@NicoBontje
- 2024
Dit zou een mooie plaats zijn, 3 sterren is neutraal want we waren hier op 27-9-2025 was al gesloten, net als alle andere campings op deze weg. Dus geen recensie van de camping maar van de campercontact app. Toen doorgereden op dezelfde weg langs de kust, richting Ancona en kwamen bij een camperplaats. Op 20m van een langsrazende trein maar wel aan het strand, tegenover een beachclub.
Rij 1km door (noord-oost) en daar vind je aan de rechterkant een nieuwe cp. Gratis met prima voorzieningen. Wel langs de SR142, vrij druk. De huidige cp aan de rotonde heb ik niet gezien.
Erg mooie plek, je bent met de fiets binnen 5 minuten bij de gondel naar de Ebenalp!
Leuke camping, zeer vriendelijke ontvangst. Verouderd sanitair maar prima schoon. Heerlijk gegeten (4-gangen ‘wat de pot schaft’) in het restaurant. Ingrediënten diner uit eigen groentetuin / omgeving. Ook zelf gemaakte wijn! Prachtige route naar deze camping, smal maar goed te doen. Rustige omgeving!
Fijne camping, mooi zwembad, vriendelijk personeel, grote plekken, schoon sanitair, er wordt elke dag gepoetst, 6 dagen per week vuilnis opgehaald, wij waren erg tevreden. Ook een gezellig restaurant met leuke bediening en heerlijk eten! Mogelijkheid tot huren van een auto en boeken van boottours.
Deze gratis camperplaats is een aanrader, de eigenaar Dominique geeft een rondleiding en je kan al je vragen over wijn maken bij hem kwijt. Hij vertelt met veel enthousiasme. Er zijn helaas geen toiletten, wel stroom en water bij de schuur. Stroom kost 5 Euro per nacht. We hebben een paar heerlijke flessen wijn gekocht.
Prima toeven hier, verwarmd en schoon douchegebouw waar je tevens de vaat en je was (wasautomaat met muntjes) kan doen. Relatief kleine camping maar goed verzorgd. Ruime plaatsen. Vriendelijke mensen. Zwembad en restaurant pas in Juli open. Vlakbij een supermarkt en de snelweg (die hoor je niet hoor). Wellicht komen we op de terugweg van Spanje hier weer aan.