@Niels-Korte
- 2006
Sitecode: 19266
gesloten!! ze zijn druk aan het verbouwen maar camping is dus gesloten
prima plekje om te overnachten. het geluid van de weg is wel aanwezig maar niet heel storend of luid. verharde parkeerplaats. er is plek voor zo’n 8 campers als er geen auto’s staan. grotere campers ook geen probleem.
Prima overnachtingsplek. achtergrond geluid van de snelweg. wel hoorbaar. Niet storend echter. verharde plaatsen, ook goed voor grotere campers. veel bomen
mooie plek, maar ontzettend rumoerig vanwege het verkeer van de naastgelegen weg. vandaar de 2 sterren
super mooie en zeer rustige lokatie!! zoals al gemeld, geen voorzieningen. erg afgelegen en de weg er naartoe is erg smal. in het hoogseizoen niet aan te raden om deze weg te nemen ivm tegenliggers
prima redelijk rustige plek, niet ver van de snelweg. klein beetje rumoer van verkeer maar niet schokkend. ruimte voor zeker 25 campers. ook voor grotere campers geschokt. harde ondergrond en een leuk uitzicht. geen voorzieningen
prima camping met zoals al eerder gezegd, alles erop en eraan. In het hoogseizoen, ram en ram vol. als Nederlander voelen we ons hier niet echt welkom. Vriendelijkheid is ver te zoeken. Wij komen om deze reden absoluut niet terug.
ik moet een ster geven maar dat is het niet waard. Kampeerplaatsen zijn prima echter de rest? massa is kassa echter dat mag je wel wat verwachten vind ik. Zwembad voor de helft gesloten, douches werken maar half, putjes verstopt, incheck poortjes werken niet en geen personeel aanwezig. ga zo maar door. we hadden 2 nachten geboekt maar zijn na 1 nacht vertrokken
perfecte overnachting plaats. heerlijk rustig. geen voorzieningen zoals gezegd. 10 min van de snelweg.
ook in de winter, als je wilt skieen of wandelen, dik voor elkaar! stroom inclusief, 200 meter van de lift. denk wel in het hoogseizoen, reserveren. wij waren in de week. van 16 januari en er was ruimte genoeg voor zeker nog 25 campers. enig minpuntje, geen verwarmde ruimte voer je ski spullen
niet kamperen!!
alles prima geregeld. mooie verharde plaatsen. redelijk wat omgeving geluid van verkeer. tevens een parkeerplaats met hangjeugd op 50 meter afstand.
rustige parkeerplaats langs de pas. er is ruimte zat. aan de overkant van de officiële parkeerplaats, is nog een groot verhard veld. prachtig uitzicht. pas om met rukwinden
Sitecode: 101964
prima rustige, enorme parkeerplaats aan de rand van het centrum. heerlijk rustig. hebben geen mens gezien of gehoord. geen faciliteiten
naast het spoor. 6 goederen trein per uur. absoluut geen aanrader deze camping!
helaas door moeten rijden. plaats volledig onder water…
prima plaats en wij waren hier helemaal alleen (eind Jan). prijs klopt niet meer. €20 excl €2 pp toeristenbelasting.
dit is gewoon een parkeerplaats met veel verkeer om je heen.
daar gaat het mooie plekje. er wordt geen haast gemaakt met de nieuwe plekken. plekken ook veel te dicht op elkaar. dag Sas van Gent. Het was leuk
nette camperplaats. overige plaatsen in de buurt zaten ram en ram vol en we zijn bij deze uitgekomen. heerlijk rustig!
gesloten op 27 sept wegens renovatie oid
dicht!!! gesloten poort
Prima camping om een paar dagen te verblijven. Hele mooie wandel mogelijkheden. Open op 20 sept. Uitgestorven op 2 campers na. sanitair verouderd idd maar werkt naar behoren. Douchen met muntjes. 280 kronen betaalden we incl stroom en 2 personen
Per heden is dit een betaalde plaats geworden. Rond de €8 zou het moeten kosten volgens de kranten..
Keurige nette en schone camping aan de Maas. Eigenaarskoppel heeft dit 2 jaar geleden overgenomen en volledig gerenoveerd. Veel schaduw rijke ruime plaatsten. Een speeltuintje in het midden van de camping met een druk bezochte trampoline. Water op de plaats. Mooie wandel- en fietsomgeving
Alles is hier al gemeld maar wilde het gewoon een 9 geven. Een redelijk rustige camping voor een betaalbare prijs. Sanitair een 10.
Asociale en arrogante beheerder. Vreselijk! Absoluut geen aanrader.
Zag er rommelig en ongezellig uit. Wij zijn doorgereden
Prima lokatie en zoals hieronder al velen melden, met evt stroom. Leuke speeltuin bij het restaurant!
Idd dubieus! Veel Oostblokkers in de huisjes op de camping. Wel een klein supermarktje en zo’n 500 mtr lopen van openbaar vervoer. Verkeerslawaai valt mee
Dicht op 17 sept. Werden ongelofelijk onvriendelijk geholpen!!
Prima uitgestorven plekje zonder voorzieningen. De foto’s zeggen voldoende!!
WoW! Wat een fantastische plek! In de middle of nowhere.. in de fjorden en als je stil bent, komen de elanden even loeren. Heel erg rustig en donker! Voor ons een dikke 10. Dit is op stap met de camper 👍
Sitecode: 20905
15 sept. Prima plekje hoor!! Waren hier alleen. Wasmachine en niet meer gratis 50 kr. Wel keurige machines! Camping moet betaald worden middels een app en creditcard. Instructies staan op toiletgebouw.
Keurige camping! Vriendelijk ontvangst na een telefoontje welke op de deur van de receptie hing. We waren met nog 1 camper. Betaalde douches. Wasmachine en droger aanwezig. 45 kronen. Plekjes aan het water met een leuk uitzicht. Betalen voor stroom, 50 kr.
Gesloten vanaf 1 sept voor winter seizoen
Top ding! Echter geen loosput en geen vers water
Druk met zuipende Noren op een doordeweekse dag buiten het seizoen. Zonder overleg parkeren ze hun caravan zodat we de volgende dag moeilijk weg kunnen komen. Plaats doet een beetje zigeunerachtig aan. Plaats zelf is prima alleen de mensen die er op dat moment waren... nee.
Prima plekje als het niet waait 😀 Het waaide erg hard dus we zijn doorgereden naar het vissersdorpje. Plaats is aan de doorgaande weg. Rechte plaatsen. Ook geschikt voor grotere campers. We waren er alleen maar dat zal door de wind komen.. in het vissersdorpje trouwens ook alleen..
Sitecode: 62095
Op zich een mooi plekje alleen naast een drukke weg. Wij zijn doorgereden
Prima overnachting plaats! Fantastisch rustig. Naastgelegen weg geen last van gehad aangezien er 1 maal per 2 uur een auto voorbij komt.. Ruimte genoeg. Inderdaad, geen voorzieningen maar die heb je bij je
Prima keurige schone camping. Vriendelijke receptie. Mooie ruime en rechte plaatsen evt aan het water. Groot speeltoestel in het midden van de camping. Kortom keurig
Prima (kinderrijke) camping. Vertier voor de kinderen is er genoeg. Aan het meer, prima om te zwemmen. Alles keurig onderhouden en schoon. De broodjes in de ochtend vonden wij geen succes. Er is een supermarkt op plusminus 6 km en heel goed te doen op de fiets!
We waren een beetje voorzichtig met dit plekje, echter voor een bezoek aan Stockholm helemaal prima. Half uurtje lopen (2,5km) en op 5 min lopen de metro. Zeer vriendelijk ontvangst, echt super! Reserveren is wel een must. Wees er op tijd bij. De brug erboven is geen Erasmusbrug qua verkeer. We hebben er weinig van gemerkt. De plaats zelf heeft weinig charme maar zoals gezegd, wij vonden het prima
Sitecode: 72045
Prima overnachting plaats. Wel iets rumoerig qua verkeer maar na 2200 is er weinig beweging. Aan de jachthaven zoals gemeld en bij een restaurantje.
Top camping! Super netjes, schoon en een mooi zwembad voor iedereen en 2 voor de allerkleinsten onder ons. Plekjes niet helemaal recht maar met een paar blokken prima op te lossen. Tevens rijk aan schaduw plekjes
Mooi plekje aan de Rijn waar schepen dicht langs je plek varen (als je op de 1e rij staat). Helaas wederom werkzaamheden aan het spoor welke ook ‘s nachts gewoon volop doorgaan en veel overlast kan veroorzaken. Ook in de winter mooi plekje. Tevens ook in de wintermaanden broodjes service. Later aankomen geen probleem, gewoon plekje zoeken en tussen 8 en 10 melden bij de receptie.
Sitecode: 20293
Keurige (misschien wat overdreven) nette camping. Wij waren hier op doorreis naar de sneeuw. Stroom zoals gezegd per kw/h. In de zomer water aan de plek, winter afgesloten. In de winter geen broodjes in de ochtend. Plekken achterin zijn mooi vlak.
Rustige camping met plekjes op een parkeerplaats of bij het beekje. Keurig netjes. De weg er naartoe met de camper (omleiding voor 3 ton plus) was glibberig vanwege de sneeuw aanvriezing.
Netjes en schoon. Krijgt van mij helaas weinig punten vanwege het lawaai van de autobahn. Wij zijn doorgereden
Prima camping. Het had net enorm gesneeuwd waardoor de weg er naartoe kettingen vereiste. Camping wordt sneeuwvrij gehouden middels bulldozers. Keurig allemaal. Stroom naar verbruik en gas aansluiting aanwezig. Zeer onvriendelijk ontvangst, maar dat ben je na 1 minuut weer vergeten
Keurig nette camperplaats, idd met een restaurant cq barretje. Schoon, superschoon sanitair en goede voorzieningen voor de camper. Doorgaande weg is erg rustig. Slecht mobiel bereik, WiFi hapert enorm. Tevens wasmachine en droger aanwezig (schoon). Aanrader voor een nachtje.
Prachtige lokatie, vlakbij de Furka pas en de trein (prima te doen, alleen spiegels inklappen). Keurige verouderde camping met Zwitserse prijzen. Overigens zijn er op de weg hier naartoe, meerdere campings. Deze staan niet in de app. Zeer rustig, geen overlast van de treinen welke op korte afstand passeren
Een dikke 10!! Echt voor de rust liefhebber. Net buiten een klein dorpje, midden in de bergen. Echt een heerlijke plek. Alles erop en eraan!!
Prima camping voor een overnachting. Niks speciaals! Doet meer denken aan een stadscamping. Voorzieningen zijn erg goed! Stromend water en sanitaire voorzieningen binnen handbereik
Top plek!! Voor rust zoekers, ook in het hoogseizoen. Keurige plekken, schoon sanitair en super vriendelijke uitbaters. Echt een rust zoeker camping.
Voelde niet fijn daar en zijn doorgereden. Afgelegen, asfalt, tegen een sportveld aan. Schijnbaar mag je ook op de camping staan. Het loonde de moeite om even Google erbij te pakken. Een paar km verder maar het noorden op de Route Grande Alpes, zit een keurige camping.
Prachtig gelegen aan het meer. Alles binnen handbereik. Boothelling aanwezig. Restaurant, zwembad, speeltuintje en makkelijk het water in kunnen. Restaurant gaat om 1930 open, eenvoudige kaart. Mooie plaatsen met stroom. Geen water bij de plek. Alles helaas met opwaardeer kaarten (douchen etc)
Prima camping voor de nacht! Wel enig stuurmanswerk vereist op de camping. (Camper 7,4 mtr gaat nog). Restaurant op 5 min lopen. Vanaf 0700 ongeveer enig verkeerslawaai. Vriendelijke beheerders en super schoon sanitair.
Prima rustige camping. Camper 7,4 mtr, prima! Langs route Grande Alpes. Broodjes service. Water en stroom bij de plek. Keurige camping!
Perfecte lokatie om te skiën, wandelen. In de zomer is de lift ook open. Lift op 5 min lopen via tunneltje. Restaurant is goed, zwembad is ook erg fijn, mogelijkheid voor gasaansluiting. Gewoon een camping met alles erop en eraan. Toch 1 puntje, vriendelijk zijn ze allemaal niet. Voor de gezelligheid zou ik hier niet meer komen, meer functionaliteit
Drukke camping! Mooi aan het meer, restaurant, campingwinkel, vers water in de straatjes, afvoer mogelijkheid. Druk zoals ik zei, maar prima voor een nacht
Super rustige plek. Staan hier nu voor de derde keer en wederom helemaal alleen! Dorpje op 10 minuten lopen. Bakker etc., nogmaals, zeer rustig in de avond. Overdag doordeweeks wat auto’s maar niet hinderlijk!
Bagger! Ontzettend druk, ook in de nacht. Meer een Polen-parkeerplaats dan een camperplek. Wat een blunder dit!
Prima heerlijk rustig plekje, overnachting op terugreis wintersport. Rustig, verder is er ook niks. Plekjes zijn wat drassig op aangewezen plekken. Ernaast is asfalt. De gok maar genomen dat het gedoogd zou zijn. Niks gehoord!
Keurige nette schone camping met fantastisch mooie toilet gebouwen. Camper service aanwezig. Leuke binnen en buitenzwembad (gesloten per 1 okt) en hele mooie speeltoestellen voor de kleintjes en de wat grotere kinderen. Leuke camping, erg vriendelijk. We komen zeker terug!
Wederom sjapoo Duitsland! Geweldig doorreis plaats. Zeer rustig bevonden. Wel druk in het weekend.
Prima plekje! Mooi om te overnachten op doorreis of zomaar... rustig, althans geen enkel last gehad van verkeer. Een enkele auto, niet storend. Een flinke klim ernaartoe als je vanaf het zuiden komt. Is te doen maar pittig. Het was zeiknat toen ik er was, veel modder. Aan rechterkant paar verharde plaatsen!
Sitecode: 19405
€21 voor 1 nacht, 3 personen. Keurige zeer rustige camping (hoogseizoen). Zwembad, peuterbad, broodjes service, afvalwater mogelijkheid en vers water bij de plek. Stroom 4A. Zeer vriendelijke eigenaren!
Erg leuk om te overnachten. Geen voorzieningen. Vanaf het zuiden een flinke klim maar goed te doen. Super plekje als je het mij vraagt! Wij stonden er toen de pas net werd geopend plusminus 20 mei. Sneeuw aan alle kanten. Wegen worden schoon gehouden. Plekje is verhard.
Prachtig plekje, niet alleen een camping voor de doorreis maar zeker ook voor langer verblijf. Zeer vriendelijke eigenaren, maar dat is al meerdere malen gemeld hieronder. Alles erop en eraan. Je kunt er lekker eten, mooie ruime plekken (ook voor 7 mtr plus campers), schoon sanitair en in aanbouw en bijna klaar een leuk zwembad voor jong en oud. Speeltuintje en zeer rustige sfeer!! Gewoon top dus.
Ideaal dit! Op 20-30 min rijden vanaf de ferry. Na 1900 kun je buiten de poort staan, met stroom. Volgende ochtend na 0900 afrekenen. Ziet er keurig uit en lekker rustig, op enige lawaai van landende en opstijgende vliegtuigen na... maar niet boven je hoofd!
Mooie camping maar de prijzen zijn echt schrikbarend! Even een deurtje verder rijden dus
Keurige camping. Receptie zeer vriendelijk. Leuk zwembad, ook voor kinderen. Toiletgebouwen netjes en schoon. 500 mtr van het strand, lopend binnendoor, prima te doen. Camper, stroom, 2 personen €18 (5 mei)
Sitecode: 20738
Prima plekje om te overnachten. Naast voetbal veld, ziet er uitgestorven uit. Geen last gehad van vuilnisman zoals de andere beoordelaar schreef. Is verdwenen zo te zien. Stromend water, lozen, geen stroom, gratis en verhard. 40 min rijden naar de boot Savona
Alles wat je nodig hebt en geen stroom . €10,50, 2 personen. Erg druk bezocht, nu ook buiten het seizoen. Op camping restaurant en speeltuintjes, erg leuk allemaal! Zeker een aanrader op doorreis. Voor een paar nachten zou ik toch op de camping gaan staan. Aan het water, mooi uitzicht! Verder alles keurig netjes. Vers water, afvalwater, toilet legen
Onduidelijk waar het is. Zijn maar doorgereden en met ons nog andere campers. Aan drukke weg. Als dat niet erg is, een prima locatie vlakbij dorp en lift
Geweldige plek! Op 3 mei helemaal alleen, in de sneeuw... mooie verharde plekken, stroom 10a of max 2400W. Erg leuk dit! Vlakbij de lift, loop afstand
Veel te rumoerig!! Vanaf 06:00 uur parkerende auto's naast je en last van geluidsoverlast van de naastgelegen weg. Voor een korte overnachting prima. Ruime plekken, harde ondergrond. Pompstation, paar supermarkten in de buurt.
Top!! Alles erop en eraan. Heel erg leuk voor jonge kinderen! Overal speelplekken, ook binnen. Water zo goed als bij de plek. Sterke WiFi, mooie rechte ruime plekken. Schoon sanitair. Wij komen hier zeker terug!!
Sitecode: 52025
Prima camping,rustige locatie.Toegangsweg via een brug,max 7 ton,+/- 4 mtr doorgang. Perfecte WiFi,schoon en mooi sanitair.Verharde plekken.Goed restaurant,supermarkt op 2 km. Goede fiets en wandel mogelijkheden! Engels sprekend
Sitecode: 52025
Prima camping, ook voor een paar dagen. Goed restaurant, wel even geduld aub..Verharde plekken,meter of 10 lang. Sanitair zeer schoon en mooi. Camping is geopend in 2016 en men spreekt Engels.Toegang via een klein weggetje met halverwege een brug. Max 7 ton en +/- 4 mtr hoogte doorgang. Watertappunten overal verdeeld. Service station aanwezig.Keurig allemaal. Zeker de moeite waard. Mooi uizicht
Hutje mutje buiten de poort tussen de geparkeerde auto's op de parkeerplaats. Nee dankjewel...
Camper plaatsen waren helaas vol, dus konden we een plekje uitzoeken op de camping. Hutje mutje, veel jongeren lawaai (schijnbaar tot 01:00 uur toegestaan) en veel hond geblaf. Wij zijn omgedraaid... Camperplekken zijn prima, zag er prima uit
Prima plekje. Zelfs in hoogseizoen nog vrij rustig. Het had net flink geregend, daardoor erg drassig maar niet vast komen te zitten. Aanmelden via een touch screen scherm, vrij omslachtig helaas.
Super plekje! Schoon, netjes, verharde ondergrond, super net sanitair. Kortom, dik voor elkaar!!
Wederom hier gestaan. Blijft een super plek, zonder voorzieningen. Mooi wandelen en erg rustig, ook overdag (afgezien een handjevol mensen die parkeren om te wandelen)
Mooi rustig plekje. Idd 2 leuke grote speelvelden voor de kleintjes. Midget golf en waterfiets verhuur (tijdens normaal seizoen). €8 voor 24 uur, kaartje uit de automaat (alleen losgeld). Incl stroom. Service station boven aan de trap in de hoek. Redelijk rechte plekken. Ook voor 8 meter plus Campers
Nette camperplaats met leuk uitzicht aan het water. Vriendelijke receptie.
April 2016: zeeeer rustig! Zwembad en gehele speeltuin voor jezelf. Restaurant, klein supermarktje met de basis dingen. Zeer kindvriendelijk, ook voor pubers. We betaalden €15 per nacht incl. service punt. Nette, mooie, iets schuine plekken, maar van ons een dikke 9!!
Prima, rustige en gratis overnachtingsplek. Ga idd op het asfalt staan, mocht er ruimte zijn... Geen poort, altijd in en uitrijden. Restaurant is overigens prima, niks mis mee!!
Prima plekje! Rustig, aan het water, op gras, zachte ondergrond. Drassig in geval van regen.
€30 nog steeds. Niet duidelijk waar we volgende dag voor extra nacht moesten betalen. Van kastje naar de muur gestuurd. Ok, dan maar niet betalen... Was ook prima 😀 Zat wel een papiertje onder de ruitenwisser, maar waar we moesten betalen was dicht. Dan houdt het echt op! Veel last gehad van mede campers die hun motor (ja echt waar) de hele nacht lieten draaien. Hebben er 6 geteld die dat deden.
Doodstil en schoon!! Zulke camperplekken zouden er meer moeten zijn. Wat ons betreft een mooie 9!
Groot terrein met een paar (niet storende) vrachtwagens. Stroom is er idd, moet alleen zoals eerder gemeld aangezet worden. Hele rustige plek. Water lozen mogelijk. Prima plek voor een overnachting.
Prachtige plek!! Ruimte genoeg voor ook grote campers. Stroom is er idd, water ook. Hebben niemand gezien van beheer. Sluisje op 50 mtr, leuk om te zien hoe de scheepjes erdoor gaan. Prachtig fietsen en wandelen. Supermarkt op 5 km.
Ruime plekken, inderdaad vlakbij het strand. Prima plek voor een overnachting op doorreis of bezoek aan het fijne strand met strandtenten. Camper service lijkt het niet meer te doen, er hangt op dit moment een ketting voor...
Er staat een heel groot hek voor. Of het wordt gerenoveerd of hij is gesloten.
Prachtige, rustige plek met mooi uitzicht. Stroom, WiFi, douche en wc, lozen en vullen inbegrepen. De gastheer of dame komt de €13 vanzelf innen. Een aanrader, vlakbij de snelweg.
Prima camping, zeker met kleine kinderen. In het weekend wat muziek tot een uur of 2300. Restaurant prima. Leuk zand strandje, heel flauw aflopend. Kleine plekken, camper van 7 mtr kan net de bochten maken. Geen camperservice, wel vers waterkraan naast de plek.
Keurige camping! Idd plekken met doeken erboven, met alkoof schuif je er zo onder. Camping met alles erop en eraan en voor Italiaanse begrippen, een keurige prijs kwaliteit verhouding. Een aanrader voor een bezoek aan Pisa, dichterbij vind je het bijna niet
Ook wij sluiten ons aan bij de (positieve) beoordelingen. Gewoon een fantastische camperplaats, alles erop en eraan! Een dikke 10 van ons!!