@NealCaffrey
Lid van Campercontact sinds 2018
Leuke, zeer nette camping met een beetje ouderwetse sanitaire voorzieningen. Helaas is het licht gewoon uitgeschakeld tijdens een bezoek aan een douche of toilet (bewegingsdetector of timer). Voor de receptie staan twee geiten en een ezel. We waren van mening dat deze dieren enigszins verwaarloosd worden door de lijn. Ze hadden erg veel trek en de ezel had ontstoken ogen. Zou fijn zijn als je het van een dokter zou kunnen bekijken. Voor een of enkele nachten is deze plek zeker een aanrader.
Sitecode: 20986
Normale toonhoogte om Marseille te verkennen. Prijs-prestaties helemaal goed, vooral omdat er geen echte alternatieven zijn, als u Marseille wilt verkennen. Grotere of hogere campers moeten oppassen dat ze niet in het stadscentrum rijden bij aankomst of vertrek in de tunnel. Hoogtelimiet is 3,2m
Leuke camping met een geweldig zwembad. Duidelijke aanbeveling.
Leuk, een beetje afgelegen plek. Misschien een beetje duur, maar schoon en nieuw. Verbleef er een nacht en het was prima voor dat. Zou zeker aanraden, bijvoorbeeld, als je de volgende dag Monaco wilt verkennen.
Leuke kleine camping met een geweldige locatie. Misschien een beetje duur met 37 € maar in Levanto kostte helaas alle CP zoveel. Het grote voordeel is dat het treinstation op loopafstand ligt en je Cinque Terre kunt verkennen (dit is verboden met het privévoertuig). Een kleine kiosk is ook beschikbaar, waar u de benodigdheden (ook brood / baguette) kunt kopen. Hoe dan ook, wat te nemen tegen de muggen;)
Wat niet mogelijk is, is dat er voor drie uur zoveel nodig is, als voor een hele nacht. We wilden Milaan zien en besloten daar te parkeren omdat al het andere vol was. Men heeft 19 € geïncasseerd, waarvan ik denk dat het echt brutaal is. Je kunt op zijn minst een paar verschillende prijzen aanbieden voor degenen die niet blijven ...
Kamperen is oké, het personeel spreekt nogal arm Engels. Het zwembad scheurt het echter uit. Om te douchen zijn merken nodig, je moet in een bar kopen. Voor één nacht was het oké, maar niet noodzakelijkerwijs langer.
CP in het groen zonder elektriciteit en met een soort Dixi-Klo. In het hoogseizoen is Valle Verzasca EXTREEM vol en u zult de camper nergens goed kunnen parkeren. De parkeerplaats is daarom een geweldige manier om de auto te parkeren en met de bus 10 minuten in het dal te rijden om te zwemmen.
De camping zelf is goed, maar er zijn een paar dingen die ons storen. Bovendien was de prijs te hoog, waarschijnlijk omdat je weet dat je daar geen concurrentie hebt wanneer mensen de Cauma of Crestasee willen bezoeken. Prijs-prestatie is liever niet. Bovendien: we bestelden een brood voor de volgende dag, wat 3,2 CHF kostte. Helaas hadden we geen francs, de vrouw heeft dan 3,5 € verzilverd, wat ik iets schandaligs vind. Als u de wisselkoers kent, weet u waarom.
Leuke kleine camping met nette leiding. Perfect om de Aareschlucht te verkennen, want je kunt naar de oostelijke ingang lopen. Duidelijke aanbeveling!
Zeer mooie camping !!! Zijn spontaan voor een nacht aangekomen en kregen een plaats direct aan het meer. Was echt leuk. Je moest 10 meter lopen en kon toen zwemmen in het niet koude meer. De trein rijdt 's nachts tot 1 uur en 's ochtends vanaf 6 uur (of iets dergelijks) weer en stoorde ons helemaal niet.
Dus het hangt altijd af van wat je wilt !!!! Voor een snelle overnachting zonder kosten is dat goed! In Zwitserland is er een parkeervereiste, dus je bent gelukkig (ik tenminste), als je een gratis parkeerplaats voor de nacht vindt. We kwamen 's avonds vanuit Duitsland aan - er was al een camper daar, zijn gebleven en goed.