@Nickhvh

2020

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Hele mooie plek met lekker kort gemaaid gras en zeer vriendelijke en geduldige (interim) beheerder. Prima Grieks rest. zoals anderen al meldden. Mooie locatie om fietstochten te maken. we hebben er 2 nachten gestaan.

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

Eigenlijk is er niets veranderd sinds de review van juli 2023. Sanitair is heel erg mooi. Voor de rest maakt het een nogal rommelige indruk. Op div. plekken ligt er “zooi”. Locatie is uitstekend om te fietsen in mooie omgeving en bezoek aan Ravensbrück memorial.

Een locatie beoordeeld11 maanden geleden

Zou graag zes sterren geven voor deze camping. Alles klopt hier. Zwembad 25 meter en 30 graden om baantjes te trekken. Vriendelijke receptie. Wel wat duurder: € 25 pd op ruimere plaats, zonder Acsi, maar elke cent waard.

Een mooie, verzorgde camping pal aan ‘t meer: even de weg oversteken. Prachtig sanitair met ruime douches en toiletten (schoon), aparte kinderafdeling, wasmachines en drogers. Verschillende afmetingen plaatsen (70-150 m2). Redelijk schaduwrijk. Mooi verwarmd zwembad. Horeca te kust en te keur op loopafstand. Fietsroutes vanaf de camping rond t meer. Aanrader!

Heerlijk camping op 6,3 km van het meer. Er loopt een mooi fietspad vanaf de camping naar het meer. Sanitair prima in orde. Op het grote middenveld kun je zelf je plaats kiezen. Wij betaalden 39 euro. Er zijn ook genummerde plaatsen. Verschil is euro 10 meer, maar je staat er niet beter. En dan nog duurder de premium plekken aan de rivier waarin je pootje kunt baden. Brood op de camping of op een paar min fietsen. 2 supermarkten in het dorp.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

sluit me aan bij de vorige reviews. Prima plek ongeveer 12 van de snelweg. Betalen bij benzinepomp AVIA aan de overkant. € 5 p.n plus €1 voor 2 kWh in automaat bij de stroompaal. Lozen grijs en wc prima in orde.

Sluit me aan bij vorige reviews: heerlijke plek. Mieke heeft onlangs een aantal extra plekken gemaakt voor de wat grotere campers. Prima hulp van Pieter bij kleine reparatie aan onze camper.

Prima kleinschalige camping met mooi sanitair en verzorging. Verzorgingsplaats ietwat lastig met een grote camper (wij hebben 7,5m). Langs het riviertje kun je naar stadje fietsen: bij sportpark afslaan en parkeerterrein op. In stadje veel keus uit restaurants. Fijne plek om uit te rusten.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Eigenlijk niet veel toe te voegen aan de voorgaande goede commentaren. Prima CP voor mooie fietsroute naar het ZW puntje van Europa. Nog één tip: wanneer je aankomt rijden, de receptie gesloten is en je kunt het terrein niet op omdat er een touw hangt: gewoon even losmaken, plek zoeken en installeren. Deze instructie staat ook op het raam van de receptie. De eigenaresse meldt zich vanzelf. Bovendien heeft zij route kaart met fietsroutes.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Wij zijn hier twee nachten geweest. Zoals gezegd je wordt hartelijk ontvangen door Denise en Manu. Biertje bij het zwembad en rustig settlen. Heerlijke rustige plek, vanwaar je naar Miami Platja kunt fietsen. Wij hadden pech met de fiets en Manu was zo vriendelijk om hem achter zijn auto op de fietsdrager te zetten en naar de fietsenmaker te rijden. Dank Denise en Manu voor jullie hulp en we hebben gezellige dagen bij jullie gehad. Top locatie!

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Prachtige camping in een parkachtige omgeving. Nederlandse eigenaars die goed zorgen voor deze prachtige plek. Hij ligt misschien niet precies op een doorgaande route maar is de omweg meer dan waard. Sanitair zeer netjes en goed onderhouden. In voor- en naseizoen verwarmde ruimte met douches. Klein winkeltje en broodjesservice.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Mooie camperplaats, prima eerste stop op weg naar t zuiden. Wij kwamen om 16.45 u aan en toen waren er nog 9 plekken. Dat wordt met een bord links van de toerit aangegeven. Rustig overnachting. sanitair basic en wat minder, maar dat heb je niet echt nodig. prima prijs/kwaliteit. Water innemen kost 2 € extra. Compliment aan de gemeente Arras

Mooie nieuwe Agriturismo. Ruime plekken, nog geen schaduw omdat de plaats net nieuw is. Op de plekken beneden sta je dichter bij het Gardameer, boven dichterbij het prachtige sanitair gebouw met mooie ruime douches en wc’s. Beneden heb je stroom en water, boven alleen stroom. Onder langs de camping loopt een fietspad, rechtsaf naar gezellig strandje met een bar/cafe met prima eten. Een heel aardige en behulpzame eigenaar. Reserveren via tel of @.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

prima plek om te overnachten of zelfs wat langer te staan. keurige verzorgingsplaats. De rechte plekken zijn inderdaad wat kort. Onze camper is met fietsrek 7,5 meter. Wij konden wel staan op de middenstrook, dan heb je extra ruimte over de tussenliggende groenstrook. Bij de muur lukt dat niet. Licht heel dicht bij de gezellige Altstadt.

Prima, eenvoudige campoing met zeer vriendelijke en behulpzame beheerder, die de croissants ‘s-morgens bij de camper komt brengen. Het sanitairblok heeft een update gehad en ziet er eenvoudig, doch schoon en keurig verzorgd uit.