@NienkeGeijselKloeze
- 2024
Hele nette camperplaats. Vanwege het laagseizoen mochten we van de beheerder zelfs 2 plaatsen benutten voor onze tafels en stoelen. Douche en wc aanwezig, evenals storten grijs water, chemisch toilet en vullen drinkwater. En dat voor €10,- inclusief stroom! De schoonmaakster mag iets minder royaal strooien met bleek, want de geur was te heftig en maakte ons misselijk.
Superfijne camping, met mooie ruime plekken tussen de bomen. Vriendelijke eigenaresse. Douches en toilet wat ouderwets met douchegordijnen, maar wel schoon. Wasmachine en droger aanwezig. Zee is op loopafstand.
Hier drie nachten gestaan. Mooie camperplaats bij leuk kustplaatsje Kaseberga. Mogelijkheden tot wandelen en fietsen. Wel een grote plaats met veel verloop. Overdag was het heerlijk rustig, tegen de avond loopt het snel vol. Wij stonden aan de rand met mooi zicht op weiland en hierdoor weinig last van andere campers. Prijs is netjes, 16€ zonder stroom.
Grote camperplek, maar stond lang niet vol. Hierdoor fijne ruime plek voor onszelf. Voorzieningen aanwezig. Wasmachine en droger gratis maar wel muffige was... Aan mooie rivier om te zwemmen. Fietsen kan goed vanaf camping. Mooi restaurant naast de camping. De camperplaats zelf is heel nat. Diepe sporen van voorgangers op het grasveld. Het was even zoeken naar een goede droge plek
Mooie plek, wel veel vaste kampeerders die doen alsof ze de baas zijn. Aan een mooi zandstrand met zwemsteiger, heel rustig in National Park. Douches en WC netjes. Wel systeem met pasjes waardoor je hier steeds aan moest denken... Douches betaal je achteraf. 2 SEK per 2 minuten. Er waren alleen megaveel muggen! We konden niet bij de camper zitten. Alleen op het strand ging het goed met wind en zon. Na 1 nachtje verder gegaan.
Mooie camping vlakbij de Donau. Weg oversteken en je komt bij een mooi strandje. Sanitair is schoon en netjes. Douchen achter douchegordijn is wat ouderwets, maar functioneert prima. Riolering stinkt af en toe flink, waardoor we nog verplaatst zijn op de camping. Wij betaalden 34€ met onze camper en gezin van 2 volwassenen en 3 kinderen. Goede uitvalsbasis voor fietsen, wandelen naar het kasteel en met het pondje naar overkant Donau.
Prima plek. Wij bleven hier 2 nachten. Vlakbij stadje Hjo waar je via mooie route naartoe kan wandelen of fietsen. Wel aan drukke weg, waar de vrachtwagens al vroeg reden. Vriendelijke eigenaresse. Naastgelegen restaurant biedt lopen buffet brunches aan op zaterdag en zondag. Niet van gegeten, het zag er wel erg goed uit.
Eenvoudige rustige camping midden in het bos. Mooie plekken. Er waren weinig gasten. Toiletgebouw erg oud, douches werkten niet goed. Na dit aangegeven te hebben bij vriendelijke beheerders kregen we uitleg over hoe het systeem werkte... Briefje was handig geweest met uitleg om een koude douche te voorkomen. Er zijn veel huisjes en bebouwing omheen. Klein strandje vlakbij camping om te zwemmen. Wandelmogelijkheden vanaf de camping.
Rustige camping, stonden maar weinig mensen in het hoogseizoen. Schoon, uitgebreid sanitair. Wij stonden bij een oud klein toiletgebouw waarvan de riolering enorm stonk. Zwembad op de camping was fijn met het warme weer. Strand is er bij deze camping niet. Ongeveer 300m lopen naar een steiger tussen het riet. Erg blubberig.
Prima camping op een mooie groene plek. Weinig plekken langs de kust van Istrië waar je nog natuur vindt. De campingplekken zelf zijn wel vrij klein, nu nog niet zo druk. Maar in het hoogseizoen sta je hier heel dicht op elkaar. Ook last van vaste staplaatsen, mensen die tot 01.00u 's nachts luidruchtig praten. Kleine douche gebouw midden op de camping beperkt met warm water. Boiler moet warm water bieden, maar is regelmatig leeg.