@NiekvE
Fantastische natuurcamping. Eigenaar kent veel in de omgeving en van Italië en geeft veel waardevolle tips. Camping ook goed aangeschreven bij locals die komen eten in het restaurant. Klein nadeel; de geluidsoverlast van de kinderen die daar in het weekend komen spelen. Sanitair wel wat verouderd maar verder is de camping van alle voorzieningen voorzien. Kortom; een camping met veel potentie en een mooie toekomst onder deze nieuwe eigenaren.
Over het algemeen een fijne/luxe camping. Nadeel: de tentplaatsen liggen bovenaan (flink wat trappen) waar je niet met je auto kunt komen. Prachtig uitzicht maar niet praktisch met veel spullen. De spullen konden wel met een golfkar worden vervoerd, maar bij uitchecken hadden ze daar geen tijd voor. Alsnog veel moeten lopen en tillen. Ook relatief weinig toiletten en het sanitairhuis staat helemaal beneden. Voor campers/kleine kampeerders prima.
Prima verblijf op deze camping. Lekker back to basic kamperen. Het enige nadeel voor ons met de tent was dat we niet met de auto bij de kampeerplaats konden komen dus we hebben een kleine workout gehad om alle spullen daar te krijgen. Verder heel rustig en gemoedelijk. Een grote aanrader is de fietsroute over de oude spoorlijn en het bezoek aan Bussana Vecchia (klein spookdorp waar veel kunstenaars zich hebben gevestigd) is geweldig.
Een mooi verblijf gehad op deze kleinschalige camping. Vriendelijk personeel en het sanitair wordt dagelijks erg goed schoon gemaakt. Ook wordt er goed rekening gehouden met duurzaamheid, zoals gebruik van water bij douchen (muntje voor 5,5 minuut). Enige minpuntje: de constante achtergrondgeluiden van de nabijgelegen rivier of een waterzuiveringsinstallatie. Oordoppen ‘s nachts zijn geen overbodige luxe.