@Nicki07
- 2007
6 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

Leuk plekje met goed onderhouden sanitair. V/E goed geïnvesteerd. Water is ook direct op locatie aanwezig. Er is geen broodjesservice. Ideaal gelegen voor het starten van mooie fietstochten.
4 foto's toegevoegd · meer dan 1 jaar geleden

Prachtige kleine camping, omgeven door velden, een klein bos en heel veel rust en stilte! Geweldig!! Je staat op een grote weide. Zeer aardige operator. Zeer goede en schone sanitaire voorzieningen. Totaal 3 toiletten, 2 douches, uniseks. Zeer mooi betegeld. Ruime douche, voldoende water - lekker warm. Klein minpuntje: wastafel in de toiletruimte, niet mijn favoriete oplossing. Broodjesservice. Mooie, zeer ruime woonkamer. Absoluut een aanrader.
1a parkeerplaats. Geweldige en zorgvuldig ingedeelde plaatsen met elektriciteit en water. Toiletten en douches super mooi en zeer schoon. Versierd met veel liefde. Afwassen mogelijk in de grote lounge. V/E aan de andere kant. Eigenaar erg vriendelijk. We werden begroet met taart. De volgende dag aten we pruimen. Gewoon een aanrader.
2023
2 foto's toegevoegd · meer dan 2 jaar geleden

Aanbevolen voor een overnachting. De ruimte is goed ingedeeld. Ordelijk. Selecteer indien mogelijk de linker parkeerrij. Er is niet veel verkeer, maar u bevindt zich dicht bij de weg aan de rechterkant. 24-uurs check-in mogelijk. Het gebruik van de parkeerautomaat spreekt naar mijn mening voor zich. Sanitair goed.
2 foto's toegevoegd · meer dan 3 jaar geleden

4 foto's toegevoegd · meer dan 3 jaar geleden

Prima verzorgde minicamping. Heel mooi aangelegd: topgazon, je staat in het 'rondje' en hebt daardoor veel ruimte voor de camper. Sanitair weinig (2 toiletten, 1 douche), maar goed en goed onderhouden. Omgeving erg rustig en mooi. Plaats gaat zeker op de lijst: 'herhalen aanbevolen'!