@Nico5dec2022
Rustige en veilige nacht gehad, vliegtuigen geluiden valt echt reuze mee. Stroom 2 euro, 4 aansluitingen. Water 2 euro. Verder geen voorzieningen. Overnachting kost slechts 8 euro. Aardige eigenaren.
Plekken zijn vlak en parkeerterrein is schoon. De stroom is bij een verzorgings zuil en is per munt per uur. Maximaal 3 uur opladen. Wij hebben geen gebruik ervan gemaakt, weten dus niet of het werkt. Je staat midden in een stad, dus is er reuring. De bakker is natuurlijk dichtbij in de stad .
Mooie vlakke plek met fantastisch uitzicht. Receptie van de camping aanmelden, stroompaal werkt met 0,50 euro munt. Heel rustige nacht en heel aardige eigenaren.
Prima gratis plek bij rustig dorpje met historische kern op 3km van de snelweg . Dorpswinkel met heel aardige mensen op 3 minuten lopen. We zijn dankbaar voor de gastvrijheid van het dorp Klausen.
prima plek voor een rustige overnachting. plekken zijn wel wat scheef. voor een gratis plek, schoon en prima in orde. we zijn dankbaar voor de gastvrijheid van Mettmann. de plekken zijn achter de sportvelden, voorbij de P van de sportanlage, helemaal door rijden naar haakse bocht naar links. daarna zie je 5 plekken gereserveerd voor campers . je mag er 48 uur staan.
prima gratis rustige plek voor 1 nacht.
Let op: prijs voor overnachting met camper en stroom is 25 euro. De vermelde prijs in app is voor fietser/wandelaar met tent. Plekken zijn idd scheef. Douche is goed en warm, rustige camping. Sanitair is schoon. Zwembad is 1 meter diep, leuk om even af te koelen op hete zomerdag.
Drinkwater is afgesloten ivm misbruik. Lozen toilet en afvalwater is gratis. WC gebruik is toegestaan tijdens openingstijden winkel. Heel aardige eigenaren, super service. Overdag rumoerig door bedrijvigheid winkel, ‘s nachts rustig.
Als je inrijdt in het zandpad bij het blauwe camping bord, belandt je op een paradijselijke camping met gras. Achter het restaurant. We hebben een heerlijke rustige nacht gehad. Sanitair is schoon, douche is gratis. Inclusief stroom 19 euro. Aardige behulpzame eigenaren, spreekt Nederlands.
De camperplek is afgesloten. Er staan rode palen voor de ingang
Rustige plek, ‘‘s morgens hoor je de oefeningen van het militair terrein (vanaf 10 uur). Sanitair is verouderd, wel schoon. Als er meer dan 3x douchen dan is het warm water op. Verder prima plek, rechte plekken.
Let op prijs is 150 kronen, 20 euro. Er is 1 gecombineerde douche en wc voor 8 campers. De wc/douche is vaak bezet toen wij er stonden met 8 campers. Stroom is prima, douche is warm. Rustige nacht gehad
Rechte plekken , schoon sanitair en goed heet water. Heel aardige eigenaar en rustige nacht gehad. Mooi uitzicht over de velden. We komen er graag terug, ligt niet ver van de snelweg naar Flensburg
Heel rustig, wasmachine 20 kronen, droger 20 kronen, douche 4 minuten 10 kronen. Er is een gezamenlijke keuken, helemaal nieuw. Zeer warm water Wandelen vanaf de camping heel goed mogelijk. Contant en pinnen mogelijk, ze komen langs je gekozen plek. Zeer aardige eigenaar Super fijne camping, we hebben een nacht bijgeboekt.
Heel veel vliegen door de paarden en mestvaalt op 30 meter. Toilet lozen hebben we niet gevonden, contact met eigenaren is niet gelukt. Gratis douche en toilet in gebouw bij binnenrijdbak van de paarden. Staan direct aan de weg, met alleen lokaal verkeer. Rustige nacht gehad.
prima geslapen, ochtend vroeg (7 uur) laden en lossen van naastliggend bedrijf. 1 gratis Douche en wc 24 uur per dag open aan de kant van de 48 uur camperplekken staat een bord. Niet nieuw, wel schoon. wc en vuil water lozen is ook daar. Ook het gratis bijvullen van water Prima plek voor deze prijs.
Fijn en vriendelijke ontvangst. Douche is 5 kronen voor 5 minuten. wasmachine is 40 kronen per was. Droger is 60 kronen per was. Net sanitair en toegang tot zwembad. Rustige camping, winkel en restaurant vlakbij.
Heerlijk rustig, alle voorzieningen zijn heel goed. Er is geen stroom beschikbaar. wel water lozen in een put, bijvullen met een slang en heerlijke warme douche en een overdekt en verwarmd zitje. Heel vriendelijke eigenaren.
Heel fijne plek, schone wc, warm en koud water. Mooi uitzicht en rustig
Mooie vlakke camperplek. Schoon sanitair. Rustige omgeving, goede nacht gehad. Soms hoor je een vliegtuig van Rotterdam Airport. ‘s nachts geen vliegtuigen. Mooie wandeling gemaakt in buitenplaats De Tempel, 20 meter van de camperplaats af. Aardige eigenaars, goede slaapplek en startplaats voor bezoek aan Delft en Rotterdam.
Super stille camperplaats, geen verkeersgeluid. Direct vanaf de plek een super mooie en rustige natuur wandeling gemaakt van 6 km. We konden nog verder wandelen als we wilden. We mochten aan het einde van de middag vertrekken voor de prijs van 1 nacht. Heel aardige eigenaren, nette rechte en schone plaatsen. We stonden op gras zonder stroom en de prijs was 10 euro voor 1 nacht. Er zijn ook verharde plekken met stroom.
Goede plek, schoon sanitair. Douche kost 1 euro en is goed warm.Ongeveer 40 plekken tussen beukenhaag met stroomvoorziening. De rest is open veld. Rustige nacht, verkeer geluid is absoluut niet hinderlijk. Park beheerder komt langs, contante betaling. Kwitantie moet je achter je voorruit leggen als bewijs . We zijn blij met deze plek, 1 uurtje rijden vanaf het Sauerland. Daar hebben we steeds op camperplaatsen zonder voorzieningen moeten staan.
Prima gratis plek, rustige nacht. ‘‘s avonds tot half tien veel aan en af rijden van sporters. Omgeving is schoon, plaatsen zijn vlak en recht.
Prima plek voor 1 nacht. Plaatsen zijn schoon en recht. Zwembad entree 5 euro, verwarmde baden. Warme douche kost een muntje. Toilet lozen is gratis, er is geen spoelbak. Er is een water en stroompaal. 1,5kW kost 1 euro en 10min. water kost 1euro. Er staat een vuilnisbak bij de plaats.
Fijne rustige plek. Toegang is tegenover het zalencentrum, onderdoor gekleurde bogen rijden en dan rechts achterin op het parkeerterrein. Heerlijk rustig, super plekje
Super camperplaats. Heel beschut en rustig, goed sanitair. Goede warme douche. Heel aardige eigenaar. Het klompenpad op 400m van de camperplaats konden we helaas niet wandelen, honden mogen niet op dit pad.
Super fijne camperplaats, goede vlakke plekken. Heel rustig. Goed warm water voor afwas en douche. Leuke winkel met veel streek producten: wijn, groente, aardappelen, eieren van eigen kippen en vlees van eigen scharrel varkens . Heel gastvrij, we hebben er met veel plezier 2 nachten verbleven. Vanaf de camperplaats loop je direct het bos in.
Prijs is 7,50 euro voor een ongemaaid en zeer oneffen veld zonder voorzieningen. De omgeving is wel rustig, vandaar de 2 sterren
Aardige eigenaar, rustige nacht. De weg is alleen voor aanwonende auto verkeer. Prima plek, alles is aanwezig en werkt, ook de Free wifi. Plekken zijn direct naast koeienstal. Toilet lozen is bij het woonhuis 200 meter verderop .
Aardige camping bazin. Bij entree camping nummer bellen, dan toegang. Kijk op site voor bereikbaarheid eigenaar. Sanitair is schoon, entree zwembad inbegrepen, ook douche. Kosten 2 personen minder dan 15 euro. Plaatsen zijn onder grote eiken bomen, niet geschikt voor grote campers.
Heel rustige nacht op gereserveerde strook op parkeerplaats in woonwijk. Heel gastvrij van deze gemeente 👍
super aardige eigenaren, zijn zelf camperaars. Deze camperplaats is hun hobby, en dat merk je aan alles. Heel gastvrij, we voelen ons heel welkom. Voor het huisgemaakte gebak met koffie in de overdekte party tent komen we zeker en vast graag terug.
super mooie goed onderhouden plaats. schoon sanitair en goede gratis douche en wifi. alles is er: wandel en fiets routes, broodjes service op vrijdag en zaterdag. contant betalen via enveloppe. mobiel nummer eigenaar is aanwezig