@Niels-Korte
- 2006
Sitecode: 19266
gesloten!! ze zijn druk aan het verbouwen maar camping is dus gesloten
3 foto's toegevoegd · ongeveer 2 jaar geleden

prima plekje om te overnachten. het geluid van de weg is wel aanwezig maar niet heel storend of luid. verharde parkeerplaats. er is plek voor zo’n 8 campers als er geen auto’s staan. grotere campers ook geen probleem.
Prima overnachtingsplek. achtergrond geluid van de snelweg. wel hoorbaar. Niet storend echter. verharde plaatsen, ook goed voor grotere campers. veel bomen
2023
mooie plek, maar ontzettend rumoerig vanwege het verkeer van de naastgelegen weg. vandaar de 2 sterren
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 3 jaar geleden

super mooie en zeer rustige lokatie!! zoals al gemeld, geen voorzieningen. erg afgelegen en de weg er naartoe is erg smal. in het hoogseizoen niet aan te raden om deze weg te nemen ivm tegenliggers
prima redelijk rustige plek, niet ver van de snelweg. klein beetje rumoer van verkeer maar niet schokkend. ruimte voor zeker 25 campers. ook voor grotere campers geschokt. harde ondergrond en een leuk uitzicht. geen voorzieningen
prima camping met zoals al eerder gezegd, alles erop en eraan. In het hoogseizoen, ram en ram vol. als Nederlander voelen we ons hier niet echt welkom. Vriendelijkheid is ver te zoeken. Wij komen om deze reden absoluut niet terug.
ik moet een ster geven maar dat is het niet waard. Kampeerplaatsen zijn prima echter de rest? massa is kassa echter dat mag je wel wat verwachten vind ik. Zwembad voor de helft gesloten, douches werken maar half, putjes verstopt, incheck poortjes werken niet en geen personeel aanwezig. ga zo maar door. we hadden 2 nachten geboekt maar zijn na 1 nacht vertrokken