@NeeltjeJ

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Ik ben het niet eens met de voorgaande review. De mensen staan hier om te genieten van het kamperen en niet om een show te houden wie de mooiste caravan heeft. We werden heel vriendelijk ontvangen door een alleraardigste gastvrouw. De douchevoorziening zou iets beter kunnen maar daar is de prijs ook naar. We kregen Deense munten om te douchen.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Leuke kleine camping met super sanitair en leuke recreatieruimte. Zeer vriendelijke eigenaren die avonds even een praatje komen maken.

Een prima camping met erg mooi sanitair.Blijkbaar erg in trek bij Nederlanders. Misschien vanwege de Ned. vriendelijk eigenaren. Goede fietstocht rond het meer te maken(43 km). Echt een aanrader.

Mooie staanplaatsen aan het water. Goed sanitair. Mooie wandeltocht in de omgeving. Jammer dat er geen wifi is. Dat is wat mensen graag wilen in deze tijd. Maar de camping is een aanrader.

Een eenvoudige leuke camping. Rustig gelegen. Goede fietsroutes in de omgeving. Jammer dat er geen wifi was anders 5 sterren. We willen zeker terugkomen.

Redelijke camping. De camperplaatsen zijn dicht op elkaar. De prijs is nu hoger dan aangegeven. Wij betaalden ruim €40,- per nacht. WiFi ontvangst alleen bij de receptie. Goede fiets omgeving. In het stadje zelf is een ruime camperplaats met electriciteit en toiletten. Pad later ontdekt. Iets voor de volgende keer. Ik vond de camping het geld niet waard.

De camperplaatsen zijn redelijk vlak met uitzicht op het meer. Wifi is gratis maar werkt niet op de camper plaats.

Overvolle camping. We hebben de camper uit de modder moeten trekken. De prijs van SEK 400 klopt niet. Omdat we dicht bij het water stonden werd de prijs verdubbeld naar SEK 800. Niet geaccepteerd en heel snel weg.

Niet zo'n aardige ontvangst. Plaatsen erg krap en hobbelig. Prijzige stroom€6,50 per dag. Wifi 1 uur per of betalen. Voordeel is het treinstation naar Kopenhagen.