@NickyenTom
- 2024
supervriendelijk onthaal door de eigenaars en de 2 honden en een poes en koetjes e.d…. op voorhand goed alles kunnen afspreken. wat een mooi uitzicht. is zeker voor herhaling vatbaar!
Heel fijn weekend gehad. Contact met eigenaar verliep heel goed. Heel mooie omgeving om te wandelen of te fietsen en lekker te eten.
‘‘s nachts heel rustig. alle voorzieningen waren aanwezig! overdag wel superdruk met de fietsers die voorbij de camperplaats “vliegen”… en de aanuit.app was een gesukkel, zeker door de slechte telefoonontvangst. Sorry aan de meneer met wiens code ik naar buiten kon. ze gaven me deze telefonisch door, dus kon er niet aan doen 🙈
heel fijn en ontspannen weekend gehad. Rustige ligging, mooie wandel- en fietstocht gemaakt, ontspannen iets drinken in hun eigen bar en ook eens in de Zomerbar aan de overkant. Ons batterijtjes zijn weer opgeladen en de uitbaters verdienen een 10 op 10. Groeten vanwege CamperX 😁
zalige plek. heel vriendelijke mensen. wandeling met de alpaca’s gedaan met deskundige uitleg 👌 we komen zeker terug!!
Onze eerste camperervaring was super. Hele fijn CP. En we kregen er een fantastische zonsondergang te zien. Één nachtje verbleven bij onze doorreis naar Zwitserland. Cafeetje op de hoek was een grappige ervaring.