@Niela
Prijsinformatie klopt niet. Wij waren hier op 6 augustus en betaalden 440 Zweedse kronen voor twee personen in een VW-busje.
Fijne, kleine camping Vriendelijke ontvangst Douches en toiletten netjes Alleen toegankelijk voor kleinere kampeerders (gelukkig)
Mooie locatie, sanitair top. Wij betaalden €20 voor een VW-bus zonder stroom
Toiletten zijn aanwezig maar helaas gesloten.
Aangezien de CP naast de deur vol was, werden we doorverwezen naar deze plek, die bij de CP hoort. Deze was al tot de rand gevuld. Alleen €15 betaald dat we daar mochten staan. We maken zeker geen gebruik van de douches en toiletten op de CP. Absolute wang
Kleine, mooi aangelegde plek met goed sanitair. Wel erg smal en dichtbevolkt. We hebben een VW-bus.
Top camping, alles klopt
Standplaatsen ok, een beetje lawaaierig vanaf de straat. U kunt alleen douchen als de eigenaar aanwezig is. Je moet vooraf betalen en dan krijg je de sleutel. Sanitair schoon
Het ene deel is open, het andere is een bouwplaats. Sanitaire voorzieningen zijn niet echt schoon en omdat ze nieuw zijn, zijn ze ook niet erg mooi. Het water in de douche regel je niet zelf.
Alles goed Sanitair wordt meerdere keren per dag schoongemaakt, WiFi is echt goed, mooie stranden dichtbij, er zijn leuke restaurantjes in het nabijgelegen dorp
De camping is uit de tijd gevallen. Het doet denken aan de hippietijd van weleer. Sanitaire voorzieningen zijn oud, maar oké. Ideale locatie om Felsargave en Lagos te verkennen. Wij betaalden €17 twee personen zonder stroom
Positief: rustig, weinig verlichting, sanitair ok, staanplaatsen goed geïntegreerd in de natuur, vriendelijke ontvangst Negatief: De temperatuur in de douche kan niet worden geregeld - veel te warm, grote, onduidelijke ruimte, naar het strand met de fiets 2 km bergafwaarts - weer bergop
prachtige plek onder eucalyptusbomen, sanitair nieuw, super mooi en schoon, 1,5 km naar het centrum, vriendelijke ontvangst, 21 euro contante betaling voor 2 personen met ACSI zonder stroom
Rustige, veilige (volgens een lokale) plek. Drinkwater, grijs water beschikbaar. Helaas zijn de toiletten gesloten. Goede plek om bijvoorbeeld de Bodega Castanjo te bezoeken. Mooie rondwandeling op een kleine berg, direct naast de parkeerplaats.
€ 22,- met ACSI Card Ruimte en sanitair goed onderhouden prachtig strand en interessant gebied (rijstteelt) Kleine verslechtering: vogelverdediging in rijstvelden door luchtdrukkanonnen
Ongecompliceerde verwerking, al het andere eenvoudig, maar oké Poort is altijd gesloten, bellen of wachten
Moet permanent gesloten zijn