@NicoGroen
Wij staan hier nu de vierde dag. Net als vorig jaar en zes jaar geleden zwerfvuil verzameld. Ik lees dat er geklaagd wordt, dat er zoveel troep ligt. Oproep aan alle camperaars om in ieder geval de troep om hun eigen camper open te ruimen, als dank voor het gratis verblijf op deze mooie lokatie.
De vloer van de verzorgingsplek is nu voorzien van beton dat nog moet drogen. Compliment voor zo'n klein dorp met zoveel zorg om het leven aangenaam te maken. De vele muurschilderingen noden voor een wandeling, ook de fruitbomen in de omgeving. De bakker heeft uitstekende kwaliteit brood(jes) en even verder op het plein kun je gezellig aan de koffie en meer. De mensen zijn hier uiterst vriendelijk.
Carrefour bedankt. Als het gratis is, is alles meegenomen. Inderdaad, de voorzieningen zijn wat verouderd en mogelijk met gebreken, maar wij konden ons vuil water en toilet legen en óók nog gratis 20ltr drinkwater. Wij geven nooit een 10, maar dit vraagt om een compliment. We kunnen tanken, de camper wassen, er zijn wasmachines etc. Dus niet zeuren.
26-10-2022 Middels verkeersborden, stopverbod met onderbord; campers en caravans, is het verboden om stil te staan op de toegangsweg. De toegang bij de brug zelf is, middels een verkeersbord, verboden voor alle verkeer. Jammer, maar helaas. Nico Groen

We staan hier gedoogd. Toegang alleen voor landbouwwerktuigen. uitzicht op de wijngaarden en aan de overkant van de Moezel het slot. Gratis, dus prima om Cochem te bezoeken en... de bramen waren rijp. De picknicktafel stamt uit de tijd dat het nog toegestaan was.

Electronisch betalen niet mogelijk. Legen cassette en water tappen mag niet.? Het is een prachtig aangelegd en onderhouden grasveld met harde ondergrond. Veel kano groepen, die de Moldau stroomafwaarts gaan. Aardige mensen.
Prima overnachtingsplek, als je je niet stoort aan het lawaai van het busstation. Brandstof scherpe prijs.
8 maart 2018 Cp op gróót plein tegen centrum van de "marmerstad". Touristinfo met WiFi, toiletgebouw op plein. voor camper met zonnepanelen een 9.
vandaag, zondag 3 december, is het bedrijf en hek gesloten. Staan nu, op aanraden van een mobile bewaker die toevallig langs kwam, achter het tankstation tussen de vrachtwagens op ca. 150m.
Ruime plaatsen op gravel. Ook voor grotere campers.
Sitecode: 2082
We kwamen hier per ongeluk langs. Aan de gevel in een straat een bord voor camperplaats. Door de poort een binnenplaats op. Een vriendelijke vrouw wees op alle gratis faciliteiten en nodigde ons uit om wijn te proeven. Het was nog vroeģ op de dag en wij besloten door te rijden.
Wat 'n hartelijke mensen. We zijn er drie dagen geweest en gingen er overvoldaan weg.
Goh, gratis op een leuke plek en ook nog eens gratis stroom voor vier aansluitingen. Prima voor doorreis.
Prachtige CP. Serviceplaats OK. Omgeving, boswandelingen en fietstochten. Voor ouderen maar ook met kinderen.