@NicZeegers
2020
Een locatie beoordeeld · bijna 6 jaar geleden
22 t/m 24 oktober. Mochten langer blijven omdat het niet druk was. Het is een veredelde parkeerplaats met als voordeel je hoeft niet extra te betalen voor stroom, douchen, water. Sanitair is top. Je loopt zo Urk in. Een leuke plaats om te bezoeken.
Een locatie beoordeeld · bijna 6 jaar geleden
20 t/m 22 oktober. Vriendelijke ontvangst. Wij stonden achter het havenkantoor direct aan de jachthaven aan de zijkant bij de kraan. Camperplaats lijkt op een parkeerplaats. Met regen prima. Mooi uitzicht op het water. Net en schoon sanitair. Je kunt lopend naar Lemmer over de dijk langs het strand.
Een locatie beoordeeld · bijna 6 jaar geleden
19 t/m 20 oktober. Sluit me bij de vorige reviews aan.
Een locatie beoordeeld · bijna 6 jaar geleden
18 t/m 19 oktober. Mooie locatie om Harlingen te bezoeken. Ruime plaatsen voor de camper. Je moet wel hier zelfvoorzienend zijn. Goede aanrij mogelijkheden.
Een locatie beoordeeld · bijna 6 jaar geleden
15 t/m 18 oktober. Wij stonden op de tegels i.v.m. de regen van de afgelopen dagen. Een super plek met zicht op de jachthaven. Prima schoon sanitair. Wandelt zo Workum in. Lekker kibbelingen bij de visboer. Fietsen in de omgeving. Dit is voor ons echt een toplocatie.
Een locatie beoordeeld · bijna 6 jaar geleden
12 t/m 15 oktober. Super camperplaats. Goed aan te rijden en je staat droog op grind met daarnaast een ruim grasveld. Zicht vanuit de camper op de jachthaven. Mooi en net sanitair. Prima restaurant. Centrum Sneek op loopafstand. Komen we zeker terug.
Een locatie beoordeeld · bijna 6 jaar geleden
9 t/m 12 oktober. Wij hadden spijt dat we niet op de camperplaats zijn gaan staan. Camping was uitgestorven. Ruime plek was door de regen wat zacht geworden. Sanitair is prima wat lang wachten op warm water.Dwingelerveld is prachtig om te fietsen en te wandelen.
Een locatie beoordeeld · bijna 6 jaar geleden
22 t/m 24 september. Onderweg naar huis hier nog 2 nachten gestaan. Camping is ruim en sanitair schoon en netjes. Wij waren hier aan het eind van het seizoen. Camping sluit 4 oktober. Goede aanrij mogelijkheden voor de camper. Eigenar zelf een camperaar. ‘s Morgens pas vertrekken nadat de eigenaar je elektrisch heeft opgemeten.
Een locatie beoordeeld · bijna 6 jaar geleden
19 t/m 22 september. Vriendelijke ontvangst. Terrein met een prachtige groene grasmat. Vlakke grond. Ruime plaatsen. Sanitair dik in orde. Direct aan de Elberadweg. Bleeckere 8 km weg. Mooi fietstochtje.
Een locatie beoordeeld · bijna 6 jaar geleden
16 t/m 19 september. Plaatsen op grind. Tussen de hagen krap, maar aan de andere kant is een prachtig grasveld. Sanitair is prima. Goed verzorgd met ruime badkamers. Goede wandelmogelijkheden . Vlakbij station Razende Roland en dorpje met boulevard met eetgelegenheden.