@Niek-Visser
2022
Wat een super plek. De burgemeester van het dorpje gesproken en die doen er alles aan om wat toerisme te trekken. Daarom ook gratis stroom, water bij de speeltuin echt super plek voor een overnachting.!
De leukste camper plaats die wij de afgelopen 4 maanden tijdens onze reis hebben gehad. De eigenaar is heel erg vriendelijk en de avonds in het kroegje kregen we zelfs een optreden van zijn bandje. Verder een hele goede locatie om Santiago te bezoeken, dit kan gemakkelijk per bus maar er zijn ook veel die het laatste stukje vanuit hier meelopen met de pelgrimsroute. Wij hopen ooit weer terug te komen!
Verschrikkelijk, er loopt een man langs die de hele avond om bier loopt te vragen en dronken is. Deze man beweert dat hij alles veilig houdt maar het enige wat hij doet is schreeuwen en iedereen lastig vallen. Verder een hele mooie plek om porto te bezoeken.
Prachtige camping met ruime plekken. zwembad kost €2,50 per persoon maar ideale plek om Venetië te bezoeken. Het ontvangst echter door een medewerker nog nooit zo onvriendelijk gehad daarom 4 van de 5 sterren
Het is een vrij veld waar je overal met de camper kunt staan. Wij stonden vooraan, nadeel is dat je vol in de zon staat, water en elektriciteit echt heel ver weg is. Wel mooi uitzicht en het sanitair werd de hele dag schoongehouden.
Het sanitair was netjes en we hadden voldoende ruimte maar vind het een matige camping. naar het water is echt een eind lopen de camping biedt verder ook niks speciaals. De prijs voor wat je krijgt aan de hoge kant
Wij konden er met de camper niet komen, weg was te steil er naartoe maar wat een liefdevolle eigenaren die ons drinken aanboden voor de hitte en tips gaven voor een nieuwe locatie. Wij kwamen er niet omdat we een aanhanger achter de camper hadden en de wielen begonnen te spinnen.
Prima locatie, we betaalden €17,- per nacht inclusief stroom voor een camper en 2 volwassenen. Strand en omgeving viel wat tegen maar wat een absolute aanrader is om even naar het kasteel Ali Pasha te gaan. prachtig strand waar je overigens ook gratis met de camper kunt staan en overnachten.
Prachtige locatie direct aan het meer waar je lekker kunt zwemmen vanaf een steiger. Sanitair is schoon maar zoals op veel campings kan warm water op zijn na veel gebruik. Wij betaalden €13,- per nacht voor camper en 2 volwassenen. Stroom kost hier €2,- maar dat hebben wij niet genomen. Eigenaren zijn erg aardig, we kregen zelfs een zelf gemaakt drankje te proeven. Absoluut een aanrader!
Het eiland is echt fantastisch en zeker de moeite waard om te bezoeken. De boot er naartoe duurder dan verwacht, wij betaalden voor een camper van 6 meter €25,50 en op de camping met acsi kaart €20,-. De camping zelf is niet erg mooi, en douche een drama. Zelf de douchekop vasthouden en steeds warm koud. Ook is het water zout. Wij zouden voor een gratis plek op het eiland gaan volgende keer.