@Nevel
- 2011
Wat een leuke camperplaats is dit. Enthousiaste eigenaars die er alles aan doen om de plaats zo goed te houden. Super schoon sanitair onze complimenten,
Mooie nette camping/camperplaats. Schoon sanitair en lekker warme douches. Afwassen kan droog onder de overkapping en met een beetje geluk zie je een ree in het veld achter de camperplaats. we zijn hier al een paar maal geweest en komen met veel plezier en onze vrienden graag terug. tot ziens Marianna
rustige plaats, internet af en toe dus slecht bereik. voorzieningen goed incl wasmachine en droger , plaatsen genoeg
ben het helemaal eens met vorig review
prima camperplaats wij waren hier omdat wij bij sateliet.tv in Hoeven een nieuwe tv schotel lieten plaatsen. aardige uitbaters en sanitair was schoon
mooie camperplaats waar nog een helebiel plannen voor de toekomst zij, prima sanitair en een uiterst vriendelijke ontvangst. wij hebben geen last van trein of andere overlast gehad en mooi weer gehad. wij kunnen deze camperplaats aanbevelen
meneer Peugot wij zijn het totaal niet met u eens, het sanitairgebouw ziet er geweldig uit, dat de coating loslaat is een fout van het bedrijf dt gecoated heeft daar is de eigenaar nog mee aan het onderhandelen. Eigenaar is heel vriendelijk en behulpzaam, je kunt altijd wel iets vinden als je spijkers op laag water zoekt.
mooie grote plaatsen met stroom, water en electra, toilet gebouw is nog in aanbouw en kan nog niet gebruikt worden, hele mooie camping/ camperplaats voor 14 campers, dat alles voor de prijs van 13 euro all inn. super!
mooie plekken met grasveldje.loosplek vuilwater nig niet klaar, maar schone douche, toilet en afwasgelegenheid. prima plaats
mooie locatie aan het twents kanaal, schepen kijken en een vriendelijke havenmeester, schoon sanitair en leuke fietsomgeving, winkels zijn op 1.9 km te vinden. Centrum liigt 3 km verderop, komen zeker nog eens terug.
bij de VVV hangt een automaat waar je moet betalen, je kunt dan pas gebruik maken van de stroompaal. na betaling van 15 euro plus 10 euro borg krijg je een betaalbewijs, bewaar dit want daarmee krijg je de borg van 10 euro terug. let op als je stroom gebruikt moet je het kaartje dat je gekregen hebt tegen de stoompaal houden. gebruikte stroom wordt van je borg afgeschreven. kaartje ook bij vertrek in de automaat inleveren
gewoon een fijne plaats wifi werkt niet echt goed maar de prijs is prima voor alle voorzieningen. wil je meer moet je ergens anders gaan staan maar voor mensen met een camper waar alles inzit is dit
wij hebben hier 2 nachten gestaan op de camperplaats voor campers op de camping. fijne grote plaats wel blokken meenemen om waterpas te stellen. onze zoon stond hier met zijn gezin in een huurchalet met. 2 kleine kinderen 2,5 en 7 jaar. de zwembadjes zijn ideaal voor deze leeftijd-cathegorie. ze hebben zich geweldig vermaakt. mooie fietstochten en allervriendelijkst ontvangst. Chapeau!!
mooie camperplaats, vriendelijke eigenaars alles aanwezig behalve sanitair maar dat hebben bijna alle camperaars zelf aan boord. mooie fietsomgeving, met vanaf de CP zicht op zweefvliegtuigen, een bezoek zeker waard