@NicoletteVanZelm
Augustus 2026
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Echt super, wat een bijzondere plek om te staan. In een bloemen/fruittuin met mooi uitzicht op een weiland. Aardige eigenaren, met een geweldig goed doel project waar je vrijwillige camper bijdrage heen gaat. Vind het heel speciaal dat zij dit doen. Wij hebben hier lekker gewandeld en op de fiets naar het leuke plaatsje Elburg geweest. Dit is verreweg het leukste plekje waar we ooit gestaan hebben. We komen zeker terug.
Een locatie beoordeeld · ongeveer 2 maanden geleden
Fijne rustige plek op een groot veld. Prima toilet en grijs water loosplek. Heel duidelijk omschreven hoe te rijden en hoe te gaan staan, top Aardige eigenaresse die ‘‘s avonds het geld komt ophalen en een praatje komt maken. Prima prijs/kwaliteit verhouding. We komen hier zeker terug
Uitstekende CP. Heerlijk rustig, vlakbij dorpje met supermarkt en een bakker. Peter komt ook vragen of hij brood voor je mee kan nemen, een aanrader, heerlijke baquette. Leuke Auberge in het dorp met lekkere wijn. Voorzieningen prima. Top wifi. Voor herhaling vatbaar.
Aardige ontvangst. Mooie plekjes verspreid over het veld. Prima ruimte voor toilet/douche en afwas. Komen hier zeker terug
Goede start!
Help de community en voeg meer locaties, reviews of foto's toe.