@NickandSara
Lijkt stevig gesloten, zonder enig bewijs dat het dit seizoen (2025) is geopend.
Uitstekende camping met ACSI-korting van € 21 inclusief elektriciteit. Ideaal voor liefhebbers van vogels en andere wilde dieren (52 vogelsoorten op 1 km2 in 4 dagen). Licht glooiende, open, grasrijke camping met grote, vlakke plaatsen in de schaduw aan de rand van het bos. De gastheren zijn uiterst behulpzaam en positief. Zeer schoon, modern sanitair. Rust en stilte aan de grens met Portugal, vlakbij de Douro. Ideale locatie om te wandelen, fietsen en te ontspannen.
Prachtige locatie, uitstekende ligging voor een bezoek aan de Amazone van Europa, met geweldige fietsmogelijkheden in de omgeving. Fietsen naar Servië is zeker een interessante ervaring. 8 goede vlakke grindplaatsen. Zeer steile smalle entree - OK voor kleinere campers. Betalen in de Wine Tastery aan de overkant van de weg. Goede schone sanitaire voorzieningen en zitgedeelte buiten. Weinig verkeerslawaai, meer hoorbaar op plaatsen dichter bij de weg.
Geweldige rustige plek met uitzicht op een privébaai, met uitstekend helder zwemwater. Een vrij steile helling in het onderste gedeelte en enkele glooiende plaatsen. Sommige plaatsen hebben uitzicht op zee. De plaatsen zijn vrij ruim. Eersteklas sanitaire voorzieningen, vergelijkbaar met die in een hotel! Met ACSI-kaart € 25 per nacht inclusief elektriciteit. Sluit begin oktober, dus als u dan aankomt, bel dan om te bevestigen dat het nog open is.
Ruime plaatsen die in prijs varieerden van €28 tot €32 per nacht inclusief elektriciteit met ACSI-kaart. Zeer schone faciliteiten met geweldige douches. Verkeerslawaai was aanzienlijk in het goedkopere gedeelte tussen de bomen, dus kozen we voor een duurdere plaats bij het meer - de extra kosten meer dan waard! Prachtig uitzicht, mooie natuur inclusief een promenade door het nabijgelegen riet voor €5 per persoon. Goed om rond het meer te fietsen, het parcours is het beste voor mountainbikes
Oké voor één nacht. Duur gebied en met 23 euro zonder elektriciteit voor een busje <8 meter en 2 personen was dit het goedkoopste in de omgeving. 28 euro voor >8 meter. Elektriciteit kost €0,6 per KWH. Er was wat muziekgeluid van dichtbij dat doorging tot ongeveer 2 uur 's nachts en een klein beetje verkeerslawaai, maar dat had geen invloed op het slapen omdat we aan het uiteinde van de camping stonden. Er zijn veel plaatsen beschikbaar van gemiddelde grootte. Niet echt uitzicht op het meer.
Oké voor een overnachting. Uitzicht op een visvijver aan de rand van de stad. Gratis stroom (niet gebruikt) WC-afvoerpunt, recycling, afval en twee werkende kranen. Parkeren op grind langs de weg rond het meer. Als u op gras parkeert, kan het zacht zijn, dus controleer dit van tevoren.
De eigenaren, Peter en Jacquie, zijn zo behulpzaam en maken uw verblijf zo ontspannend mogelijk. De camping is fantastisch, met ruime plaatsen en vol met wilde dieren. Alle faciliteiten zijn aanwezig, al wordt u er wel op gewezen dat het water niet geschikt is om te drinken. De camping is ideaal gelegen voor een vogelobservatiewandeling rond El Fondo of Santa Pola, maar er zijn ook 27 soorten gehoord/gezien op de camping! Beveel vooraf aan om teleurstelling te voorkomen. Ik hoop snel terug te keren
Nu € 10 voor 24 uur, te betalen bij binnenkomst met creditcard, waarmee u een toegangscode krijgt om de slagboom te openen. Goede camping, met redelijk vlakke, ruime plaatsen, met uitzicht op het meer. Mogelijk geluidsoverlast in het weekend/vakanties van kinderen die gebruik maken van het speelpark, waar de camping ook op uitkijkt. 30 minuten rijden van de veerhaven van Roscoff.
Rustige locatie met ruime, vlakke plaatsen rondom een meer. Prijs is inclusief elektra, water en afval. U betaalt voor een periode van 24 uur. Stel voor dat u voldoende tijd neemt om in te checken als u nog niet eerder op een Camping-Car-Park-site bent geweest (deze van de 350 sites), aangezien het een complex proces is. Scan uw kaart en rij DICHT tot de slagboom! Camperfaciliteiten zijn geopend van 1 april tot 30 september, maar wasfaciliteiten zijn geopend van 25 mei tot 25 september.
Ideale locatie om te fietsen en wandelen, met prachtige vlinders op de camping, het bos en het nabijgelegen Recyclingcentrum! Goed beschutte ligging. Sanitaire voorzieningen schoon, maar een beetje gedateerd. Behulpzame campingeigenaar. Zou zeker weer verblijven voor locatie, wandelingen en dieren in het wild.
Prachtig uitzicht en een enorm veld, met recycling ter plaatse. Goed aangegeven door het dorp na de twee parkeerplaatsen, (navigatiesysteem brengt je naar de verkeerde locatie dus volg de borden). Het lokale dorp geeft duidelijk om zijn bezoekers. Sterk aanbevolen voor het uitzicht op de heuvel en de rustige locatie.
Aangekomen om 20.00 uur om de toegangspoort op slot te vinden, ook al stonden er campers op de site. De receptie was gesloten, dus belde de bel boven de receptiebel en een dame stak haar hoofd uit het raam van de flat erboven en riep 'we zijn gesloten!' Vermijd deze plek als je een warm welkom verwacht!
Het zou mogelijk een 4 of 5 sterren zijn geweest, maar er waren minstens 30 reizigersvoertuigen en begeleide blaffende honden enz. In het aangrenzende speelveld, dus gingen we verder.
Eenvoudig registreren met creditcard en druk op P voor parkeren. € 6 is een goede prijs inclusief toiletafvoer. Prachtig uitzicht over de omgeving. Ruim en rustig, zelfs op een feestdagweekend. Lokale wandelingen door lavendel- en tijmvelden naar een veld vol vlinders. Wat hondengeluid van eigenaren die hun honden niet kunnen trainen, maar verder een zeer rustige locatie.
Ideale locatie voor die kampeerders met een volle tank water en opgeladen accu geen voorzieningen. Perfect voor 1 of 2 nachten als je vogelaars bent, want we zagen 72 soorten in een ochtend. De camping ligt nu 600 meter voor het bezoekerscentrum op een aparte grote parkeerplaats tussen borden met Área destinada para pernocta. U dient zich voor uw verblijf (Gratis) aan te melden bij het Bezoekerscentrum (geopend tot 18.30 uur in de winter) voordat u stopt voor de nacht-Max. 6 bestelwagens.
Erg teleurstellend. We zijn hier al vele jaren omdat het een ideale locatie is om de dieren in de omgeving te zien, maar het is nu helaas overgecommercialiseerd, met 'terrasvormige' chalets langs de lengte van de camping (100 euro per nacht in maart) 'statische' ' caravans met plastic luifels en zandige toegangspaden die in de regen in modder veranderen. Sommige delen van de site zijn ok, (vraag) maar het is te duur. Boek uw elektrische stekker om de volgende dag wachten te besparen!
Geweldige, rustige overnachtingsplaats met overal nesten van witte ooievaars en een enorme parkeerplaats om uw eigen site te kiezen. Betaal 5 euro in het restaurant voor het voorrecht 'één' te zijn met de natuur. 72 vogelsoorten gezien op de loopbruggen en bij het meer in 24 uur.
De eigenaren hebben ons vriendelijk ontvangen met diverse informatiebladen en de wifi-code. De camping is goed gelegen op de top van een heuvel met een prachtig uitzicht over de omgeving. Veel lokale wandelingen in de buurt en zeer rustig. De site is goed gepland met veel ruimte op elk perceel. Sterk aanbevolen.
Aan de rand van een dorp, hoewel vol toen we aankwamen (4 busjes stonden al geparkeerd om 19.40 uur) extra parkeerplaats voor 4 voertuigen, afgebakend aan de overkant van de weg. Weinig lokaal verkeer, maar niets om je zorgen over te maken. Guardian Civil zag ons langs de weg geparkeerd staan en reed voorbij, dus parkeren langs de weg is duidelijk geaccepteerd. Mooi oud dorp met prachtig gerenoveerde toegang tot de rivierbrug en een groot rivierpark.
Rustige plek aan de rand van klein dorpje. Licht verkeerslawaai als eerste van werknemers die naar hun werk gaan, maar ons niet wakker maken. Afvalverwerking werkte ok.
De laatste keer dat we in 2020 verbleven, had het water, helaas hebben ze nu de kraan verwijderd - zie foto genomen in oktober 2021. Zo jammer, want het is een geweldige site, hoewel een beetje glooiend.
Realitycheck! Ik heb hier net een lawaaierige nacht doorgebracht, lawaai van de weg en dan lawaai van de nachtclub in Aigues. Campingeigenaren zijn erg aardig en geven u een toegewezen perceel van 5,5 m breed, vergelijkbaar met een grote ruimte op een parkeerplaats. Aire is omgeven door bezinkingsvijvers, die riolering verwerken, dus verwacht muggen. ok voor een overnachting onderweg als je een veilige gated compound nodig hebt. Zou het niet aanraden.
De campingeigenaren konden niet behulpzamer zijn en werken er hard aan om de camping in uitstekende staat te houden. Grote plaatsen, zeer goede prijs-kwaliteitverhouding met veel ruimte. Geschikt voor zowel lang als kort verblijf. Licht verkeerslawaai - A75, maar verder rustig, wegen ideaal om te fietsen, sommige langs een in onbruik geraakte spoorlijn (zeer ruig pad ten oosten van de camping maar goed ten westen). Geweldige plek om lokale vogelspotplekken te verkennen met Kauw- en Vale Gieren boven je hoofd.
Bij aankomst gezwommen in het heerlijk warme, verlaten zwembad - jammer dat het de volgende dag (24/9) gesloten was en het zou handig zijn geweest als de dame bij de receptie ons dat had verteld. Uitstekende camping voor het verkennen van de vogels in de omgeving, waaronder de kleine en kerkuilen bij La Dive en de ooievaars in St Denis. Geweldige omgeving om te fietsen. Wifi duur (€ 5 per dag) 4G ok. Rustige camping - geen verkeerslawaai, hoewel het buiten het seizoen was. Zou zeker weer komen.
Dit ligt dicht bij de drukke weg, op een kale aarde en heeft geen voorzieningen. Er is een VEEL BETERE SITE 2 km ten oosten van hier op 36.308308 -5.722786 genaamd Area Recreativa El Celemin. Deze heeft picknicktafels, parkeerplaats op een stevig terrein, wandelingen en een drinkknop op de loopbrug ten westen van de lagere parkeerplaats. Het ligt aan de hoofdweg en erg rustig.
Zeer gastvrije camping aan de rand van het dorp. Alle faciliteiten inclusief wasmachine beschikbaar. Modern en schoon met vlakke plaatsen - goed georganiseerd. Goede lokale wandelingen. Vriendelijke eigenaren. Ideaal voor campers en campers. Dichtbij Melnik en de Griekse grens.