@Nicky-and-Aaron
- 2016
We naderden Bouziès vanaf de noordkant van de rivier en wilden de rivierbrug oversteken om bij het dorp te komen, maar deze was te smal voor onze Fiat Ducato. Als je deze plek wilt bereiken, zorg er dan voor dat je al aan de zuidkant van de rivier bent voordat je deze nadert.
€ 11/nacht, plus € 0,60 belasting per persoon. Gemakkelijke toegang bij slagboom, diverse talen. Vers water inbegrepen plus grijze en zwarte lediging en elektriciteit inbegrepen. Ziet er een beetje sjofel uit bij het naderen, maar eigenlijk heel mooi en rustig. Direct naast prachtig 25 meter buitenzwembad € 4 entree. Twintig minuten lopen naar het oude dorp en fort.
Uitstekende locatie voor een gezellige wijnproeverij en rustige tussenstop. Gemakkelijke wandeling van 15 minuten naar de wijngaardstad St Emilion. Een geweldige plek om een voorproefje te krijgen van dit bijzondere gebied.
Fantastische camping met gedeelte speciaal voor campers. wat lawaai van de weg maar minimaal. Diensten beschikbaar en veel ruimtes. een echt goede stad Aire.
Afgestemd op campers, inclusief services. Wat lawaai van de weg, maar niet slecht voor een stad. Bus naar de stad.
Erg druk toen we halverwege de ochtend op een doordeweekse dag bezochten. Standaard parkeerplaatsen dus het is krap, zelfs voor een kleine camper. Misschien oké voor een stadsbezoek overdag, maar leek niet geschikt voor een overnachting. we gingen in plaats daarvan naar de Carbajosa, die is afgestemd op campers en functioneel is met services. Gemakkelijke bus naar de stad.
We bleven juli 2018. Deze gemengde parkeerplaats is nieuw geasfalteerd. Alleen grote auto's. Geen speciale camperplaatsen. Aangename locatie bij klein meer met een nieuwe houten loopbrug eromheen. Zwemmen verboden hoewel kinderen op het strand peddelden. Wat lawaai van de weg maar klein. Kerkklokken gaan de hele nacht door op het hele uur en half uur. Als je een lichte slaper bent, is dit misschien niet geschikt.
Geweldige camperplaats. Wat lawaai van de weg, maar niet veel. Gratis wi-fi in de salle de fetes, code 'campingcars'