@Nelegolf
- 1980
September 2026
Een locatie beoordeeld · 19 dagen geleden
De camping is eigenlijk best oké. Voor €10 inclusief elektriciteit kun je niet klagen. Maar de informatie die ze bij de registratie vragen, irriteerde ons. Geboortedata van alle gasten – wat heeft dat nou met de camping te maken? Kenteken en naam van de bestuurder zijn prima. We krijgen nu vast verjaardagswensen toegestuurd. Op de een of andere manier klopt de hele sfeer op de camping gewoon niet meer! Echt jammer voor zo'n mooie stad.
Juli 2026
Een erg mooie plek, alles wat je nodig hebt is aanwezig. De verblijfsduur zou echter wel beperkt moeten zijn. We ontmoetten kampeerders die er trots op waren dat ze hier drie weken gratis hadden geparkeerd. Iedereen zou de kans moeten krijgen om van deze fijne plek te genieten. Een week zou zeker voldoende zijn. Een erg mooie camping, met alles wat je nodig hebt.
Mooie, rustige plek. De prijs is momenteel € 12, inclusief elektriciteit € 15.
Een van de mooiste plekken die we kennen. De gemeenschap heeft flink geïnvesteerd; voor € 12 per nacht kun je niet klagen. Het aangrenzende zwemmeer is gratis en er is zelfs een warme douche bij de sporthal. Helaas zagen we hier kleine kinderen rondrennen zonder ouderlijk toezicht, constant op de warme doucheknop drukkend. Verder is deze plek een echte aanrader.
Een eenvoudige grindparkeerplaats met goede winkels in de buurt. Erg rustig. €15 voor alleen de parkeerplaats is echter niet goedkoop. Betalen met de Parkster-app is eenvoudig.
Stadsplein erg smal en druk. Douches met plastic gordijnen en lauw water. Prima als tussenstop. De telefoniste is vriendelijk.
2023
3 foto's toegevoegd · ongeveer 3 jaar geleden

In het 22e nummer meldt Reisemobil TopPlatz dat de camping hondenvrij is. Ik zou zeggen eerst lezen, dan zeuren. Groetjes Negolf
De camperplaatsen achter de voormalige receptie zijn echt goed, maar wij betaalden precies 30 euro voor een nacht met 2 personen. Dit is absoluut te duur voor een parkeerplaats, er zijn net zo leuke goedkopere plekken in de buurt!
zeer mooie camping met uitstekend restaurant. Bezoek zeker het restaurant, de chef verstaat zijn vak. De weg naar de camping is wat smal, maar begaanbaar met onze 7m camper. Met de fiets naar Gandia ongeveer 3 km bergafwaarts. Mercadona direct aan het begin van het dorp. We zullen zeker terugkomen. Christa en Ulli