@Netdreamer

Grote rustruimte aan het begin van diverse mooie wandelingen. Rustig en in een fantastische omgeving. Nachttarief 10 €, passeert de begeleider voor betaling na 18.00 uur.
Goed onderhouden terrein naast de rivier, grenzend aan bars met voetbalvelden, beachvolleybal en speeltuin. Heel rustig 's nachts. Handig om de kerk van San Gaudenzio, de ravijnen van Uriezzo en Alpe Devero te bezoeken, verbonden met de shuttlebus.
Gebied beheerd door Trentino Wild, vraag bij de receptie om het veld te openen, sommige plaatsen op asfalt met elektriciteit en andere op een gazon dat wordt omheind zonder elektriciteit, kosten per nacht zonder elektriciteit 15 €. Direct aan de rivier de Noce, mogelijkheid tot watersporten, avonturenpark, paintball ... erg aardig en behulpzaam personeel.
Betegeld parkeren zonder diensten, gratis in de zomer, maximaal 48 uur parkeren toegestaan. Heerlijke plek, handig voor wandelingen, bezoek aan de alpentuin en het terras van de sterren. Zeer rustig 's nachts. Speeltuin en park met picknicktafels in de directe omgeving.