@Nele2207
- 2022
super plek! supervriendelijk onthaald met een uitgebreidde uitleg en (omdat het rustig was) mochten we ons plekje kiezen. we kozen plekje 7, dicht bij de rivier en het bruggetje). over het bruggetje kan je leuke wandelingen maken. de keuken is pas binnen enkele weken afgewerkt maar we waren voorzien. voor de rest een doods dorp maar vonden we niet storend. we komen nog eens terug!!!
wat moet je meer hebben? een rustige, gratis plek MET stroom en (in nood) een mini supermarkt om de hoek. de perfecte tussenstop op je doorreis!
wat ons niet duidelijk was is dat dit vroeger een grote camping was waarvan nu een groot terrein is afgezet met herassen en er enkel telefonisch iemand bereikbaar is (dus niemand aan de receptie). De plaatsen zijn zeer groot. de baan is hoorbaar (maar niet storend?)
vriendelijke eigenaar die heel behulpzaam is. mooie camperplaats voor 20 pond (met elektriciteit). fort william is het bezoeken waard: sluizencomplex, loch nessie, winkeltjes
een parking naast een drukkere weg waar plaats is voor 15 mobilhome. we wilden eten in het restaurant maar het was volzet.
top , idyllisch mooi ! maar om 19:00 al in de. camper moeten gaan zitten omdat. we werden opgegeten door de midges
een parking in een uithoek van het dorp maar met wat industrie er tegenover. je kan gratis vuil water lozen en proper water nemen, wc lozen kost £9. als het centrum open is kan je gebruik maken van de toiletten (douches £3). maar door een personeelstekort wisselde de uren.
een topspot naast een rivier
voor € 17,5 krijg je veel: plek met elektriciteit en er zijn 2 "badkamertjes" met per kamer 1 douche en 1 toilet. persoonlijk zou ik de toiletten en de douches gesplitst hebben. De druktebarometer wordt niet aangepast. we hadden geluk dat we het laatste plekje hadden maar toen het volzet was bleef het licht op oranje staan. mooie fiets/ wandelstreek! we boekte een rondleiding de abdij van achel, een aanrader!
mooie plek in de natuur. superlieve eigenares die ons een nachtje langer liet blijven. in de douches hangt een geurtje maar de zalige regendouche doet dat snel vergeten. Nördlingen bezocht, gezellig stadje met middeleeuwse vibes. mooie omgeving om te gravelbiken
een superleuke plek, zo zouden er meer moeten zijn: rustig, gratis, zonder voorzieningen.
mooie parkeerplaats maar we zijn niet blijven staan omdat de stank van de vuilbakken enorm was. we zijn eens door het dorpje gewandeld maar we waren snel rond.
leuke kleine camping met veel bomen en een mini zwembad. de weg naar embrun met de fiets is erg druk. embrun is een gezellig stadje met 1 lange winkelstraat. gewandeld rond "plan d'eau van embrun" en aan t strand gelegen.
zo n plaatsen zouden er meer moeten zijn! gratis, mooie natuur en iedere camper eigenaar die alles proper achterlaat. we zijn fort queyras gaan bezoeken (€ 13 vond ik persoonlijk te veel voor wat het was...) en naar saint-veran gereden om door de straatjes te lopen, winkeltjes te bezoeken en de speciale huizen te bekijken, de €3 parkeerkosten namen we er gerust bij.
de plaatsen hebben natuurlijke schaduw. het onthaal was erg goed. een leuke fietsomgeving. doods dorp. te weinig douches, toiletten en maar 2 afwasbakken. er sliepen werkmanne in een staancaravan. s nachts kwam hun camionette 2x terug, ze lieten hun motor 5 min draaien en de autoradio stond op.
mooi aangelegde camping aan de rivier "isere". Er kwam een foodtruck op de camping. sanitair HEEL proper. Het was erg warm, we zijn naar "plan d'eau in grignon" geweest. ik geef geen 5e ster omdat de omgeving "industrieel" aanvoelde en er veel achtergrond lawaai was van de straten.
omdat alle campings volzet waren (en de camperplaats in het centrum), hier terecht gekomen. s avonds wat hangjongeren die een (verboden) plonsje wagen. t is ok maar s morgens vanaf 5u is er veel lawaai van auto s.
na lang zoeken rond "aix en bain" waren we blij om een plekje te hebben. supertoffe camping met veel bomen en verborgen hoekjes. heel vriendelijke eigenaar. enkel de prijs was teveel voor wat het maar was...
we stonden achteraan op de wei achter de vierkantshoeve. toffe plek, vogeltjes die zingen, genoeg ruimte tussen de campers om het gezellig te houden, alle kosten worden op een bierkaartje geschreven. als je een biertje uit de frigo neemt schrijf je hetgewoon op, veel vertrouwen!. aan de overkant van de straat is ook een wei/ camperplaats. veel fietsmogelijkheden, op zondag naar de antiekmarkt in tongeren geweest.
topplek! €25 voor 2 nachten + huur van hottub en sauna. wakker geworden van natuurgeluiden, culinair verwend in wijnresto merlijn, zaterdag vm met de fiets naar de markt in Ieper, nm naar wijndomein Ravenstein. zo'n plekjes moeten er meer zijn!!!
op de website staat geen info van openingstijden maar we konden niet reserveren. is dit nog open?
blij dat sommige gemeentes zo'n camperplaats voorzien en voor die prijs! met de bus naar Hasselt ging heel vlot. enkel de trein was erg hoorbaar s nachts. wij komen terug!
top locatie! Met het pontje naar het mooie stadje is superleuk. maar... de camping is veel te duur. als je maar 1 dag blijft moet je vooraan staan op de minst leuke plek met enkel modder...
gezellige ingerichte camperplaats met een grasstrook die ruim voldoende is. Er is een houten huisje met info over wandelingen, restaurants,.. Het betaalsysteem voor de elektriciteit was niet zo duidelijk, andere kampeerders gaven hierover uitleg. mss is het een idee om deze info in jullie infohuisje te hangen? heel lekker gegeten in la petite étable! laddertjeswandeling is avontuurlijk maar pittig. we komen nog terug!!!
topplek. dicht bij de autostrade. vooraan staat een bord dat iemand de parkeerkost van €8 komt ophalen maar we hebben niemand gezien. enkel wat rondhangende jongeren die lawaai maken.
mooie plaats met ruime plekken. wij waren er kort na de middag en toen waren er nog 10 plaatsen, s avonds geen plekken meer en de czmping was ook complet. tof, schaduwrijk wandelpad naar carcasdonne. het oude gedeelte is knap, de stad is minder leuk. hou je toegangsticket zeker bij want de code heb je nodig om gratis 10 minuten water te nemen en buiten te rijden.
groen, schaduwrijk maar voor de rest weinig te beleven. het sanitair is oud en ruikt niet zo lekker maar ok voor die prijs
zalig uitzicht. basic voorzieningen (ik gebruikte douche en toilet van onze camper) "chique" omgeving vrouw komt iedere avond rond om het huurgeld op te halen.
we kwamen rond 21u aan en de parking was leeg. de routeplanner van campingcontact zei dat we nog 600 m verder moesten maar je moet gewoon de parking van het restaurant volgen. een toffe gratis plek, je staat gerust.
schaduwrijke plekken die erg ruim zijn, dichtbij de snelweg. de omgeving was erg druk maar tijdens het slapen lukte het wel.
veel natuur, supergrote plekken, enthousiaste uitbater, camping gelegen op een hoogte van 800 meter. de wandeling "le grand hohnack" gedaan, supertof, toffe paadjes, naar een hoogte van 982 m gegaan, mooi uitzicht. avondmarktje in labaroche was gezellig.
gemeentelijke camping, de toiletten en douches zijn oud en minder proper, het lozen van je toiletpapier kost €2. de plekjes zijn ruim, heel goedkoop (€8/ dag voor 3 personen) en je staat van de baan, dichtbij het mooie ribeauvillé. de 3 kastelen wandeling gedaan (+/- 10 km)
langwerpige camping met veel bomen, gezellig ingericht, dichtbij de snelweg met een rechthoekig zwembad (rook wel raar). het wegje om naar je plek te rijden is smal, het was spannend om op onze plek te draaien!
voor €12,5 hier gestaan met 3 personen en een hond toen we terug kwamen van zuid Frankrijk. er was veel plaats, heel ruime plekken, gelegen aan het bos waar we een wandelingetje met de hond gemaakt hebben. s avonds hoorde we de bosuil. s morgens naar de bakker gefietst.
dichtbij ieper, mooie fietsroute, last post bezocht. de plaatsen zijn dicht bij elkaar, we hadden het geluk dat er weinig volk was en we aan de buitenkant konden staan maar voor €9 een plaats met elektriciteit zijn we supertevrede.
we hadden het plaatsje met een klein tuintje aan, gezellig. supervriendelijk ontvangst, proper sanitair.