelijke ontvangst door de eigenaars. Een aanrader
niet meer toegestaan om te overnachten
Gesloten tot 15 december 2021 wegens verbeteringswerken.
Mooie locatie bij particulier. Stroom, water, douche toilet aanwezig. Niet mogelijk om grijs water en wc te lozen. Heerlijk rustige plaats.
Superplaats . Zeer vriendelijke ontvangst . Heel rustige locatie. Goede voorzieningen. Mooie fietsomgeving. Voor ons een welverdiende 10.
rustige plaats. in tegenstelling tot vermeld geen gebruik van douche en toiletten meer mogelijk. Verder uitstekend. Renaat en Vera
leuke, rustige, veilige plaats aan jachthaven. gebruik van sanitair prima geregeld. op korte afstand van gezellige Leeuwarden met ook nog gratis gebruik van openbaar vervoer.
Over deze plaats is geen slecht woord te zeggen. vriendelijke uitbaters, net en goed sanitair, ruime plaatsen kortom een heerlijke camperplaats. En geluid van de weg dat kan je nu eenmaal niet uitsluiten anders moet je maar in de woestijn gaan staan. Van ons dus een welverdiende 10.
Sitecode: 11928
mooie rustige plaats. zeer vriendelijke ontvangst . kleine maar goede sanitaire voorzieningen.
Gefeliciteerd met de prijs voor beste camperplaats in Europa. We waren vorig jaar op deze plaats en kunnen dat bevestigen. Dit is een toplocatie.
Heel leuke plek. Vriendelijke ontvangst door havenmeester. Prachtig en rustig gelegen langs de Elbe. In clubhuis kan je gebruik maken van heel net sanitair en keuken. Aanrader.
deze plaats verdient een 12 ipv een 10. Maar hou het stil anders zijn alle plaatsen te snel bezet en kunnen wij er niet meer terecht. Hier is echt aan alles gedacht. Meer dan een Topplaats.
We waren hier 10 en 11 mei. Prima camperplaats. Zeer vriendelijke uitbaters. Alles aanwezig. Mooie omgeving, prachtig om te fietsen. Top plaats. Wij komen zeker terug. Renaat en Vera
Wij waren hier weekend van 10 april 2016. Prachtige camping. Prima service. Zeer klantvriendelijk. Alles tiptop. Voor ons zeker een 10 waard. Renaat en Vera
hier geweest 15 tot 17 februari. zeer vriendelijke ontvangst. alle voorzieningen aanwezig en prima verzorgd. voor ons zeker een 10 waard. goede busverbinding naar Nijmegen, zeker de moeite om te bezoeken. hier komen wij in de zomer zeker terug.
Prachtige en perfect gelegen camperplaats. Vriendelijke en behulpzame uitbaters. Zeer goede wandel en fiets mogelijkheden. Gezellig dorp op wandelafstand. Van ons een dikke 10.
Vriendelijke ontvangst, zeer behulpzame gastheren. zeer mooi en rustig gelegen tegen de bossen op 20 wandelminuutjes van het dorp. Alle voorzieningen tip top in orde.