@Nicki07
- 2007
Leuk plekje met goed onderhouden sanitair. V/E goed geïnvesteerd. Water is ook direct op locatie aanwezig. Er is geen broodjesservice. Ideaal gelegen voor het starten van mooie fietstochten.
Prachtige kleine camping, omgeven door velden, een klein bos en heel veel rust en stilte! Geweldig!! Je staat op een grote weide. Zeer aardige operator. Zeer goede en schone sanitaire voorzieningen. Totaal 3 toiletten, 2 douches, uniseks. Zeer mooi betegeld. Ruime douche, voldoende water - lekker warm. Klein minpuntje: wastafel in de toiletruimte, niet mijn favoriete oplossing. Broodjesservice. Mooie, zeer ruime woonkamer. Absoluut een aanrader.
1a parkeerplaats. Geweldige en zorgvuldig ingedeelde plaatsen met elektriciteit en water. Toiletten en douches super mooi en zeer schoon. Versierd met veel liefde. Afwassen mogelijk in de grote lounge. V/E aan de andere kant. Eigenaar erg vriendelijk. We werden begroet met taart. De volgende dag aten we pruimen. Gewoon een aanrader.
Aanbevolen voor een overnachting. De ruimte is goed ingedeeld. Ordelijk. Selecteer indien mogelijk de linker parkeerrij. Er is niet veel verkeer, maar u bevindt zich dicht bij de weg aan de rechterkant. 24-uurs check-in mogelijk. Het gebruik van de parkeerautomaat spreekt naar mijn mening voor zich. Sanitair goed.
Prima verzorgde minicamping. Heel mooi aangelegd: topgazon, je staat in het 'rondje' en hebt daardoor veel ruimte voor de camper. Sanitair weinig (2 toiletten, 1 douche), maar goed en goed onderhouden. Omgeving erg rustig en mooi. Plaats gaat zeker op de lijst: 'herhalen aanbevolen'!
Heerlijk zo'n camping-idylle. De ruimte is geweldig aangelegd rond de ganzenvijver. Gazon zeer goed onderhouden. De telefoniste is erg aardig en verwelkomt elke nieuwkomer. Sanitair eenvoudig, maar schoon en ruim voldoende: 2 toiletten, 2 douches. We komen terug!
We hebben hier een tussenstop gemaakt en het was perfect. Dicht bij de snelweg, maar heel idyllisch in een kleine nederzetting van huizen, direct naast een paddock, heel rustig! Bij aankomst hebben we aangebeld bij de huiseigenaar (exploitant verhuurt campers, maar dit is het privéadres. Campers moeten natuurlijk ergens anders staan.) en betaalden de vergoeding voor de nacht.
We zijn opgewonden. Pas medio 2022 geopend, maar zo doordacht en met veel oog voor detail ingericht. Staanplaatsen op verharde terreinen en dus veel ruimte op het weiland. De open haard in het midden van het plein is een blikvanger. Sanitair top en zeer schoon. Voor self-catering: broodjes of iets dergelijks. meenemen! Grenzen plaatsen op de smalle landweg, geen probleem voor ons. Over het algemeen erg rustig, maar er rijden alleen auto's (weinig!).
We zijn recidivisten. En de tweede keer net zo leuk: sanitair top, staanplaatsen heel mooi aangelegd, fietstochten super gevarieerd: Werden, Gouda, Utrecht, Kasteel de Haar... we hebben alles gefietst. En 's avonds genoten van het mooie plein. De telefoniste is erg aardig en heet je altijd hartelijk welkom. Met Pasen werden we verrast met chocolade eitjes op de step. Bedankt voor de geweldige gastvrijheid!
De ruimte is genereus. V/E goed. Sanitair en afwasgelegenheid in een vrij nieuw huis. 1 WC + 1 D elk voor D en H. Bij ons slechts 8 WoMo's en dus voldoende. Of dat voldoende is voor een volledige bezetting moet ieder voor zich uitmaken (20). Geen 5 sterren in vergelijking met andere minikampen, die we (persoonlijke smaak!) gewoon comfortabeler vonden en over het algemeen minder kosten. 16€, elektriciteit, water, douche alles extra.
We verbleven 2 nachten op een WoMoStellplatz Plus. Conclusie: Super mooi ingedeeld, sanitair top en zeer goed onderhouden, V/E top, alles zeer ruim en ruim. Heel rustig dus. We waren helemaal tevreden.
Geweldig! Geweldig en goed doordacht. Sanitair voldoende aanwezig en goed onderhouden. €17 redelijk, douchen kost €0,50. Inchecken via automaat goed opgelost. Reserveren niet mogelijk, ik vind het perfect, omdat het overeenkomt met het oorspronkelijke idee van camperreizen. Onze ervaring: Je kunt gemakkelijk stoelen benaderen zonder reservering en meestal een stoel krijgen. Dus: alleen aan te raden!
Prachtig vormgegeven CP. Binnenring: buitengewoon grote steek, buitenring: steek aanzienlijk kleiner, maar nog steeds groot genoeg. De hele plaats is goed onderhouden, groot grasveld. Inchecken en betalen via envelop. Zeer ongecompliceerd. Sanitair voldoende (D: 2 T, een douche, H: 1 T, 1 urinoir, 1 douche, + een T/douche toegankelijk voor gehandicapten), zeer mooi en wordt uitgebreid schoongemaakt. Ik wou dat de gasten zich ook gedroegen...
Prima plek voor 11 campers. Toiletten (2 D, 1 H + 1 urinoir, 1 extra toilet bij de douches = 2). Gastronomie en biertuin zijn de kracht. Bediening super vriendelijk. Bakker naast de deur. Niet een van de goedkoopste plaatsen, maar vergeleken met de omliggende alternatieve aanbiedingen voor ons helemaal prima. Het enige wat ontbreekt is V/E. Daarom (tegen de achtergrond van de totale prijs) 1/2 ster minder. Maar over het algemeen: geweldig!!!!
We zijn enthousiast: de plaatsen zijn geweldig en liefdevol ingericht. Sanitair zeer goed en zeer schoon. 3 toiletten, 1 urinoir, 2 douches, allemaal aparte cabines. Hele aardige uitbater die altijd checkt of alles in orde is en tips geeft voor de omgeving. En het is een paradijs voor fietsers: mooie paden en je kunt er geen genoeg van krijgen!
Plaats ideaal voor zelfvoorzienende kampeerders om naar de geweldige oude stad te kijken. Operator is erg aardig en behulpzaam. Je staat rustig en in een prettige omgeving. Het terrein is erg glooiend, maar hiervoor zijn voldoende hellingen aanwezig. Plaats is gemarkeerd zonder V / E of elektriciteit. Daarom: Platz maakt alles waar wat het belooft. We voelden ons erg op ons gemak en gaven graag een vrijwillige bijdrage (is contant, maar ook mogelijk via PayPal).
Prima stadscamping, men zoekt vaak tevergeefs in andere steden. Plaatsen mooi aangelegd, erg ge
Alles zoals al gezegd: super aardige telefoniste. Liefdevol aangelegde plek. Idyllisch, mooi! Elk 1 toilet voor mannen en vrouwen. In totaal 1 douche. Aan-/afvoer goed geïnvesteerd. Prima startpunt om te fietsen. Voor ons een perfecte stacaravan locatie.
Voldoende grote parkeerplaatsen. Sanitaire ruimte goed en schoon. Meerdere keren per dag schoonmaken. Maar dat was het ook. De flair van de plaats en de omgeving zijn niet leuk. Er zijn mooiere plekken in het Zwarte Woud. Niet goedkoop daarvoor. Fietstocht gemaakt naar de Isteiner Klotz. Dat was leuk, maar het verkortte ons verblijf. Vanaf het naastgelegen park hadden we last van feestlawaai. Lörrach en Weil am Rhein zijn niet de moeite waard om te bezoeken.
Geweldige camping. We hadden een categorie II plaats in gebied L. Voldoende groot. Top sanitair. Lädele met echt heerlijke broodjes. Je kunt er ook kleine inkopen doen: het aanbod en de prijzen zijn goed! Restaurant op het plein een aanrader. We hebben meerdere malen bezocht. Zwembaden bovenaan. Omgeving voor fietsen en wandelen prima. Dus: rondom perfecte vakantieomstandigheden.
Geweldige plek met een geweldig uitzicht. En alles is zo ongecompliceerd: eindelijk een plek zonder reserveringsplicht. Groundsman erg vriendelijk en met veel tips voor de omgeving. Kost veel tijd voor elke kampeerder. Platz stelt zelfs gratis een auto ter beschikking om te winkelen. Sanitair erg mooi en schoon. We stonden hoog met een geweldig uitzicht. Satellietontvangst probleemloos. Fietstocht naar/rond Schluchsee erg leuk.
Wij waren er voor de tweede keer. De eerste keer dat de sanitaire voorzieningen gesloten waren vanwege Corona. Deze keer konden we alles gebruiken. H & D apart, twee douches en twee toiletten elk. Heel nieuw, ruim, mooi en vooral schoon. V / E goed geïnvesteerd. Plaatsen zijn erg groot en mooi ingedeeld. Een plek om je goed te voelen. We komen graag terug!
Een mooi aangelegde parkeerplaats. Als een park met overal mooie paden en zitjes. Tijdens ons verblijf (2 nachten) ongeveer 50 stacaravans daar. Het voelde niet vol en het was idyllisch stil. De biertuin met zijn aanbiedingen is een echte aanrader. In tegenstelling tot de informatie op de homepage: in het weekend open tot 21.00 uur! Over het algemeen aanbevolen!
We houden van deze plek! Dit is ons tweede verblijf en zeker niet de laatste. Sanitairgebouw is geweldig: super mooi, ruim en zeer schoon. Het wordt 's ochtends en' s avonds niet schoongemaakt. De plaatsen zijn niet erg breed. Maar aangezien de ruimte over het algemeen zo klein en beheersbaar is, maakt dat voor ons niet uit. Aanbeveling: Zitplaatsen 1 - 6 (groter + buiten) of 21 - 24 (buiten). Broodbezorgservice (behalve op zon- en feestdagen). VE boven.
We hielden echt van de ruimte en het concept. Bulli-flair, ged. H. de exploitanten stof van de camping scene. Stoelen waren niet erg groot, daarmee bedoel ik: niet erg lang. Onze camper is 7m en past qua lengte. De trein reed niet tijdens ons verblijf (4 nachten), dus ik kan niet zeggen of het storend is. De toegang tot het meer is mooi, en de hoek van het cocktailstrand heeft ook zijn flair. Sanitair klein (hutten), maar ok. Verwijdering top
Geweldig plek. Maar mijn voorkeur gaat uit naar de comfortstoelen. Ze zijn mooi uitgestald. Sanitair is zeer goed en zeer schoon. Werd meerdere keren per dag schoongemaakt. Omgeving leent zich uitstekend voor wandelen en fietsen. Tip: Alpsee Coaster! Heel leuk ...
Volle punten voor een plek om alleen in de stad te verblijven. Heel rustig 's nachts. Zeer levendig overdag: veel wandelaars, auto's, school. Nog steeds erg prettig. Overnachting voor campers is niet gemarkeerd, maar wordt getolereerd. Lengte max. 7 m om te kunnen parkeren in de auto-baaien. Volg de borden voor het parkeren van auto's, neem niet de kant met de parkeerplaatsen voor bussen. Zeer gezellige biertuin op het kasteelterrein. Met de fiets naar de stad
Plaats is ideaal. Goed uitgangspunt om te fietsen of wandelen (slechts 1000m naar de Brauneckbahn). De plaatsen zijn niet groot, maar hebben ons op geen enkele manier gestoord, omdat de ruimte zeer beheersbaar is. Sanitair is geweldig: nieuw, heel mooi en heel schoon. Restaurant ook direct aan het plein, ook erg goed. Operator erg vriendelijk en behulpzaam. Broodjesservice (bestelling tot 17.30 uur). Aan- en afvoer zeer overzichtelijk.
Gezellige kleine parkeerplaats voor 6 stacaravans. Zeer verzorgd en mooi ingedeeld. Operator erg vriendelijk. Een toilet D + H elk, een douche in totaal. Drankautomaat. Afwasgelegenheid. Levering / afvoer mogelijk. Geen broodjesservice, maar een bakker in de buurt. Plaats wordt sterk aanbevolen. We waren er drie nachten. Goed uitgangspunt om te fietsen.
Geweldige mini-camping. Kalmte. Veel ruimte, goed onderhouden mooie weide. Sanitair: vrij nieuw en zeer schoon. Eigenaar erg aardig. Geweldig gebied om te fietsen. Maar ook ideaal voor wandelaars: 1 km van een groot bosgebied met mini-meren.
Sitecode: 91994
Plaats is nieuw (opening 06/20). Dus natuurlijk was alles (gazon, toilet! Etc) geweldig. De plaats is ook niet slecht. Gebruiksvriendelijk. Maar: ik kan een beoordeling van 10 niet begrijpen. Straat heel dichtbij + duidelijk hoorbaar. Plaatsen erg kort in lengte. Onze 7m WoMo-pasvorm, maar we konden niet achter de achtersteven gaan. Ok voor 1 nacht. Voor een WE zijn er betere plaatsen in de buurt.
Heel idyllische plek. Plant prachtig aangelegd. Meerdere 'nicheplaatsen', elk omgeven door een heg. We stonden (geplaveid) in de open ruimte en genoten van het uitzicht over de wei en weilanden. Let op: kasseien, opritten glijden weg. Broodjesservice. Sanitair was gesloten vanwege Corona. Niet ideaal de chemische afvalverwijdering: IBC-container.
Als u op zoek bent naar rust, dan is dit de plek voor u. Mooi hoor! We waren hier in Corona, dus het sanitairgebouw was gesloten. Toegang tot water. Ideaal voor fietstochten. Onderweg moet je gaan winkelen en dan voor jezelf zorgen. In het 'Ort' is er een klein havenrestaurant, waar u ook elke dag broodjes kunt krijgen (vooraf reserveren noodzakelijk). Broodjeswagen komt elke 2 dagen. Levering / verwijdering goed ingedeeld.
We stonden al twee keer op het veld. De operators zijn erg vriendelijk. Sanitair is geweldig en erg schoon. De plaatsen zijn mooi ingedeeld. Het is slechts 10 minuten lopen naar het dorp, weer bergopwaarts ;-). Je kunt de straat horen, maar het is 's nachts stil. Al met al weg van de drukte in een kleine idylle. We vinden het echt leuk, altijd blij!
Geen plek die ik zou aanraden. De vier sterren zijn vanwege de goede ligging aan het meer en de nabijheid van Potsdam. We stonden op de eerste rij aan het water, direct bij de ingang op de ontvangstweide. Dat was leuk. Anders vond ik de plaats niet erg uitnodigend. Ik zou niet achterin willen staan. Over het algemeen ziet het er verwaarloosd uit. Sanitair was ok. Maar over het algemeen te duur.
Zeer mooie en goed onderhouden kleine plaats. Ideaal om Berlijn te verkennen. Heel rustig, mogelijk met uitzicht op het water. Sanitair is goed en schoon. De tuinman (havenmeester) is erg vriendelijk. Het gebied is afgesloten door poorten, dus een veilige plek! 33 euro is geen klein bedrag, maar je bent in Berlijn.
Een soepele 10e is niet beter. Goed verzorgde, zeer ruime plaatsen, erg aardige operators. We komen zeker terug!
Geweldige pitch. Met liefde gemaakt. Sanitair erg schoon. Operators zijn erg aardig, doneren op zondag zelfs het broodje. Een puntaftrek, omdat de pitches relatief dicht bij elkaar liggen, is de ene luifellengte direct de buur. De ruimte voelt niet druk, omdat er een grote open ruimte is. WC wordt direct gecombineerd met wastafel en douche, niet helemaal ideaal opgelost. aanbevelenswaardig
Prachtig minicamping. Operators zijn erg vriendelijk. De plaats is liefdevol aangelegd, grote kavels, goed onderhouden sanitaire voorzieningen, zeer rustig. Prima uitgangspunt voor fietsen, Valkenburg ongeveer 5 km, Maastricht ongeveer 20 km. We zullen zeker terugkomen.
Zeer mooie plek. Ruim, veel open ruimte, mooi aangelegd. Dichtbij de hoofdweg, dus verkeer binnen gehoorsafstand. Stoorde ons niet. Het was stil 's nachts. Sanitair voldoende en zeer schoon. Goed uitgangspunt voor fietsen.
We zijn al vele malen op de baan geweest en zullen er graag mee blijven rijden. Operators zijn erg vriendelijk. De plaats is mooi anfelegt en onderhouden. Sanitair wordt altijd schoongemaakt. Geweldig startpunt voor fietsen in alle richtingen: Venlo, Roermond, Brüggen. Er is ook een kleine wandelhut. Ze hadden vrienden geboekt en waren ook heel blij.