@NicovanderPijl
- 2001
We zijn hier voor de derde keer geweest. mooie grote plaatsen en alles is aanwezig vriendelijke ontvangst. De omgeving is prachtig om te fietsen. Een zeer gastvrije camping.
Sitecode: 162036
Een mooie camperplaats met grote plaatsen. in het buiten gebied van Uden. de eigenaar is nog volop bezig om de camperplaats nog mooier te maken. De omgeving is prachtig om te fietsen
mooie camperplek met alle voorzieningen. rustige omgeving en aardige beheerder. zeker een plek om nog eens terug te keren.
We hebben hier een week gestaan. Het is een mooie kleine minicamping . Alle voorzieningen zijn aanwezig. Vriendelijke eigenaren die de tijd nemen om alles uit te leggen. zeker een camping om nog eens te bezoeken. De omgeving is een prachtig gebied om te fietsen.
Fijne doorgangs camping, direkt langs de snelweg. Mooie plaatsen en vriendelijke beheerder. Deze plek voor de tweede keer bezocht
Goede camping om enkele dagen door te brengen Vriendelijk personeel en prima sanitair. De camping ligt ongeveer een kilometer van de doorgaande weg. Geen last van het geluid van de snelweg.
Fijne camping en mooie plaatsen. Sanitair is prime, en het personeel is vriendelijk. Een prachtige omgeving zeker een camping om terug te komen
Een mooie camping aan de Pirkdorfersee, waar je lekker in kan zwemmen. Prima sanitair en het personeel is vriendelijk. Omgeving is mooi en je kan er goed fietsen.
Grote camperplaats met alle voorzieningen. Met de fiets makkelijk naar de stad te rijden , ongeveer 8 km. Vriendelijk personeel
We hebben 2 dagen op deze camping gestaan. De camping ligt vlakbij de red bull race baan. Tijdens race weekenden staat de camping helemaal vol 50 plaatsen. momenteel stonden wij er met 2 campers. Toilet voorziening was prima, vriendelijke eigenaren. Tijdens trainingen is de racebaan goed te horen.
We hebben hier 2 dagen gestaan. Een mooie rustige camping met grote plaatsen. Omgeving is prachtig fiesen langs de Mur.
We hebben drie nachten op deze camping gestaan. Fijne camping met grote plaatsen en direct aan de rivier de Mur. De omgeving is prachtig een mooi fiets gebied. De beheerders zijn vriendelijk en het sanitair is goed Winkels vlak bij de camping. Zeker een plaats om nog eens terug te komen
Fijne camperplaats al diverse malen bezocht op doorreis naar Oostenrijk. Vriendelijke dame die uitleg geeft. Even op letten dat je na 15.30 pas terect kunt. zie website
We hebben hier 2 nachten gestaan voor door reis naar Oostenrijk. Fijne en mooie camping, we werden goed ontvangen. Mooie omgeving om te fietsen naar Bingen am Rhein. Er is een broodjes service zeker een camping om nog eens te bezoeken.
Een fijne camping waar we voor de tweede keer zijn geweest. Het sanitair is prima en zeer schoon. De staanplaatsen zijn groot en je wordt er als een als een gast ontvangen. Peter is zeer behulpzaam. en maakt graag een praatje. De omgeving van de camping is prachtig, een mooi fietsgebied. Het is fijn dat je ook in de wintermaanden deze camping kan bezoeken. We komen zeker terug.
Een mooie camping in een parkachtige omgeving. Vriendelijke ontvangst en een mooi en schoon toilet gebouw. direct gelegen aan het Veerse Meer, waar je mooie fietstochten kan maken. Zeker een camping om nog eens terug te komen
Prima camping. We zijn hartelijk ontvangen door Monique en Roland. Ze brengen je naar de plaats, die erg groot is. voor de camper ligt een grondzeil dat erg makkelijk is. Het sanitair gebouw is prima en erg schoon. Zeker een camping om terug te komen. Walcheren is een ideale plaats om te fietsen met de stranden dichtbij.
4 dagen op deze nieuwe camping gestaan . Gastvrij ontvangen en grote plaatsen met water stroom en afvoer op de plek. Op iedere plek heb je mooi uitzicht over de polder. Het is een mooi fietsgebied. sanitair is prima en volgend seizoen wordt het sanitair vervangen door een grotere unit.
Een mooie camping en een schitterende omgeving. Sanitair is erg mooi, zeker een camping om nog eens terug te komen.
Deze plaats in juni bezocht. vriendelijk personeel en grote plaatsen . Ongeveer 6 km van montalivet, mooi fiets gebied. Er is geen mogelijkheid om vuil water te lozen. Acsi korting met actiekaarten in het voor en na seizoen. Afrekenen een dag van te voren of via de bank.
Voor de tweede keer camping Krijger bezocht. En het is ons wederom goed bevallen. De omgeving is prachtig om te fietsen en vlak bij de stranden. Het sanitair is prima en de camperplaats is perfect met een mooi uitzicht op de landerijen. De ontvangst is hartelijk en staan altijd voor je klaar. Volgend jaar komen we weer langs Nico
Sitecode: 20227
diverse malen hier geweest. fijne camperplaats dicht bij de grote weg. Alles is aanwezig en een mooi uitzicht. Alleen de prijs klopt niet. we betaalde voor 1 nacht €32,-
We hebben voor de tweede keer gestaan op deze camping. Het was net als de eerste keer, prima bevallen grote plaatsen en alles was aanwezig. zeer hartelijk ontvangen , en we troffen het met het weer. mooie omgeving om te fietsen en vlak bij de plaats Kessel. Bedankt voor de gastvrijheid. groetjes Els en Nico
prima camperplaats alles aanwezig. Erg leuk dat je in een stadbus alle informatie kan vinden wat er in de buurt te doen is. contact met de beheerster was prima
Mooie camping en een goed fietsgebied. Volgend de app accepteren de kortingskaart. Maar dat klopt niet, je betaald €36 per nacht
Voor de eerste keer naar Denemarken op vakantie ge gaan We kwamen terecht op decamping in Ballum. Mooie camping met ruime plaatsen, en goede voorzieningen. In de omgeving mooie fietstoute,s. Is een camping om zeker nog eens terug te komen. Nico
prima camping van alle gemakken voorzien. mooie omgeving om te fietsen en vkakbij de winkels in het plaatsje Lichtevoorde. De beheerder Paul is erg vriendelijk en behulpzaam. Als we weer in de Achterhoek zijn gaan we zeker weer langs Het zotte schaap langs.
Heerlijk weekje gestaan op de svr camping Den Aenstoot in Kessel. Zeer gastvrij ontvangen ,volop ruimte en schoon sanitair. Mooie omgeving om te fietsen. We komen zeker nog eens terug. Groetjes Nico en Els
nieuwe camperplaats naast camping. vriendelijke beheerder. omgeving prima om te fietsen. komen zeker terug
Sitecode: 20227
ben hier nu twee keer geweest op terug reis vanuit Spanje. je kan er zo oprijden en een plekje zoeken. in de avond komt de beheerder langs voor de betaling een zeer vriendelijke man die Nederlands praat.je hebt een mooi uitzicht op het dal.kan vuil water lozen en het sanitair is erg eenvoudig.
Camping bezocht in september grote plaatsen. Vlak bij het strand en met de fiets enkele minuten naar de haven, vriendelijke mensen.
Wij hebben op de camping gestaan, grote plaatsen en de voorzieningen zijn prima. Ger en Yvonne zijn zeer gastvrij, we hebben genoten van de schaapskudde die voor de camping op een weiland liepen met veel lammeren. Het is zeker de moeite waard om deze camping te bezoeken zeker als je van rust houd.
Weekend hier geweest, het is een fijne plaats om te staan, wel van te voren reserveren er zijn maar 4 plaatsen voor campers. Ideaal om te fietsen een mooie omgeving en dicht bij Den Haag en Delft. Mooi sanitair en vriendelijke ontvangst, we komen zeker terug.
Fijne camping, personeel erg vriendelijk. Mooie omgeving om te fietsen. Delft makkelijk bereikbaar. Met acsi kaart in voor en na seizoen stuk voordeliger.