@Nicolaas72
- 2024
wij waren vandaag op deze plek maar na het zien van de kosten en de laatste review gelezen te hebben zijn wij snel vertrokken en waren de kosten maar 3 euro.
Een mooi plekje...alleen voor het verblijf betaal je 13 euro...maar dan...6 euro douchen pp en 6 euro stroom. en dat maakt het samen wel duurder.
Wat hebben wij genoten van deze camping bij de waterval. Het geluid deed ons denken aan het ruisen van de branding van de zee. we waren even thuis. Alles was naar wens . Alles schoon.. Geen douches met een gordijn ervoor. Dank dat wij er hebben mogen staan.
Deze camping wordt druk bezocht door omwonende vanwege het zwemwater. Het sanitair wordt niet regelmatig schoon gemaakt, zoals wij dat meemaken ol camperplaatsen. De prijs is nu 350 sek. met stroom per nacht. voor de wasmachine moet men een tijd zone afspreken. en dan is er ook nog één kapot. Voor ons niet voor herhaling vatbaar.
wat een fijne plek in de natuur. we hebben de sluis in werking gezien doordat er 3 kajaks door heen gingen.
ook wij hebben bij de golfbaan gestaan. wat een heerlijke douche hebben ze hier , weer eens fijn kunnen douchen zonder limiet. zorg dat je anti insect bij hebt vanwege de muggen.
een rustig plekje onder de bomen. de prijs is pittig. 40 euro exclusief. douche en stroom . goed voor 1 nacht..even douchen en wasmachine gebruiken.
deze camperplaats bestaat niet meer. men kan op de camping gaan staan.
Net verzorgt terrein. De ingang van de camperplaats is aan de rechterkant iets voorbij nummer 99, die links is . als je van Anderlöv komt.
De camperplaats kost DKK 175 of wel 22,75 .ecl. stroom en douche. Betalings systeem iets ingewikkeld. eerst goed lezen, je kunt gelijk warm water, douche en stroom bij betalen.
Wat vervelend dat deze plaats nog op campercontact staat, terwijl hij niet meer bestaat.
Wat een rustige plek als er verder niemand staat. mooi aangelegd. Het uitzicht is ook de moeite waard, mooi aangelegd. Dit is een plek waar men weer terug komt. Een gezellige openhartige eigenaar.