@Nick22
- 2021
mooi , rustige camper plaats met onbeperkt stroom en goede wifi in prijs inbegrepen. ruime plaatsen, ondergrond gras. 3 km gelegen van de zeedijk, fiets aan te raden. wij komen zeker terug.
goede staplaats met zeer proper sanitair gebouw met goede douche en toiletruimte. Enige minpuntje al familie met kinderen gebruik je ook de mindervalide doucheruimte dus ze zouden er 2 mogen voorzien. want de andere douche ruimtes zijn te klein voor 1 volwassenen en een kind. wc lozen is betalend 2€ per keer. wc is wel proper achteraf. Staplaats is wel heel stuk buiten het centrum wel te doen met bus in de regio.
mooie meer met parking, blokken nog want vrij scheef , jgeen voorzieningen, aan het meer watersport voorzieningen en cafetaria. rustig nacht , goed voor nachtje op doorreis.
zeer mooie plaats, geen voorzieningen, puur natuur, groot nadeel agressieve TIJGER MUGGEN in de vooravond. ik sta gewoon vol met beten, enorm jeuk, ze steken los door je kledij. beetje lastig van hang jongeren die drugs gebruiken (geur hinder), leuke speeltuin in de buurt.
lozen toilet kan, grijs water lozen mogelijk, water vullen of toilet spoelen niet mogelijk wegens water afgesloten door hitte. parking op kiezels, geen schaduw, geen stroom, winkel en stadje in de buurt.
Grootte, fijne nutiste camping, redelijk proper sanitair ( wordt 2x per dag gepoetst) maar ligt grotendeels aan hoe gebruikers het achter laten. redelijk veel sanitaire gebouwen voorzien. kindvriendelijk, jammer genoeg geen zwembad aanwezig ( opzetzwembad voor de kids van de mini club in juli en augustus), dicht bij centrum, je moet inkom betalen voor stadje vb. 19€ voor 6 nachten. veel wind op stuk O waardoor weinig last van muggen.
Zeer mooi onderhoudend terrein. Sanitairezuil is top. Voor ons even stroom tijdens leggen, onderhoud kunnen doen van toilet met nodig water( niet drinkbaar water), ander kraantje met drinkbaar water en onze tank kunnen vullen, en terwijl grijswater op het gemakje laten leeglopen. Vuilbakken kunnen leggen aan de overkant van de straat. Alles bij de hand en we komen onze trip verder zetten. zeker een adres om te onthouden. Top!
Systeem werkt niet meer, water niet kunnen vullen, toilet niet kunnen lozen en geen stroom, wel makkelijk te vinden als je bordjes camper op het tankstation volgt. niet overnacht wegens aan te drukke autostrade. parking op zich was proper.
geen water kunnen vullen, toilet niet kunnen lozen en geen stroom, systeem werkt niet meer. niet overnacht , wegens aan te drukke grote baan en geen veilig gevoel