@NickiH
Mooie Aire aan de oevers van de Seine. Leuke stad met alle voorzieningen. We parkeerden op de achterste rij vanwege nat doorweekt gras op de voorste plaatsen. € 6,80 voor standplaats te betalen met kaart bij binnenkomst. Machine in alle talen dus eenvoudig te gebruiken. Dierenarts in de stad rekende € 31 voor huisdierenpaspoort als hond van meer dan 10 kg. Jeton nodig voor water enz
Mooie plek, vriendelijk personeel, grote plaatsen, bomen worden behandeld voor processierupsen en het gebied is heel schoon gehouden. Toegang tot een prachtig strand en de trappen zien er geweldig uit 's nachts verlicht. Heb geen douches gebruikt en je moet vroeg in de rij staan voor wasmachines
Mooie nieuwe goed aangelegde site met schone faciliteiten. Gemakkelijk toegankelijk servicegebied met extra lange waterslang. Strand vlakbij, weinig bars open langs strand en in de stad. Leuke wandelingen & fietstochten & mooi uitzicht. Enige probleem dat we hadden was de enorme hoeveelheid katten in de stad en op de site werd de hond gek
'The Pit' Niet de mooiste Aire maar de locatie in het mooie stadje Alvor is geweldig. Het had de nacht voor aankomst geregend, dus wat doorweekte grond (stel je voor dat het niet goed is na veel regen) Had een heerlijke maaltijd in Casa de Mare & brill pedicure etc @ cabeleireiro oksana. Mooie stranden, namen honden aan het einde in de buurt van natuurreservaat. Jammer dat de Aire niet moeilijk is, maar nog steeds zal terugkeren
Vond het hier geweldig, prachtig uitzicht op fort en toegang tot prachtige stranden (1 kalm en 1 surfer). We verbleven 3 nachten en gebruikten het servicepunt bij Intermarche. Volg geen satellietnavigatie in Sagres, volg gewoon de borden naar fort.
We hadden het geluk om twee aangrenzende plaatsen op de eerste rij te krijgen, dus had een prachtig uitzicht en zeer gemakkelijke toegang tot het strand. Toiletten etc niet geweldig maar we gebruikten onze eigen dus geen problemen. Voor € 4 is dit een goede prijs voor toegang tot een prachtig strand. Weinig strandbars maar gebied heel rustig zoals verwacht in deze tijd van het jaar
Bleef slechts 1 nacht vanwege problemen met de Moho-batterij, dus kreeg geen kans om de faciliteiten te bekijken. We hebben geparkeerd op het grote braakliggende terrein in tegenstelling tot specifieke plaatsen omdat het u meer ruimte geeft. Geweldige locatie voor wandeling naar de stad en supermarkt in de buurt. Niet de mooiste van aires maar functioneel & ontmoette een aantal aardige mensen
Zeer vriendelijke eigenaren die ons aan het einde van een rij erin hebben kunnen persen (hoewel dit een collega-camper niet beviel), sommige van de plaatsen zijn erg smal, dus beperkte zitruimte. Mooie schone faciliteiten en mooi uitzicht, maar resort ziet er een beetje vervallen uit. Waarschuwing - we zijn 8,3 m met trekhaak en geaard bij ingang en uitgang vanwege steile toegang rd
Mooi goed doordacht camperpark, ruime staanplaatsen, goed gesorteerde winkel, veel info verstrekt door zeer vriendelijke gastheren & vlekkeloze faciliteiten. Helaas konden we slechts 1 nacht blijven, dus kregen we geen kans om de omgeving te verkennen
Site in rustieke stijl die we het liefst niet gebruiken als fan van geregimenteerde verzorgde sites. Veel ruimtes, maar de meeste hebben laaghangende bomen, dus moeilijk opzij te zetten. Was een beetje niffel toen onze 7,9 m Moho € 15,50 pn kostte en vrienden 7,5 m was € 13,50 voor dezelfde plaatsen. Toiletten enz. Gedateerd maar zeer schoon, zwembad zag er mooi uit. Receptiepersoneel onbeschoft onvriendelijk hoewel man op poort was heerlijk, 20 minuten lopen naar Albufeira
We verbleven slechts 1 nacht dus hebben niet veel faciliteiten gebruikt, hoewel het zwembad er mooi uitzag & toiletten enz. Waar overvloedig en brandschoon. ACSI-kampeerplaatsen (€ 20) alleen beschikbaar tot 70m2 dus gekozen voor een grotere € 25-kampeerplaats en vervolgens € 6 !!!!! Voor de hond wat belachelijk is. Kies ook voor toonhoogte 202 als pion van de rechtvaardigheidsservice, zodat MH constant achteruit rijdt voor je toonhoogte
Mooie, goed onderhouden camping met veel en zeer schone faciliteiten. Personeel is erg vriendelijk en het zwembad ziet er prachtig uit. Betaalde € 16 met ACSI dat het geld meer dan waard was. Leuke wandeling naar kleine stad met bars en restaurants. Zou aanraden
Wauw wat een ongewone plek. De aire kost € 7, inclusief elektriciteit, toegang tot onberispelijke toiletten (douches waren op slot) en een geweldig groot zwembad in prachtige verzorgde gazons. Zoals anderen al hebben gezegd, is dit echt een kleine oase. Zeker een tussenstop waard op weg naar of van Algarve. Het kleine dorp is ook interessant
Ik vond het hier geweldig. Direct naast een prachtig hondvriendelijk strand en een strandbar. Prachtige locatie met toegang tot eenvoudige douches en toiletten in waterpark. Geweldige 10 km rennen rond de rivier en 5 km rennen langs het strand en de rivier. Leuke fietstocht naar Costa Nova & Barra. Site kost € 9,50 met EHU & WiFi. Kleine supermarkt, vismarkt en broodwinkel in de stad. Zal zeker terugkomen. Niet zeker wat deal is als parkeren in grasgebied
Ruw land op de top van de heuvel, kerk in de buurt en picknickplaats met tafels, toiletten (erg basic) en water (niet behandeld) Kerkklokken luiden om de 15 minuten maar klinken heerlijk. Zeer afgelegen maar prima voor overnachting tussenstop & voelde me veilig. Negeer Satnav als het u scherp probeert te maken, gewoon door de stad rijdt en de weg omhoog volgt, er zijn borden naar de camping die in dezelfde richting is
Wauw wat een geweldige plek & fantastische gastheren. Ondanks dat we midden in een familiefeest zaten, verwelkomde Xavier ons met open armen, net als zijn vrienden en familie. We waren uitgenodigd voor het feest en hadden een heerlijke tijd. De uitzichten en wandelingen in de omgeving zijn prachtig, het zelfgebakken brood is prachtig, faciliteiten zijn brandschoon en hosting is geweldig. Bedankt Xavier, Fatima en al je vrienden en familie, we hebben een geweldige tijd gehad
Site goed gelegen voor korte wandeling naar Potes. Faciliteiten erg schoon en zwembad zag er prachtig uit, hoewel het de meeste tijd leeg was en we geen gebruik maakten vanwege de vereiste van een badmuts. De plaatsen variëren in grootte en vele zijn niet vlak. Onze Moho is 8.3 en we zijn erin geslaagd om een veld te vinden, hoewel niet veel zitruimte. Betaalde € 20 met ACSI, maar moest contant worden betaald
Dit is een geweldige tussenstop, een prachtig uitzicht over het meer en een mooie wandeling langs het hek om de olifanten te zien. Weinig bars en kleine winkel in dorp. De reden dat ik deze 5 sterren heb gegeven, is echter te wijten aan het servicegebied. Er is slechts één kraan boven de toiletstortplaats, dus dezelfde wordt gebruikt voor drinkwater en toiletwas Yuk en de grijze afvalstortplaats bevindt zich op een verhoogd betonnen platform. Updaten vereist
Basic Aire met harde staanplaatsen, net lang genoeg voor onze 8,3 m. Heb geen water etc gebruikt als token uit de stad, kan toiletstort gebruiken maar geen water beschikbaar zonder token. Moet 5 € zijn maar de machine werkt niet
Hield van deze plek met zijn ontspannen relaxte gevoel. Gelegen in bossen langs een prachtig strand met 20k fietspad naar Dune du Pilat. Ziet er druk uit, maar als je op het centrale gedeelte zit, voelt het ruim aan. Heb niet geprobeerd toilet etc, maar diensten waren inbegrepen in € 8. Krijg gewoon een kaartje onderweg, gebruik barcode om water enz. Te krijgen en betaal onderweg. Ik wil zeker terugkomen
Geweldige Aire met een verscheidenheid aan gras en harde staanplaatsen. Toegang tot water op het hele terrein, afval en toiletstortplaats op het terrein en EHU op staanplaatsen. Als de receptie niet open is, betaal dan bij de machine en ontvang code om toegang te krijgen en af te sluiten. Wandel- en fietspad naar monument (dat verder is dan het lijkt) direct achter de camping. betaalde € 16,50! voor Aire & € 10 voor groot bier op loopafstand !!!!!
Mooie camping, schone douches (hoewel alleen lauw) en toiletten, mooie zwembaden en jacuzzi. Grote standplaatsen en kranen op het hele terrein. Personeel erg vriendelijk en korte wandeling naar het strand. Zeer stil in deze tijd van het jaar en kost slechts € 14 met ACSI
Mooie camping op boerderij, mooie vlakke plaatsen en goede toegang tot voorzieningen. Goed gelegen om te wandelen of fietsen naar Bayeux & fietsen naar Arromanches-les-Bains. Kosten € 10 & € 2 EHU. Zou zeker weer gebruiken. Ook toegevoegde bonus van het zien van het Game of Thrones-tapijt (en natuurlijk het Bayeux-tapijt)
Goede tussenstop voor naar het noorden. Directe toegang tot mooi park waar de hond van genoot. Bakkerij en winkels op korte loopafstand. Alle faciliteiten nieuw & site clean. Water loopt vrij traag en toilet legen punt is een beetje lastig.
Mooi klein dorp met een spar, bakkers en een aantal bars en restaurants. Naast de weg maar niet luidruchtig. Mooi uitzicht en wandelingen. Denk dat € 8 een beetje duur is voor een parkeerterrein met services en ik weet zeker dat we de enige waren die betaald hebben
Gratis Aire met mooie schone toiletten, zonne-douches, picknickplaats en barbecues. Aan de rand van het dorp met veel gemarkeerde wandelingen en een prachtige wandeling tot aan Pico Franco, die 1,5 km buiten de camping is. Zou zeker terugkomen en verblijf voor een paar nachten.
Ik hou van de plaats, faciliteiten waren vlekkeloos en wc-papier, handdoeken en handdoeken. Het personeel is efficiënt, vriendelijk en zeer behulpzaam en laat je zelfs je pitch zien. Locatie is geweldig 15 minuten van prachtig strand en Alicante tramlijn & 10 minuten naar mercadona. We kwamen voor 2 nachten en verbleven 9 en zullen zeker terugkeren
Aangekomen op een zeer zeer winderige dag dus waarschijnlijk zag de site niet op zijn best & Niets open in het dorp. Faciliteiten erg schoon maar douches erg klein nergens voor shampoo etc & alle kleding moet buiten hokje worden gehangen dus geen ruimte voor bescheidenheid. Eigenaars lijken er hard aan te werken om het er leuk uit te laten zien om er volgend jaar waarschijnlijk weer anders uit te zien
Ideaal gelegen om Estepona te bezoeken. Geen voorzieningen behalve bakken, maar op een zeer groot stuk struikgewas. Als je verder waagt, zijn er nog meer privé-gebieden beschermd door struiken en een prachtig klein strand. Ik zou willen voorstellen NIET op een zondag aan te komen als de marktdag en de parkeerplaats die je binnenkomt zit vol met auto's niet in baaien waardoor het erg krap is voor moho
Ik hou van deze site, zeer schoon en vriendelijk personeel. Heeft een kleine fitnessruimte en gratis fitnesslessen. Prachtig zwembad en Cabanas is een mooi dorp. Gemakkelijke fietstocht naar travira. Prachtig strand, maar bereikbaar met een veerboot en geen honden toegestaan. Zal zeker terugkeren
Groot parkeerterrein in autodepot. Geen gebruik gemaakt van de WC etc, maar Moho-services waren in orde. Moest bij de gate zitten en wachten tot ze het openen. Aanvankelijk ja tegen EHU, maar degene die we konden vinden waren in gebruik of hadden een heel erg lange kabel nodig. Functioneel voor het bezoeken van Sevilla
Wow prachtig uitzicht, geen faciliteiten maar mooie rustige tussenstop
Sitecode: 19155
Mooie plek, politie reed een paar keer voorbij. Waagden niet ver als laat aankwamen, maar ideaal overnachten tussenstop
Ok voor één nacht. Midden in industrieel est & water station tegenover de ingang, waardoor het anders is om binnen te komen als iemand vol raakt
Zeker de moeite waard om de bochtige smalle weggetjes op te rijden. Deze plaats heeft een prachtig uitzicht met koebellen, kabbelende beekjes en een aantal fantastische wandelingen, maar geen honden of fietsen toegestaan in nationaal park. De faciliteiten hier zijn onberispelijk (zelfs stortplaats wordt dagelijks geschrobd) en beter dan de meeste sites. Het enige negatieve was de eigenares was een beetje abrupt en wasmachines werden voltijds met Gite-wasgoed opgenomen
Sitecode: 19810
Mooie gratis cp achter de duinen, prachtig strand waar de honden dol op waren. Er gebeurt niet veel in de stad, maar niet ongewoon in de tijd van het jaar. Enige probleem was het servicepunt dat onze kaart niet accepteerde, meldde het aan het Mairie-kantoor & ze checkten het en zette er buiten bedrijf op. Kan nog steeds afval en toilet legen, maar geen water om toilet te spoelen of watertank te vullen
Functionele Aire ideaal voor een bezoek aan het herdenkingsdorp. Helaas is er geen water beschikbaar in deze tijd van het jaar, nooit bij de verwijdering van een chemisch toilet. toiletten zijn ook gesloten. Boulangerie 10mins weg ook supermarkt met gemakkelijke toegang benzine en dierenartsen naast de deur, zodat we in staat waren om hond gesorteerd voor de reis naar huis te krijgen (€ 20)
Mooi dorp met een aantal prachtige oude gebouwen. Genoten van een Armagnac is een lokale bar. Moho-faciliteiten allemaal ok, veel gras om uit te kiezen. V goede stop over
Mooie site met een prachtig uitzicht. De drive-up niet voor angsthazen maar we deden het geen probleem in 7,5 m & 8 m Mohos. Het heeft de beste en schoonste faciliteiten die ik heb gezien, zelfs het serviceterrein is grondig gewassen. Enkele fantastische wandelingen en fietstochten (als je v fit). Check in als paaltjes tegenover de ingang. Neg - Gevonden dame een beetje officieus en we konden de wasmachine niet gebruiken omdat deze de hele tijd door de eigenaar werd ingenomen
Niet de meest pittoreske van plaatsen Ideale locatie voor een bezoek aan Valencia, metro 5 minuten lopen, receptie verkopen reiskaarten. Betaalde € 12 voor 6 reizen gebruikte 4 en kreeg € 5 restitutie. Personeel v behulpzaam en vriendelijk, gratis welkom sangria, leuke bar & mooi zwembad. We waren in de binnenmuur, plaatsen beetje krap en EHU niet geweldig, maar toiletten & douches goed & wasmachines slechts € 3. Pas op voor blaffende honden als het veld in het buitengebied ligt.
Mooie camping, vriendelijk personeel en directe toegang tot een prachtig hondvriendelijk strand (vanaf 15/9), rustig resort vanwege het einde van het seizoen, maar goede fietsroutes naar Sete & Agde. Alle plaatsen hebben water, afval en EHU en we betaalden slechts € 17 via ACSI. Alleen negatief was dat de douches een beetje compact zijn.
Ideale bestemming voor een bezoek aan Carcassonne, gemakkelijk 20 minuten lopen langs de rivier naar de stad. Aire schoon en netjes, goede staanplaatsen en gebruikelijke voorzieningen. Moet een kaart invoeren bij een barrière en een code nodig hebben bij de bon voor de uitgang. Ik heb een foto van de prijsstructuur toegevoegd als tegenstrijdige informatie van de website, recensies enz. De Aire is naast de camping, maar deze was gesloten voor het seizoen toen we bezochten
Leuke site, vriendelijk personeel, een prachtig uitzicht en goede faciliteiten. Degelijke wandeling door bos, maar niet goed voor fietsen, tenzij je erg fit bent of een ebike hebt. Helaas was de stad erg rustig en niets open
Dichtbij Rijn hoewel niet zichtbaar vanaf hoogte. Fietspad & gemakkelijke wandeling naar de stad. Gelegen naast de brug en museum Remagan die een bezoek waard is. Moho-servicepunt maar moet afval meenemen naar camping naast de deur. Een paar supermarkten op loopafstand en Lidl net op de weg.
Mooie camping, vriendelijk attent personeel, unisex toiletten en douches die erg schoon zijn en er nieuw uitzien. Grote wasmachine en droger en veel waslijnen voorzien. Jeu-de-boulesbaan, tafeltennis, bbq etc. zwembad zag er leuk uit maar sloot dus niet uit. Gemakkelijk naar de stad lopen. Dit alles voor slechts € 11 pn Zou zeker terugkeren
Goede tussenstop voor één nacht, alle faciliteiten die u nodig heeft
Uitstekende tussenstop in de buurt van een prachtig meer. € 10 & € 1 water & € 1 8 uur ehu & veel afvalbakken. mooie wandeling naar de stad, ideaal tussenstop.
Gemakkelijk stop over, geen faciliteiten maar doet wat het zegt in de tin. Ergens gratis te parkeren, maar prachtige wandeling van 2,5 km naar Triberg door het bos. Dichtbij een drukke weg maar stil op een avond. Zou opnieuw gebruiken
We hebben een stukje langs de rivier, maar helaas helemaal in de schaduw dus geen zon. Goede faciliteiten en fatsoenlijke maaltijd in restaurant. Geleid naar Koblenz maar de brug over de rivier, niet fietsvriendelijk, moest de hondentruck en fietsen op de treden dragen. Veel lawaai van de weg en trein dus niet erg rustig
Ik vond het geweldig, vond de ligging aan de Moezel, geweldige fietspaden in beide richtingen. Toiletten in € 8 pn water iextra, elektrisch extra - lange kabel nodig. Als je een pitch langs de rivier wilt, wacht dan op leegstand en pak het voordat iemand anders het doet. Er was ook een soort festival over dat bestond uit fish & chips, bier en wijn. We deden ook de boottocht naar bernkastle die is heerlijk, maar lange rit voor korte tijd in het mooie stadje
Brill locatie voor Trier, langs de rivier, grote parkeerplaats maar doet het werk. gemakkelijk te fietsen of in te lopen. € 10,30 pn voor pitch inc gratis (schoon) toilet, grijze stortplaats & chem toilet. Water, elektrisch en douche extra. Zeer grote maar goede afstand tussen bestelwagens. In- en uitstappen per kaart. We gingen eerst naar wijngaard platz maar vonden het te krap en afgelegen