@Neurologe
Een onovertroffen locatie, gunstig gelegen op slechts een steenworp afstand van de oude stad. Levendig en bruisend, een absolute aanrader, vooral op een lentedag. Water- en afvalvoorzieningen aanwezig. De toegang is enigszins lastig en ingewikkeld, met name voor grotere campers. De prijs is zeer redelijk. Goedkoper dan een biertje in de oude stad.
Parkeren met elektriciteit is mogelijk achter het hotel. Het is er vrij druk. Verder zijn er geen water- of afvoerfaciliteiten, waardoor het te duur is. Het personeel is vriendelijk. Het echte voordeel is de nabijheid van het stadscentrum. Toilet- en douchegebruik kost extra, maar is prima. Het hotel is van een standaard die past bij de prijs. Daarom verbleven we er een paar nachten om de Reformatiedag in Wittenberg mee te maken.
Een goede plek om te overnachten. Veel mensen reizen met meerdere caravans. Een nabijgelegen sportrestaurant met een reuzenschnitzel, een echte aanrader.
Alles wat je nodig hebt! Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Centrum, op loopafstand. Schone toiletten. Water- en afvalverwerkingsfaciliteiten zijn ook beschikbaar.
Alles wat je nodig hebt. De toiletten zijn wat krap, maar wel voldoende. De camping ligt direct aan het meer, met zeer vriendelijke beheerders. De forel in de eigen vijver van de camping is een echte aanrader. Het menu is ook goed.
Vriendelijk personeel, omheind terrein met bewaking. Water en afvalverwerking zijn zeer eenvoudig. De wandeling naar de stad was relatief lang, dus namen we 's avonds een taxi terug.
Geweldige locatie direct aan het water. Smal maar prachtig zandstrand. Alleen 's middags te doen met zonnebrandcrème en een parasol. Onaangenaam: veel vaste kampeerders met grote caravans die het directe zicht op zee belemmeren. Water- en rioolafvoer zijn ondergronds, vooral met grijswaterafvoer, en er is nauwelijks afvoer. Verder is alles prima; alles wat je nodig hebt is aanwezig; prima acceptabel.
alles wat de kampeerder nodig heeft. Echter, geen stroomaansluiting. Prachtig uitzicht over de stad en de kust vanaf het uitkijkpunt. Het kustwandelpad eindigde echter na 200 m bij een parkeerplaats. Met de nabijgelegen kabelbaan kunt u moeiteloos naar de stad en het strand afdalen. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.
Prima om te overnachten vlakbij de veerboot. Maar niets meer! 's Nachts aan de kant van de weg staan is £ 13 te duur. nogal luid vanwege verkeer 's nachts. Wandelaars op de stoep, die min of meer geïnteresseerd naar de camper kijken om te zien wat we daar doen.
Niet mooi maar wel praktisch. Dicht bij de haven en de oude stad. Betalen zonder Zweeds is niet mogelijk. Alleen beschikbaar op internet in het Zweeds. Vriendelijke Zweedse buren hebben ons geholpen.
Een oldtimer meeting hier op zaterdagavond. Heel spannend, maar ook luidruchtig en sommigen waren al dronken. Naast de deur grote raffinaderij, verder prima om te overnachten
Sitecode: 19429
Geweldige camping die niets te wensen overlaat. Geen schaduw, ideaal voor onze schotelantenne in de winter. Het enige nadeel: relatief ver van de plaats. Je hebt minimaal één elektrische fiets nodig om de stad in te komen. Zonder elektronica, goed voor sportieve. We namen de taxi, vervoer inclusief hond een rit 11-12 euro.
Vermijd parkeerplaats! Weggestuurd door de politie. Zowel vanaf de asfaltparkeerplaats als vanaf het grindgebied. De grindsite lijkt meer op een vuilnisbelt en in ons geval een modderwoestijn dan een overnachtingsplaats.
Sanitaire voorzieningen onvoldoende. Slechts drie douches per geslacht voor de hele plaats. Dat is te weinig. Dit wordt weer gecompenseerd door de prachtige locatie. Direct aan de duin met steiger naar het brede zandstrand. Geweldige zonsondergangen!
Het enige goede ding over deze toonhoogte is de nieuwe Ver-en verwijdering. De sanitaire voorzieningen hebben slechts één toilet per geslacht voor 20-30 kampeerders. De prijs is volledig buitensporig. Het is een grindplaats midden in een industriegebied. Wat de andere recensenten zo leuk vonden, kan me echt niet schelen.
Grote kampeerplaatsen op gras. Toegang tot het natuurlijke strand. Hoe verder weg van het veld, hoe beter het wordt. Sanitaire voorzieningen voldoen niet meer en moeten volledig worden gereviseerd. Warm water in de avonduren van geluk. Daarom weinig waar voor uw geld.
Vlakke grintplaats op reusachtige, hellende weide. Prachtig uitzicht over de vallei. Elektriciteit en water. Toiletten gebruiken in het restaurant. Goed, vriendelijk restaurant met biertuin. Zelfs koken is hier niet de moeite waard, vooral in het geval van mooi weer zit je het liefst in de biertuin.
Enigszins moeilijke aanpak. Plaatsen op weide. Deels aflopend, pas op voor regen. Anders is alles wat nodig is beschikbaar. Enigszins verouderde sanitaire voorziening, maar schoon. V & E mogelijk
Vlakke weilanden in een prachtige omgeving met toegang tot het meer. Ook geschikt voor grote campers. Sanitaire voorzieningen een beetje gedateerd, maar zeer schoon en goed functioneel. Het ontbreekt hier niets, maar in het seizoen mocht het behoorlijk druk zijn, vooral in het weekend. Veel tenten. V u. E geen problemen