@Niels32
- 2013
- Hymer B klasse B704SL
- 2021
- Integraal
Prachtige, ruime plekken. We zijn hier dan ook al vaker geweest. Een klein stukje lopen en je loopt zo door de poort het centrum in. De friettent is idd geen aanrader; veel te duur! Op zon- en feestdagen parkeer je hier gratis! Waren er maar meer van zulke plekken aan het water.
Fijn dat er plekken zijn waar je service kunt verlenen. Momenteel is de betaalautomaat van de wasbox defect. Je kunt je cassette wel legen, maar niet spoelen.
Prima plek voor een overnachting; rustig en donker. Geen voorzieningen.
Rustige plek, zonder voorzieningen. Je hoort de snelweg wel wat, maar voor ons niet storend. In het dorp zijn voldoende winkels/ restaurants aanwezig. Prima voor een overnachting.
Op dit moment is de CP niet bereikbaar ivm hoog water.
De loosplaats is vrij te bereiken en kan derhalve gratis gebruikt worden! Wij konden gratis vers water tappen (feb ‘26).
Wat fijn dat er zulke plekken zijn! Voor een overnachting is dit prima. Bijkomend voordeel; je kunt hier meteen inkopen doen bij een van de vele supermarkten. Ook Takko, kik en Tedi aanwezig. Dat er geen voorzieningen zijn nemen we op de koop toe. Geen slagboom gezien en met deze temperaturen blijven de hangjongeren vast en zeker thuis!
Wauw, wat heb je hier een prachtig uitzicht. Het was hier heerlijk rustig. In de ochtend hoorden we wel de vuilniswagen, maar dat was voor ons niet storend. Er is een klein speeltuintje een stukje vóór de CP. Dankjewel voor deze mooie, gratis plek!
Slagbomen bij sani station zijn gesloten. Er lijkt geen service mogelijk?
Zeer nette plaats! Je kunt hier lossen en water innemen. Spoelen van casettetoilet is ook mogelijk. Er zijn ook ruime plekken waar je camper kunt parkeren, maar onduidelijk is of je hier ook mag overnachten.
Prima plek voor een overnachting. Er zijn geen voorzieningen (muv een vuilnisbak). Aan de overkant van de weg bevindt zich een pizzeria, welke alle dagen (behalve maandag) geopend is.
Keurig nette CP. Grote vakken. Mogelijkheid tot legen van toilet, spoelen niet mogelijk nu. Mogelijk vanwege het koude winterweer. Aan de overkant van de weg is een speeltuin voor de kinderen. In het dorp enkele eettentjes, bakkers en supermarkten aanwezig. Wij komen graag terug.
Het is fijn dat je hier kunt staan om te overnachten, maar meer moet je er ook niet van verwachten. Er zijn idd twee “lagen.” Wij hebben op beide lagen gestaan, met een aantal andere campers. In de nacht rustig, weinig tot geen ander verkeer. In het weekend is het terrein ook gewoon toegankelijk.
Hele rustige plek. De weg ernaartoe is erg smal. Er kan slechts 1 voertuig tegelijk overheen. Je kunt door de bossen wandelen of een dagje aan het strand doorbrengen. Het strand is overigens wel een stukje lopen. Het water was erg helder. Op het strand zijn grillplekken voor wie aan de slag wil met bbq. Er zijn voldoende vuilbakken aanwezig.
Wat fijn deze serviceplek. Alles wat je als passant nodig hebt. Toilet legen- water lossen en drinkwater in te nemen! Laatstgenoemde keurig gescheiden van de rest. De losplaats zag er netjes uit. Foto’s plaatsen lukt op dit moment helaas niet, ik zal later nog een poging doen.
Top plek om vanuit hier naar Oslo te gaan. In plm 30 min sta je hartje Oslo. Sinds gisteren (05-08) is de kleine parkeerplaats weer vrij. Hier parkeer je gratis je camper. Ondanks dat het achterste gedeelte verboden is voor campers, stond het ook hier helemaal vol met zo’n 60 campers. Geen controle gezien. De kosten voor OV zijn NOK 132 voor 24u (zone 1). Wil je veel zien? Neem dan een Oslo pass voor musea e.d.
Mooie, rustige plek nét iets van de grote weg af en dat in de vrije natuur. Blij mee!
Sitecode: 19367
Wat een fijne plek! Er zijn voldoende parkeergelegenheden daar het parkeervak geen “scheidingen” meer heeft, maar voortaan uit 1 gedeelte bestaat. De nacht was rustig. Zullen we wel afspreken dat iedereen zijn vuil gewoon meeneemt als de bak VOL is? En elders weggooit! Dit om te voorkomen dat zulke plekken straks verdwijnen. Dat zou zonde zijn!
Naast service hebben we hier ook de nacht doorgebracht. Het uitzicht is prachtig. Echter geeft de naastgelegen weg veel lawaai. Normaal hebben wij hier niet snel last van, dus slaap je licht dan rijd je beter verder.
Wat een fantastische plek aan het water. Er is hier van alles; een sauna, een grillplek, zwemwater, droogtoilet en speeltuin. Eerstgenoemde vier vind je als je het paadje oploopt bij het grijze huis. Daat hangt ook een briefje aan het hek. Sauna is tegen betaling (NOK 100 pp voor twee uur). In de twee supermarkten heb je veel keus voor je boodschappen en bij de pomp verleen je service. Wat wil je nog meer?!
Het is prima om te overnachten. Voss is groot en heeft veel winkeltjes. Je staat aan de doorgaande weg en die is goed hoorbaar. Je bent dichtbij het water, waar gezwommen kan worden. Er is een toilet aanwezig en twee automaten met snacks/eten. Voertuigen rijden inderdaad af en aan. Beste mensen kunnen we afspreken dat we de kraantjes netjes dicht laten, zodat zulke plekken blijven bestaan!
Wij stonden hier 30-07 aan de achterkant van de IKEA. Er was plaats genoeg voor campers. Er zijn plekken waar je achter over kunt steken en met een wat grotere camper kun je in twee vakken parkeren. Je kunt vanuit IKEA gratis met de bus naar her centraal station in Bergen, de bus vertrekt 1x per uur op het half uur (dus 10.30-11:30-12.30 etc). Bergen is zeer de moeite waard! IKEA bedankt dat we hier gratis mochten parkeren.
Fijn om onderweg- en helemaal gratis- een sanitaire stop te kunnen maken. Wij hebben vers water gepakt op de plek zoals je die op de foto ziet. Op de andere plek alleen voor lozen.
Voor een overnachting oké. De weg er naartoe is af en toe vrij smal. In de avond en nacht slechts een enkele auto die voorbij komt gereden. Het uitzicht is prachtig, maar verder dan dat is er niet veel te beleven. Er is een huisje waar wellicht overdag iets van koffie te verkrijgen is?
Zeer nette plek waar je kunt lossen/legen en drinkwater kunt pakken. Drinkwater is apart van het toiletgebeuren. Er zijn twee grotere supermarkten en in het dorpje zijn wat leuke winkeltjes. Bedankt voor zulke plekken!
Wat een mooie locatie. Het toegangsweggetje is vrij steil, maar daar krijg je een prachtig uitzicht voor terug. Wij stonden hier 26 juli met 4 campers. Plek zat dus! Wel vooraf even zorgen dat je van alles voldoende voorzien bent en je eigen afval weer meenemen, dan blijven zulke plekken ook bestaan.
Het is een plek dicht aan de grote weg, die goed hoorbaar is. Sta je op de “tweede rij” dan sta je iets verder van de weg af en is het geluid vast iets minder. Je kunt hier je toilet legen, maar verder geen voorzieningen voor lossen/vullen. Er zijn drie toiletten aanwezig en grote vuilcontainers.
Dit is een gewone parkeerplaats. Totaal niet geschikt voor campers. De maximale parkeerduur is 4 uur. Een stukje verderop bij de Kultirfabrikken kun je wel makkelijk parkeren. Hier zijn ook speciale plekken voor de camper.
Hele mooie lokatie. Sommig mensen durfden het aan om de rivier in te gaan (stukje naar beneden lopen), maar wij vonden het water vrij hard stromen. Je kunt hier ook fijn buiten zitten. Af en toe komen er wat schaapjes langs.
Mooie lokatie aan het meer. Er zijn twee plekken waar je kunt parkeren; direct aan het meer of (wanneer vol) aan de overkant van de weg. In het meer kun je heerlijk zwemmen. Overdag veel recreanten, in de nacht rustig. Er is een vuilnisbak aanwezig.
Wat een schitterende plek! Ruime, verharde vakken aan een schitterend meer. Als passant heb je hier de mogelijkheid om gratis service te doen. En dat gebeurt dan ook veelvuldig. Dankjewel voor zulke mooie plekken! ❤️
Wat een rustige plek bij het prachtige slot. Vanaf het station Rosersberg reis je in plm 30 minuten naar Stockholm centraal. Je kunt een dagkaart kopen voor het OV, dat kost 180 SEK pp en deze koop je makkelijk via de SL app. Wil je terug neem dan de communar rail, niet de trein! Stockholm is zeer de moeite waard, je vult er met gemak drie dagen!
Sitecode: 162083
Zeer ruime plekken en dichtbij het centrum. Dat zijn de plussen. Er is veel voorbijkomend busverkeer, dat veel lawaai produceert. In de nacht veel gekras van kraaien. Je staat aan een soort van parkje, dat ondanks dat het er netjes uitziet, wemelt van de ratten, met name bij de vuilnisbakken. Jammer, want deze plek verdient meer.
Het is een plek dichtbij het centrum en het water. Voor 30 SEK heb je een kaart waarmee je 24h mag parkeren. De “officiële” plek is een klein stukje verder, de parkeerplaats af naar links en daarna nog een links (Skepsbron 11, achter de rode reddingsboten). Daar heb je naast je parkeervak voor je camper een heel vak om buiten te zitten. Toen wij er waren was deze lokatie helemaal vol. Kalmar is echt leuk om een dag te bezoeken! Aanrader.
Een heel nette en schone plaats. Zelden zulke schone toiletten gezien! Deze worden meerdere malen per dag schoongemaakt. Ook de loosplek voor het toilet is keurig. Slaap je licht? Dan is er een grote kans dat je de weg hoort. Onze nacht was heerlijk rustig. Blij met zulke plekken om te overnachten.
Plek in het groen, op gras. De natuur eromheen is schitterend. Verder is hier niets te doen/beleven. Om te zwemmen was het in juli nog te koud.
Let op! Er zijn hier GEEN voorzieningen. Wij reden hier speciaal 20km voor om, om het toilet te kunnen legen (waar dus geen mogelijkheid voor was). Verder is het een gewone mix-parking en niks bijzonders. Er zijn veel mooiere plekken!
Er is slechts één strook waar je niet langer dan twee uur mag blijven staan. En waar dat ook duidelijk aangegeven staat. Op de grote parkeerplaats mag je gewoon overnachten. Zorg wel voor blokken! ‘s Avonds geniet je, hopelijk net als wij, van een prachtige zonsondergang. Geen last gehad van luide muziek/ gescheur van auto’s. Wel veel aan-en afrijdende auto’s gedurende de dag. Er zijn geen voorzieningen dan alleen een vuilnisbak.
Waarschijnlijk is dit een gewone parkeer/carpoolplaats. Maar wij hebben hier prima overnacht. Aan de doorgaande weg, maar hier niks van gehoord. Er zijn prullenbakken aanwezig, verder geen voorzieningen. Voor een overnachting prima!
Wat een fijne plek is dit. Elke plek heeft een “eigen” stukje gras waar je buiten kunt zitten. Er is een loosplek en je kunt er vers water innemen. En ja, de klokken… We hebben ze gehoord, maar geen last van gehad. Vergeet niet dat deze plek helemaal GRATIS is. Wie meer wil gaat beter naar een camping 😉 Wij zijn blij met zulke plekken. Dankjewel voor de gemeente.
Je kunt hier heerlijk rustig staan. Er is een grasveld waar je fijn buiten kunt zitten, met in de loop van de dag ook schaduw. Daarnaast is er een losplaats (ook voor toilet) en kun je vers water innemen. Wn dat allemaal GRATIS! Er was wel wat jeugd, maar die hadden het gezellig met elkaar. Geen lawaai en alles netjes opgeruimd toen ze weggingen. Topplek!
Geweldig mooi aangelegde plek mét uitzicht op de Mont Ventoux. Alle voorzieningen netjes aanwezig. Plekken zijn netjes afgebakend, je kunt hier zelfs fijn buiten zitten. Er is niemand geweest om het geld op te halen. Voor zowel grote als kleine kinderen voldoende speelgelegenheid. Hadden we in NL ook maar van zulke plekken!
Wauw! Wat een super plek is dit ❤️ Voor zowel grote als kleine kinderen een mega grote speeltuin ter beschikking. Het servicestation is apart van de CP en ziet er netjes uit. Dikke dankjewel gemeente. Wij komen hier graag nog eens.
Dit is niks meer dan vergane glorie. Dit is de naam Camperplaats absoluut niet waardig. Je kunt je toilet legen, maar niet spoelen. Wij vermoeden dat men dat toch doet bij het drinkwatergedeelte. Rondom staan allemaal sloopauto’s en vaste (?) bewoners. Nodigt niet uit tot blijven staan. Jammer, want het is vast ooit een prachtplek geweest.
Verwijderen a.u.b. Dit is helemaal geen CP. Sterker nog; je mag je camper hier niet eens parkeren, dat staat heel duidelijk aangegeven. Dit deel van Frankrijk is prachtig, maar je bent hier echt afhankelijk van campings.
Super rustige parking in een schitterende omgeving. Het is de moeite waard om Entrevaux te bezoeken met z’n smalle straatjes en steegjes. Er is een bakker en een restaurant op loopafstand van de CP. Wij hebben slechts twee treintjes (max 2 wagons) gezien. Je hoort de trein nagenoeg niet!
Deze plek ligt aan de doorgaande weg. Het is nette plek, met een service station waarin alle faciliteiten keurig gescheiden zijn. De omgeving is schitterend. In het dorp vind je alles wat je nodig hebt (bakker, pizzeria). Gemeente; bedankt!
Sitecode: 102076
Zeer grote parkeerplaats. Overdag en begin van de avond wat mensen die de hond uitlaten of een sigaretje komen roken. In de nacht stil (op de waterval na!) en donker. Behalve een vuilnisbak geen andere voorzieningen. Voor een overnachting oké.
Wauw! Een prachtige- GRATIS!- plek aan een schitterend meer, met speeltuin voor de kinderen, restaurant… wat wil men nog meer. Het water deed het nu nog steeds niet, dat was een klein minpuntje. Gemeente; dankjewel voor deze toffe plek!
Prima om te overnachten en de prachtige stad Nancy te bezoeken. Om de hoek (bocht) zit een bakker, dus ‘s ochtends lekkere broodjes. Het centrum ligt op plm 1 km, dus ook lopend goed te doen. Voor Nancy is een “kaart” te koop, zodat je veel kunt bezichtigen en slechts eenmaal betaalt. De moeite waard!
Wij hebben hier alleen gelost, maar dit plekje is te midden van het groen inclusief belangrijke faciliteiten. Zo’n plekken zien we graag!
Prima plek om de stad Breda te bezoeken. Je betaalt €7,- aan de gele zuil, waarop duidelijk een camper afgebeeld staat. Aan diezelfde kant zijn de parkeerplaatsen, maar dat leek ons overduidelijk. Hadden maar meer steden zo’n plek dichtbij het centrum voor dit bedrag. Wij zijn hier blij mee.
Wat een schitterende plek, te midden van de natuur en aan het water. In de nacht rustig en donker. Overdag maak je een wandeling door het prachtige natuurgebied, of je bezoekt Slot Loevestein. Er zijn vier officiële plaatsen, maar vannacht stonden we zeker met 10 campers. Wij komen hier sowieso weer!
Ruime, verharde plekken. Veel winkels en wat restaurants zeer dichtbij. in de nacht rustig. Wij komen hier graag nog eens. Van zulke CP’s worden we heel blij.
Wij waren blij met deze plek, die op het moment nog steeds gratis is. Rijd via de “busstraat” ernaar toe, anders geraakte wij er ook niet. Plaatsen zijn niet heel breed, maar je staat dan ook niet op een camping hè. Er is gratis water, stroom, je kunt water en je toilet lossen. En daarna ga je genieten van het prachtige Gent! Ook voor de prijs van €12,- zouden wij hier gaan staan. Enige minpuntje: aantal vaste? bewoners.
Fijn dat er een plek is om te lossen, maar dit laat wel te wensen over. Als je geluk hebt kun je bij de zuil, vanwege de vele vrachtwagens die er staan. De zuil zelf is vies en er is geen mogelijkheid tot spoelen, omdat het water langzaam/slecht loopt. Helaas, want de intentie is goed!
De plaats op zich niet heel bijzonder, maar wat fijn dat hier allerlei gratis voorzieningen zijn! Toilet legen, water lossen en innemen en ook nog eens gratis stroom. De officiële camperplaats is achter de kazerne. Al begrijpen we dat, als deze vol is, mensen bij het bijenhuis gaan staan. In maart 4 van de 5 plekken bezet.
Wij maken met regelmaat gebruik van deze gratis camperplaats. Even aanmelden via de website om te laten weten dat je er bent en klaar. Dat je hier ook nog service kunt doen is in Nederland een onbekende luxe. Dankjewel gemeente Sittard.
Wij hebben hier heerlijk gestaan, maar NIETS wijst erop dat dit een officiële camperplaats is. Bovendien staan er overal hekken met blaadjes eraan dat parkeren €5,- kost. Dit is alleen een aanrader als je géén andere opties meer hebt!
Wauw! Wat fijn dat hier een ruime CP is aangelegd. De plekken zijn zéér ruim en verhard. Je loopt zo naar de sauna/zwembad en voor €5,- mag je overnachten. Met de gütschein krijg je direct weer korting t.w.v. €3,30. Je mag met de camper WÉL terug door het eenrichtingstraatje, dat staat ook duidelijk aangegeven. Dit ivm de serviceplek. Waren er maar meer van zulke plekken!
De plek ziet er heel netjes uit. Je kunt hier ruim voldoende parkeren. Ook de serviceplek is netjes aangelegd. Helaas kregen wij het water niet aan de praat, ondanks downloaden van de app. Jammer. Als dat werkte dan was het zéker vier sterren waard! Sauna is overigens érg prijzig.
Er is hier helemaal niks. Donker, achteraf. Geen aanrader.
Prima voor een overnachting. Er zijn geen faciliteiten. Er is een supermarkt dichtbij. In de nacht was het rustig.
Alle voorgaande info is compleet onjuist! Dit is een GEWONE parkeerplaats. Er is een CP, zo’n 1,2 km verderop. Alleen is het daar praktisch onmogelijk om te betalen. Zorg voor meer dan voldoende muntgeld als je wilt blijven staan. Van 20.00-8.00 gratis. Dit zijn we niet gewend van Duitsland! We zijn dan helaas ook doorgereden.
Wat een super plek en dat helemaal gratis!! Er is een nette serviceplek. De vakken zijn lang en breed en verhard. In de ochtend haal je bij de bakker verse broodjes en voor wie wil zijn er nog tal van winkeltjes in het winkelcentrum. Waren alle gratis plekken maar zo. Wie hier niet tevreden mee is, is denk ik, nooit tevreden…
Prima voor een overnachting. Er zijn voldoende faciliteiten aanwezig. Voor €1,- kun je aan vers water komen. Stroomzuil lijkt te werken, we zien stroomkabels buiten liggen ☺️ Wel opletten met je camper voor de laaghangende takken.
Rustige plek, ondergrond gras/grind. In de nacht lekker rustig. Je kunt hier prachtig mooi wandelen tussen de paarden, vogels en grote grazers. Het visitorcentre is eigenlijk meer een winkeltje met lekkere (streek)producten tegen een redelijke prijs! Waren er maar meer van zulke gratis plekken!!
Wat zijn wij blij met een plek als deze! Je kunt hier op een nette serviceplaats service doen en er is meer dan voldoende plaats om te parkeren. Indien de camperplekken vol zijn dan kun je nog parkeren op de “normale” plekken. De bus rijdt gratis heen en terug naar het schitterende centrum. Je betaalt enkel je verblijf en dat doe je het best net voordat je vertrekt. Kenteken invoeren en hij geeft vanzelf aan hoeveel je moet betalen.
Prachtige plek! Maar er is verder niets te doen. Je hoort het geluid van de voorbij rijdende treinen. In het dorp is een COOP supermarkt. Het toiletgebouw bij de kerk is buiten gebruik. In plaats daarvan staan er 3 dixies op de parkeerplaats.
Prijs is naar verhouding. Je staat aan het strand. Prijs £15,- voor 24u en £25,- voor 48u. De omgeving is netjes en de vuilnisbak wordt meerdere keren per dag geleegd. 300 m naar het noorden vind je een toiletgebouw waar je voor £1,- je toilet kunt legen. Supermarkten dichtbij, maar niet te bereiken met camper (hoogte beperking!)
Hele nette plek, keurig aangelegd en onderhouden. Super vriendelijke eigenaar die keurig uitlegt hoe alles werkt. De kosten zijn £10,- per nacht.
Deze plek is na 18.00 uur gratis! En ja, dan sta je misschien een beetje in het gras of rijdt er jeugd langs. Je loopt zo naar de boulevard met tal van speelhallen en restaurants. In de zomer: met mooi weer vast en zeker de moeite waard! Helemaal top is het gratis service punt om je cassette toilet te legen. Dikke dankjewel hiervoor 🙏🏻
Ruime plekken, losplaats aanwezig en alle voorzieningen binnen afzienbare afstand. Wij wensen niets meer dan dit! Sittard bedankt 🤩 We komen gauw weer!!
Goede plek om te overnachten. Géén voorzieningen. Geen last gehad van de skateramp die ook op het terrein staat. Op zaterdagochtend wordt er door de jeugd gevoetbald op achtergelegen veld. Centrum is makkelijk bereikbaar en voorzien van leuke winkeltjes en vele restaurants/ cafeetjes.
Het is fijn dat dit een gratis plek is, maar zowel zaterdagavond als zondagochtend staat de parkeerplaats helemaal vol met auto’s. Ook op de speciale camperplekken. Jammer. Goede poging van de gemeente, maar werkt niet goed.
Ruime plekken tussen het groen en aan het zwembad. Helaas was dat nu (begin mei) nog gesloten. Alle faciliteiten aanwezig om te lossen. Alleen werkt het spoelen idd niet, maar hiervoor kun je ook je grijs water gebruiken. In de nacht rustig, overdag veel mensen met hond/ scholieren die over deze weg lopen. Geen overlast!
Mooie plek en dat helemaal gratis! Alle service is aanwezig, enkel vers water dient betaald te worden. Er is zelfs een nieuw toiletgebouw. Je mag een vrijwillige donatie achterlaten in de melkbus. Wij juichen zulke prachtplekken toe! Dankjewel gemeente ♥️
Deze plek bestaat niet meer! Er staat een verbodsbord voor campers.
De prijs is €25,- zónder stroom, €30,- mét. Op deze nette CP is alles aanwezig. De prijs voor zo dichtbij Wenen is zeker acceptabel. Alles gaat in vertrouwen. Afrekenen in een keurig tasje en in de bus stoppen. In de avond rustig, wel donker. Naar toilet/ douche? Neem een lampje mee! Om Wenen te bezichtigen (bij 2/3/4 dagen bezoek) is de Viennapass een echte aanrader. Koop daarnaast nog een metrokaart en je kunt vooruit!
Hele rustige plek, met gratis sanistation en vuilnisbakje. Je staat aan de sauna/zwembad wat in de zomer zeker de moeite waard zal zijn. In het dorpje zelf allerlei winkels. Je bent vanaf hier nog zo’n 30 minuten van Wenen vandaan. Wij komen hier graag nog eens! Bedankt gemeente!!
Ruime, verharde plaatsen. Alle service aanwezig (water, grijs water lossen, toilet ledigen). Stroom aanwezig tegen betaling. In de avond rustig, weinig last gehad van het vliegveld. Bushalte is dichtbij om zo in de stad te geraken (reken op 35-55 min reistijd) Reserveren mogelijk via website/telefonisch. Aardige beheerder die goed Engels spreekt. Kosten €15,-, gepast betalen! Plek is voor jou van 16.00-16.00 uur. Wij komen graag nog eens!
Wij hebben hier twee nachten gestaan. En wat zijn we blij met zulke gratis plekken. Vanuit hier is Dresden makkelijk bereikbaar en zeker de moeite waard om te bezoeken. Dat je hier ook nog eens gratis service hebt in de vorm van grijs water/toilet legen is helemaal top! Die €0,50 cent die je betaalt voor vers water neem je dan toch voor lief!? Dankjewel camperbedrijf!
Het is geen officiële camperplaats, maar dit wordt gedoogd. Het is een groot veld afgewisseld gras/gravel. In de nacht heerlijk rustig. Af en toe een treingeluid. Wij hebben heerlijk geslapen.
Het is een prima plek om te parkeren en de stad te bezoeken. Deze bevindt zich op loopafstand! Bezoek zeker de rechtbank, die is prachtig om te zien. Wij twijfelen of dit een overnachtingsplek is, maar hebben ook geen bordjes gezien dat het niet mag. Wij denken dat het bedoeld is voor grotere voertuigen die anders niet de stad/parkeergarage in kunnen. Wij hebben er dankbaar gebruik van gemaakt.
Het is een prima plek om te overnachten. Kort aan de snelweg, waar wij overigens geen last van hebben gehad qua geluid. Stroom is aanwezig, tegen betaling. Wij zijn heel content met zulke plekken!
Wij hebben hier heerlijk rustig gestaan. Je staat aan de ene kant in het groen, aan de andere kant aan het water. Er is een vuilbak aanwezig en het zwembad is om de hoek. Het is een buitenbad, dus enkel in de zomermaanden geopend. De plekken zijn wel wat aan de korte kant.
Topplaats voor camperaars die zelfvoorzienend zijn! Wat zijn wij blij dat dit bedrijf deze service biedt. Er is mogelijkheid tot stroom en er is een nette sanizuil. Waren er maar meer van zulke plekken in Nederland. Op zondag was de winkel gesloten, maar een andere keer komen we graag binnen!
Prima plek voor een overnachting. Er zijn hier geen voorzieningen, maar het was wel rustig. Dorpje zag er uitnodigend uit met restaurants, winkels etc.
Prima plek voor overnachting. En ja, er kraait af en toe een haan en ja, ook vliegtuigen komen over. Wij hebben er prima geslapen en zouden hier graag nog eens terugkomen. Er is trouwens alleen mogelijkheid tot lozen van grijs water. Dus geen lediging van casettetoilet! Houd deze gratis plek aub netjes!
Wij hebben hier een aantal nachten doorgebracht. Her is er over het algemeen rustig. Wij hebben deze plek gebruikt om vanuit hier naar omliggende steden zoals o.a. Hoorn te gaan. We zijn benieuwd naar de nieuwe plekken in het centrum. Deze zijn waarschijnlijk eind maart (pas) klaar.
Stille, rustige plek. Uitzicht over de weilanden. Er is een vuilbak aanwezig. Een kilometer verderop vind je een bakker, supermarkt en Action 😉. Vanwege de wisselende reviews van de Bakker op de hoek zijn we naar die in het centrum gegaan. Er is wel een kerkklok die elk heel uur luidt.
Oké, toegegeven; de vier plekken die er zijn, zijn groot. Er is een put om te lossen, maar wat is de bak, die bedoeld is om je casettetoilet te vullen en daarna in de PUT te legen, een gore bedoeling. Een echte bak shit. Wij werden er onpasselijk van 🤮Gemeente; kom in actie! En stop met dit belachelijke bedrag vragen voor deze plek.
Meer dan dit hoeft het niet te zijn! Keurige loosplek voor toilet en grijs water. Daarnaast ook de mogelijkheid tot innemen van drinkwater. Wij waren onze koppeling vergeten, maar mochten deze lenen van het tankstation. We zijn vriendelijk geholpen hier, bedankt hiervoor!
Prima plek voor een bezoek aan Heerenveen en om aansluitend te overnachten. Geen voorzieningen, maar dat is prima. Wij zijn blij met zulke (gratis) plekken! Heerenveen; bedankt!
Prima plek om Groningen te bezoeken. OV voor de deur, fietsen is ook goed te doen. Helaas staan er veel campers permanent gestald. Nu is het nog gratis, maar we hebben gehoord dat dit gaat veranderen. Dan zullen de permanent gestalde campers wel verdwijnen. Evenals deze gratis plek. Jammer.
Niet de allermooiste plek, maar wij hebben er met veel plezier gebruik van gemaakt. Het centrum van Dordrecht is makkelijk lopend te bereiken, of anders met de gratis pendelbus. Dordrecht heeft een super leuk centrum met leuke winkels, eetgelegenheden en musea. Op zaterdag is de weekmarkt. In de nacht hebben wij hier goed geslapen. Onze camper is 6,5m en ging makkelijk in het vak! Aan de overkant van het spoor vind je een AH en Action ☺️
Handige plek omdat je vanuit hier met de fiets makkelijk naar Arnhem kunt. Ook in het centrum van Huissen is voldoende te beleven. Er zijn winkeltjes en restaurantjes. Ook is er een AH. Er zijn verder geen voorzieningen, behalve een afvalbak. Wij hebben hier twee nachten gestaan. Let op; vanaf 19/09, 0:00 uur tijdelijk gesloten ivm kermis.
Parking om de haven en het stadje Fécamp te bezoeken. Geen vaste plekken, gaan staan waar je wil. De slagboom was open (stuk?) dus het parkeren was gratis. Enkele langparkeerders aanwezig. Geen idee of de sanizuil werkt, deze zag er ook niet zo proper uit. VVV zit aan de overkant van de weg. Veel restaurants in de nabijheid, evenals supermarkt(en).
Nette plek, doch geen enkele voorziening aanwezig. Ligt aan de doorgaande weg, ‘s nachts geen last van gehad. Mogelijkheid om naast je camper stoeltjes neer te zetten. Mocht de gemeente in de toekomst voorzien in bijv. een vuilbak en losplaats dan zullen we hier graag terugkomen.
Drie sterren voor de nette locatie. Het is er heerlijk rustig. In het dorp is alleen een bakker. Wil je wat eten? Dan moet je erop uit. Vanuit deze CP kun je niet op het strand komen. Er is geen enkele voorziening, op vuilbakken na. Toch zouden we van deze plek opnieuw gebruik maken. Officieel voor 6 campers, er stonden er 13!
Wij waren hier al eerder. Wat is er veel veranderd. Je staat tegenwoordig deur aan deur en betaalt €11,00 voor 24h. Daarnaast betaal je ook nog apart voor vers water. Sta je op de voorste rij dan geniet je van een mooi uitzicht. Je kunt ook hier enkele WOII musea bezoeken en langs het strand wandelen. In het dorpje zijn wat winkeltjes en restaurantjes.
Geen onaardige plek. Helaas kun je van de meeste faciliteiten geen gebruik meer maken. De sanizuil is weggehaald. Je kunt enkel nog je toilet legen, niet naspoelen. In de nacht was het hier rustig. Enkele langparkeerders zijn wel aanwezig in de vorm van lege campers, maar er zijn nog genoeg plekken vrij voor overige campers.
Een prachtige plek! Faciliteiten aanwezig, al duurt het even voordat je vers watertank gevuld is. Er ligt een mooie vijver bij de CP en er zijn picknickplaatsen. Achter de CP loopt een (doorgaande) weg, waar je af en toe verkeer hoort. Wij hopen op meer van zulke (gratis) plekken en zouden hier absoluut naar terug gaan! Er kunnen 5 campers staan.
Wij waren op bezoek, mochten met de camper gratis parkeren op de parkeerplaats mét voorzieningen. Per persoon betaalden we €6,- om op de camping te mogen. Maar vanwege het hoogseizoen mochten we géén gebruik maken van de faciliteiten (zoals zwembad) Wel van de horeca 😉 Zwembaden volstaan, maar zijn erg klein voor 800 vakantiegangers. Ga je de camping op dan betaal je bijna €40,- en dat vonden wij het niet waard, wij sliepen in de camper 🙃.
Dit is geen CP, maar een doodnormale parkeerplaats. Boodschappen doen en weer doorrijden.
Dit is geen CP en staat ook nergens zo aangeduid.
Deze CP is erg druk bezocht. Houd je meer van rust en stilte? Dan moet je hier niet zijn. Veel Spanjaarden en Italianen die laat in de avond pas beginnen met eten en ‘s ochtends vroeg al luid rommelen. De tram stopt voor de deur en brengt je voor €1,50 naar het centrum met tal van leuke winkeltjes en restaurantjes. Er is een CentreCommercial in de buurt, maar boodschappen doen met de camper is lastig vanwege hoogte beperking.
Om Madrid te bezoeken de beste optie. Je staat keurig achter een hek. De beheerder is vriendelijk en aanwezig van 8.00-24.00 uur. Even bellen en hij komt je helpen aan de poort. Met een looppoort met code kun je het terrein op. Wel even de code aan de beheerder vragen. Douche, toilet, vers water etc aanwezig. Er liggen her en der nog wel wat projectjes 😉, maar over het algemeen keurig uitziende plek. Geen schaduw aanwezig.
Let op!! Afgesloten 3-17 augustus ivm kermis. Staat vol met kermisklanten en dit zijn ook de enigen die er mogen staan.
Officieel bedoeld voor 22 campers, maar er kunnen er meer staan. En dat gebeurt ook. ‘s Nachts is de plaats goed verlicht. Politie rijdt af en toe een surveillance ronde. Ga je naar de stad? Bezoek dan zéker de kathedraal van Burgos. Kost €10,- maar dat is het zeker waard! Overdekt winkelen kan ook bij de grote Carrefour winkel, mét meer hippe winkels erbij 😊
Sitecode: 62086
Wij hebben hier twee dagen gestaan en genoten van alle voorzieningen. Vers water, toilet lossen, watertank lossen. En gratis, snel, WiFi!! Trein bijna voor de deur die je voor €1,85 naar Casco Viejo brengt. De supermarkt vind je aan de overkant van het spoor, zo’n 200 m naar links. Assortiment rv en niet duur. De CP is wel snel vol, dus kom op tijd (in de ochtend) als je een plekje wilt bemachtigen. Geluid van vliegtuigen viel ons 100% mee.
Dit is niet meer dan een parkeerplek, die ik alleen zou aanraden in geval van nood. Wij hebben hem gebruikt, omdat alle plekken erom heen vol stonden. Je staat tussen de (verlaten) caravans, campers en nog meer. Het is in de nacht rustig, maar vanaf 6.00 uur word je gewekt door luid sprekende Spanjaarden. Heb je een keuze? Rijd dan door!
Er is niet 1, maar er zijn 2 plekken! Eentje “beneden” aan de bushalte en eentje onder de brug. Bij eerstgenoemde zijn geen faciliteiten. Bij de tweede wel. Let wel; er zit geen schroefdraad aan de kraan (speciaal gereedschap vereist) en direct daaronder wordt de wc gelost. Om bij de tweede plek te komen gaat men de p-plaats af naar links, onder het viaduct door linksaf en dan zie je de hoger gelegen p-plaats mét voorzieningen.
Zeer grote parkeerplaats. Mengelmoes van verschillende soorten mensen/ auto’s en campers. Aan het begin van de plek is een toilet, vier grote vuilnisbakken en gratis vers water. Vers water bedoelt om flessen mee te vullen, niet je verswatertank. Hier kunnen met gemak 80 campers staan! Wij hebben nergens last van gehad qua geluid o.i.d.
Nette parkeerplaats, verharde ondergrond en verlicht. Je staat wel tegen een drukke weg aan, dus je kunt hinder ondervinden van geluid. Daarentegen doe je ‘s ochtends boodschappen bij Lidl, bakker en/of LeClerc op kruipafstand. Uitstekende plek voor een overnachting na een bezoek aan Biscarosse (waar je overdag je camper gratis parkeert!)
Diepe treurnis. Bezet door permanente bewoners en een vieze bende. We zijn snel doorgereden. Dit hebben we nog niet vaak meegemaakt in Frankrijk.
Dit is een mooie plek om te staan, maar zeker geen officiële CP. Nu lijkt dat hier verder geen enkel probleem te zijn ☺️. Aangrenzend aan deze plek is een park. Wij stonden hier met een aantal campers , het was er rustig. Fietsen naar de stad is mogelijk, de afstand is zo’n 9 km. In Bordeaux zelf is van alles te zien. De moeite van een bezoek waard.
De slagboom die er voorheen stond is weggehaald en daarmee is deze CP een gratis plek geworden. je kunt hier water lossen, innemen en je toilet legen. Prima voor overnachting of service!
Dit is geen CP. Enkel de mogelijkheid om je camper te parkeren en boodschappen te doen, om daarna door te rijden. Geen voorzieningen aanwezig.
CP niet voor 6, maar eerder voor 3 campers max. Verder meer dan voldoende voorzieningen aanwezig, zoals schoon water en de mogelijkheid tot het legen van grijs water en toilet.
Prima plek om vanuit hier de indrukwekkende stad te bezoeken. Helaas werkt de sanizuil niet op dit moment en kun je hier geen vers water tappen. Ook je cassette kun je hier niet spoelen.
Permanent gesloten.
Schitterende plek met picknick plekken en een nette sanizuil. Grijs water en toilet kunnen gratis geleegd worden. Voor vers water koop je een jeton a €2,50 bij de automaat die erbij hangt.
Het is niks meer of minder dan alleen een parkeerplaats. En dan ook nog een waar je deur aan deur staat en geen voorzieningen hebt. Veel te duur voor dat wat je krijgt. De naam CP is het absoluut niet waardig. Het is dat dit de enige plek in de buurt is om te parkeren, anders zou ik zeker zeggen; zoek verder! Er zijn (gratis) plekken waar het vele malen beter én mooier is dan hier!
Sitecode: 20450
Hele nette plek, sanizuil aanwezig, 1x stroom aanwezig (zonder jetons o.i.d.) Er is een mooie speeltuin bij, met groot grasveld. Rustige plek om te overnachten.
Wat een super plek! Ruime plaatsen en de voorste rij heeft uitzicht op de Loire. Kasteel is op loopafstand en te bezichtigen voor €8,- ‘s Avonds is de CP verlicht en heerlijk rustig. Daarnaast de mogelijkheid om water te lozen, in te nemen en je toilet te legen. Wat ons betreft een dikke 10! Dankjewel gemeente.
Dit is idd geen officiële CP. Wij zijn hier wel blijven staan, samen met nog een aantal andere campers. Het moet gezegd; het is een prachtplek.
Prima plek als uitvalsbasis om de stad Reims te bezoeken. Het is niet per se een overnachtingsplek. Voor ons volstond de plek prima. Aan de overkant van de weg (100 m lopen) is een fraai aangelegd park met speeltoestellen 0-12 jaar, skatebaan etc. De moeite waard!!
Wat een super plek! Heerlijk rustig in een prachtig dorpje met enkele restaurants en twee bakkers. Je kunt schitterend wandelen door dit dorpje. De CP beschikt over een losplaats voor grijs water en toilet. De plek is uiterst geschikt voor mensen die een hond meehebben. Wij hopen op meer van zulke plekken!
Ruim opgezette plaatsen. Vuilniszakken aanwezig om je afval in op te ruimen. Naast het voetbalveld. OV naar de stad is binnen loopafstand. Kaartje voor swebebaan voor 2 personen voor 24h kost €11,60. Centrum is de moeite waard om te bezoeken!
Wat een super plek. Dichtbij het centrum, de plaatsen zijn verhard er is water en stroom (tegen betaling) aanwezig. Er zijn ook twee afvalbakken. Van 3-7 juli 2023 is deze plek gesloten. Wij komen daarna graag nog eens terug!
Nette plek, mooi verhard. Prullenbak is aanwezig. Leuk parkje achter de CP. Het was heerlijk rustig. Wij stonden er van vrijdag op zaterdag.
Wat een fijne plek om te staan. Met keurig sani station, twee plekken om water te lozen en een vers water tappunt. Tegen betaling kun je stroom verkrijgen, de andere faciliteiten zijn gratis. In de nacht lekker rustig. Overdag de moeite waard om de mijn en museum te bezoeken. Om 11.30 uur is er een Nederlandse rondleiding. Dank aan de gemeente, hopelijk volgt NL dit ook op!
Sitecode: 61927
Rustige plek, prima voor een overnachting. Geen voorzieningen voor wc/water. Voor de (klein)kinderen wel een mooie, grote (gratis) speeltuin. Fijn dat er gemeentes zijn die voorzien in overnachtingsplekken.
Gratis CP, met losplaats voor vuil water. Sanizuil werkt niet meer, maar wordt toch door mensen nog gebruikt voor legen van het toilet. Er rijdt een gratis bus naar het centrum, dat op z’n 3 km afstand ligt. Dat is ook lopend en per fiets goed te doen. Tip; neem een haspas voor €18,- pp en krijg gratis toegang en veel lekkers bij deelnemende winkels/cafés/musea. Tegenover de CP is een grote supermarkt en een pizzahut.
Super mooie plek om te overnachten. Centrum en supermarkten binnen loop- en fietsafstand. Friettent boven aan de parking. Let wel op de prijzen hier zijn wel belachelijk hoog! Hopelijk gedraagt iedereen zich zoals je mag verwachten op zo’n plek. Alleen dan kunnen zulke plekken blijven bestaan! Er staan overal prullenbakken om je rommel op te ruimen.
Plek bij een camperdealer, waar ook service mogelijk is. Aan de overkant van de weg vind je een Lidl en bakker, Veel langskomend verkeer en chauffeurs die aan de overkant van de CP overnachten.
Nette mix-parking (met slagboom) vanwaar je zo naar het kasteel en de stad loopt. Jammer dat er geen voorzieningen zijn.
Prijs is € 8,00, Daarnaast betaal je voor elke persoon € 1,40 toeristenbelasting. Wanneer je alleen een keer langs het strand wil wandelen, kun je net zo goed (en gratis!) op de parkeerplaats parkeren die voor de camperplaats ligt! Het is echter wel een mooie plek, dichtbij het strand en op gras. Let wel op: van mei-september betaal je ook voor het strand!
Rustige plaats op grasveld (verhard). Loosput voor water en toilet. tevens tappunt voor water. (tegen betaling). Lidl en Edeka op zeer korte afstand. Bij de Lidl in het pand zit een bakker die op zondag ochtend ook geopend is.
Rustige plaats om te overnachten, vakken zijn wat aan de korte kant en niet helemaal vlak. Er zijn een bakker Lidl en Edeka in de buurt. Toen wij er waren was er plaats genoeg.
Het zal vast gedoogd worden, maar er staat nergens dat het een CP is.
Wij hebben hier twee nachten gestaan. Vanuit hier waren de wereldhavendagen prima te bezoeken. De plekken zijn schuin, maar met blokken op te lossen. Geen last gehad van de bouw aan het spoor. De parking was vrij van materialen. Genoeg restaurants en een supermarkt in de buurt. Komen hier vast en zeker nog eens.
Keurige plaats, dorpje op loopafstand. In het dorpje kun je heerlijk eten bij oa de Italiaan. Er is een bakker en een kleine supermarkt die ook elke dag verse broodjes heeft. Bij de haven is een douche, wellicht kun je deze tegen betaling gebruiken?!
We zijn blij met deze gratis plek, ondanks dat er geen voorzieningen zijn. Om de stad te bezoeken is het ideaal. Je betaalt 6 euro en daarvoor mag je met max 5 pers. reizen. Je bent met de bus in 10 min in het mooie centrum van Groningen. Met goed weer kun je vast mooi buiten zitten en heb je vrij uitzicht. Wij hopen op meer van zulke plekken!
Wat een aanfluiting, de naam Camperplaats absoluut niet waardig. Jammer, want het terrein en de omgeving nodigen wel uit. Wij maken zelden rechtsomkeert, maar hebben dat nu wel gedaan.
Ruime parkeerplaats. Camperplaats ligt tegen de bomen aan. Wij zijn er wat vanaf gaan staan. Politie rijdt af en toe langs. Wel jongeren gezien, maar totaal geen overlast van gehad! Geen voorzieningen, maar als slaapplaats prima.
Hele nette, afgebakende plaatsen. Op het parkeerterrein van de oude Hoogovenfabriek, die elke dag geopend is van 10.00 tot 19.00. Tip; wie dinsdag na 15.00 de Hoogovens (werelderfgoed Unesco) bezoekt heeft gratis toegang! Het is echt de moeite waard. Normaal €15,- p.p. Verzorging helemaal achteraan op de p-plaats, tegen een kleine vergoeding. Wij vonden het een topplek, komen graag nog eens terug
Het is een mix-parking. Tegenover is een zwembad, wat voor prima vertier zorgt voor jonge kinderen. Het is ook nog eens heel goedkoop! Volwassenen betalen €1,50 en kinderen €0,70 cent. Verder is er een speeltuintje en zijn een aantal winkels (Lidl, Action, Match) op 1 km afstand. Leuk dorpje om doorheen te wandelen.
Grote parking, voor ons perfect. Alleen jammer dat het sani-station werkt op jetons (om water te verkrijgen) maar dat verder niet aangegeven staat waar je die jetons dan kunt kopen. Om de stad en de Alpen in te gaan is deze plaats zeer aan te bevelen.
Mix parking, waarschijnlijk prima om de stad te bezoeken. Maar als plek om de nacht door te brengen in onze ogen ongeschikt. Op dinsdag is het terrein van 6.00 tot 21.00 afgesloten ivm markt.
Nette plekken, zuiver sani station, maar niets bijzonders. De plekken lopen zeer schuin, dus blokken is een must! De hoge waardering zit hem dan vooral ook in het feit dat deze plek gratis is.
Gewone parking, met mogelijkheid tot innemen en lozen van water en legen van toilet. Naar het centrum lopen is goed te doen. Voor dagelijkse boodschappen alleen even de straat oversteken. Wij hebben geen last gehad van de trein, slechts een paar langs gekomen. Wie "licht" slaapt zoekt misschien beter een camping....
Niks bijzonders, geen voorzieningen. In de nacht pikdonker. Wel naast een groot zwembad, dat biedt mogelijkheden met mooi weer.
Rustige plekken, wel geluid van overkomende vliegtuigen en heel in de verte een spoor. Wij hebben er geen last van gehad. Geen last van hangjeugd gehad. Er is een speeltuintje en een wandelparkje bij. In de avond en nacht is alles verlicht. Lichten dimmen na 23.00 uur. Sanitair is prima verzorgd en dat alles gratis.
Prachtige, gratis plek. Uitzicht is mooi. Druk bezocht. Idd alleen een vuilbak aanwezig, maar voor ons is dat voldoende. Komen hier graag nog eens!
Fantastisch mooie plek! Ondanks de aanwezigheid van slechts alleen afvalbakken, toch een hoge score. Het uitzicht en de omgeving maken alles goed. 's Nachts heerlijk stil en aardedonker. Wil je toch service? Dat kan beneden in La Chambre, sitecode 24456.
Mooie plek! Een prachtig aangelegd park vind je voor de deur, met twee speeltuinen voor kinderen. Sta je niet aan de kant van het water, maar aan de weg, dan hoor je het voorbij komende verkeer goed. Helaas vind je ook hier mensen die hun totale vakantie hier vieren en zo de mooie plekken voor andere bezet houden.
Vlakbij het mooie meer van Annecy, waar volop mogelijkheden zijn tot oa parapente of paragliden. Vanaf Doussard (dichtbij) kun je vertrekken met een busje, mits je daar boekt. Carrefour is dichtbij, 150 m, daar zijn ook wasmachines. Uitzicht op de bergen is fantastisch en dat alles gratis. Wij vinden het top 👍🏻
Het kasteel van Tintagel (de overblijfselen) is prachtig om te bezoeken. Wel veel steile stukken. Wij vonden het fijn om hier voor £3 te kunnen overnachten. De tarieven voor de nacht gelden van 18.00 tot 10.00 uur. Wil je daarvoor/na blijven staan, dan betaal je het normale tarief.
Super mooie CP. Alles wat we wensen is hier aanwezig. Keurig verzorgd, de €6,- die gevraagd wordt is niets teveel. Stroom, water, lozen, het kan allemaal. Je loopt zo naar de supermarkt(en) en het centrum. Vergeet niet een bezoek te brengen aan het museum met de Concorde en een dagje sauna is ook echt een aanrader. Voor nog meer gemak... het zwembad wordt momenteel verbouwd. Er schijnt ook een eetgelegenheid bij te komen.
Verharde plekken, in de nacht wel erg donker. Er komt veel verkeer langs deze plek, ook de trein komt geregeld voorbij. Je loopt binnen een paar minuten naar het centrum en de Netto zit aan de parkeerplaats. In het centrum enkele restaurants, maar alles aan de prijzige kant, zeker voor Duitsland.
Mooie, ruime plaatsen aan het water. Uitzicht is prachtig. Wij hebben deze CP gebruikt als uitvalsbasis voor de wereld havendagen in Rotterdam. Met fiets zo'n 15 km. Geen overlast ondervonden van veerpont. Geen drugshandel gezien en de politie is 1x voorbij komen rijden. Komen hier zeer graag nog eens terug!
Je hebt een mooi uitzicht, de loosplaats ziet er prima uit. De plek is opgedeeld in 13 aparte vakken (trapsgewijs). Je zit wel echt ver van het centrum van Le Havre. Je staat ook meteen aan de grote weg, kan geluidsoverlast geven.
Fijn dat Carrefour een plek beschikbaar stelt. Je zult wel de blokken moeten gebruiken om te corrigeren, de plaatsen zijn niet vlak. Om te overnachten een prima plek.
Grote, maar ook rommelige plek. Er kunnen heel wat campers staan. Nu nog gratis, maar het lijkt erop dat dat gaat veranderen. In het dorpje zijn wat restaurants, die niet al te duur zijn. Het dorp zelf vonden wij niets. Na 1 nacht zijn we doorgereden. Er zijn mooiere en leukere plekken!
Mooi gelegen plaatsen aan een riviertje. Ruime vakken, verharde ondergrond. Groot CC dichtbij. Wel een flink stuk van Rennes af. Wat trouwens wel echt de moeite waard is om te gaan bekijken, een prachtige stad!
Zeer schuine plaatsen, met blokken alleen niet op te lossen. De sanizuil zit op een onhandige plek. Vuil water lozen kan wel, maar dan heb je een slang nodig. In de buurt een aantal grote supermarkten, dat is handig.
Super leuk plekje om te staan, idd lekker dicht bij het strand (wat niet super druk bezocht is!). De meeste campers hier zijn van Franse mensen en daarbij horende nemen zij veel plaats in met de luifels volop uit. Anders konden er meer mensen staan! Wel fijn; een aantal mensen zit de hele dag onder de luifel, gratis "bewaking". Wij komen hier graag nog eens terug.
Het is een gewone parkeerplaats voor campers. Je staat deur aan deur. Het stadje is de moeite waard. Toen wij er waren waren de filets de blues dagen. Erg leuk om te zien en veel lokaal eten te verkrijgen, tegen goede prijs!
Het is een mix-parking met een "normale" maat parkeerplaatsen. Je hebt niet veel plaats, maar voor enkel parkeren prima. Je loopt zo naar de bakker/ supermarkt (150 m) die 's morgens al vroeg open zijn ( 7:00 uur). Strand is zo'n 200 meter lopen. Douches (koud?) op strand aanwezig. Veel auto's die de CP plaatsen bezet houden en geen handhaving hiervan, jammer!
Troosteloze plek. Geen uitzicht, helemaal niks. Zelfs om te overnachten niet geschikt. Veel landbouw lawaai om je heen. De service automaat werkte gelukkig wel! Daarna zijn we doorgereden.
CP waar de camperplekken duidelijk aangegeven worden. Je staat helemaal achteraan op het terrein van de Intermarché. Wij vonden de stad niet zo heel erg bijzonder en zijn na 1 dag alweer vertrokken. Service plek is nog steeds gratis en een van de weinige in de omgeving. Wordt veelvuldig gebruik van gemaakt door aan en afrijdende campers.
Niks bijzonders, geen voorzieningen. Water kost vijf euro. Geen bakker of iets in de buurt.
Als je aan de voorzijde kunt staan heb je een prachtig uitzicht. Op de top van de klif is de cinema, onderaan het museum van Gold Beach. Je kunt gratis met de trein heen en terug of de klim te voet maken. Bij mooi weer is het strand prachtig, zeker 's avonds. Sanizuil is idd geplaatst, maar op zeer onlogische plek. Komen hier graag nog eens! (Alleen al voor het uitzicht :-)
Grote parkeerplaats, met plaats speciaal voor campers. Bij het tankstation is een sanizuil. Bij supermarkt heb je gratis WiFi (ook na sluitingstijd). Wel wat herrie van de wasstraat en wat hangjeugd (tot 22.30 uur) Naast de supermarkt is een (afhaal)pizzeria, voor wie niet wil koken :-). 10 km verderop vind je Mont Saint Michel. Zeker de moeite waard!
Rustige plek, niks bijzonders. Vanwege het zeer slechte weer (aug 2016) geen moeite genomen om de tuinen te bekijken. Enkel geslapen en weer doorgereden. Let wel op; de navigatie kan aangeven het doodlopende straatje in te gaan, niet doen! Neem een straat verder dan komt u goed uit.
Deauville is de moeite waard om te bezoeken. Zeker met mooi weer zal het aan het strand goed vertoeven zijn. Vanaf de CP loop je snel de haven in en door naar het strand. CP is niks bijzonders, maar gratis. Je kunt water pakken/ (wc) lozen en dat alles gratis. Voor ons prima!
Mooie uitvalsbasis voor Honfleur. Supermarkten in de buurt, maar in Honfleur kun je ook zeker lekker eten. Een scala aan visrestaurants komen daar aan je voorbij. 's Nachts is de CP goed verlicht. Weinig last gehad van de snelweg. Goed alternatief voor de CP in Honfleur, daar sta je hutje mutje... Hier heb je plek genoeg. We komen hier graag weer!
Mooie, grote plekken. Met de gratis lift (100 m) ga je zo naar het centrum. Daar is een keur aan visrestaurants. Wij hadden de pech dat het 2 augustus wel herfst leek, anders zal het vast leuk zijn om langs het strand te lopen. Kom hier graag nog eens, dan hopelijk met zon ;-)
Prima plek aan het water. Ruim genoeg keuze uit restaurantjes (cafetaria's) aan de waterkant. Heel leuk centrum, met veel winkels en restaurants. Hangjeugd, ja. Overlast? Nee. Zijn hier al vaker geweest en komen zeker weer terug!
Prima plek, geen voorzieningen, wel rustig. Af en toe een overkomend vliegtuig. Geen hangjeugd gezien, wel politie die geregeld voorbij komt.
Wij staan hier nu voor de derde keer. Er staan meer dan 6 Campers, maar dat is geen enkel probleem. Wij vinden het hier prima, dichtbij Batavia stad. Binnen n half uur rijd je ook naar Enkhuizen om bijv. het Zuiderzeemuseum te bezoeken (de moeite waard!!) Wij komen zeker terug!
Wij zijn hier nu voor de vierde keer. Zijn zeer tevreden over de CP. Je steekt de straat over en bent in het centrum met winkeltjes en meer dan genoeg restaurantjes. Stroom is aanwezig en sinds kort ook gratis WiFi, helemaal TOP!! Tot 23 mei kermis in het centrum, dus wie snel "last" heeft van geluid...misschien beter n ander plekje zoeken..
Mooie, ruime plaatsen en prima voorzieningen. Stadje leuk om te bezoeken. Prijs is in verhouding met de voorzieningen.
Direct achter het centrum van Huissen en de supermarkt Albert Hein onder je neus. Heerlijk gegeten bij Turks restaurant in het dorp. Camperplaats is gratis, geen voorzieningen, maar voor ons geen enkel probleem. Wel wat geluid van verkeer over de dijk, maar voor ons geen overlast.
Compleet bezet door zigeuners!!! Inclusief al hun afval van de afgelopen weken, zakken en zakken vol! Alle faciliteiten afgesloten. Meteen rechtsomkeert gemaakt. Naam van CP niet waardig.
Dit is GEEN CP!!! Enkel een p-plaats voor wanneer u het zwembad bezoekt. Er staan ook nergens bordjes die aanduiden dat campers er mogen staan. Het zou natuurlijk kunnen dat het gedoogd wordt....
Plaatsen zijn wat aan de krappe kant. Wij hebben, behalve een vuilnisbak, geen andere voorzieningen getroffen. Leuk uitzicht en veel wandelaars. Voor mensen met honden bij uitstek geschikt.
Wij waren hier 01-05. Voldoende plek om te parkeren. Er is naast het zwembad ook een sauna. Voldoende eet,- en drinkgelegenheid in en naast het zwembad/sauna. Drie supermarkten binnen handbereik.
Dit is GEEN CP!!! Enkel een P-plaats voor wanneer u het zwembad wilt bezoeken. Een stukje verderop (12 km) vindt u een CP met de nodige voorzieningen!!
Mooie, vlakke plaatsen midden tussen de heuvels. Er is een groot grasveld bij, in de zomer vast heerlijk vertoeven. Verder een scala aan natuur. Op 3 km afstand zit een Lidl.
Sitecode: 20264
Je staat op een grote p-plaats. Er zijn geen voorzieningen en je staat op zo'n 5 km van het centrum. Voor ons is deze plek prima, rustig in de nacht.
Overnachten maximaal 1 nacht. Water aanwezig, duurt echter lang om vers water in te nemen. Wc kan ook geloosd worden. Stroompaal waar wij aan stonden was kapot (gemaakt) alle draden hingen er los uit. In dorpje en in Riom zelf weinig te beleven. In dorpje wel een bakker en pizzeria aanwezig.
Prima plek voor n overnachting. Stad makkelijk te voet te bereiken (brug over en je bent er). Bij ons stond de slagboom open, rij wel door tot aan de ACHTERKANT van het gebouw, daar is de CP!!! Staat ook duidelijk aangegeven. Ondanks hoge bomen toch bereik met schotel. Geen enkele (over)last gehad van weg en/of verkeer.
Ruime plaatsen, afgebakend. Flot de bleu aanwezig, jetons te koop voor 2,50 euro. Met jeton kun je 20 min gebruik maken van Flot de bleu. Wel langs een weg waar overdag en 's morgens veel verkeer langs komt (wij hebben er geen last van gehad), 's nachts rustig. Met je neus naar Flot toe? Dan zit links in de straat een bakker.
Sitecode: 20208
Camping geschikt als overnachtingsplek. Een van de weinige opties dichtbij Parijs voor een redelijke prijs. Tarief 21,40 euro zonder stroom, met stroom 23,90 euro per nacht. Op drie plekken douches en wc's. Sanitair verouderd, alles werkt wel. Plekken zijn niet super bijzonder of groot. Echter om vanuit hier Parijs te bezoeken, zeer geschikt. 'Een langer verblijf? Wij zouden dan een andere camping nemen.
Prima voor een overmachtig, verder geen enkele voorziening. Op enkele dagen komt de bakker 's morgens langs met verse broodjes. Uitzicht op de mosselbanken.
Grote parkeerplaats (mix). Plaats voor 5 Campers. Je kunt er water lozen, toilet legen en water pakken. Wij waren er augustus 2015 als enige. Overdag de camper geparkeerd bij het station een stukje verderop (gratis) en 's avonds op de camperplaats een aantal nachten geslapen. Voor ons een prima, GRATIS, alternatief in plaats van een camping. Afstand naar Barcelona is zo'n 15 km. Met scooter perfect te doen.
Plek met n prachtig uitzicht! WiFi werkt ook perfect als de office du tourisme gesloten is. Jammer wel dat de loosplek pal naast een van de camperplekken is, zeker in de zomer ruik je hem dan. Er zijn zitjes aanwezig, dus je kunt ook lekker buiten zitten. Goed verlicht, wat een veilig gevoel geeft.
Schots en scheef de plekken, veel (over)last van vliegen en blaffende en joenkerende honden. Vandaar ook doorgereden. De rit ernaar toe was overigens prachtig!
Geen afgebakende plaatsen. Men kan gaan staan waar men wil. Sommige mensen staan hier echter langdurig en nemen veel plek in beslag met hun luifel e.d. Dicht bij het strand en gezellig, klein centrum waar meer dan voldoende eetgelegenheden zijn. Ondergrond geeft veel stof! Wie niet wil poetsen kan beter doorrijden ;-)
Dorpje en plek zagen er leuk uit. Helaas door de aanwezige kermisklanten was de hele CP bezet. Nergens bordjes gezien van zwembad??? Of het moet op de camping zijn???
Sitecode: 1950
Locatie redelijk , als het vol is is er nog een tweede plek beschikbaar (beetje verder door rijden) of je overnacht op de parkeerplaats bij de Thermen. Daar sta je ook wat minder krap op elkaar.
Sitecode: 19758
Prima plek, winkelcentrum bestaat uit 1 winkel. Zo'n 10 km verderop ben je in het "echte" centrum. Met de fiets/ scooter goed te doen. WiFi werkt perfect, ook op grote afstand en na sluitingstijd. Parkeerplaats is 's avonds niet verlicht.
De bibliotheek is vanaf heden gesloten, dus van de faciliteiten die zij boden kunt u geen gebruik meer maken.
Mooie ruime vakken, vlakbij Duitsland en winkelplein met diverse supermarkten. Zwembad aan de deur, voor 3,90 kun je daar de hele dag vertoeven. Nadeel: als het mooi weer is gebruikt men de camperplaats als "gewone" parkeerplaats en wordt dit ook nog eens gedoogd door aanwezige politie!
Ruime plekken dichtbij het centrum. Ook wij hebben geen last ervaren van de kerkklokken. 's Nachts rustig. Centrum is "om de hoek". Voor wie geen zin heeft om te koken is er ook een cafetaria vooraan in het centrum. Wij komen zeker nog eens terug op deze plek!
Bij nattigheid wordt de CP èrg drassig. 's Avonds en ' s nachts erg rustig.
Dichtbij bakker en centrum. Ondergrond is grind met zand/klei? Dit maakt het wel drassig en viezig met nat weer.
De CP op zich is niet veel bijzonders. Echter het gratis gebruik van Wifi en gratis servicepunt maakt heel veel goed.
Mooie, grote plekken. Uitzicht prachtig.
Gratis, dichtbij Volendam. CP ligt vlakbij drukke weg (hoorbaar). Amsterdam hebben wij aangedaan per motorscooter, is nog een kilometer of 17 van de CP vandaan. Er zijn geen voorzieningen, wel een wc in de kaasmakerij waar je gratis gebruik van kunt maken. Veel last gehad van ongedierte als vliegen en muggen door stilstaand watertje.
Langs het riviertje de Ruhr winkels aan de andere kant van het water.
Nette en grote plaatsen tussen het groen. 's Avonds veel rumoer van jeugd. 's Nachts stil. Wij stonden hier 25-04 en het stond behoorlijk vol. Meer dan voldoende winkelvoorzieningen dicht in de buurt.
Prima plek voor ons en ook nog gratis met sani. (ook gratis). diverse supermarkten en winkels op loopafstand.
Mooie camperplaats, vriendelijke ontvangst. Centrum makkelijk te bereiken met fiets. Heerlijk geslapen, geen last van windmolen of de koeien. Bedankt fam. Abma!
Dicht bij het strand ruime afgebakende plaatsen. 8 euro voor 24 uur 5,50 euro tussen 8.00 en 19.00 uur. stroomaansluitingen onduidelijk geen stroomkast te bekennen.
Het is een zeer rustige plek, op 650 m hoogte. Het is wel een behoorlijke klim. Aardige vriendelijke mensen bij de sportkantine. Ondanks dat het gesloten leek waren er toch mensen aanwezig, dus wel even naar binnen lopen.
Zeer mooie rustge plaats, eigenlijk midden in het dorp maar daar merk je niets van. Plaatsen op grind met stroom boven en beneden bij een meertje. Duidelijke staanplaats aanduiding en vriendelijke beheerders.
Wij komen op deze plek niet meer terug. Het is een smerige camperplaats. Het sanitair is vies en het stinkt. De douche geeft slechts koud water! Wij kwamen ook na 17.00 uur aan, dus konden we die dag al geen gebruik meer maken van de faciliteiten. Tussen de middag is er géén water (van 12.00 tot 13.30 uur). De plekken zijn niet al te groot, er is veel rumoer en omgevingslawaai. Nooit meer voor ons...
Supermooie en rustige locatie. Vriendelijke gastvrouw, je voelt je er meteen welkom. WI-FI aanwezig. In de buurt zijn supermarkten die ook 's zondags geopend zijn (sommige alleen in de ochtend). Minpuntje, het douchewater is snel koud en het "hurk"toilet. Het is wel allemaal schoon. Wij kunnen deze plek meer dan aanbevelen.