@Ni-en-Pat

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

We hebben hier 1 nachtje gekampeerd met ons busje, omdat we een feestje hadden in Vroomshoop. We werden hartelijk ontvangen, kregen uitleg over alles en ook een tip voor ons fietstochtje naar Vroomshoop. Keurig sanitair en een heerlijk rustig plekje!

echt een leuke camping vlakbij het strand. We hadden een rustige plek en genieten daar te blijven. we konden binnen koken, wat erg leuk was vanwege de regen. zeer vriendelijke vrouw bij de receptie. Alleen de prijs aan deze kant is niet de prijs die we €58 moesten betalen voor 1 nacht, 2 personen en stroom, Ohw en 4 stuks brood en 2 stuks cake

Leuke camping om met onze campervan te staan! We mochten een plekje op het veld uitzoeken waar we maar wilden. Perfecte plek om één of meerdere nacht(en) te verblijven Schoon sanitair! Winkel in de buurt.

Wat een leuke camping is dit. Toen we aankwamen zat er een bordje op de receptie: “zoek maar een plaatsje en kom morgen voor 12 uur naar de receptie” we hebben een mooie ruime plek aan het water met stroom en zijn voor 2 nachten 35 euro kwijt. Heerlijke rustige, stille camping op loopafstand van het dorp waar een supermarkten is. Sanitair eenvoudig maar schoon!