@Nico-Burstner
- 2014
Wij staan hier voor 5 dagen. Geweldige camping..alles proper en netjes. Voldoende toilette en douches. Broodservice .. tot 20 uur bestellen en vanaf 7.30 uur mag je afhalen. Bushalte op 600 meter van de camping. Je bent in 20 minuten in het centrum van de hoogdstad en dat ook nog gratis. Vliegverkeer valt best mee en eens 22uur us het gedaan. Restaurant en winkel aanwezig. Wat wil je meer? Wel op tijd reserveren want staat alle dagen vol.
Veel campeerders gebruiken deze camping als tussenstop op de heen- of terugreis. Voor vriendelijk- en netheid geef ik een dikke 10. Voldoende douches en wc's - alles unisex. S'ochtends een belletje geven en zij reserveren ook voor 1 nacht. Aankomst evenwel pas na 16 uur. Wij komen op onze volgende reis naar het zuiden zeker hier terug. Voor diegene die met fiets enbtent onderweg zijn is een afgesloten fietsenstalling beschikbaar.
Wij stonden hier op 19.06.25. Op voorhand een plaats gereserveerd met rechtstreekse toegang naar het strand en waarvoor ook meer betaald. Sanitair voor dit gedeelte aanwezig maar de 2 blokken waren afgesloten. Broodservice enkel in het hoogseizoen dus na 01.07. Wij hadden ons erop verheugd maar eindigde met een grote ontgoocheling.
Super locatie gelegen aan de Aube. Alles aanwezig wat je op een camping verwacht. Z e e r vriendelijke eigenaars. Regeltjes moeten opgevolgd worden waardoor alles zeer netjes en proper is. Zeker een bezoek waard.
Ik twijfel of ik 3 of 4 sterren zou geven. Camperplaats midden in de stad en op amper 500 meter van het "oude " maar mooie centrum. Alles is aanwezig maar ,erkt met muntjes. Gebruiksaanwijzing goed lezen bij het binnenrijden en dan kom niets te kort. Parkeerplaatsen wel te smal z'n daarom noodzakelijk om telkens 1 plaats vrij te laten. Ideaal om 1 nachtje te slapen waarna een stadsbezoek en dan weer verder.
Alles wat er moet zijn is er ook. Het leuke om met de camper of caravan onderweg te zijn is en blijft het camperen. De rust3en toch de gezelligheid van de camping en beiden kan je hier vinden. Daarbij nog de nabijheid van dit mooie plaatsje met de bekende abdij. Toen wij er waren 25.06.24 problemen met brood maar deze zouden vanaf begin juli opgelost moeten zijn.
Mooie verzorgde camping van de groep PASS'ETAPES. Alles is voorhanden. Sanitair netjes onderhouden. Grote plaatsen waarvan velen in de schaduw. Enkel toegankelijk met lidkaart (te koop aan de slagboom). Zo moesten er wel wat meet zijn. Dikke proficiat aan de uitbaters.
4 sterren omdat het netjes en proper is. Het blijft een "camperplaats" dwz staanplaatsen op asfalt en zonder schaduw. Geen sanitair aanwezig. Stroom,water,wc- lozen geen probleem. In vergelijking met de plaats in Chablis can dezelfde groep vind ik 15,50 Euro duur voor het gebodene.
Een deel van de plaatsen zijn mooi en groot. Een ander deel ook modderig en gedeeltelijk niet bruikbaar door laaghangende bomen. Sanitair gedateerd. Proper...weet ik niet. Omleiding naar camping onder spoorwegbrug door max hoogte 3 meter. Prijs 18,88 Euro. Camperplaats naast Camping enkel toegankelijk met lidkaart PASS'ETAPES. Geen sanitair gezien. W
Wat een leuke plaats. Vooral als je de rust wil opzoeken. Mooi wandel- en fietsgebied maar houd rekening met de hoogtes. Over de rest is alles reeds eerder beschreven.