@NicoHermanns

Betrouwbare reviewer

2001

Een locatie beoordeeld10 maanden geleden

vriendelijke ontvangst. overheerlijk gegeten en gratis overnachtingsplekje. 4 sterren omdat het langs de straat is. Maar nu in de avond rustig.

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

perfecte camperplaats. Er is geen broodjes service de prijs per nacht voor 2 personen is € 18,00 (januari).

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

we waren hier 18/19 jan. 2025. fijn rustig plekje. lekker gegeten in het restaurant. jammer dat het binnen wat koud was.

prima plek. vriendelijke ontvangst.

prachtig plekje. alleen wc aanwezig en picknickbanken en barbecue. verder geen voorzieningen. ik mocht in € betalen omdat ik geen Deense kronen had.

we waren hier 16/17 aug 2024. grote parking met zicht op het meer. enige voorziening vuilnisbak. in de avond en vroege nacht jongelui die met veel lawaai rondjes draaien.

de prijs is inmiddels NOK 500 voor 24 uur incl. alle voorzieningen. maar er is een beperkt aantal plaatsen met stroom en die zijn natuurlijk allemaal bezet. erg duur.

prachtige plek. om bij het café te komen moet je eerst NOK 40 toegang tot de weg betalen. vervolgens zoek je een plaats (zijn genummerd) en geef je in het café het nummer door en daar betaal je NOK 200 per nacht.

hier moet je verder kijken dan je neus lang is. rustige plek. Loop naar achteren. er zijn WC’s, en nog iets verder een prachtig meer met vuilnisbakken, een schuilhut, een barbecue en wandelmogelijkheden. schitterend. We kwamen voor 1 nacht, het zijn er twee geworden.

heerlijk rustige plek op gras. Het heeft veel geregend en hier en daar is het erg nat. de prijs is inclusief stroom en water€ 20,00. Wij hebben het water niet kunnen vinden🥴.

prima plek om te overnachten. rustig. vrij korte plaatsen.

prima plek veel wandel mogelijkheden het café restaurant en dus ook het museum zijn op maandag en dinsdag gesloten.

op zich prima, maar het heeft vannacht geregend en het terrein is daardoor erg modderig.

Een locatie beoordeeldongeveer 3 jaar geleden

mooie plek. alle voorzieningen inclusief. jammer dat er geen enkele boom of struik staat. zal zomers wel warm zijn. We waren hier 12 en 13 december 2022. we stonden er alleen.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

perfecte plaats direct langs de IJssel. van oktober tot april gratis.

de prijs is nu € 9,00.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Onmogelijk er te parkeren. Op de vakken bij de servicepaal stond een vrachtwagen.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Bij restaurant. Eten geen verplichting. Als wel dan toch geen korting. Vriendelijke eigenaren. Water en stroom inclusief €6,00. Lozen niet mogelijk.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Rustig plekje. 2€ voor 10 min. Zal wel water zijn. Hoeveel stroom kost staat niet vermeld. De vuilnisbakken liepen over.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Nog steeds prachtige plek. De broodautomaat in het dorp bestaat niet meer.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Plek met mooi uitzicht vlak bij dorp. Coordinaten: N 42°37’51” W 0°19’31” de waterkraan en luchtslang zijn bij de benzinepomp op de hoek. De weg gaat LANGS het terrein

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Kleine cp. We zijn er terwijl van eigenaar gewisseld gaat worden 29/2/20. Douche in 1 van de huisjes. Nu even geen restaurant er is geen drinkwater. Vriendelijke ontvangst.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Prachtige plek midden in de natuur. Beetje verkeerslawaai, maar niet hinderlijk. Geen voorzieningen.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Prima gratis plek onder aan leuk stadje. Alle voorzieningen behalve stroom. Beetje verkeerslawaai. ‘s Nachts rustig.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Mooi, maar veel te druk. Allemaal in het gelid naast elkaar. Sommigen dwars over 2 of 3 plekken. Niets voor ons.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Prima plek met waterkraan en vuilnisbakken. Aan het strand en boulevard. Strandrestaurant goed maar niet goedkoop. Wel heel druk.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Prima plaats. Vriendelijk, behulpzaam, rustig, mooi, schoon. Broodservice mogelijk.

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Perfecte plaats. Vriendelijk personeel. Alles aanwezig voor €5,00 en stroom €3,00. Wasmachine en douche gratis. In dorp bakker slager en kleine kruidenier en apotheek. Bij park met speeltoestellen

Een locatie beoordeeldongeveer 6 jaar geleden

Nog steeds een super fijne plek. Prachtige omgeving. Plaatsen tegenwoordig gemarkeerd en niet heel breed. Gratis alleen service betalen (€ 3,00). Brood in restaurant

Zijn hier 15/12/2019. Prima plek voor een overnachting

Prima plek vlak bij centrum leuk dorp. Goede restaurants. Campers naast elkaar.

Wat een geweldig fijne ontvangst. We gingen eten in de bistro omdat mijn man 85 jaar werd . Op het dessert brandende sterretjes en koffie van het huis. En het eten was meer dan voortreffelijk. Voor de parking werd ons niets in rekening gebracht ( we hadden geen stroom nodig). Een aanrader.

Prima kleinschalige camping. Vriendelijke eigenaresse. Schone sanitaire voorzieningen. Wasmachine en droger aanwezig.

Super goede plek. sek100 zeker waard. Aan meer met strandje.

Helaas viel het ons tegen. Heel erg druk en alleen plek op het grasveld. Ja als je in de inhammen aan het meer kunt staan is het prachtig. Op het gras met tig anderen vind ik 17€ wel wat veel.

Prima camping met heel vriendelijke nederlandse eigenaren. Alle service aanwezig. Goed restaurant. Broodjes te bestellen. Zwemsteiger in meer.

Leuk meer met kleedhokjes, vuilnisbak, drinkwaterkraan,picknickbanken. Meer heeft zandbodem en is een flink eind ondiep. Geschikt voor kinderen. Parkeren kan moeilijk zijn in de zomer. Wij waren er op zondag met mooi weer. Overdag druk. ‘s Avonds rustig.

Bijzonder mooi plekje aan de rivier. Droogtoiletten. Vuurplaats. Picknickbanken. Schuilhut. Verder geen voorzieningen.

Mooie plek. Behalve droogtoilet ook picknickbank en vuurplaats.

Goede camping. €27,00 2 pers. Met stroom wifi alleen in receptie.

Goede plek aan meer. Als je hier 20 campers wilt plaatsen moet je ze deur aan deur zetten. Max. 10 denk ik. Is mix-parking dus niet altijd helemaal leeg. Nu bv grote vrachtwagen aan het werk.

Nog steeds een prima overnachtingsplaats. Het restaurant is helaas gesloten. Er staat een bord: privat. En ik vroeg het iemand die net aankwam met de auto: stangd, closed was het (niet al te vriendelijke) antwoord.

Inderdaad mooie plek, maar kost SEK 150 per nacht incl. stroom. Geen water geen vuilnisbak. Wel droogtoiletten, vuurplaats en gehakt hout. Ligt aan weg 363 tussen Risnäs en Grannäs.

Dit is niet gratis. Plaats SEK 50, toiletgebruik SEK 10

Dit is eigenlijk een wildcamperplek en alleen geschikt voor kleinere campers. Wij hebben genoten maar voorheen stonden dit soort plekken (er kunnen max. 3 staan op een soort parking en 3 op kleine plekjes langs het weggetje) niet op campercontact. Geen voorzieningen.

Goede camping aan Vanern. Druk bezet. Vuil water afvoer voor campers beetje lastig.

Bijzonder rustige plaats in mooie omgeving. Kleine wandelingen rondom plek met veel groen en bloemen. Sanitair gedateerd maar wel schoon.

Sitecode: 11922

Mooie ligging, maar veel te duur voor wat je krijgt. Aansluiting op stroompaal kapot, maar schrijft wel af van de stroomkaart. Naar andere paal. Werkt wel maar meteen dkk 20 van kaart verdwenen. Warm water douche werkt ook niet. Helaas laatste keer voor ons.

Grote ongezellige mix parking. Enige voordeel winkels vlak bij.

Het was zo druk bij het veer dat we besloten hier te overnachten en morgen ochtend over te varen. Prima plekje. Snackrestaurant blak bij.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Prima plek. Officieel voor max. 4 campers. Er staan er zeker 30. Kan ook makkelijk. Plaatsen niet al te breed.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Rustige plek bij interessant dorpje aan doodlopende weg. Geen voorzieningen alleen vuilnisbak. Niet erg geschikt voor grote campers. In dorp is niets. Het café staat te koop.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Prima plek om te overnachten. Plaatsen speciaal voor campers aan een kant van parkeerterrein tegen boomrand. Centrum met winkels en eetgelegenheden op 300 meter. Geen voorzieningen.’s nachts rustig.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Wij zijn regelmatige gasten hier omdat wij in Frankrijk wonen en familie in noord holland hebben. We vinden de prijsverhoging niet fijn. Stroom is inclusief maar hebben wij niet nodig. Dan is €14,- wel veel.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Prima plek bij restaurant. Erg goed, maar niet goedkoop. Geen voorzieningen. Vlak langs de weg, maar niet hinderlijk.

We waren hier 8/9 september 2017. Mooie plek met alles aanwezig (daarom een 9), maar voor ons te commercieel. Ik had ook de indruk dat er campers stonden, die er een soort kampeerterrein van maakten. Alles wat ze hebben buiten om zich heen b.v.

We waren hier 5/6 september 2017. Erg leuke plek met uitzicht op de molen. Prima toiletgebouw. Winkel dichtbij.

We waren hier 4/5 september 2017. Aangewezen plaatsen aan de rand van de mix-parking. Vuil water lozen op het terrein. Water vullen en toilet legen bij havenmeester. Prima plek. Supermarkt vlak bij. Meet pontje naar bezoekerscentrum De Alde Feanen.

We waren hier 3/4 september 2017. Het hele parkeerterrein stond vol vrachtwagens en aanhangers (er was kermis in het dorp). Er waren wel 2 camperplaatsen vrij gehouden achteraan. Leuk dorpje. Rustige nacht.

We waren hier 12/13 november 2017. 2 van de 4 plaatsen bezet. Rustige plek (buiten seizoen weliswaar). Op maandag en dinsdag zijn de toren en het restaurant gesloten.

We waren hier 8/9 november 2017. Plekje op mix parking van restaurant. Aardige bediening. Lekkere pannenkoeken. Onder aan de dijk van het IJsselmeer. Kun je over wandelen.

We hebben hier overnacht 4/5 en 9/10 november 2017. Prima plek. Alle voorzieningen. Prijs redelijk. Lekker wandelen of fietsen langs het water.

We waren hier 7/8 november 2017. 4 aangewezen plaatsen op mix parking. Echt vlak bij het centrum. Rustig. Betaalautomaat deed niet wat jij vroeg. Dagkaart € 6,90. Toen ik dat bedrag had, zei hij max. bedrag bereikt en gaf me vervolgens een kaartje van € 6,80 en maar tot 16.18 uur. We hebben het maar zo gelaten. Volgende morgen nog even wat in de automaat gedaan voor de tijd dat we er nog stonden.

We waren hier 26/27 juli 2017. Rustige plaats aan de rivier. Openbaar toilet onbruikbaar, want niet onderhouden. Als CP vol is (2 plaatsen) dan is er een groot grasveld om de hoek. Goed restaurant om de hoek naast de brug.

We waren hier 25/26 juli 2017. CP op mix parking met schitterend uitzicht op omringende bergen. Picknicktafel. 's Nachts rustig.

We waren hier 24/25 juli 2017. Er is een Sani station geïnstalleerd, dat volgens een opgeplakt papier vanaf 25 juli 2017 gebruikt zou kunnen worden. Dorp is druk wintersportdorp, maar CP is rustig.

We waren hier 22/24 juli 2017. Prima plek op camping met privé (grind) strandje. Vriendelijke beheerders. In de kantine kun je voor redelijke prijs eten. Douche € 1,00. Sanitair beetje uit de tijd (hurktoilet), maar ook invalidentoilet. Servicepunt oké. Stroom € 3,00. Toeristenbelasting € 0,50..

Bijzonder aardige beheerder. Karafje wijn als welkom. Kleine zeer verzorgde camping. Mooi sanitair.

Prima gratis plek in mooie omgeving. Alle voorzieningen, behalve stroom aanwezig. Wandelingen.

We hebben hier gestaan 19/20 juli 2017. Rustige plek naast (niet in gebruik zijnd) zwembad. Stroomvoorziening werkte niet. Ook niet toen de openbare verlichting aan ging. Aardig dorp. Op donderdagochtend kleine markt.

Langer dan plan omdat we garage nodig hadden die in weekend gesloten was. Vriendelijke ontvangst. Geen mogelijkheid om WC en vuil water te lozen. Ze hielpen ons door ons sleutel van WC bij het zwembadje te geven. Rustige plaats. Restaurant aan overkant. Winkels op 1/2 uur lopen. Als voorzieningen dan zeker 8.

Prima overnachtingsplek om het militaire museum te bezoeken. Goede sanitaire voorzieningen en stroom, die in de prijs zijn inbegrepen. Ook de toegang voor het museum voor 1 persoon is in de prijs van € 10,00 inbegrepen. Je kunt eten in het café van het museum en ook pizza's bestellen om af te halen.

Aardige ontvangst met karafje wijn. Mooi toiletgebouw. Veel tentkampeerders, maar ook plaats voor campers. Gebruik wasmachine € 4,00.

CP op camping aan de rivier Soca. Mooie natuur. Beetje rommelig, maar wel gezellig geheel. Schapenkaas te koop. Eten in restaurant erg lekker. Kunnen alleen kleinere campers staan.

Grote mix-parking, maar gewone auto's blijven op de bovenste parking. Om te betalen naar automaat op bovenste parking lopen. Erg ongezellige plek, wel voorzieningen. Geen schaduw.'s Avonds wat hangjongeren, maar geen last van.

Perfecte plek om naar Ljubljana te gaan. De bus stopt voor de deur en de buskaart is verkrijgbaar in het restaurant. Enige nadeel: geen schaduw.

Prachtige plaatsen. Georganiseerd door de boeren van het dorp. Mogelijkheid te eten als je van te voren even belt. Mooi sanitair. Houten gebouwen en speeltoestellen. Schitterend uitzicht. Op officiële plaatsen geen schaduw. We stonden op onofficiële plek (mocht ook), maar hadden dus geen stroom.

Mooie nieuw aangelegde plaatsen. Schitterend toiletgebouw met afwaskeuken. Wasmachine gratis). We betaalden in naastgelegen infocentrum. Bijzonder behulpzame beheerder, die Engels spreekt. Op het terrein ook paar trekkershutten en plaats voor tenten. Enige nadeel: weinig schaduw.

Bij Hotel/restaurant. Aardige beheerder. 2 plaatsen (max, 7 m.) zijn nogal scheef. We stonden uiteindeljk vlak bij de ingang. Er staan (overdekte) picknicktafels, die je mag gebruiken. Prima sanitair. Prima zwembad. supermarkt om de hoek.

Goede plekken bij mix-parking vlak aan de rivier. Groot grasveld met bomen voor de nodige schaduw. Aardig stadje.

Heel leuke plek, alleen weinig schaduw. Als je richting vijver en rivier wandelt kom je langs onwijs mooi houtsnijwerk.

Je staat op de parking van het hotel/restaurant. Er is wel een sanizuil en het uitzicht is mooi, daarom een 7. Vriendelijke mensen. Speelgelegenheid voor kinderen.

Inderdaad vrij kleine plaatsen, maar wel bij mooie vijver. In het café kun je niet eten. De stroomvoorziening werkte niet, ook niet toen toen 's avonds de openbare verlichting aan ging. Bij het zwembad iets verderop kun je (eenvoudig) eten.

Prima plaatsen met stroom en water. Als je op de CP verblijft krijg je een pasje voor de thermen met 30% korting.

Wat een heerlijke plek. We stonden niet naast het restaurant (waar je stroom kunt krijgen), maar op het gras bij de visvijver. Heel rustig. We hebben het gevraagd, maar de plaats was gratis. We hebben heerlijk gegeten in het restaurant voor een heel redelijke prijs (€ 17,50 pp).

Als je buiten het officiële parkeerterrein van het restaurant staat is het gratis. Lekker eten in restaurant.

Mooie kleine camping aan de rivier bijna in het dorp. Aardige beheerder. In dorp allerlei winkels en klein houtvlotters museum.

We hebben hier gestaan 17-19.6.2017. Prima kleine camping met schitterend sanitair. Vriendelijke beheerder. Direct aan de Donau. Broodjes (wel beetje duur) te koop bij Imbisch voor de camping (niet op zondag).

We hebben hier 19/20 juni 2017 rustig overnacht. Is gewone mix-parking vlak bij winkels. Geen voorzieningen.

We hebben hier overnacht 16-17 juni 2017. Prima overnachtingsplaats.

We waren hier 13-15 juni 2017. Leuke plekjes tussen haagjes. Alles wat nodig is vlak bij.

Prima plek (voor ons op doorreis). Alles wat noodzakelijk is, is aanwezig.

Leuke plek bij de veerpont. Je hoort de klep naar beneden komen, maar ons stoort dat soort geluiden niet. Jammer dat er geen voorzieningen zijn, maar dan zou het waarschijnlijk nog drukker worden.Het is kiezen.

We waren hier 7/8 juni 2017. Omdat we vrienden gingen bezoeken moesten we op een camping, Er is niets anders in de buurt van Den Haag. Prima camping met alle voorzieningen. Vriendelijke beheerder.

Prima plek. Leuk uitzicht op de jachthaven. De Havenkom is bijzonder gezellig met terrasjes en restaurants. WIFI slecht helaas. Ik vind de prijs aan de hoge kant daarom 7.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

We waren hier 11/12 maart 2017. De plek is opgeknapt. Water en lozen nu mogelijk en ook stroom. Vuilnisbakken voor scheiden afval. Naast gezellig café de Kieper. Mooi langs het kanaal.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

We waren hier 7/8 maart 2017. Paar plaatsen op mix-parking. Bijzonder modderig geheel. Wel leuk dicht bij mooie oude centrum van Vianen, Geen voorzieningen alleen vuilnisbak.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

We waren hier 6/7 maart 2017. Erg leuke plaats bij bijzonder aardige mensen. We hadden pech. Restaurant in deze periode op maandag en dinsdag gesloten. Erg rustig, mooi aangelegd. Alles aanwezig. WIFI prima. 3 Ezels als buren.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

We waren hier 4/5 maart 2017. Speciale plaatsen voor campers op mix-parking tussen de rivier en het kasteel. 's Nachts rustig.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

We waren hier 3/4 maart 2017. Aardige plek bij parkje met speeltoestellen. Voor stroom even bellen.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

We waren hier 2/3 maart 2017. Prachtige plek langs het Canal Lateral de la Garonne. Rustig. Broodautomaat in het dorp, verder niets. Alle voorzieningen aanwezig.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

We waren hier 26/27 februari 2017. Prima plaatsen op mix-parking naast park. Vlak bij mooie promenade hoog boven zee. Geen voorzieningen alleen vuilnisbak. ;s Nachts rustig.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

We waren hier 24/25 februari 2017 en stonden er helemaal alleen. Prachtige plek met mooi uitzicht over de baai. Alle voorzieningen aanwezig. WIFI slecht. Kleine supermarkt op loopafstand. Leuke vissershaven met visafslag. Vriendelijke eigenaar.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

We waren hier 20/22 februari 2017. De enige reden dat we vertrokken was dat we echt weer naar huis moesten anders waren we zeker gebleven. Geweldig leuke plek, Gerrit en Elly zijn de verpersoonlijking van gastvrijheid. Alles is al eerder gezegd en ik sluit me er volledig bij aan.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

We waren hier 18/20 februari 2017. Prima plek om de schitterende stad Coimbra te bezoeken. Is gemengde parkeerplaats met enkele plaatsen voor campers. Geen probleem. Gratis voorzieningen. Geen stroom. 's Nachts rustig. Stad op loopafstand.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

We waren hier 17/18 februari 2017. Leuke plek aan de rivier, naast aardig park. Terrasjes. Gratis voorzieningen. Geen stroom. In park WIFI spot.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

We waren hier 10/12 februari 2017. Geen bijzondere plek. Alleen op het middenstuk stroom (als je geluk hebt). Op marktdag moet iedereen er af. Vriendelijke, behulpzame beheerder. Lidl bijna naast de deur.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

We waren hier 9/10 februari 2017. Camping helemaal vol, maar de campers mogen buiten op de algemene parkeerplaatsen staan. Guardia Civil kwam controleren en meldde alleen aan de grote campers, die dwars stonden, dat ze in de vakken moesten staan. Werd later gecontroleerd. Geen voorzieningen daar, wel mooi uitzicht op zee. Erg lekker en gezellig eten bij het haventje buiten op het terras.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

We waren hier 7/9 februari 2017. We stoppen hier altijd even omdat we het zo'n gezellig stadje vinden. De camperplaats is verbeterd. De WIFI is nog steeds een groot probleem. Het personeel niet al te vriendelijk. Plaatsen en voorzieningen oké.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

We waren hier 4/7 febr. '17. Dit is nog steeds een van onze favoriete "wilde"plekken. We hebben hier nog nooit hoeven betalen (misschien 's zomers?). Je staat aan het strand en de boulevard. Ja alles is verlaten en het dorps zelf ligt aan het eind van de boulevard (1 uur lopen) en stelt niet echt veel voor, maar de plek zelf maakt alles goed. Naast de duinen van het Nationaal Park Doñana.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

We waren hier 2/4 februari 2017.Perfekte plaats om Sevilla te bezoeken. Ja soms overdag beetje lawaai, maar niet echt hinderlijk. En overdag ben je waarschijnlijk toch naar Sevilla. Bewaakt terrein met alle voorzieningen. Personeel beetje ongeïnteresseerd.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

We waren hier 31 jan. / 2 febr.2017. Alfonso zeer vriendelijk. Camperplaats/Camping redelijk. Douches in soort containers zonder enige privacy. Wel goed warm water. Stroom is maar 3 ampère. Winkeltje op loopafstand. Klein, niet heel bijzonder. strand vlakbij.

Sitecode: 20517

We waren hier 28/31 januari 2017. Wat een geweldig leuke plek. Boven aan een echt Spaans wit dorpje. Niet proberen er met de camper in te rijden, dat is onmogelijk. Alle voorzieningen gratis. Als er ook nog stroom was (niet dat we het echt misten), zou ik een 10 geven. Mooi uitzicht. Leuk café in het dorp, waar ook juist de inwoners komen. Klein winkeltje in het dorp.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

We waren hier 16/23 januari 2017. De bedoeling was ± 2 nachten, maar het is zo'n leuke plaats (en we hadden slecht weer) dat we een hele week gebleven zijn. Alles aanwezig, water, lozen, stroom, WIFI, douche, wasmachine, droger. Vriendelijke eigenaresse, normale prijs.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

We waren hier 10/12 januari 2017. Vriendelijke française bij de receptie. Erg lekker eten in het restaurant met vriendelijk personeel. 's Morgens brood te koop in het restaurant. WIFI correct. Wasmachine en droger aanwezig. Grote plaatsen op grindachtige ondergrond.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

We waren hier 9/10 januari 2017. Helemaal gratis, ook de stroom. Jammer dat je 's winters compleet in de schaduw staat. Goede vlakke ondergrond. Bed- en breakfast was gesloten.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

We waren hier 5/9 januari 2017. We zijn nog steeds erg tevreden over deze plaats. Gratis, behalve voor lozen en water vullen. Stokbrood in het restaurant te koop. Mooie wandel- en fietsmogelijkheden.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

We waren hier 4/5 januari 2017. Prima voor een overnachting. Dorpje stelt inderdaad niet zo veel voor. De Kerststal in de kerk was de moeite waard. Lekkere wijn voor niet al te veel geld en mooi uitzicht vanaf de camperplaats. Water en lozen mogelijk.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

We waren hier 28-12-2016 t/m 4-1-2017. Waren hier al eerder. Nog steeds een prima plaats. Alles aanwezig. Rosalie was zelf op vakantie, maar haar vervanger was minstens zo goed. Erg vriendelijk en behulpzaam. Ja er staan mensen soms redelijk lang, maar er is altijd plaats genoeg voor diegenen die korter willen blijven.

Een locatie beoordeeldongeveer 9 jaar geleden

We kwamen hier onder andere voor de douche. Is er niet. Alleen zomers buitendouche. WIFI werkt prima. Waren hier 28/2/2017. Beetje prijzig voor wat je krijgt. Wel netjes. Weg geen probleem.

Hier overnacht 23/24 oktober 2016. Goede plek met voorzieningen. We hadden geen last van het verkeer (stonden niet langs de weg). Vlak bij het busstation. De betaalautomaat was inderdaad afgeplakt, niet duidelijk of dit tijdelijk is.

Hier overnacht 22/23 oktober 2016. Perfecte plaats zonder voorzieningen, daarom een 8 en geen 10. Er zouden meer van dit soort plaatsen moeten zijn. Dank aan de eigenaar (die we trouwens niet ontmoet hebben).

We hebben hier 21/22 oktober 2016 overnacht. Prima plekje zonder voorzieningen. Geen last van de weg.

Er staat "onze rustplaatsen zijn in eerste instantie om te pauzeren en uit te rusten, niet om te overnachten. Op rastplatser en P-plaatsen is het dus eigenlijk toegestaan hoogstens 24 uur te blijven". Ander bericht: "Trafitkverkets Ratsplatser zijn er voor alle verkeersdeelnemers om te pauzeren en uit te rusten. Trafikverket moet vergunning verlenen als u langer dan 24 uur wilt blijven".

Aanvulling op mijn eerder opmerking over de verblijfsduur. Ik heb op de Zweedse site Trafikverket gekeken en voeg twee berichten bij waaruit duidelijk wordt dat je op dit soort plaatsen 24 uur mag staan.

We zijn hier gestopt nadat we met het veer uit Glückstadt waren overgevaren. Prima zo dicht bij het veer.

We waren hier 30/31 juli 2016. De plaats is niet gratis meer. Kosten € 2,00 te betalen in het huis rechts aan de weg (fam. Schinkel, Achtern Diek 5). Daar is ook toeristische informatie te krijgen en ze verkopen er groente en fruit. Ligt klaar in de "Appelkommer"; geld doe je in het klaarstaande kistje.

We waren hier al eens eerder. Prima plaats op de terugweg uit Scandinavië. We waren hier nu 29/30 juli 2016 en het was er erg vol, maar we vonden toch nog een plekje. Het lijkt er op dat het zwembad gesloten is (werkzaamheden?).

We waren hier 27-29 juli 2016. Wat een fijne plek en hartelijke ontvangst. Deze mijnheer heeft helemaal begrepen wat camperaars graag willen (logisch, want hij is er zelf een). 3 Plaatsen op gras met alle faciliteiten, zelfs een mogelijkheid om af te wassen.

We waren hier 23/24 juli 2016. Prima overnachtingsplaats met gras rondom. In het park erachter zijn veel picknickbanken (en muggen helaas). Er is ook een hut met tafel en banken en toeristische informatie. Overdag verkeerslawaai, s' nachts rustig.

We waren hier 22/23 juli 2016. Goede plekken op groot grasveld, zonder voorzieningen. Wel picknickbanken.

We waren hier 21/22 juli 2016. Omdat de parking bij het hotel heel erg druk was en we het ook niet zo leuk vonden (E-4 Zuid/Noord), zijn we naar de andere kant gereden (E-4 Noord/Zuid). Die parking is kleiner, maar veel mooier. Daar vonden we ook een toiletgebouw en vuilnisbakken, plus ook uitzicht op de brug.

We waren hier 19-21 juli 2016. Erg mooie plaatsen aan het water. De toiletgebouwen zijn wat gedateerd. Goede ontvangst. WIFI bij de receptie. Afwaskeuken prima in orde. Lozen vuil water moeilijk, moet in een put met een hoge rand. Onze Adria Twin past er niet overheen.

We waren hier 18/19 juli 2016. Prachtige plek direct aan de rivier vóór de brug als je uit het Noorden komt. Aan de andere kant van de brug is ook een grote parking met alle voorzieningen en daar staat nergens dat je er niet mag overnachten. Het is een rastplats en die mag je gebruiken om uit te rusten en dus ook overnachten. Je mag er alleen geen camping van maken.

We waren hier 17/18 juli 2016. Mooie plaatsen aan het water. Was redelijk druk, maar toch nog plaats genoeg. Er is toeristische info, vuilnisbakken, picknickbanken met barbecuesroosters. Verder geen voorzieningen.

We waren hier 15/16 juli 2016. Erg drukke camperplaats, maar wel goede plaats. Er zijn ook plaatsen beneden bij de rivier. Daar sta je op gras. In het restaurant goede WIFI en lekker eten.

Sitecode: 20929

We waren hier 14/15 juli 2016. Inderdaad werkzaamheden, maar nog plaats genoeg. Overnachten is toegestaan (24 uur). Er zijn picknickbanken met barbecues en er is een schuilhut.

We waren hier 10/11 juli 2016. Het is niet de bedoeling dat je bij de supermarkt gaat staan. De stroomkastjes daar zijn vast voor de auto's van de klanten 's winters. Er is een flinke parking opzij van de supermarkt, zoals op de foto te zien is. Het "tuinhuisje" is een pompstation, ook niet voor algemeen gebruik denk ik. Het is niet voor niets dat er geen haan op de kraan zit.

We waren hier 8/9 juli 2016. Prima overnachtingplaats. Kleine Sami souvenirshop aan de overkant met bijzonder aardige dame.Kinderspeelplaats.

We waren hier 6/7 juli 2016. Naast de vuurtoren is alleen voor bezoek daar, nogal kleine P. Er is een P. iets voordat je bij de vuurtoren komt, die bedoeld is om te overnachten. N 71°04'36" E 28°13'43". Heel rustig, alleen rendieren om de camper 's nachts. Picknicktafel, verder geen voorzieningen. Wandelmogelijkheden.

We hebben hier 5/6 juli 2016 overnacht. Er wordt nog steeds aan de weg gewerkt. Tussen torhop en Vestutana lag hij er helemaal uit. Van de "vegbom" goed asfalt. Goed voor een overnachting. Je staat hoog boven het water.

We waren hier 3-5 juli 2016. Alleen al om de weg erheen is het de moeite waard om Hamningberg te bezoeken. 's Zomer is er een café geopend in de voormalige visserij gebouwen. Heel erg mooi. Ook boten en kamers te huur.We waren op de P. omgeven door rendieren. Iets voorbij de P. is een baai, waar soms ook campers staan. Het water dient gekookt te worden voor het drinkbaar is.

We waren hier 29 juni 2016. We hebben hier niet overnacht omdat het nog veel te vroeg was en het weer niet heel erg mooi. Prachtig uitzicht. Er zijn werkzaamheden, we hebben de indruk dat er een ski-centrum wordt gebouwd.

We zijn hier gestopt op 29 juni 2016, maar besloten er niet te overnachten. Het is een vrij kleine parking vlak aan de weg. Het droogtoilet was nu wel netjes.

We waren hier 29/30 juni 2016. Aardige ontvangst. We hadden de pech, dat we vlak bij stilstaand water stonden. We hadden (terwijl alles dicht was) minstens 200 muggen in de camper. Nog nooit gehad in de 14 x dat we in Scandinavië waren. Geen goed herinnering dus aan deze camping.

We waren hier op doorreis 28/29 juni 2016. Er wordt volop gebouwd, dus beetje onrustig. Water niet toegankelijk. Restaurant nogal aan de dure kant. Aan de overkant is een wegrestaurant, waar je voor een normale prijs heerlijk kunt eten. Souvenirs erg duur.

We waren hier 27/28 juni 2016. Er zijn inmiddels nieuwe plaatsen aangelegd. Heel kaal allemaal nog. We moesten in het cafeetje betalen. Geen erg toeschietelijke mensen. Het droogtoilet een eindje terug is niet onderhouden. Het bijbehorende fonteintje onbruikbaar, want niet meer aangesloten op aan- en afvoer water. Dus € 10,00 is nogal veel. Wel mooi plek aan het water en heel rustig.

We waren hier 23-25 juni 2016. Prima niet al te grote camping. We hadden een camping uitgezocht, omdat we met Midsommar niet het risico wilden lopen van dronken mensen op een "wilde" plek. We vierden dus Midsommar op de camping. Erg leuk om eens mee te maken. Broodjes service.

We hebben hier 22/23 juni 2016 overnacht. Dat er is aangegeven dat het geen camping is komt op veel van deze plaatsen voor, maar je mag er wel overnachten. De rastplats ligt vlak bij een meer, waar picknickbanken staan. Er is verlichting, toiletten en een latrine om het casettetoilet te legen, je kunt water tanken en er zijn vuilnisbakken.

We waren hier 21/22 juni 2016. Leuke plaatsen aan met meer. Wij hadden de pech, dat het museum, het café en alles nog gesloten was (te vroeg in het seizoen). Prijs SEK 100,00 Stroom SEK 40,00. Water gratis.

Hier overnacht 20/21 juni 2016. Dit zijn de plekken waar we van houden. Er zijn geen voorzieningen, maar de plaats is wondermooi. Het is een vlakke parkeerplaats langs de weg, maar hij ligt wat dieper en achteraf zodat je de weg niet hoort.Wij hadden helaas geen erg warm weer, maar anders hadden we kunnen zwemmen in het meer.

We hebben hier overnacht 19/20 juni 2016. Op dit soort plaatsen mag je 24 uur verblijven. Je mag alleen geen campinggedrag vertonen. Niet al te druk. Er is een toiletgebouw, je mag je cassettetoilet legen en er is verlichting en een vuilnisbak.

We verbleven hier 16-18 juni 2016. Een heel goede camping. Wij vinden de plekken aan het meer het mooiste, omdat je een plekje voor jezelf hebt en niet op een groot veld staat. Wel schaduw af en toe, maar dat kan ook prettig zijn. Heel vriendelijke eigenaren. In hun restaurantje eet je ook lekker. En de door hen uitgezette wandelingen zijn prima.

Overnacht 15/16 juni 2016. Prima plaatsen langs klein meertje, achter de grote drukke parkeerplaats van het benzinestation. Rustig en mooi in het groen.

Sitecode: 11940

Hier overnacht 14/15 juni 2016. Rustige plaats langs grasrand. We betaalden € 6,50 (14/6 15.40uur tot 15/6 08.50 uur) voor een camper kleiner dan 6 meter.

We hebben hier 10/11 juni 2016 overnacht op doorreis. Plek was half afgezet i.v.m. met maken van een film. Goede plek. Bakker was 's middags gesloten, maar de volgende morgen open.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Heel mooie plaats op een mix-parking. Jammer dat er geen faciliteiten zijn. Maar ja je kunt niet alles hebben. Het bezoekerscentrum is gesloten van 1 november t/m 31 maart.De ingang is een beetje moeilijk te zien. Je moet inrijden, daar waar je op een muur achteraan "Welkom" ziet staan.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Prima rustige (wel ongezellige) plek inderdaad, alleen het sani-station is defect en zo te zien dateert dat niet van gisteren. Jammer. Geen water dus en toilet legen zou misschien kunnen, maar het wordt er niet frisser op.

Een locatie beoordeeldongeveer 10 jaar geleden

We waren hier 8/9 februari 2016. Mooi vlakke plaats, alle voorzieningen behalve stroom. Er is een winkeltje in het eerste straatje rechts. Vriendelijke dame, die ook brood verkoopt.Hoe je bij het stuwmeer zou kunnen parkeren, zelfs met een kleine camper, is ons een raadsel.

Een locatie beoordeeldongeveer 10 jaar geleden

We waren hier 5/8 februari 2016. Er zijn tegenwoordig vakken gemarkeerd met witte lijnen, waarbinnen geparkeerd dient te worden. WIFI correct. In het restaurant is stokbrood te koop. Wandel en fietsmogelijkheden, veel uitkijktorens en vogelhutten. Er kunnen Repsol propaangasflessen worden geruild.In het weekend is het in het restaurant heel erg druk, maar daar heb je op de camperplaats geen last van.

Een locatie beoordeeldongeveer 10 jaar geleden

We waren hier 3/4 februari 2016. Prima plaats, vriendelijke ontvangst, prachtig uitzicht. Wandelmogelijkheden. De eigenaar vertelt graag enthousiast over het bedrijf en verkoopt uiteraard ook graag iets (maar absoluut niet verplicht!).

Een locatie beoordeeldongeveer 10 jaar geleden

We waren hier 1 t/m 3 februari 2016. Erg tevreden. We waren hier al eerder. Geen schimmel gezien in de douche! Prijzen wel hoger dan vorig jaar. Nu: 1e nacht € 12,=, 2-15 nachten € 11,= 16-30 nachten € 10,= ≥30 nachten € 9,= (alles inclusief). WIFI correct.

Er is inderdaad een servicestation boven aan de weg bij de camping. We hadden dat eerst volledig over het hoofd gezien. We hebben overnacht op de camping.Kosten € 10,= voor de camper en 2 personen. Elektriciteit apart betalen.

We waren hier 27/28 september 2015. Het toiletgebouw was gesloten i.v.m vernielingen. De plek zelf was prima, van de rotonde nauwelijks last. Aardig dorpje met bijzonder goede pizzeria.

We waren hier 28/29 september 2015. Een echt fijne plek voor een redelijk bedrag. Geld wordt opgehaald. Dorp op loopafstand. Er was markt op maandagochtend. Wandelen in de omgeving mogelijk. Veel te zien in het dorp.

We waren hier 1/2 oktober 2015. Ligt inderdaad vlak aan de weg, maar zo erg is het lawaai nou ook weer niet. Wij vonden het een goede plek voor een nacht. Je kunt niet verwachten dat altijd alle plaatsen op de mooiste plekjes liggen.

We waren hier 24 september 2015 en zijn meteen weer doorgereden. De plaats stond "vol" met allerlei gemeentelijke werkauto's en andere ongezellige zaken.

We hebben hier overnacht 24/25 september 2015. Inderdaad het servicestation gebruiken en dan parkeren op de grote parking er vlak achter. Loopt rivier langs. Veel plaats. Soms is er markt o.i.d. maar dan mag je gewoon aan de rand blijven staan.

We waren hier 2/3 oktober 2015. Leuke plek vlak naast visvijver en speeltuintje. Rustig.

Sitecode: 22057

We waren hier 23/24 september 2015. Goede aire de service, maar om te overnachten erg ongezellig op grote mix-parking. We zijn uitgeweken naar een plekje vlak bij het water.

Sitecode: 21917

Wij waren hier 3/4 oktober 2015. Leuk plekje aan het haventje. Alleen wij hebben geen beheerder kunnen ontdekken. Alles was gesloten. Verkeerslawaai valt heel erg mee. Niet echt een probleem. Vuilnis zou wel opgehaald mogen worden, zag er onverzorgd uit rond de vuilnisbak.

We hebben hier 11/12 september 2015 overnacht. Erg mooi plekje direct aan de rivier de Semois. Alle voorzieningen en plaats genoeg om eventueel buiten te zitten voor of achter de camper. De plaatsen zelf zijn een beetje smal.

We waren hier 30 juni 2015. Een paar plaatsen op mix-parking bij het zwembad. Prima voor 1 nacht. 's Nachts rustig.

Sitecode: 20675

We waren hier 12/14 juli'15. Prettige plek. Bijzonder vriendelijke havenmeester. Toiletgebouw super netjes. Centrum van Geertruidenberg op loopafstand. Er zijn 2 gratis plaatsen buiten het hek: gedraagt u dan ook daarna! Gratis plek en probeer niet stiekem het hek door te glippen om water te halen en van het toiletgebouw gebruik te maken. Zo bederft u het voor anderen.(We waren er getuige van).

We waren hier 11/12 juli 2015. Veel ruime plaatsen voor campers op grote mix-parking. Prijs € 8,00 inclusief stroom, water en afvoer vuil water. Café/restaurant naast de parking. Centrum op loopafstand. Er zijn niet voor alle campers stroomaansluitingen (vroeg komen dus).

Prima plek bij de jachthaven. Klein beetje lawaai door werk bij constructiebedrijf aan de overkant, maar dat zal niet altijd zo zijn. Heel vriendelijke havenmeester. Mooi toiletgebouw. WIFI € 1,00.

We waren hier 7/10 juli 2015. Goede plekken op speciaal deel van de camping. Verharde ondergrond. WIFI redelijk. Leuk om te doen: safari met Landrover door gebied van Staatsbosbheer, waar je anders niet in mag. Beetje flauw dat je voor water apart moet betalen.

Bijzonder kalm plekje zonder voorzieningen. Hartelijke ontvangst bij VVV en naastgelegen uitspanning.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

We waren hier 16/18 mei 2015. Erg leuk plekje midden in de natuur, maar naast een restaurant en aan een meertje. Goed idee om toeristische informatie beschikbaar te stellen. Zo zouden er meer plaatsen moeten zijn. Ook de prijs is helemaal correct.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

We waren hier 15/16 mei 2015. Speciale camperplaatsen aan de rand van een parkeerterrein bij sportvoorzieningen. Betalen bij het zwembad. Heel vriendelijke ontvangst. Bus naar centrum "voor de deur".

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

We waren hier 12/13 mei 2015. Prima plaatsen buiten de camping. Alle voorzieningen van de camping mogen gebruikt worden. Prijs in hoogseizoen €12. Heel vriendelijke ontvangst. WIFI op camperplaats te zwak, maar er zijn 2 PC's bij de receptie: €0,50/30 min., zomers € 1,=/30 min. 's Morgens is er een bakkerswinkel open bij de ingang van de camping. Veel activiteiten mogelijk bij het meer.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

We waren hier 10/12 mei 2015. Mooie plaatsen speciaal voor campers aan de rand van de overige parkeerterreinen. Mooi uitzicht. Prima om te wandelen en te fietsen. Let op er is een speciale betaalautomaat voor campers (€6) en er zijn wel degelijk voorzieningen. De betaalautomaat op de grote parkeerwei (die 's zomers vast helemaal vol staat) ad €2 was defect.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

We waren hier 8/9 mei 2015. Een paar plaatsen langs de rand van een parking tegen talud. Supermarkt aan andere kant talud. Inderdaad treinen, maar wij hebben goed geslapen. Probleem: betalen alleen via je smartphone. Als je die niet hebt, staat niet aangegeven waar je wel kunt betalen. Het heeft ons aardig wat moeite gekost om uit te vinden dat je bij de toeristeninfo moet zijn in het stadje.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

We waren hier 6-8 mei 2015. Prima plek (wel groot ± 70 plaatsen). Aardige beheerder. Stad op loopafstand langs de rivier. Prijs 's winters €6. Prijs 's zomers €9 (maar voor 3 nachten vooruit betaald: € 24,00).

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

We waren hier 5-6 maart 2015. Fijn dat er plaatsen voor campers gereserveerd worden, maar het zou nog beter zijn als er voorzieningen zouden zijn. Een beetje afgelegen t.o.v. de stad. Een plattegrond van de stad kan erg nuttig zijn dan.'s Nachts rustig.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

We waren hier 4-5 maart 2015. Prima plaatsen op grote parking bij de sporthal. Jammer dat er geen faciliteiten zijn. Wij hebben geen parkeergeld betaald, omdat we niet van de diensten in de hal gebruik maakten. En er is op dat hele parkeerterrein niemand, die iets hoeft te betalen, dus waarom een camper wel? Schijndel is een leuk stadje. We hebben overheerlijk gegeten bij Jansen &Jansen.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

We waren hier 3-4 maart 2015. Jammer dat het regende. Leuke CP met uitzicht op de verdedigingswallen en het stadje. Erg rustig.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

We waren hier 2-3 maart 2015. Ook wij hadden niet begrepen, dat je op het gras kon staan. En met ons ook de andere (nogal grote campers), die met moeite een plaatsje vonden op het verharde deel. Aardig stadje, mooie vakwerkhuizen. Metalen markthal. Bakkers op dinsdag gesloten. Op het gras zou ik een 8 geven.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

We waren hier 1-2 maart 2015. 6 plaatsen op parking met leuk uitzicht op deel van het dorp. Restaurants op de hoek van het plein en beneden in het dorp. Rustig.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

We waren hier 27/2 - 1/3/2015. Vriendelijke ontvangst. Aardige kleine terrassencamping. Door de vele regen ondergrond erg zacht. We moesten met 4x4-auto van de eigenaar losgetrokken worden.'s Zomers veel activiteiten (ook voor kinderen). Sanitair beetje gedateerd. Internet werkte helaas niet, maar wordt aan gewerkt. Speciale camperprijs: € 11,00/nacht all-inn.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

We zijn hier op 25 februari 2015 toevallig gestopt voor een koffiepauze. Ziet er prima uit.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

We waren hier 24/25 februari 2015. Goede plaatsen (speciaal voor campers) langs de grote parking. Goed voor op doorreis of om de stad Palencia te bezoeken.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

We waren hier 23/24 februari 2015. Mooie plek met goed sanitair. Erg rustig ook. Goed restaurant vlakbij en kleine supermercado op 100 m.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

We waren hier 21/23 februari 2015. Er is maar een woord dat alles uitdrukt hier: Gastvrijheid. Bijzonder hartelijke ontvangst. Elke ochtend gratis broodjes (aan de camper bezorgd). Douche en toilet in gastenverblijf als dat niet verhuurd is. Douche voor camperaars is in aanbouw. Wij gaan zeker terug.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

We waren hier op 21 februari 2015, maar hebben niet overnacht. Er waren maar een paar plaatsen speciaal voor campers. De rest is een gewone parking. Plaatsen erg scheef en kort. Heb geen speciaal "camper-sanitair" gevonden.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

We waren hier 20/21 februari 2015. Prima om te overnachten. Vlak naast de LIDL. Water en sani gratis. Erg rustig. Busstation op 50m.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

We waren hier 15 t/m 17 februari 2015. Erg leuke kleine camperplaats met prachtig uitzicht op de omringende bergen. Vriendelijke ontvangst. Goed sanitair. WIFI correct. We betaalden € 12,50/nacht all-in.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

We hebben hier maar 1 nacht gestaan 9/10 februari 2015. Bijzonder ongeïnteresseerd personeel. Herendouche was koud. Kleine plaatsen en erg dicht op elkaar. WIFI erg wisselend. We betaalden € 17,=. (2 pers., camper, stroom + toeslag omdat we minder dan 3 dagen bleven).

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

We waren hier 6 t/m 9 februari 2015. Wij vinden dit een uitstekende plek om te verblijven voor een paar dagen. Ja, de ondergrond is wat "hobbelig", maar wat is daar nu het probleem aan? Elke morgen een bakker. Komt zelfs wasserij langs. Het stadje is bijzonder gezellig. Veel café's en restaurants met WIFI, want inderdaad op de CP is dat waardeloos. We betaalden 4,50/nacht. Stroom € 2,50/12 uur.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

We waren hier 1/3 februari 2015. Brede parkeerstrook in straat langs kleine botanische tuin. S.v.p. geen honden uitlaten in die tuin! Informatiecentrum Nationaal Park vlakbij. De CP is aan de linkerkant van de straat, rechts is voor overige auto's. Toen wij er waren parkeerden alle campers in de lengte, dan passen dus ook grotere campers. Mooie wandeling langs de Rio Majaceite.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

We hebben hier 2 nachten gestaan 30 jan t/m 1 febr. 2015. De plaats was vol, maar we mochten (buscamper) in de ingang staan. We betaalden € 4,=/nacht. Stroom € 3,=. WIFI (niet al te sterk) gratis. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Goede voorzieningen. Bus naar Malaga (3/4 uur). Kaartje van heenweg voor terugweg laten zien bij kaartenbureau op de bushalte, dan retour goedkoper.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

We waren hier 19 t/m 26 januari 2015. Waren oorspronkelijk van plan maar 1 of 2 nachten te blijven, maar beviel zo goed dat het 1 week werd. Mooie grote plaatsen. Vriendelijke, hulpvaardige beheerder. Internet niet altijd even sterk. En inderdaad gratis sinaasappelen. WIFI kost € 1,= per dag.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

We waren hier 17/19 januari 2015. Dit is een gewone parking, waar je ook met een camper kunt parkeren. Er zijn dus geen voorzieningen. Omdat wij een buscamper hebben, hadden we "maar" 2 plaatsen nodig; voelt toch een beetje gênant. De politie kwam langs op zondagmorgen, maar liet ons rustig staan.De omgeving is erg mooi, het stadje gezellig en je kunt prachtig wandelen.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

We waren hier 16/17 januari 2015. Dit soort plaatsen is voor ons goed voor 1 nacht. De campers staan allemaal naast elkaar in het gelid. Vriendelijke ontvangst. De plaats was vol, maar we stonden op het grote voorterrein; er werd wel stroom aangesloten en we betaalden de volle prijs ( € 9,=). WIFI correct. Het is praktisch naast het strand.

Een locatie beoordeeldbijna 11 jaar geleden

We waren hier 14/16 januari 2015. Prima gratis plaats. Service kost € 3,=. Inderdaad 's morgens brood in het restaurant. Verkoopt ook Spaanse Repsol propaan gasflessen.

Heel mooie rustige plaats.

Mooie plaats direct aan de Rijn. Erg leuk om al die schepen zo vlak langs te zien varen. Beheerder is onvriendelijk.

Sitecode: 19130

Een geweldige plek direct aan de Möhnesee. Er is een toiletgebouw met warme douches en een afwaskeuken met warm water.

Mooie plaats. De waterzuil was afgesloten; 4 stroomaansluitingen.

Rustige plaats. Informatie over Siegen werd 's avonds gebracht. Waterkraan om WC na te spoelen werkte niet.

Prima overnachtingsplaats. Veel te doen in het park voor gezinnen met kinderen. Verzorgingsplaats is naast de parking 200m verder, boven aan het pad.

Rustige plek midden in dorp. Let op sommige straten zijn heel smal. Geweldig dat alles gratis is. Als men wil kan men een vrijwillige bijdrage geven. We waren hier 30 september 2014 's middags.

Wat een geweldige plek. Volop ruimte en rust en stadje met restaurants en bakker.

Waren hier 21/21 juli 2014. Een leuke plek aan het kanaal, alleen de plaatsen zijn zo smal dat in- en uitvoegen nagenoeg onmogelijk is. De ruimte vóór de campers is ook zo kort dat dat niet gaat. (We hebben een buscamper van 5,99m!). Alleen als er aan twee kanten een plaats vrij blijft is het mogelijk uit te rijden. Jammer.

We waren hier 15/16 mei 2014. Jammer voor ons was het erg slecht weer. Het is een camping in een mooie omgeving, waar veel te doen is. Mooi meer voor zwemmers en watersporters. Vriendelijke ontvangst.

We waren hier 19 en 20 mei 2014. Een rustige, kleine parkeerplaats aan het begin van het natuurreservaat meteen aan de duinen (die hier niet zo hoog zijn). Voor wie niet van zo'n parking houdt is de camperplaats in Domsten [moderator sitecode 11101] een goed alternatief.

We waren hier 20 en 21 mei 2014. Mix-parking met voldoende ruimte. 's Nachts rustig. Gemarkeerde wandelingen, fietsroutes, toiletten en grillplaatsen. En je loopt zo het strand op (koude) douche aanwezig.

We waren hier 23 tot en met 25 mei 2014. Een parkeerplaats langs het meer, waar bijna altijd wel een plekje te vinden is. 's Zomers zou het hier wel eens erg druk kunnen zijn. Er zijn gemarkeerde wandelingen, Grillplaatsen, picknicktafels, een ruiterpad, en een sauna, die op bepaalde tijden (en op verzoek) gebruikt kan worden. Je kunt zwemmen en vissen in het meer.

We waren hier 26 en 27 mei 2014. Heel erg rustig plekje bij prachtig natuurreservaat. Veel bijzonder bloemen: katzenpfötche (ik ken de Nederlandse naam niet), arnika etc. Picknicktafel, gemarkeerde wandelingen. Er zijn geen voorzieningen.

We waren hier 30 en 31 mei 2014. Een heel rustige, mooie parkeerplaats aan de rand van het natuurreservaat. Er zijn (droog)toiletten. Verder geen voorzieningen. Bijzonder mooie wandelingen te maken. Informatiebord op de parkeerplaats.

We waren hier 25/26 mei 2014. Mooie plaatsen direct achter de duinen. Geen voorzieningen, daarom 7. Pas op in juni, juli en augustus verboden voor campers en caravans.

We waren hier 31 mei - 2 juni 2014. Mooie plek direct aan het water en de haven. Alle voorzieningen aanwezig. Douchegebouw met code (muntdouche: SEK 0,50). Naast natuurreservaat Flommen. Prijs incl. electra: SEK 200,00 (ongeveer € 22,20).

We waren hier 21/23 mei 2014 en 28/30 mei 2014. Erg mooie camping met alle benodigde faciliteiten. Vriendelijke ontvangst. Ideaal voor een pauze in wildkamperen i.v.m. water, WC e.d.

Goede overnachtingsplek. Grasstrook achter de parkeervakken voor campers. Om 17.00 uur was alles bezet.

Parking op gras aan de rand van parkeerplaats voor het zwembad. Leuk centrum vlakbij. Als er manifestaties zijn op het middenterrein, is de rust ver te zoeken.

We waren hier 2/3 juni 2014. Bijzonder vriendelijk ontvangst. 4 Camper plaatsen op privé-terrein. Overnachten is gratis. Stroom DKK 50,00 = ongeveer EUR 6,70.

We waren hier 18 mei 2014. Niets gevonden wat op een camperplaats lijkt. De parkeerplaats stond vol met scheepswerfmateriaal en jachten. Konden hier dus niet terecht. Zijn uitgeweken naar camping Lerberget.

We waren hier 17/18 mei 2014. Prima plekje als je aankomt met de veerboot of gaat vertrekken. Ford garage aan de overkant en ook benzinepompen. Alles wat je nodig hebt is aanwezig en gratis!

Leuk plekje in kleine boomgaard achter het pension van de familie Knopf. Vriendelijke ontvangst. Douche en toilet waren in orde. We betaalden voor camper inclusief 2 personen, stroom en gebruik douche: € 9,00.

We waren hier 11/13 mei 2014. Mooie terrassencamping met bijzonder vriendelijke en praatgrage eigenaar. Het toegangspad is steil. Gratis WIFI. Camper - 2 personen - toeristenbelasting: € 8,00 (hoogseizoen € 10,00). Stroom € 2,40.

We waren hier 11 mei 2014. Dit is een parking, die alleen geschikt is als je 's winters wilt skieën. Er stonden verbodsborden op de bovenste parking en een een bord "verboden te kamperen". De rest is gewoon de parking van een paar winkels en de skilift. Geen enkele voorziening.

Sitecode: 22087

We waren hier 8-11 mei 2014. Prima vlakke camping aan de Moldau. Vriendelijke Tsjechische beheerster die Nederlands spreekt. Toegangsweg is smal. Bushalte naar Czesky Krumlov op 1 km. We betaalden voor 3 nachten: 2 pers. camper en stroom Zc 990,00 = ± € 10,00 per nacht. Goed alternatief voor de Stellplatz die boven aan de weg was (die is opgeheven).

We waren hier 4-8 mei 2014. Geheel eens met alle vorige commentaren. Het plan was 1 of 2 nachten; het werden er 4! De Nederlandse eigenaren zijn zeer behulpzaam en vriendelijk.

We waren hier 3/4 mei 2014. Ik ben het geheel eens met Hester, maar vind een 8 wel wat veel voor zo'n plek bij vrachtwagens en bussen en zonder voorzieningen. Als je het hek uitloopt en rechts afslaat hoe je alleen maar rechtdoor te lopen om in het centrum te komen.

Sitecode: 19976

We waren hier 2/3 mei 2014. P op openbare parkeerplaats (met slagboom) bij het hotel. Geen voorzieningen. Goed om de stad te bezoeken. Prijs € 6,00.

We waren hier 1/2 mei 2014. Dit is een camping. Vriendelijke ontvangst (Duits gesproken). Keurig toiletgebouw. Vuilwater lozen niet mogelijk. 3 waterkranen langs de rand van het kampeerveld. Vuilcontainer op naastliggend parkeerterrein. Chemisch toilet in normale WC legen! Camper, 2 personen, stroom € 6,00.

Sitecode: 19716

's Nachts rustige plaats. Supermarkt en bakker vlakbij. Geschikt als je het museum wilt bezoeken.

4 plekken van ± 8 m. en 4 plekken van ± 5 m. Snackbar bij het zwembad. Aan de overkant Grieks restaurant/pizzeria en bakker met tearoom. Geen afvoermogelijkheden en de waterkraan was onbruikbaar. Er werd geen geld opgehaald toen wij er waren.

Simpele parking. Prima om te overnachten. Er is een wandelpad naar het centrum van Schleiden.

Een locatie beoordeeldongeveer 12 jaar geleden

Even voor de duidelijkheid: de plaats ligt aan de Maas en niet aan de Moezel. Mooie plek, waar je alleen tussen Pasen en Allerheiligen hoeft te betalen. Wij waren hier 27/28 februari 2014 en konden dus gratis overnachten. Het friteskraampje staat er niet meer (misschien zomers wel?).

Een locatie beoordeeldongeveer 12 jaar geleden

Kleine mix-parking aan de N580/D6580. Er kunnen ± 3 (niet al te grote) campers staan naast het tennisveldje. Volgens mijn gegevens heet de "straat" Place de la Résistance".

Een locatie beoordeeldongeveer 12 jaar geleden

Ik vergat nog te vermelden, dat de prijs inmiddels € 6,00 per nacht is.

Een locatie beoordeeldongeveer 12 jaar geleden

Heel mooi plek aan het kanaal van Roanne naar Digoin. We stonden hier 27/27 februari 2014 en alle plaatsen waren bezet.

Een locatie beoordeeldongeveer 12 jaar geleden

Keurige camping recht tegenover de "Pont d'Avignon" en het "Palais des Papes". WIFI tegen betaling. Prijs camping 2 personen, electra: € 18,85 (25/26 februari 2014).

Een locatie beoordeeldongeveer 12 jaar geleden

Goede plek voor 1 nacht. Beetje lawaai van de N7. Er zijn hurktoiletten en een kraan. Verder geen voorzieningen.

Wij waren hier 12/14 juli 2011 en vonden dit een uitstekende kleine camping met bijzonder vriendelijke, gastvrije eigenaren en mooi sanitair. Ik kan me niet voorstellen dat Maria over dezelfde camping praat.

Een ongezellig en heel modderig plekje. We durfden er niet eens op te rijden (hebben al eens een nare ervaring gehad op dat gebied). We waren hier 16 oktober 2013 en zijn teruggereden naar Sas van Gent.

We overnachtten hier 16/17 oktober 2013. Een erg leuke plek zo vlak langs het water. Een 8 omdat er geen voorzieningen zijn. Dat zou hier toch heel makkelijk gerealiseerd kunnen worden. Om de investering terug te verdienen zou een kleine bijdrage gevraagd kunnen worden (± € 5,00?).

We waren hier 14/15 oktober 2013. Een prima plek met leuk uitzicht. Vanaf de camperplek kan men een leuk rondje langs het water wandelen. Er zijn 5 plaatsen, dat gaat ook prima, behalve als er camperaars zijn, die in de lengte gaan parkeren! Een 7 omdat er geen voorzieningen zijn.

Sitecode: 20384

We waren hier 13/14 oktober 2013. Prima plek. De WIFI-verbinding werkt goed; in de enveloppe waar je het geld in moet doen zit de WIFI-code. Een 8, omdat ik € 12,50 wel een beetje veel vind. We zijn daarom ook maar 1 nacht gebleven.

We hebben hier 24/25 juli 2013 overnacht en een schitterende wandeling gemaakt. Leuke kleine camping met een vijver op het terrein. Vriendelijke ontvangst. Verschillende plekken, waar een waterkraan en stroomvoorziening aanwezig zijn. Klein toiletgebouw, maar voorziening o.k.

We waren hier 20/22 juli 2013. Goed verzorgde camping. Zeer vriendelijke ontvangst. Op het middenveld geen schaduw.

Grote mix/parking. 's Nachts rustig. We waren er in maart 2012. Toen men zag dat we er waren werd onmiddellijk het water weer aangezet. Over service gesproken.

We waren hier 22/23 juli 2013. Prima, niet al te grote camping bij boerenbedrijf. Goed sanitair. Een 8 vanwege wat verkeerslawaai van de weg op een deel van de camping. Kleine uitgezette wandeling rond de velden.

We kwamen hier 11 juli 2013 voor 1 nacht. We zijn 4 nachten gebleven (dat wil wat zeggen: we zijn "wildkampeerders"). Prima camping met bijzonder vriendelijke eigenaars.

We overnachtten op deze camping 16/17 juli 2013. Camping bij boerderij. Toegang ziet er rommelig uit. Vriendelijke ontvangst. Grote grasvelden, met weinig schaduw. Sanitair o.k. Sommige plekken mooi uitzicht.

Overnacht 17/18 juli 2013. Grote parking met aan de rand een paar plaatsen waar campers kunnen staan. Overdag drukke parking, 's nachts rustig. Parking ligt tegen het centrum van het boekenstadje. Toeristeninformatie en winkels onder handbereik. Geen voorzieningen.

We hebben hier 29/30 juni 2013 overnacht. Aan het Canal de St. Quentin. Goed plekje om te overnachten.

We waren hier 28/29 juli 2013. Overdag druk met dagjesmensen. 's Nachts heel rustig. Aan de overkant een winkeltje met strandbenodigdheden, ijsjes e.d. En een terras voor ontbijt en brunch. Prima alternatief voor de nogal dure en drukke camping in Whitstable. Even verderop toegang tot het "South Swale Nature Reserve".

We hebben op deze parking overnacht 23/24 juli 2013. Ligt in het centrum van het plaatsje. Er zijn openbare toiletten. Verder geen voorzieningen.

We waren hier 22/23 juli 2013. Leuke kleine camping bij boerenbedrijf. We betaalden 13 pond (zonder stroom) voor de camper en 2 personen. Omdat er in Engeland en Wales geen speciale camperplaatsen zijn is zo'n kleine camping een goed alternatief. De eigenaars hebben een wandelpad gemaakt vanuit de camping langs hun landerijen. Leuk avondwandelingetje.

We hebben hier 19/20 juli 2013 overnacht. 's Nachts heel rustig. in de avond kwamen er veel mensen de berg beklimmen (zonder touwen, maar met een groot soort matrassen om hun evt. val te breken. De brug in de weg is erg smal. Alleen geschikt voor buscampers, groter gaat echt niet. Het hek bleek 's nacht gesloten te worden, maar niemand maakte bezwaar voor de overnachting.

Prachtige camping. Vriendelijke ontvangst. Warme broodjes en koffie voor ontbijt mogelijk. Gratis WIFI. 26 pond voor camper, 2 personen incl. stroom. Water en lozen gratis. Strand niet al te ver weg, wel beetje moeilijk pad om er te komen.

Gezellig plekje, beetje hobbelig. Erg rustig. Voorzieningen o.k. We waren hier 31 juli/1 aug. 2013.

Geweldige plek om Canterbury te bezoeken. Voor 3 pond overnachten de gratis pendelbus naar Canterbury. Voorzieningen o.k. Geen stroom aanwezig. We waren hier 29/30 juli 2013.

Een paar plaatsen speciaal voor (kleine) campers op een groot parkeerterrein midden in het dorp. Geen voorzieningen. Kosten voor overnachten 3,00 pond.

Een locatie beoordeeldongeveer 13 jaar geleden

We waren hier 15/16 januari 2013. Prima overnachtingsplek. Geen last van verkeershinder gehad. De WC en de kraan zijn 's winters afgesloten. Bij de sanizuil kun je wel de WC en het vuile water legen.

Een locatie beoordeeldongeveer 13 jaar geleden

We waren hier 18/19 januari 2013. Prima plek om te overnachten. Aardig stadje met piepklein supermarktje bijna tegenover de camperplek (aan de overkant van het spoorlijntje). Dat treint stelt niets voor (3 wagonnetjes). Als straatnaam beter gebruiken: Calle Puente Romano. GPS: N 43°20'690" W 3°44'480".

Een locatie beoordeeldongeveer 13 jaar geleden

We waren hier 20/23 januari 2013. Goede plek om mooie stad Cáceres te bezoeken. Eerste nacht hebben we op de gewone parking gestaan omdat alles vol was. Volgende morgen verplaatst. Gratis voorzieningen! In stad bij "El Pato" op de Plaza Mayor WIFI gratis.

Een locatie beoordeeldongeveer 13 jaar geleden

We waren hier 23/25 februari 2013. Prima overnachtingsplaats en mooie wandelroute, die langs de camperplek loopt. Ja, die buschauffeur zet z'n bus vlak naast de camper. Dat is jammer. Valverde is aardig klein stadje.

Een locatie beoordeeldongeveer 13 jaar geleden

We waren hier 28/30 januari 2013. Prima plek aan de rivier. Wordt nog gewerkt, maar het schiet op. Vanaf februari toegang via slagbomen en de prijs wordt dan € 6,00/nacht. Op de pont naar Ayamonte (Spanje) kunnen ook auto's vervoerd worden (campers?). Er zou ook WIFI komen. Anders in Vial Real genoeg café's met WIFI. Openbaar badhuis in Vila Real de Santo Antonio (€1,00).

Sitecode: 19583

We waren hier 5/7 februari 2013. Grote, drukke camperparking. Wij zijn "wildkampeerders", maar zo'n plek is voor ons af en toe prima (uitgebreid douchen), WIFI (niet altijd even sterk signaal). Bushalte bijna voor de deur. Wat wij niet prettig vonden is dat er grote muren om het geheel heen staan en dat er absoluut geen schaduw is.

Een locatie beoordeeldongeveer 13 jaar geleden

We waren hier 11/13 februari 2013. Goed verzorgde camping. Vriendelijke ontvangst bij de receptie. In stadje Museum da Lucerna (Romeinse olielampjes). WIFI signaal niet al te sterk, maar er staan computers bij de receptie, die je kunt gebruiken.

Een locatie beoordeeldongeveer 13 jaar geleden

We waren hier 13/14 februari 2013. De waterkraan functioneerde goed. Nogal eenzame plaats. Staan een paar oude barakken, waar honden rondzwierven. Het terrein aan het meer is ook een honden training terrein. We vonden het nogal rommelig.

Een locatie beoordeeldongeveer 13 jaar geleden

We waren hier 17/18 februari 2013. Prima plek met uitzicht op het stadje. Aardig stadje met archeologisch museum en kasteelresten. Gezellige terrasjes met uitzicht op de rivier en het stadje San Lucar aan de overkant van de rivier in Spanje.

Een locatie beoordeeldongeveer 13 jaar geleden

Erg onrustige plaats met veel graffiti op de achterliggende muren. De school ging uit en we hadden gedurende bijna 2 uur krijsende schooljeugd, die op de bussen wachtten. De verzorgingsplaats zag er onverzorgd uit.

Een locatie beoordeeldongeveer 13 jaar geleden

We waren hier 24/25 februari 2013 en hebben gewoon bij het stationnetje gestaan achter de nieuwe paaltjes. Geen enkel probleem, misschien 's zomers wel. Op de aangewezen plaats stonden caravans.

Een locatie beoordeeldongeveer 13 jaar geleden

We waren hier 26/27 februari 2013. Prima plek vlak bij de brug over de Loire. Klein beetje verkeerslawaai. Kinderspeelplaats (wippen) aanwezig.

Een locatie beoordeeldongeveer 13 jaar geleden

We waren hier 27/28 februari 2013. Zelfs in de winter was het water niet afgesloten. Prima plek om de stad en de prachtige kathedraal te bezoeken. Het bordje met het telefoonnummer heb ik niet gevonden. Kreeg toegangscode bij het CIS en stadsplattegrond. Inderdaad veel verkeerslawaai, maar je moet wat over hebben voor stadsbezoek.

Een locatie beoordeeldongeveer 13 jaar geleden

Prima overnachtingsplek. We waren hier 28 februari -1 maart 2013. Erg rustig. Niet afgelegen en geen hangjeugd.

Een locatie beoordeeldongeveer 13 jaar geleden

Wat willen mensen toch voor plekken? Je staat daar toch om te overnachten? We hebben hier overnacht 19/20 december 2012. Er stonden nog 4 campers. We stonden aan het eind van de plek en hadden zo weinig last van de brug. Het grasdeel was inderdaad afgesloten. Het stadje is gezellig. De ontvangst bij de toeristeninformatie kon niet beter. Kosten nu ook buiten seizoen € 6,00 (incl. stroom).

We overnachtten hier 30-31 oktober 2012. Heel rustige plaats. Prima gelegen om te wandelen of te fietsen. We waren de enige gasten in het naastgelegen restaurant; geen enkel probleem. We aten heerlijk. In principe staan wij altijd ergens vrij (buiten het seizoen), maar af en toe willen we de voorzieningen van een camperplaats gebruiken. Toeristische informatie was ook zeer welkom!

Prima plek om te overnachten. We waren hier van 1-2 november 2012. Veel plassen door de regen. Grote parking zonder voorzieningen, daarom een 7. Rustig 's nachts, klein beetje verkeer. We komen zeker een keer terug om te wandelen.

We bezochten deze aire op 7 juni 2012. Prima plek om vuil water en WC te lozen en schoon water in te nemen. Boodschappen bij de super-U kan natuurlijk ook meteen. Overnachten op de parking is niet echt gezellig (te veel lawaai e.d.). Let op: Je hebt 2 munten van €1,00 nodig om het apparaat in werking te stellen gedurende 20 minuten.

We waren hier 7-8 juni 2012. Prima (grote) plaats om te overnachten en het Palais Ideal te bezoeken. Kosten zijn vanaf 1 mei 2012 € 5,00 per nacht. Komt iemand langs om het op te halen.

We waren hier 8-9 juni 2012. Een paar plaatsen naast een camping achter de dijk van de Rhône. Beetje verkeerslawaai van de brug. Het naastgelegen restaurant is aan te bevelen. Le Teil is aardig stadje.

We waren hier 11-12 juni 2012. Aardige plaatsen bij het kanaal. Wel wat verkeerslawaai. Jetons bij capitainerie (dame was niet erg toeschietelijk).

We waren hier 20-21 juni 2012. Prima rustige plek. Goederentrein passeert, maar niet hinderlijk. Bakker kwam in juni ook. Geweldig, dat er nog zulke gratis plaatsen zijn. In dorp zelf niets te beleven.

Een locatie beoordeeldongeveer 14 jaar geleden

Ik vergat nog te vermelden, dat overnachten buiten het seizoen € 5,= kost. Daar kunnen andere aires op het eiland nog iets van leren misschien.

Een locatie beoordeeldongeveer 14 jaar geleden

We waren hier 23-24 februari 2012. Inderdaad zeer simpele plek, maar goed om te overnachten. Toeristenbureau erg goed. Cijfer geld alleen voor de plek, het stadje en de omgeving is meer waard.

Een locatie beoordeeldongeveer 14 jaar geleden

We waren hier 28-29 februari 2012. Prima plekje vlak aan het strand.

Een locatie beoordeeldongeveer 14 jaar geleden

We waren hier 27-28 februari 2012. 's Winters betaal je ook € 11,=, maar mag je zo lang blijven als je wilt.

Een locatie beoordeeldongeveer 14 jaar geleden

We waren hier 24-26 februari 2012. Prettige plek. Leuke wandelmogelijkheden (o.a. vuurtoren). Alles werkte prima, alleen toen we er af wilden weigerde het apparaat de code (5x). De aanhouder wint, dus we kwamen er af. Wij betaalden voor de brug naar het eiland € 8,= (misschien omdat we een heel kleine camper hebben?)

Een locatie beoordeeldongeveer 14 jaar geleden

We waren hier 22-23 februari 2012. Prima rustige plek op 8 km oostelijk van Sables-d'Olonne. In de periode 1/11 tot 31/3 parkeren gratis.

Een locatie beoordeeldongeveer 14 jaar geleden

We waren hier 21-22 februari 2012. Plek vlak aan zee. Zelfs in februari veel campers. Leuk plaatsje met haven en visafslag. Aanrader: Restaurant "La Grand'Voile".

Een locatie beoordeeldongeveer 14 jaar geleden

We waren hier 20-21 februari 2012. Er waren werkzaamheden, waardoor het terrein ongeveer de helft kleiner was. We konden een plaats aan de rand (bij het groen) bemachtigen en stonden daar prima. In februari zijn er wel erg veel winkels gesloten, maar het eiland wordt er niet minder mooi van. Kasteel is te bezichtigen.

Een locatie beoordeeldongeveer 14 jaar geleden

Prima plek om te overnachten. 's Nachts geen geluid van de brug. Je staat vlak aan de Loire. We waren hier 16-17 februari 2012.

We hebben hier overnacht 8/9 september 2011. Prima, rustige plek. De camperplek was vol, maar de parking er vlak achter groot en rustig. Kasteel en stadje zeer de moeite waard.

We hebben hier overnacht 25/26 juni 2011. Prima. Het was weekend dus melden in gemeentehuis kon niet, maar leverde geen problemen op. In kasteel info over National Park Donau-Auen.

We waren hier 12/13 juni 2011. Heel grote camperplek tegenover het zwembad en het sportcentrum. Centrum op loopafstand. Goede overnachtingsplek op onze reis langs de Donau.

We waren hier 16/17 juni 2011. Volg de aanwijzing Parkplatz P1. Ruime camperplek aan de Donau. Zandstrandje vlakbij. Water wel erg koud. Sanistation ligt iets terug bij de openbare toiletten. Water tegen betaling.

Redelijk grote camperplaats aan een zijarm van de Donau. Bushalte om naar centrum te gaan vlakbij. Het verzorgingsstation ligt iets verder bij het station. Voor € 3,00 parkeergeld kun je het terrein op en verder gratis water nemen en WC en vuilwater legen.

Prima camping. Ligt aan de Donauradweg. We waren hier 20-23 juni 2011. De prijzen zijn iets verhoogd. Camper € 8,00. pp € 4,90. tax. 2 pers. € 1,80. Umweltabgabe € 0,50 pp. Water/douche gratis.

We waren hier 27/29 juni 2011. Goede camping om naar Bratislava te gaan met de tram. Kaartjes te koop bij de receptie. Let wel even op de vertrektijden van de tram. Camping is onderdeel van een groot waterrecreatiecomplex. Prijs € 17,70 incl. stroom (2 pers. + camper).

We waren hier 16-18 juli 2011. Bijzonder gastvrije ontvangst. Schitterende omgeving. Uitstekend diner in huiskamerrestaurant.

We waren hier 18/19 juli 2011. Uitstekende camping onder Nederlands beheer. Bij contante betaling 5% korting. Avond voor vertrek betalen, anders voor 9.30 uur vertrekken de volgende morgen of extra dag betalen. Beetje verkeerslawaai.

We waren hier 23/24 juli 2011. Leuk plekje vlak voor het dorpscentrum. Uitzicht op de bergen. Camper gratis, Stroom en water elk € 1,00.

Een locatie beoordeeldbijna 15 jaar geleden

We waren hier 28/29 maart 2011. Het toiletgebouw (op de kade) was gewoon open en schoon. We betaalden € 11,00 inclusief stroom. Er is nog een toiletgebouw iets verder, waarvoor je een code krijgt van de havenmeester. Wasserette onder havenkantoor € 7,50. Stadswandeling is aanrader.

Een locatie beoordeeldbijna 15 jaar geleden

We waren hier 12/13 februari 2011. Een schitterende plek. Behalve de camperplek ook picknickplaatsen iets hogerop. Het dorp is de moeite waard. Sanizuil ook 's winters bruikbaar.

Sitecode: 2067

We waren hier 7/8 februari 2011. We waren hier al eens eerder en constateerden toen net als vele anderen dat de service te wensen over laat. Dat is nog steeds zo, maar het is een prachtige, rustige plek. Bakker, supermarktje, apotheek vlak bij.

Een locatie beoordeeldbijna 15 jaar geleden

We waren hier 28 februari/1 maart 2011. Erg mooie plek. In de winter is de sanizuil afgesloten. We hebben geen palen gezien, waartussen geparkeerd moet worden. Het stond vol langs de rivier, maar allemaal in langsrichting.