@NiekenWil
- Ford
Juni 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 3 maanden geleden

Sitecode: 196527
Eenvoudige camping met alle voorzieningen. Aan de rand van het dorp bij een sportcentrum in bosrijke omgeving. Heerlijk twee dagen gestaan. Vooral ‘s nachts lekker rustig.
Wat een geweldige plek om een nachtje te overbruggen. Geen voorzieningen op de afvalbakken na maar je staat naast een prachtige waterval en een prima restaurant. Wij hebben er heerlijk gegeten met zo’n bizar uitzicht op de bulderende rivier, ik had het niet willen missen. Tevens nog een souveniertje in de shop gekocht. Heerlijk rustig geslapen.
Een parel in Vårmland deze camping. Hartelijk ontvangen door Alex en Jessie, twee ondernemers die hun talen spreken. Een geweldig sanitair gebouw en alle voorzieningen om de camper te servicen. Over de staanplaatsen niets dan lof ontzettend ruim met of zonder stroom. Wij stonden langs de rivier met een prachtig uitzicht. We zijn te kort geweest om ook jullie restaurant eens uit te proberen maar dat komt nog wel een keer. groeten Niek en Wil.
Maart 2026
Een foto toegevoegd aan een locatie · 6 maanden geleden

Mooie ruime plaatsen, alle voorzieningen en van 1 april t/m 1okt kan je van toiletten en douches gebruik maken. Wij zijn er al drie keer geweest en komen zeker terug. Leuk dorp ook met een paar restaurants, een café waar je een lekker biertje kan drinken en diverse winkeltjes.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

Heerlijke rustige cp, gastvrije ontvangst door twee aardige, jonge beheerders. Twee nachten uitstekend geslapen. Lekker gefietst naar Sneek, IJlst en Bolsward. Één nadeel, weinig voorzieningen. Wel gratis stroom en water. Voor herhaling vatbaar.
2023
Mooie camperplaats bij een strandje. Wij hadden echter een onveilig gevoel en hebben er niet overnacht. Er liepen duistere figuren met capuchons op ons in de gaten te houden.