@Nauerna
Top camping, mooie ruime plekken en super schoon sanitair. Zeer vriendelijke ontvangst (in het Nederlands) en de camping app vol leuke info. jammer dat de broodjes service op maandag en dinsdag niet mogelijk was. gelukkig een prima zaakje in het centrum dus geen probleem. wandelen in de omgeving ook super wel even een klein beetje trainen. van tevoren. 😉 Verder veel bezienswaardigheden in de buurt. De abdij (boven) is zeker een aanrader.
1 nacht gestaan op doorreis naar huis. Wat een top locatie. Niet goedkoop maar zeer ruime plekken met water punt en geweldige service,het geld zeker waard. De weg er heen door zonnebloemen velden. Van de snelweg af is het nog wel 15/20 minuten rijden. Prima voorzieningen om water te lozen en WC te legen. Bar is gezellig restaurant zijn we niet geweest dus kan ik niets over zeggen. Voor doorreis of enkele dagen een geweldige plek.
Mooie camping op de berg. Heerlijke ruime plek in de schaduw. Eigenlijk hebben bijna alle plekken schaduw. Prima gezellige bar en ook het eten is er heerlijk,wordt veel georganiseerd. In het hoog seizoen veel kinderen. Zwembad met,sinds dit jaar, 3 glijbanen. Alles prima onderhouden en sanitair schoon. Let wel op als je er heen rijdt ga niet op de navigatie die stuurt je over een bergpas. Rijd via Mirabel (zie beschrijving op site camping)
Een (h) eerlijke locatie. Een geweldige locatie, beheerd door zeer gastvrije eigenaren. In de tuin rond het chateau is het zo lekker rustig ,wakker worden met de vogels die fluiten. Een locatie met veel historie voor degene die rust zoek. 2 toiletten en 1 douche allemaal super schoon meer heb je niet nodig. Wij komen zeker nog een keertje terug.
Echt een hele leuke camping. Prima ruime plek in leuk dorpje. Sanitair super schoon alles voor een geweldig verblijf is aanwezig. Zeer vriendelijke ontvangst en eigenaar. Je voelt je er echt heel welkom. Een bakker op 2 minuten lopen voor heerlijke broodjes. Kortom top locatie voor een leuke vakantie.
Prima camping voor doorreis naar het zuiden. Sanitair schoon wel iets gedateerd. Kwamen laat aan door pech onderweg maar geen probleem. prijs kwaliteit is goed.
2 dagen gestaan op een mooie, ruime en schaduwrijke plek. Elke plek heeft een water punt. Zeer vriendelijke, meedenkende eigenaren en beheerders. Broodjes en pizza’s makkelijk te bestellen via een app. De nieuwe bar bij de receptie en het terras heel gezellig. Sanitair super schoon. Camping is nog niet helemaal klaar word hard aan gewerkt, daar merk je amper wat van.
We hebben hier 2 dagen gestaan op een heerlijke schaduw rijke plek. Ontvangst super vriendelijk en er werd gevraagd of we in de zon of op een schaduw plek wilde staan. Was nog niet heel druk stonden heerlijk rustig. De langs gelegen weg hoor je nauwelijks en in de avond al helemaal niet. Met de fiets ben je in 10 minuten in het centrum van Saarburg met al zijn bezienswaardigheden. Fietsen in de omgeving is een uitdaging ook met elektrische fiets.
Geweldige plek, mooi uitzicht en ruime plaatsen. Bij aankomst eerst even een mooi plek uitgezocht. Zeer vriendelijk personeel. Sanitair is echt GEWELDIG en super schoon. Auto om even boodschappen te doen super allemaal. Mag dan wat aan de prijs zijn maar dat is het dan ook meer dan waard. Als je in de buurt bent is deze plek zeker de moeite waard.
Onze eerste camping met de camper. Mooie ruime plekken het was rustig en mooi wijds uitzicht. Kwamen laat aan vanwege files werden bij aankomst vriendelijk geholpen voelt je echt welkom. Sanitair was volgens mij net nieuw heerlijk douches. Voor ons de ideale plek om in alle rust de camper te leren kennen.