@Nielscamp
Mei 2026
Heerlijke rommetjescamping! in het voorjaar is het een oase van rust. Je zoekt zelf een plekje uit en geniet. Meer is op drie minuten lopen. En ja, sanitair is verouderd maar functioneert en alles is zeer schoon. Denk dat in het hoogseizoen er wat minder rust is…
April 2026
Dit is toch wel de perfecte camperplaats! alles wat camping car zo makkelijk maakt. Mooie afgebakende plaatsen. Veel gras, bankjes en tafels. Erg rustig! WC bij de Marie. Een klein winkeltje voor vers brood en andere basic benodigdheden. Op fietsafstand van die bekende en zoooo drukke kerk.
zoals een camperplaats hoort te zijn! Ruime plekken op verharding. heel rustig. je staat altijd heel vrij. Prima voorzieningen. En op vrijdagavond een heerlijke maaltijdsoep. Ook nog de mogelijkheid om broodjes te bestellen. Dat allemaal voor een zeer schappelijk bedrag in een heerlijke omgeving om te fietsen en wandelen. voor mij de camperplaats van het jaar!
Een foto toegevoegd aan een locatie · ongeveer 2 jaar geleden

wat is het toch een heerlijk systeem, CCP. Vaak op leuke plekjes in de natuur in de buurt van een dorpje. En het kost bijna niks… Deze is prima! in het hoogseizoen aan het riviertje staan voor iets van 14 euro. met mogelijkheid om te reserveren dus altijd plaats zodat je ook laat kan aanrijden. En ja, toilet en douch zijn verouderd maar he camperaars hebben dit zelf aan boord. Omgeving mooi om te fietsen!
Een heerlijke camperplaats midden in de natuur en vlak bij het strand voor een echt schappelijke prijs. Het kan dus wel! Hulde voor de eigenaar die de plek stap voor stap opknapt.
Een foto toegevoegd aan een locatie · meer dan 2 jaar geleden

Heerlijke camping met fijne sfeer! Ruime plekjes onder de bomen. Voor campers langer dan 7 meter is het een uitdaging om een plekje te vinden. Prima sanitair, schoon en warme douches. Fijn restaurant. 400 meter naar prachtige zee. En ook nog prettige medewerkers!