@Neron
- 1992
Juni 2026
Recent gerenoveerd. Ruime plek voor campers tot 7,5 meter. Elektriciteit inbegrepen in de prijs voor alle staanplaatsen. Watervul- en -afvoerstation bij de ingang. Rustig gelegen en dicht bij het stadscentrum (10 minuten lopen). Een echte aanrader.
April 2026
Actieve serviceplaats (met een vorstbeschutte waterfontein). Ruime parkeergelegenheid aan de kant van de toegangsweg, met een fontein en picknicktafel. 's Nachts volkomen stil. Ideaal voor een bezoek aan dit mooie dorp.
Een buurt met alle gewenste voorzieningen. Goed onderhouden, schoon, rustig, gunstig gelegen voor een bezoek aan het stadscentrum, en met een zeer vriendelijke en behulpzame receptioniste. Een echte aanrader.
"Gesloten wegens onderhoud", hoewel het er nogal verlaten uitziet. Je kunt ernaast overnachten op een klein braakliggend terrein, geschikt voor 10-12 campers.
Ruim, vlak, grasrijk terrein. 's Nachts is het er erg stil. Het tarief van € 6 moet worden betaald met munten van € 1. Wij stellen het op prijs als u op een andere manier betaalt, aangezien er in de directe omgeving geen wisselkantoor is.
Prachtige plek, geplaveid, verlicht en met goed gemarkeerde pleinen. Picknickplaats met barbecues en tafels. De hele dag volkomen kalm. De vijfde ster zou aan het stopcontact worden gegeven.
Asfaltgebied, vlak en met zeer brede, goed gemarkeerde gedeeltes. Gratis diensten zonder elektriciteit. Ongeveer 3 km van het centrum, met haltes van het openbaar vervoer in de buurt. Gelegen op de parkeerplaats van een winkelcentrum. 's Nachts is het er helder en stil.
3 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

Het is een mooie en verzorgde plek, rustig en ruim. De prijs komt niet overeen met eerdere schattingen of meningen. We betaalden £ 45 voor één nacht (2 personen en de hond). Zoals de meeste van dit type, buitensporig duur.