@Nelsons2510
Lid van Campercontact sinds 2018

De nieuwe zuil voor water, lozen was kapot. We hebben gebeld maar niemand heeft geholpen
Parkeerplaats was oké, er was geen grijs water afvoer of legen chemisch toilet toen wij er waren op 18 okt. De mensen waren erg vriendelijk en de bar aan de overkant was uitstekend - ze lieten ons zeer welkom voelen
Uitstekende CP erg schoon en goed onderhouden. De gift waard! area arer was ook erg goed
Erg druk toen wij er waren (18 september) wanneer je je omdraait, ga rechts richting aire! Goede faciliteiten op het hoogste niveau
Heerlijk rustige aire. Bar in de buurt van de site! Faciliteiten erg goed
Mooie aire erg rustig 's nachts, we verbleven er voor 3 nachten. Mooie stad om te bezoeken en rond te dwalen. Zou zeker aanraden
Klein dorp, rustig, service was goed
Drukke cp. Fantastisch uitzicht
Zeer rustige omgeving in een prachtig dorp. Veel groen en een kinderspeelplaats
Uitstekende aire. Zeer schoon met nieuwe faciliteiten. Erg druk toen wij er waren
Cp werd gemoderniseerd terwijl wij er waren. Ligt aan een prachtig meer. Wanneer het is voltooid, zal het prachtig zijn. Carrefour Express aan de andere kant van de weg.
Uitstekende stop. Geen faciliteiten maar een prachtige locatie. Zeker een bezoek waard
We zijn hier een paar keer geweest. Kan geen fout vinden - uitstekend
Geweldige plek om te verblijven voor een bezoek aan Gibraltar. Andere berichten zeggen het allemaal