@Nicoyuste
Enorme camping, met makkelijk plaats voor meer dan 5000 mensen. Te veel lawaai en weinig ruimte om te rusten. De sportfaciliteiten waren onbereikbaar: we zaten op elkaar gepakt als een blikje sardientjes. Het is geen plek voor rustzoekers. Het is misschien geschikt voor gezinnen die wat spanning zoeken, maar voor ons niet. We komen niet terug. 2 sterren.
Een rustige omgeving met alles wat je nodig hebt voor een overnachting op de noord-zuidroute, alles gloednieuw en zeer schoon. Op slechts 5 meter van de A4, perfect voor een rustige tussenstop. Op slechts 10 minuten van het centrum van Baños de la Encina, een prachtig stadje dat een wandeling waard is. Dineren bij El Pilarejo is een echte aanrader: bieren met royale tapas inbegrepen. Drie of vier tapas zorgen voor een luxe diner.
De camping is prima en beschikt over alle nodige voorzieningen voor een aangenaam verblijf. Als extraatje bieden ze 's ochtends brood en croissants aan, wat zeer gewaardeerd wordt. De douches zijn gratis (een pluspunt!) en de plaatsen zijn goed afgebakend, met stenen vloeren in plaats van aarde, wat vooral merkbaar is bij regen of wind. Het nadeel: de badkamers zien er wat oud uit en de wastafels hebben geen wastafels.
We zijn hier geweest en we vonden het echt geweldig. De buurt is zeer goed uitgerust, met alle voorzieningen die je nodig hebt: water, riolering, elektriciteit, enzovoort. De douches kosten €1 voor 5 minuten en zijn prima. De ruimtes zijn ruim, je zit niet op je buren en het is er rustig. Het beste: je zit vlakbij het dorp en het strand, dus je kunt alles lopend bereiken. Erg handig en de sfeer is over het algemeen goed.