@NeleP
Vriendelijke eigenaar. Zeer behulpzaam. Rustige nacht, ruime plaats. Prima doorreisplek. 10 euro voor camper tot 8m, groter 15 euro. Gemakkelijk kozen van grijs water en chemische toilet.
om 19u aangekomen en de plaats was bijna voor ons alleen. Een mooie plek tussen de bergen. Rustige omgeving, vriendelijke mensen, mooi sanitair. Wasmachine, droogkast en afwas beschikbaar.
Hier rond 18u aangekomen en wel kunnen blijven voor 1 nacht aan 35 euro. WC van het restaurant kunnen gebruiken. Stroom aanwezig, maar aan de rand van het veldje te ver om aan te sluiten. Ondanks de drukte op de rijbaan is het ‘s nachts erg rustig en stil.
Wat een leuke ontdekking: nette plaatsen tot 9m met of zonder stroom. Proper toilet, afvalbakken en lozen grijs water. In de omgeving veel te zien/doen: zwembad (binnenzwembad op dit moment in renovatie, maar buitenbad open), blauw meertje, Allstard, tal van wandelingen/fietswegen, klooster, museum… de WiFi deed het weer
Een mooie camperplek aan een klein haventje met heel wat botenverkeer. Leuk om naar te kijken. Lekker restaurant en vriendelijke mensen! Mooie speeltuin voor de kinderen. Van sanitair geen gebruik gemaakt. Geruis van de windmolen, maar niet storend. Een haan hoor je even bij het krieken van de dag. Wij hebben afgerekend in het restaurant: 15 euro + toeristenbelasting.
Aan de receptie sprak men Engels en de jongen was zeer vriendelijk. We mochten op het plein zelf onze plaats kiezen. Sanitair eenvoudig maar proper. Keukentjes beschikbaar, maar vonden wij iets minder net. Overkapt zwembad met verwarmd water. Geen broodjesservice. Prijs was 32 euro voor camper, 4 personen en stroom.
Wat een mooie plaats aan het water!De camping is vernieuwd met (verwarmd) zwembad. Geen munten meer voor het sanitair. Vriendelijke uitbater en personeel. Rustig en toch bij een dorpje die in vanalles is voorzien (winkels, frituur, restaurants). Van het restaurant geen gebruik gemaakt want volzet). Hier komen wij met plezier terug.
Wat een pareltje hier! Gastvrij, afgesloten domein, rustig gelegen, we mochten gebruik maken van het zwembad van de B&B gasten, mooie douche en toilet, plaatsjes mooi in de zon en de mogelijkheid om tafel en stoeltjes uit te zetten. Dicht bij Pelt waar heel wat te vinden is.
Dit is een heel leuke, mooie, ruime en rustige plaats. Voor kinderen heel wat speelgoed voorzien op de binnenplaats. Broodjes in de ochtend waren heel lekker. Sanitair mooi, proper en verwarmd. Wat een vriendelijke uitbaters! Dikke pluim voor jullie gastvrijheid! WiFi is nu wel voorzien op de hele camping. Bellewaerde te voet goed bereikbaar. De volgende keer komen we om de veelbelovende omgeving te verkennen.
Een kinderparadijs: speeltuintje, zandbak, trampoline, geitjes, ijsjes, waterbak. Veel voorzieningen (al dan niet bij te betalen). Rustig geslapen tussen de vele vaste bewoners. Proper sanitair. 1 euro/24u/toestel voor WiFi.
Sitecode: 19185
Ruime plaatsen op grasveld. Sanitair proper maar lijkt me te weinig bij volle bezetting. Vriendelijke eigenaar. Wij betaalden 20 euro voor 1 nacht, incl. elektriciteit en water. WiFi niet op het grasveld. Zeer rustig geslapen.
Rustige plaats. Lekker en gezellig gegeten bij Gasthof De Beiaard. Beetje verkeersdrukte, maar zeker goed geslapen.
Rustig en veilige plaats. Prijs is intussen 17,50 euro. Elektriciteit en WiFi inbegrepen. Frituur in de buurt. Het systeem met de speciale sleutel was defect. Sanitair gebouw was daarom in de morgen gewoon open.
Supermooie plek, met mooi sanitair en heel vriendelijke beheerders! Juist wel geschikt voor kinderen: mooie ruime plekken met veel gras, paardjes om naar te kijken, snackmenu speciaal voor de kindjes in het restaurant, mooi afgesloten van de weg en een trampoline. Wasmachine en droogkast ter beschikking. 19,20 voor MH, stroom en 4 personen.
Mooie rustige plaats. De voorziene plaatsen waren bezet, maar ruimte genoeg om te staan zonder iemand te storen. Kinderwandeling start hier bij de parking. Abdijhoeve staat te koop, maar hoeve Jan was wel geopend.
Zeer mooie en verzorgde plaats. Na sluiting van het onthaal moet je naar de taverne om te betalen (zij hebben ook een sleutel voor elektriciteit). Zeer vriendelijke eigenaar. Veel campers niet naar de taverne zien gaan om te betalen. Dat is niet de bedoeling want staanplaats is te betalen. Zeer rustig ‘s nachts!
Mooie rustige camping met ruime plaatsen. Schoon sanitair, kleine douches. Meertje met strandje, minigolf. Supermarkt en andere zaken dicht in de buurt.
Rustige plaats, Op wandelafstand van het centrum. Dicht bij het Ocearium. Goed om te overnachten. Je kan staan tot 9u.
Rustige camping, nog veel plaats. Nette sanitair, maar wat verouderd. Grote plaatsen. Zeer mooi aan een rivier waar men kon vissen. Mooie kerk. Bar aanwezig, WiFi enkel aan de bar. Broodjes te bestellen.
Leuke camping met zwembad. Nette sanitair met ietwat verouderd. Broodjesservice, een paar levensmiddelen te koop. Weinig geslapen maar dat kwam door Le Festival de Poupet (ieder jaar vanaf begin juli). We wouden graag dicht bij Puy du Fou overnachten.
Sitecode: 19047
Prima plaats om het park te bezoeken. Nog veel plaatsen over. Hier en daar een stroomzuil. Nette wc’s. Tip: als je de avondshow van vrijdag en zaterdag niet ziet, blijf je best niet slapen op de camping. De camping ligt namelijk vlak naast de locatie van de avondshow en het is veel te luid om de slaap te vatten.
Net sanitair, alleen wat weinig voor de hele camping. Strand dichtbij en ook met de bus gemakkelijk naar Dinard. Mooi zwembad (binnen als buiten) met glijbaan en peuterbadje. Vriendelijk personeel. Restaurant met klein winkeltje.
Sitecode: 72012
Vriendelijk onthaal. Mooie ruime plaats. Het sanitair vooraan in de camping is netjes en zeker genoeg. Direct bij het strand, bakker in de buurt.
Zeer mooie camping. Vlakbij genoeg te doen. Mooi sanitair. Veel schaduw en ruime plekken.
Sitecode: 22068
Wat een prachtige plaats! Heel rustig, allemaal nieuw sanitair. Geen hurktoiletten meer, maar zelfs met bril. Mooie douches (zelfs familiedouche), tvzaal, toegankelijk voor gehandicapten, afwas. Het zicht op het kasteel is echt prachtig. Wel veel scheve plaatsen.
Camperplaats goed vol, toch een rustige nacht gehad. Prima plaats om Honfleur te bezoeken. Let op voor het geresveerde plaatsje aan de kant van het water (witte stoel) van een ouder koppel met gezondheidsproblemen. Wij hadden er bij aankomst mooi naast geparkeerd, maar na het bezoek aan de stad hadden onze buren het stoeltje achter onze mh geplaatst zodat wij een andere plaats moesten opzoeken.
Mooie basis camping. Mooi zicht op de zee en het strand is gemakkelijk bereikbaar (steil pad) vanop de camping. Je kan hier broodjes kopen en zeer klein ‘winkeltje’. Sanitair ok, maar nog steeds geen toiletpapier. De afwas kan je doen met zicht op zee.
Mooie camping, ruime plaats, schoon sanitair. Veel voorzieningen: winkeltje, fietsverhuur, restaurant, broodjesservice, waterspeelparkje, binnen en buitenzwembad, kinderboerderij,... stonden aan het springkasteel en zwembad (dus overdag wel wat lawaai)maar tegen 19u erg rustig. Behulpzaam personeel!
Rustige camping met ruime plaatsen en zicht op de koeienweide. Boer komt ‘s avonds rond om af te rekenen. WiFi-bereik (plaats 8) niet ideaal maar wel gratis. Geen sanitair, afwas of wasplaats. Voor kinderen voldoende ruimte om veilig te spelen.
Mooie en nette camping. Verzorgde sanitair. Je krijgt tussen de bomen een ruime plaatsen op het gras. Veel voorzieningen: zwembad op een lekkere temperatuur, restaurants, winkeltje waar je brood kan bestellen voor de volgende morgen, minigolf, speeltuin,... Rustige indruk.
Mooie camping. 's Avonds heel rustig. Wanneer het vol zou staan, sta je wel dicht op elkaar. Met scooter naar onze plaats gebracht. Sommige plaatsen hebben een mooi zicht op de stad (niet op de standaardplaatsen). Sanitair proper. Met ACSI kaart 19 euro. Restaurant ter plaatse en lekker. Groot infopunt over de omgeving. Zwembad met panoramisch zicht.
Zeer nette camping. Mooie plaatsen met zicht op het meer. Ondanks de drukke weg en trein in de nabijheid, geen lawaai 's avonds. Net sanitair, zelfs een apart gedeelte voor kinderen. 3 speeltuintjes. Winkeltje heel basic, brood kan je bestellen. Restaurant was bij ons bezoek gesloten. In de nabijheid via wandelpad (onmiddellijk links van de uitgang camping) zeer goed restaurant gevonden.
Alle voorzieningen netjes aanwezig. Lekker gegeten in het restaurant. Camperplaatsen stonden tegen de avond vol en toch heel rustig! Bus onmiddellijk aan de camping die je naar de oude stad brengt. WiFi 4 euro/24u voor 1 toestel.
Met ACSI 17 euro per nacht. Mooie plaatsen met zicht op het Gardameer. Toegang tot Gardameer via kiezelstrand. Schoon sanitair. Basic winkeltje en bar. Restaurant naar links via het pad langs het Gardameer (mooi uitzicht). Vriendelijke ontvangst.
Zeker welkom, maar te duur voor wat het is. Camper (2 personen + 2 kinderen) was 28 euro. Verouderd sanitair, maar proper. Wasmachine kon ik nergens aansluiten... zeer rustig en kindjes konden vrij rondlopen.
Sitecode: 19561
Stonden voor gesloten hek. Zag er een mooie camperplaats uit. Rustig ondanks de autosnelweg in de buurt. Wegens te laat op de parkeerplaats ernaast blijven overnachten. Lekker restaurant recht tegenover de camperplaats met heel vriendelijke eigenaar!
Goede plaats om kiezelstrand en Fano te bezoeken. Niet gezien waar we moesten betalen. Uiteindelijk toch doorgereden wegens te veel wind en het weinige dat er te doen was daar het seizoen nog niet begonnen was.
Stonden voor gesloten hek. Openingsdatum klopt niet. Zag er wel een mooie campingplaats uit. Geen panorama op zee, maar wel op de bergen.
Rustige plaats. Mocht het drukker zijn wel krappe plaatsen. Vriendelijk onthaal. Trein vlakbij maar geen last gehad. Aanmelden bij de receptie van het hotel.
Zeer mooie camping. Mooie sanitair, zelfs babybad (maar bij ons kwam er geen water uit). Speeltuin voor kinderen. Direct aan het meer. Met kortingkaart 17 euro + 3 euro voor extra kind. Eetgelegenheden in de buurt. Smalle doorgang tussen de bomen naar plaats.
Laat aangekomen maar nog voldoende plaats. Mooi plaatsje aan de rivier, mooie picknicktafel. Jammer genoeg geen mogelijkheid meer tot stroom aangezien de munt op te halen is in Bouillon. ‘S avonds wat rumoer van kinderen op de parking zelf, maar eens die weg zijn, super rustig.