@NenAdG
- 2000
Vriendelijk personeel, ruime plaatsen, en aardig vestingstadje.
Het was weer heerlijk. Gastvrijheid top. En nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie award van camperplaats van het haar 2026. Alles is perfect voor elkaar. Graag tot de volgende keer. Nel en Ad.
eens met alle positieve reviews. Het was heerlijk om bij jullie te overnachten. Vooral het feit dat jullie bereid waren een prachtige plek te reserveren waar we met drie campers bij elkaar konden staan, hebben we erg gewaardeerd. Jullie gastvrijheid is groot. Graag tot een volgende keer. N en A de Groot.
alles wat hiervoor is geschreven is waar. Hulde aan de gemeente die ons op deze manier ontvangt.
Heerlijk om weer even in jullie (camper)tuin te staan. Alles ziet er piekfijn uit en jullie gastvrijheid is uniek. Hartelijk dank en graag tot de volgende keer. Nel en Ad.
erg mooie plek. Aardig personeel. ook accomodatie voor groepen. Achter de bebouwing bevindt zich een bosrijke camping. plek om terug te komen.
Op 15 juni deze camping bezocht. Welkom door Agnes op receptie. We kregen alle info die nodig is voor het verblijf en over de omgeving. Er staat een nieuw sanitairgebouw wat keurig schoon gehouden wordt. De camperplekken zijn ruim. Wij betaalden 12 euro totaal.
Nel en Ad. 19 mei 2019. Prachtige plek. Mooi uitzicht over de wijngaard van de eigenaar. Heerlijk gegeten, samen met andere camperaars. De moeder van de eigenaar kookte. Wij voelden ons thuis. Volgende dag interessante rondleiding over het bedrijf en proeverij. Zeer gastvrije mensen.
Nel en Ad . 22 mei 2019 .Alles wat hiervoor geschreven is, hebben wij ook zo ervaren. Prima plek voor de camper als je zelf de omgeving per (elektrische)fiets wilt verkennen. Door de week heel rustige camping.
18 april 2016. Kleinschalige camping. Zeer hartelijke ontvangst door engels sprekende gastvrouw. Ruime plaatsen op terrassen met prachtig uitzicht op de omgeving. Sanitair eenvoudig, maar zeer schoon en prima douches. Ad
Ad de Groot.eerste week april 2015bezocht. Ruime plaatsen,zeer vriendelijke en behulpzame leiding.men spreekt ook Engels. Keurig onderhouden sanitair.omgeving heeft veel mogelijkheden voor wandelen e.d.