@Niesmann-Bischoff
- 1968
- Niesmann + Bischoff Flair 6700 i
- 2002
- Integraal
Prima camperplaats zoals ik al eerder zei maar toch wel prijzig. Stroom kost 3 euro per dag extra en voor het douchen moet je nogmaals 1 euro betalen. Ik betaalde voor een persoon 19 euro per dag. Ter vergelijking: de volgende dagen betaalde ik de helft met meer faciliteiten.
Prima camperplaats vlakbij Westerbork (op fietsafstand). Alle voorzieningen zijn aanwezig. Goede schotelontvangst. Ik ga mijn verblijf verlengen. Je kunt hier prachtige fietstochten maken.
Leuke boerencamping met een goede ontvangst, vlakbij het strand, winkels en een restaurant. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Een aanrader.
Prima camperplaats. Alleen jammer dat sommige plekken behoorlijk vervuild zijn met klei. Je krijgt er vieze schoenen van.
Opgepast: campers die ouder zijn dan 10 jaar moeten eerst tegen betaling toestemming krijgen van de gemeente Amsterdam. Zo wordt de camping extra duur. Mensen met een oudere camper kunnen beter naar een camping gaan buiten de stad.
Klopt het adres wel want onze Garmin navigator stuurde ons een woonwijk in. Op 30 oktober stond het hier tjokvol zodat we onze camper op een van de busplaatsen hadden gezet. Sommige camperaars plaatsten hun camper zeer asociaal en namen meerdere plaatsen in beslag. Jammer dat de gemeente hoogtehekken hadden geplaatst.
Vriendelijke ontvangst maar ik moest wel heel lang bellen voordat er iemand aankwam. We waren de enige gasten, verder niemand. De camping was ook de enige die geopend was. Oppassen dat je niet wegzakt op het drassige weiland. Voor ons werd een douche en toilet geopend. De rest was gesloten. Geen brood en croissants helaas. Voor mensen die absolute rust willen hebben een ideale camping. Pointe du Raz is 5 km verderop.
Enkele dagen voor de wintersluiting zijn we hier geweest. Rond 18 uur was er niemand aanwezig. De computer-aanmelding werkt voor geen meter. Ergens staat dat we met een speciale code naar binnen kunnen maar niet eruit. Op zondag en woensdag is niemand aanwezig. Het telefoonnummer dat we zouden kunnen bellen is nep. Geen antwoord wel een irritante opmerking dat niemand aanwezig is. Toch maar naar binnen gereden waar de helft van het sanitair is ge
De camping is voldoende, helaas geen schotelontvangst vanwege de bomen. Heel rustig in het naseizoen. Snackbar was gesloten.
Aardige camping met een goed sanitair maar helaas geen schotelontvangst vanwege de bomen. Brood en croissants worden ‘s morgens netjes afgeleverd.
De camping accepteert ACSI en geeft korting. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Op de meeste plaatsen is schotelontvangst mogelijk. De plekken zijn ruim maar niet precies waterpas. Er is een MacDonalds in de buurt maar geen ander restaurant. Het zwemmen in het gemeentelijk zwembad is gratis. Fietsen naar het centrum is mogelijk maar de camping wordt slecht aangegeven. Het winkelcentrum aan de overkant is nagenoeg leeg (geen supermarkt).
Een goede camperplaats maar helaas zijn er geen voorzieningen. De drukke weg is ‘s nachts rustig. Midden oktober is het rustig. Morgen gaan we het Memorial bezoeken en het kasteel van Willem de Veroveraar.
De camping is voldoende. Daar is alles mee gezegd. Je kunt er frites kopen en zelfs in het restaurant zitten. De plaatsen zijn ruim maar hij is moeilijk te bereiken. Het douchen kost 1 euro en dat is rijkelijk veel. Zelfs in het naseizoen betaalden we 21,50 euro per nacht. Chemisch toilet reinigen en water lozen en vullen zijn gratis.
Ik probeerde deze CP te bereiken maar ik mocht niet door de milieuzone. Heel onduidelijk.
Het was niet druk maar moeilijk te vinden met een Garmin navigator. Het adres klopt niet. Je moet een smalle brug over. De CP is okay maar de muntjes voor elektra werken niet. Bovendien staan ze op de verkeerde plaats waar schotelontvangst niet mogelijk is. De rest is okay.
Absoluut onbereikbaar voor oudere campers die euronorm 4 of minder hebben. Je riskeert een flinke boete.
Oppassen voor oudere campers die euro 3 of minder hebben. De camping is alleen bereikbaar voor 8 uur ‘s morgens of na 20 uur ‘s avonds. Officieel ligt deze camping binnen de milieuzone. Je kunt er beter niet naar toegaan met een oudere camper.
Uitstekende plek om Alkmaar en omgeving per fiets te bezoeken. De havenmeester is zeer vriendelijk en hij reserveert de plaatsen als je die telefonisch doorgeeft. Na 22:00 uur zijn de sanitaire voorzieningen gesloten. Overdag en aan het begin van de avond kun je een toegangspas krijgen.
Sitecode: 11992
Ik was hier in de laatste week van augustus. Prima plek om Schiermonnikoog te bezoeken. Reserveren in het hoogseizoen is noodzakelijk. De sanitaire voorzieningen zijn perfect. Het betalen heb ik achteraf geregeld en dat leverde geen enkel probleem op. Vanuit deze CP kun je ook prachtige fietstochten maken in de omgeving maar veruit de meeste mensen gaan naar Schiermonnikoog.
Ik was hier in de tweede week van september voor een paar dagen. Er komt iemand langs in de avond om het geld op te halen. Je kunt alleen contant afrekenen. De sanitaire voorzieningen zijn prima. Alleen jammer dat je muntjes mee moet nemen voor de douche. Giethoorn is vlakbij, zelfs op loopafstand. In het voor- en naseizoen is het niet druk. Jammer dat de CP in de winter is gesloten.
De beschrijving op de app van Campercontact klopt niet, die van de papieren gids wel. ACSI met een flinke korting wordt wel degelijk geaccepteerd. Ik betaalde 16 euro per nacht en je kunt in het naseizoen je eigen plaats uitzoeken. Uitstekende plaats om Parijs te bezoeken.
Prima overnachtingsplaats die in het voor- en naseizoen niet vol is, zodat je ook ‘s avonds laat kunt aankomen. In de buurt is een friteszaak met allerlei andere snacks. Overdag wordt de camperplaats door schoolgaande jongeren gebruikt als speelplaats. Je moet daarom vroeg wakker worden. Jammer dat de sanizuil niet op normale euromunten werkt.
Ik ga er de volgende week naar toe en ik zal zeker niet betalen. Ik roep alle mensen op om ook te weigeren deel te nemen aan illegale acties van oplichters. De gemeenten behoren hun verantwoordelijkheid te nemen. Het moet afgelopen zijn met allerlei onduidelijke redenen om camperplaatsen te sluiten.
Onzin redenatie van de gemeente. De omwonenden hadden helemaal geen overlast. De gemeente heeft op basis van valse - zelfgemaakte - informatie het overnachten verboden. Kan de NKC hier iets tegen doen? Ergerlijk gedrag van deze gemeente. Het tankstation functioneert goed maar ik had het over de camperplaats bij het station Zaandijk.
Op 8 maart een bezoek gebracht op weg naar huis. Oppassen op de heenweg dat je de juiste afslag neemt. Het laatste stuk is onverhard. De douches zijn niet gratis en bij een elektrische verwarming moet je extra betalen. Maaltijden kun je gratis laten bezorgen. Al met al een nette, verzorgde camperplaats zoals ze eigenlijk altijd moeten zijn.
Ik heb daar in maart gestaan toen het nog koud was. Desondanks veel campers. Niet op alle plaatsen is schotelontvangst mogelijk. De douches waren gelukkig open. De beheerder komt ‘s avonds langs.
Uitstekende camperplaats met goede sanitaire voorzieningen. Aardige mensen en een goede ontvangst. Enschede is op fietsafstand. Ik kom zeker terug.
Prima plaats voor een overnachting. Geen faciliteiten maar voor zelfvoorzienende campers goed te doen.
Prima camperplaats met een vriendelijke bediening. ‘s Nachts rustig kunnen slapen. Helaas geen pin mogelijkheid. Voor 6 ampère is de prijs voor elektra aan de hoge kant. Voor de verwarming ben je aangewezen op je gasfles. Je kunt geen elektrische verwarming aanzetten. Daar wordt ook voor gewaarschuwd. Douches kosten 50 cent. Desondanks een uitstekende camperplaats voor een bezoek aan Giethoorn.
Prima service. Heel jammer dat de nabijgelegen camperplaats bij het station Zaanse Schans gesloten is voor overnachtingen. Waarom hebben ze dat gedaan? Ik stond er vaak en het was toen heel rustig.
Rustige parkeerplaats maar helaas wordt die binnenkort gesloten. Heel jammer.
In de winter een rustige plek waar weinig campers staan. Vandaag stonden er maar twee waarvan een oude met een storende generator. Een wandeling naar het kasteel duurt maar tien minuten. Als de zon schijnt, is het een prachtige omgeving. Helaas weinig voorzieningen behalve een vuilnisbak. Verder mag hij best vergroot worden. Buiten de winter zal hij altijd vol zijn.
Wij waren hier in het najaar maar onze camper paste hier niet in omdat hij te lang was (7 meter). Verder waren de plaatsen behoorlijk schuin. Deze CP is eigenlijk alleen geschikt voor kleinere busjes zoals VW. Jammer.
Wij zaten hier begin september. Gelukkig was er nog één plaats over. Het winkeltje was gesloten. We konden dus geen jetons kopen voor het water. Rustige plaats, maar meer dan een nacht wil ik hier niet staan.
Druk maar in september toch voldoende plaats. Op de officiële camperplaatsen een goede schotelontvangst. Water en losplaats aanwezig evenals de mogelijkheid je chemisch toilet te reinigen. Dorp dichtbij. Wij komen hier vaker.
Was op 11 september gesloten.
Goede camping maar niet op alle plaatsen is schotelontvangst mogelijk. Te weinig douches. Het was rustig.
Camperplaats was afgesloten. Voorzieningen waren bereikbaar. Voor de aansluiting heb je een speciale bevestiging nodig.
Het was wel even zoeken voor een plaats met een goede schotelontvangst. Uiteindelijk toch gevonden ondanks al die bomen die in de weg stonden. Heel rustig in september. Leuke plaats om te fietsen. Je hebt wel keggen nodig en sommige hellingen zijn heel steil. Pas op dat je - vooral ‘s avonds - niet vast komt te zitten. De ontvangst was prima.
Sitecode: 72035
Zoals vorig jaar al beschreven: een uitstekende camperplaats. Gratis sanitair inclusief warme douches. Waar vind je die nog? Jammer dat je daar geen water kunt vullen en je vuilwatertank niet kunt ledigen. Het was niet druk begin september.
Buiten het seizoen een rustige camping met korting op een ACSI-kaart. WiFi aanwezig. Goede schotelontvangst. Goede sanitaire voorzieningen. Ruime plekken. Al met al een prima camping.
Uitstekende camping op een pracht lokatie. Het was niet druk ondanks Corona en midden in het vakantieseizoen. De toiletten en douches zijn spiksplinternieuw en zeer netjes. Voor ons een aanrader. WiFi is aanwezig.
Goede plaats om Borkum te bezoeken. Vorig jaar zaten we hier ook. In het hoogseizoen redelijk vol vanwege Corona. Uithuizen is vlakbij en het centrum heeft alle noodzakelijke winkels. WiFi is prima. Schotelontvangst en Digitenne werken goed.
Uitstekende camping op de grens van Drenthe en Overijssel. Vlakbij Taman Indonesië met exotische dieren. Een aanrader. Vriendelijke ontvangst door Eefje. Leden van NKC krijgen korting. Giethoorn en Steenwijk zijn op fietsafstand.
Prima locatie maar de prijs was 16 euro en niet meer zo goedkoop als vorig jaar. Ik heb overigens geen gebruik gemaakt van de sanitaire voorzieningen,
Schitterende plaats maar helaas iets te klein. Je moet in het seizoen wel geluk hebben om een plaats te kunnen bemachtigen.
Sitecode: 72035
Uitstekende gratis camperplaats met gratis douche en toiletten. Waar vind je die? Hier kunnen veel gemeenten een voorbeeld aan nemen. De parkeervakken zijn heel ruim. Een echte aanrader!
De prijs is inderdaad 14 euro all-in. In november zijn er voldoende plaatsen. Toiletten en douches zijn helaas niet vlakbij. De medewerkers halen het geld ‘s avonds op, Je kunt helaas niet pinnen. Verder heb je keggen nodig om de camper horizontaal te plaatsen.
Wij stonden hier op 6/7 november nagenoeg alleen maar we moesten wel het volle pond betalen van 10 euro per dag. Elektriciteit is ook vrij duur. Zoals bij veel mensen gingen wij naar een van de eilanden. De gemeente Harlingen doet er verstandig aan om een onderscheid te maken tussen hoog- en laagseizoen. Anders wordt het hier net zo krankzinnig duur als in Zeeland. Weinig te doen in Harlingen.
Rustige plaats, dat wel. Helaas stond er de vorige keer een vrachtwagen met een generator en deze keer twee (oude) Franse campers met één generator. Hopelijk wordt die ‘s nachts uitgezet. Er staat ook een auto hinderlijk geparkeerd op een camperplaats. Verder is deze lokatie een prima plaats voor de Zaanse Schans.
Sitecode: 20657
Normaal gesproken heel rustig maar nu op 1 november razend druk. Ik kon met moeite ertussen komen maar zonder elektriciteit. Waar komen die lui toch vandaan? Noodgewongen zal ik morgen verdergaan. Jammer, jammer, jammer. Ik had nota bene gereserveerd. Zelfs hartje zomer stond ik hier nagenoeg alleen.
Als ik ‘s avonds laat uit het zuiden van Europa terugreis naar Nederland, doe ik altijd deze camperplaats aan. Handig want je kunt ‘s avonds aankomen en er is bijna altijd plaats. Jammer dat de elektra alleen op gemeentelijke muntjes werkt en niet op euromunten. Ook jammer dat de elektra-aansluitingen zo ongelukkig geplaatst zijn. Verder zijn alle voorzieningen aanwezig, zoals gratis water.
Rustige camping en nog ‘gratis’ ook. De douches waren warm maar ze waren wel smerig. Water en lozen was mogelijk. Chemisch afval ook. We hadden geen tijd om de geldophaler te ontmoeten, dus we zijn weggereden. Prima voor een nacht. Let op de steile hellingen als je naar het toilet gaat.
Redelijke camping met verouderd sanitair en veel bomen waardoor schotelontvangst bij veel plaatsen niet mogelijk is. Als de slagboom ‘s avonds gesloten is, kun je de intercom gebruiken om toegang te krijgen. Het was redelijk druk begin oktober. Waarschijnlijk omdat veel campings in die omgeving gesloten zijn. Voor een nacht prima.
Goede camping waar je langer kunt verblijven. Met ACSI betaalden we 19 euro per nacht inclusief elektriciteit. De bediening van het personeel is voor verbetering vatbaar. De mannelijke personeelsleden zijn aanmerkelijk vriendelijker dan de vrouwelijke. Het restaurant en het terras zijn het hele jaar open. Het strand en het centrum liggen op fietsafstand. WiFi is matig, schotelontvangst mogelijk.
De camping is buiten het seizoen goedkoop. 14 euro met een ACSI kaart. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Op fietsafstand van Valencia. Strand is vlakbij. Je hebt wel een tweepolige stekker nodig. De beheerder is vriendelijk. We blijven hier een week. Eind september - begin oktober is het weer prima.Niet op alle plaatsen is schotelontvangst mogelijk. Verkeer van de snelweg is duidelijk te horen.
Zeer moeilijk bereikbare camping. Je hebt echt een heel goede camper met een sterke motor nodig om de helling te beklimmen. Heel schadelijk voor de banden. Aan de andere kant was de beheerder vriendelijk en was de camping goedkoop, slechts 10 euro voor een plaats met elektra. Er waren ook douches en toiletten. Denk erom dat je een tweepolige stekker nodig hebt voor de elektra. Schotelontvangst ok.
Camping is op zich okay. Prijs van 16 euro ACSI was ook goed. Broodjes die je van tevoren moest betalen, waren echter oud. Op sommige plaatsen is schotelontvangst niet mogelijk. Voor een nacht prima.
Prima camping voor mensen op doorreis. Niet op alle plaatsen is schotelontvangst mogelijk. Er staan eigenlijk teveel bomen. Sanitair is okay, Prijs is prima.
Chemisch toilet reinigen is wel toegestaan bij de naastgelegen loosput. Dat was in het verleden ook zo. Het is heel jammer dat ze de waterkraan-aansluiting hebben veranderd. Je kunt nu alleen een jerrycan vullen waarbij je heel lang moet wachten omdat het water er heel langzaam uitkomt. De volgende keer ga ik naar een ander servicepunt.
Prima camperplaats voorzien van alle voorzieningen maar wel betaald. De staanplaatsen zijn gratis. Jammer dat er maar twee elektra-aansluitingen zijn bij de sanizuil. Voldoende plaats. Van hieruit kun je mooie fietstochten maken in de omgeving. Vogelliefhebbers kunnen hun hart ophalen.
Uitstekende camping voor op doorreis. Aardige beheerder. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Bovendien betaalbaar € 10,44 in het hoogseizoen incl. elektriciteit en toeristenbelasting. Van hieruit kun je mooie fietstochten maken. Een aanrader.
Prima overnachtingsplaats. Alle voorzieningen zijn aanwezig, inclusief (koude) douches maar bij 42 graden is dat geen bezwaar. We hadden nog net plaats.
Prima camperplaats met een Nederlandse eigenaar. Vriendelijke mensen en zeer behulpzaam. In het restaurant kun je lekker eten en drinken. Een aanrader voor iedereen.
We waren hier op 19 juli en kwamen ‘s avonds laat aan. Er stonden maar twee campers midden in het hoogseizoen en dat was opmerkelijk. Later beseften we pas waarom. Deze plaats is ook een sex-ontmoetingsplaats. Ondanks al die auto’s die af en aan reden, zijn we toch maar gebleven omdat we doodmoe waren. Dit was eens maar nooit weer. Absoluut geen internet. Geen enkele voorziening. Mijden dus.
Sitecode: 20657
Uitstekende camperplaats tussen de schepen waar je geen last van hebt. Niet ver van het centrum van Groningen. Bij Ikea kun je ontbijten en eten, op loopafstand. Eén douche en één toilet maar het is niet druk. Toegang dmv een code. Op aanvraag sleutel van het hek voor de fiets. Relatief veel sportvissers. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Je hebt wel een tweepolige stekker nodig. Kosten € 12,50.
Heel prettige camping met een vriendelijk beheerder en niet ver van de boot naar Borkum. Prima sanitair en heel voordelig, slechts 12 euro op 24 juni. Een echte aanrader. Winkels zijn relatief vlakbij.
Prima camping vlakbij de stad Zwolle. Wij hadden geen last van smerige toiletten en douches. Ook de prijs van 18 euro per nacht was aangenaam. Het is alleen jammer dat sommige plaatsen geen schotelontvangst hebben. Ze hebben wel overal antenne-aansluitingen maar die kon ik niet gebruiken.
Goede CP vlakbij het centrum. Officieel 3 plaatsen maar er staan er veel meer.
Goede camperplaats maar helaas een beetje prijzig. Vlakbij de stad. Voor de douche kun je muntjes kopen voor 0,70 cent per keer. Ook elektra moet betaald worden. Je kunt 0,50, 1,00 of 2,00 euro gebruiken. Water halen kost 1,00 voor 50 liter water. Op loopafstand van het centrum. Steile entree die je voorzichtig moet nemen. Eerst aanmelden bij de receptie als je daar wilt staan.
Uitstekende camperplaats. Alleen zijn de elektra-aansluitingen ongelukkig geplaatst, namelijk niet bij de plaatsen die voor campers zijn bedoeld. Alle andere voorzieningen zoals water zijn gratis. Voldoende plaatsen, zelfs in het seizoen.
Prima camping en niet duur. Alle voorzieningen zijn aanwezig, zelfs een elektrische bandenpomp. Je moet wel voor 19:00 uur komen. Dat is redelijk vroeg. Vanwege de lage prijs is deze camping vaak vol. Op sommige plaatsen heb je keggen nodig om de camper horizontaal te plaatsen. Pionnen zijn aanwezig om je plaats bezet te houden als je met je camper weggaat.
Prima camping voorzien van alle faciliteiten die men nodig heeft. Antibes, Nice en Cannes zijn per fiets te bereiken. Tussen april en oktober is het helaas onmogelijk daar met je camper te parkeren zonder een bekeuring te krijgen. De camping is zeker een aanrader.
Heel goede camping met een vriendelijke en behulpzame eigenaar/beheerder. De prijs is in mei maar 20 euro voor een nacht. Alle voorzieningen zijn aanwezig inclusief zwembad.
Ik had helaas geen geluk. Na twee lege camperplaatsen op de Mont Ventoux was deze camping volledig bezet door hondenbezitters, die zondag een ‘hondenshow’ zouden geven. Gelukkig kon ik er nog net bij, maar ze waarschuwden me wel voor ‘hondenlawaai’. Het restaurant was helaas volgeboekt. Je krijgt een pasje voor de toegangspoort en de sanitaire voorzieningen. Let op: alleen Franse hurktoiletten.
Prachtig uitzicht als je mooi weer hebt, maar niet toen ik er was. Ik kwam tussen 17 en 18 aan, maar er stond helemaal niemand. Voor mij toch te griezelig!
In de stromende regen aangekomen rond 18:00 uur. Toen stond hij al helemaal vol. Het is lastig om dan te keren zonder hulp, je kunt alleen achteruit rijden. Pas op voor overstekende kinderen. De voorzieningen zijn wel goed bereikbaar. Meer plaatsen zijn dringend gewenst.
De camperplaats staat vol personenwagens waarvan sommige nog met een aanhangwagen. Daarom is er maar weinig plaats voor campers. De camper staat ook niet vlak. Gelukkig kon ik mijn camper precies tussen een lantaarnpaal en een elektra-kast plaatsen met de fietsen bijna op het trottoir. Het doorgaande verkeer heeft er geen last van. Het is behelpen op de camperplaats.
Ik heb niets toe te voegen aan de goede recensies. Alle voorzieningen zijn aanwezig, net als een echte camping. Het dorp is vlakbij. Je kunt ‘s morgens ook brood krijgen. Heel vriendelijke ontvangst.
Uitstekende camping met alle faciliteiten die men nodig heeft. Het ligt vlakbij de spoorlijn maar je hebt daar geen last van. Zeer vriendelijk Engels echtpaar en prima fietsmogelijkheden in de omgeving. Ik kom hier zeker terug. Een absolute aanrader voor mensen die van rust houden.
Prachtige camping aan de Seine en niet duur: met een ACSI kaart slechts 16 euro inclusief elektra en douches. Met de fiets of te voet ben je zo bij het metrostation. Voor 22,80 euro koop je een weekkaart voor trein, metro, bus en tram en heel Parijs e.o. kun je dan bezoeken. Zeker een aanrader.
Uitstekende camping vlakbij Londen. Alle voorzieningen zijn aanwezig. Lijn 3 rijdt rechtstreeks naar het centrum. Heb je een (elektrische) fiets, dan kun je hem gewoon volgen. Hij rijdt niet om. De prijs is heel billijk voor UK. In de nabije omgeving zijn er voldoende restaurants.
Voor camperaars die van de vrije natuur willen genieten is deze camperplaats de meest ideale die je kunt wensen. Helaas heb je wel goede keggen nodig om je camper horizontaal te plaatsen. Prachtig uitzicht over het water. Je kunt er heel interessante wandelingen maken en zelfs het maken van een kampvuur behoort tot de mogelijkheden maar ik weet niet of dit illegaal is. Geen toiletten.
Prachtige gratis camperplaats. Als er niemand bij de vuurtoren staat, kun je daar ook overnachten in alle rust. Helaas zijn er geen faciliteiten maar gratis water kun je heel vaak overal krijgen. Vlakbij staat een verkooppunt voor voedsel (alleen overdag open). Het is er vanwege het uitzicht vrij druk. Zeker een aanrader.
Heel aardige camping met alles erop en eraan wat je nodig hebt. Prachtig uitzicht over de baai. Bij de pub bovenaan de heuvel word je vriendelijk geholpen. Je kunt ook mooie fietstochten maken in de omgeving. WiFi is mogelijk in de pub en toilet- en doucheruimte. De prijs vonden we voor UK-begrippen meevallen. Zeker een aanrader.
Belachelijk dure camping waarbij de douches het bovendien niet goed doen. Op sommige plekken heb je zelfs geen schotelontvangst. Als je Edinburgh wilt bezoeken, kun je het beste naar een andere camperplaats of camping gaan. Deze camping is beslist geen aanrader.
Prima plaats om Canterbury met de fiets of met de gratis bus te bezoeken. Water en afvalwaterlozing zijn aanwezig. De camperplaats is vaak vol. Helaas is het toilet alleen overdag geopend. Er zijn geen douches maar die vind je in Engeland bijna nergens bij camperplaatsen. Je moet wel op de openingstijden letten.
Prima camperplaats met schone toiletten en douches, die uitstekend functioneren. De beheerder komt iedere avond langs. De prijs is - zeker voor Zwitserse begrippen - heel billijk. We zijn vol lof over deze camperplaats.
Prachtige plaats om Den Helder en Texel te bezoeken. Het kantoor is niet altijd open maar de havenmeester komt iedere avond langs. De toiletten en douches zijn kraakhelder. De CP ligt pal naast het Marinemuseum en een bezoek is zeker de moeite waard. Fietsen naar Texel kost maar 5 euro met de boot. Vlakbij zijn er restaurants en een friteswinkel. Elektra kun je krijgen met muntjes, wat jammer is.
In het laagseizoen is deze camping ver uit de beste plaats om Amsterdam te bezoeken. Goede douches en toiletten. Met lijn 26 ben je zo in het centrum (Centraal Station). Aan de andere kant kun je lijn 7 nemen (Leidseplein) of lijn 14 (Rembrandtplein). Met de fiets is het 10 minuten rijden. Wij betaalden 15 euro.
In tegenstelling tot anderen heb ik geen last gehad van een onvriendelijke beheerder, integendeel zelfs. Bij nat weer kun je hier beter niet staan. De sanitaire voorzieningen deden het goed. Via een looproute ben je zo in het centrum. De helling was steil maar ik kon hem makkelijk nemen. Buiten het seizoen is het rustig. Prima camperplaats.
Sitecode: 20208
Vanwege de prijs is dit de beste camping als je een paar dagen in Parijs wilt zijn. Vroeg reserveren in het hoogseizoen is noodzakelijk als je verzekerd wilt zijn van een plaats. ACSI wordt hier geaccepteerd buiten het hoogseizoen. RER-station staat op 900 meter afstand. Navigo kaart kost 22,80 euro per week, geldig voor trein, metro, bus en tram. Neem een fiets mee voor de bakker enz.
Inderdaad jammer dat deze camping niet meer is aangesloten bij ACSI. Alternatieven zijn Maisons-Laffitte en Villiers-sur-Orge. RER-station is op loopafstand. Naar Parijs fietsen is helaas te ver. Echt jammer!
Prima camping met veel korting op een ACSI-kaart (19 euro inclusief elektra) in het laagseizoen. Helaas zijn niet alle plaatsen geschikt voor een schotel. Met de fiets kun je tegenwoordig goed door Parijs fietsen. Op zondag kun je je camper (mits voorzien van een milieusticker) overal gratis parkeren, zelfs bij de Eiffeltoren. Wil je niet fietsen, koop dan een Navigo kaart voor € 22.80.
Begin december stond er niemand. Vlakbij het centrum, dat wel, maar geen voorzieningen.
Prima overnachtings- en parkeerplaats als je naar Harderwijk wilt gaan. Met de fiets ben je zo in het centrum. Geen voorzieningen maar die kun je gratis bij Stijkel krijgen. Wij hadden geen last van hangjongeren en racende auto’s. Op het nabijgelegen sportveld is het soms druk maar absoluut niet storend. Meer camperplaatsen zijn gewenst.
Als ik in Harderwijk ben, sta ik meestal op een gratis camperplaats in het centrum. Voor het lozen van afvalwater en het chemisch toilet en het vullen van de watertank ben ik aangewezen op dit adres. Ik ben heel tevreden over het personeel en de bediening is prima als je voor bepaalde artikelen iets nodig hebt. Ik ben heel blij dat ze dit gratis doen. Waar vind je die service tegenwoordig?
Sitecode: 20657
Ik kwam hier op zondag 25 november op de dag van een studentenroeivereniging, dus de weg ernaar toe was afgesloten. Na enig aandringen kon ik er toch door, maar ik trof niemand aan. Op de ruit staan een aantal telefoonnummers. Een van de beheerders zit in een bootje op het water. Die kan je de sleutel geven en de code voor het hek. Prima plaats met toilet en douche. Een echte aanrader. Het is overigens wel degelijk mogelijk je afvalwater en je chemisch toilet te lozen want er bevindt zich naast de boten een grote met de camper makkelijk bereikbare put en je chemisch toilet kun je met toestemming van de beheerder in het normale toilet lozen.
Uitstekende camperplaats van de gemeente Harlingen. Alleen toiletten en douches ontbreken nog. Ondanks het fraaie weer eind november stond er maar één camper, Later kwam er nog een andere. Let er wel op dat je de juiste betaalautomaat neemt bij het betalen en dat je het juiste parkeervak kiest voorzien van een camperlogo. Anders loop je de kans een bekeuring te krijgen. Keggen zijn helaas nodig.
De positieve beoordelingen snap ik eerlijk gezegd niet. Ik vond deze camperplaats behoorlijk rommelig om het woord armoedig niet te gebruiken. Bovendien gesitueerd op een eveneens armoedig industrieterrein. Er waren ook geen toiletten en douches aanwezig. Desondanks stonden er veel campers. Het enige positieve is een gratis veertochtje naar het Centraal Station. De prijs vond ik ook te hoog.
Prima camping op fietsafstand van het centrum, ook met OV makkelijk te bereiken. Het restaurant is donderdag, vrijdag en zaterdag open buiten het seizoen. Wij betaalden in het laagseizoen 15 euro all-in voor twee personen, veel goedkoper en gezelliger dan op die andere camperplaats.Tip: neem lijn 7 i.p.v. lijn 26, veel sneller en dichterbij. Neem de trap, loop over de brug en neem dan weer de trap.
Inderdaad een P&R-parkeerplaats voor het station Zaandijk, maar op de plaatsen voor campers hebben ze de plaatsen vrij gehouden. Heel netjes van de automobilisten. Er stonden weinig campers behalve een vrachtwagen die ingericht was als een oude camper. Verder geen voorzieningen.
Bij de VVV kun je geen tickets krijgen bij afwezigheid van de havenmeester, maar ze waren wel zo vriendelijk om even te bellen. Het ziet er overigens prima uit. De havenmeester komt iedere avond langs.
Zeer goede en betaalbare camperplaats met alle noodzakelijke voorzieningen. De bushalte van lijn 300 is vlakbij maar als je ‘s avonds laat teruggaat moet je de buschauffeur wel duidelijk instrueren dat hij bij de Expohal Haarlemmermeer moet stoppen want anders rijdt hij hem voorbij. Dat is me twee keer overkomen want voor hen is dit ‘The middle of nowhere’. De eigenaar is supervriendelijk.
Fijne gezellige camping met een goed restaurant aan de voorzijde. Aardige behulpzame beheerder en een zeer schappelijke prijs (13 euro voor 2 personen inclusief elektra, warme douches en een goedwerkende WiFi). Het dorp is een paar kilometer verderop. Wij waren de enige gasten want de camping wordt op 31 oktober gesloten.
We zaten hier op 27 oktober om kraanvogels te spotten die terugvlogen naar Spanje. Ondanks het feit dat de service was afgesloten was het behoorlijk druk. Er was helaas geen water en ook het chemisch toilet was afgesloten. Het weer was prachtig. Gelukkig maar. ‘s Avonds stond de CP helemaal vol en toch waren het niet allemaal vogelaars. De meesten wilden gewoon fijn fietsen.
Sommige beoordelingen snap ik niet. Waarom is schaduw belangrijk in een camper? Die zijn goed geïsoleerd. Satellietontvangst is toch veel belangrijker. In dat opzicht voldoet deze camperplaats niet.
Prima camping met vriendelijk en hulpvaardig personeel. De toiletten zijn keurig en schoon. De camping is niet duur: 18 euro all in per nacht in september. Zeker aan te bevelen. Alle voorzieningen zijn aanwezig inclusief restaurant.
Prachtige plaats, helaas is elektriciteit maar op één plaats bereikbaar. Als je op de officiële parkeerplaatsen gaat staan, heb je wel een heel lang snoer nodig. Hij werkt ook niet op munten maar op jetons. Belgen zijn toch wel een beetje luidruchtig want die vriendengroepjes gaan bij elkaar staan. Als je een schotel hebt, moet je achter de bomen staan en niet tussen de bomen vanwege de ontvangst.
Aardige camping, vriendelijke beheerder maar helaas zijn de plaatsen niet horizontaal. De plaatsen die wel min of meer recht zijn hebben geen schotelontvangst. Met enig passen en meten is de camper wel horizontaal te krijgen maar je hebt daar keggen voor nodig. Je kunt in de omgeving mooie fietstochten maken.
De CP was vol toen ik eraan kwam, vanwege een 10 meter of langere Belgische Concorde die meerdere plaatsen in beslag nam. Met de hulp van een vriendelijke Ier kon ik mijn camper toch parkeren. Weliswaar niet op een officiële parkeerplaats maar volgens de omstanders was dat geen probleem. De CP was keurig. Goede schone toiletten en zelfs elektriciteit. Ik kon de munten helaas niet meer kopen.
Moeilijk te vinden, zelfs met een navigator. Na heel wat gezoek eindelijk gevonden, maar de CP was toen al vol. Op een andere plaats staan zoals bij veel camperplaatsen was niet mogelijk omdat er een slagboom staat. Dus zoeken naar een andere CP!
Er was in september volop plaats. Niemand maakte gebruik van elektriciteit (4 euro voor 6 uur). Ook 100 liter water kost 4 euro. Helaas geen toiletten. De plaatsen zijn niet recht. Verder rustig voor één nacht.
Toen ik eraan kwam stonden er twee campers maar de rest stond tjokvol met normale auto’s. De kerk was namelijk bezig. Er waren ook geen brede en lange plaatsen voor campers. Die moeten gewoon dubbel staan volgens een aardige locale Fransman. Na afloop van de Mis kon ik goed parkeren. Prima camperplaats lijkt me.
Ik stond hier op 8 en 9 september. De officiële camperplaats was vol, maar aan de havenkant stonden ook campers op plaatsen die eigenlijk bedoeld waren voor normale auto’s. Er was gelukkig nog één plaats vrij. Afvalwater lozen ging goed, ook het ledigen van je chemisch toilet maar het vullen van je watertank duurde ontzettend lang omdat de druk onvoldoende was. Het was ‘s avonds in ieder geval rustig
Sitecode: 2088
Omdat de campings vlakbij Mont Saint Michel vol waren, ben ik naar Pontorson gereden. Vandaar loopt een prima fietspad naar Mont Saint Michel. Bij het inchecken was er enige onduidelijkheid over de Engelstalige brief van ACSI, waarin mijn lidmaatschap werd bevestigd om mijn verloren kaart te compenseren. Dat is de dag daarop keurig opgelost. De camping is verder uitstekend. Prima personeel.
Camping en camperplaats zijn niet dezelfde. Bij de camperplaats heb ik geen faciliteiten aangetroffen. Je kunt water lozen en vullen bij de camping tegen betaling. De politie houdt streng toe op naleving van de regels inclusief het betalen van het parkeergeld. Graag afzonderlijk opnemen in Campercontact.
Ik was hier op 7 september en ik sluit me aan bij de positieve recensies. De nieuwe camperplaatsen zijn wel te smal voor campers van 7 meter.
Met mijn 7 meter lange camper paste ik er net in maar het blijft millimeterwerk. Er is weliswaar een toiletgebouw maar ik kan nergens zien dat je hier mag overnachten. Bij sommige plaatsen staat NP en er staan her en der personenwagens. Een beetje onduidelijk, vind ik.
Rond 19:00 uur was deze camping al gesloten. Gelukkig was er een knop om de slagboom te openen. Ik ben ergens gaan staan waar ik een goede schotelontvangst heb. Sommige toiletten waren gesloten. Er was er maar één open. De doucheruimte was smerig zodat ik beter gebruik kan maken van mijn eigen douche. Morgen maar afrekenen en verder gaan.
Goede tip om niet bij de verkeersdrempels te staan. Het is nu begin september, de schoolvakanties zijn voorbij en daarom is het heel rustig. Ik kwam hier om 20:30 uur en er was volop plaats. Ik ben gaan staan vlak achter de parkeerplaatsen van de bussen en die plaats is de beste volgens mij vanwege de verkeersdrempels. Prachtig uitzicht. Jammer dat er geen andere faciliteiten zijn.
Ondanks de vakantiedrukte in Frankrijk sta ik voor de derde keer op een rij helemaal alleen op een Franse camperplaats. Deze voorziening heeft alles wat je nodig hebt.
Op vrijdagavond is er vaak een dansfeest dat tot diep in de nacht voortduurt, Hou daar rekening mee.
Prima om te overnachten op reis door Frankrijk. Alle voorzieningen zijn dichtbij. Het plein wordt door de lokale bevolking gebruikt voor hun jeu de boule wedstrijden.
Ik stond hier op donderdag 12 juli helemaal alleen. De TV- ontvangst was prima. De sanizuil was volgens mij gerepareerd want er kwam water uit. De elektra heb ik niet getest. Morgen ga ik de omgeving verkennen. Lijkt mij een prima plaats.
Sitecode: 11992
We stonden hier op 21 en 22 juni om een bezoek te brengen aan Schiermonnikoog. Het was toen regenachtig en winderig. De service is prima. Het is alleen jammer dat de visrestaurants aan de overzijde vroeg gesloten zijn. Schotelontvangst is prima en het sanitair is kraakhelder. Zeker een aanrader.
Sitecode: 20208
Uitstekende camping met alle faciliteiten die in de prijs zijn inbegrepen. Met de fiets ben je binnen 5 minuten op het station naar het centrum van Parijs. Je kunt je fiets buiten de spits zelfs gratis meenemen. Met een Navigo kaart ben je 21,90 euro kwijt voor een hele week Parijs inclusief alle mogelijkheden van openbaar vervoer. Geen geld dus. Het is nu 6 juli maar het is heel stil.
Een goede camperplaats vlakbij het centrum van de stad. Makkelijk te bereiken per fiets of met de tram. Het is alleen jammer dat je geen TV-ontvangst hebt met een schotel vanwege de bebouwing. Water en vuilwaterafvoer is gratis. In het parkje kun je goed wandelen. We hadden geen last van het verkeer. Het is ook niet nodig om je te melden. Vol is vol en dan rijden de andere camperaars verder.
Goede camping met veel jongeren die wiet gebruiken. Gezellig restaurant. Prima bediening. Als je naar de stad gaat kun je beter lijn 7 of lijn 14 nemen aan de andere kant van de brug dan lijn 26. Neem dan direct na de brug de trap. Jammer dat de bus niet stopt op de brug. Looptijd is ongeveer 10 minuten. De douches worden schoongemaakt tussen 6:00 en 7:30. Hou daar rekening mee.
We hebben hier gestaan op 6,7 en 8 april. Het telefoonnummer voor providers zoals Parkmobile is veranderd. Campers betalen een andere prijs dan personenauto’s. Beter is het om een kaartje te trekken als je hier voor meerdere dagen wilt staan. Er zijn helaas onvoldoende elektra-aansluitingen. Zijn de officiële camperplaatsen vol, dan is het toegestaan om de andere witte plaatsen te gebruiken.
We hebben hier een nacht gestaan. De camping krijgt een voldoende maar meer ook niet. De hoofdreden is dat de ingang na 23:00 uur wordt afgesloten voor alle voertuigen inclusief fietsen. Als je dus na 23:00 uur komt, kun je je fiets niet meenemen. Ontzettend irritant en bovendien gevaarlijk. Je wilt niet meemaken dat die fiets gestolen wordt. Er moet een fietssluis komen.
Tijdens de paasdagen heb ik hier gestaan omdat alle campings en camperplaatsen in en rond Amsterdam tjokvol waren. Ik heb er absoluut geen spijt van. De verbindingen met Amsterdam zijn uitstekend. De beheerder is heel vriendelijk en de toiletten en douches zijn kraakhelder.
We zijn er langs geweest in december maar snel doorgereden. Het leek ons een heel onveilige plek. Vooral in de donkere wintermaanden. Dan kun je beter overnachten bij een benzinepompstation of midden in het dorp op een plein.
Mijden, afschuwelijk duur. Ik ben er niet gaan staan. Dan maar liever omrijden. Gelukkig liggen er in de buurt nog andere camperplaatsen.
Uitstekende camperplaats die van alle gemakken is voorzien. Zeer aanbevelenswaardig. Buiten het seizoen niet zo druk.
Wij zaten hier eind november toen het al begon te sneeuwen. In de avond kwamen we aan en dan moet je oppassen voor de bomen met laaghangende takken. Gelukkig was de eigenaar zo slim om die op tijd te knotten. Als het sneeuwt, is het best lastig om de camper er heelhuids uit te krijgen. De camping was verder uitstekend. Verwarmde toiletten en douches zonder munten.
We zijn er in het najaar geweest, maar onze camper kregen we er niet uit vanwege kleinere campers die naast ons stonden. We hebben moeten wachten tot de eigenaren weer terug waren. Daarom oppassen bij het parkeren als het even minder druk is. De oplossing is meerdere parkeerplaatsen bezetten zodat niemand anders naast je kan staan maar dat wordt door de andere camperaars als a-sociaal ervaren.
Ben er geweest maar niet gestaan. Bij regenachtig weer zoals in december ben je aangewezen op terreinen met vaste ondergrond. Vast komen te zitten is geen prettig gevoel. Gelukkig hebben we nog altijd de wegenwacht. Ik kom in het voorjaar weer terug. De beheerder leek me een geschikte kerel. De camperplaats is relatief goedkoop vlakbij Amsterdam en Haarlem en de busverbindingen zijn prima.
Ik heb hier in het najaar gestaan en was redelijk tevreden over de camping. De medewerkster sprak Nederlands, de bushalte was vlakbij en in het weekend gratis, de plaatsen waren ruim. De schotelontvangst was prima. Helaas heeft een van de gasten mijn horloge gestolen. Even naar het toilet, mijn handen gewassen en twee minuten later was hij weg. Overal nagevraagd maar niemand wist er iets van.
Jammer dat deze plaats niet gratis is, zeker buiten het seizoen. We hadden veel last van feestende jongeren in het restaurant ernaast die tot middernacht doorgingen. De geldophaler was een vriendelijke man. Verder waren de voorzieningen goed. Helaas geen elektriciteit. We betaalden 4 euro voor een nacht.
Dit is geen camperplaats maar een redelijk dure parkeerplek. Je kunt je camper elders in de stad goedkoper parkeren. Ook hier is mijn advies: schrappen. Vermelding roept verwarring op.
Prima plek, zeker, maar te duur.
Als je d.m.v. Parkmobile of een andere provider betaalt is het goedkoper dan via de automaat. Let er wel op dat je op tijd betaalt. Je kunt de camperplaats ook gebruiken als parkeerplaats om naar Vlieland of Terschelling te reizen. Het is dan wel raadzaam en sociaal om hem dan te plaatsen bij de normale auto’s.
Ik stond hier met een camper op 1, 2 en 3 december. Het personeel was supervriendelijk en coöperatief. Ruilen van plaatsen voor een goede schotelontvangst was geen enkel probleem. Ook voor het verschuiven van data deden ze niet moeilijk. De prijs van 15 euro voor 2 personen is zeer billijk. De afstand naar het centrum is prima. Zeker aanbevelenswaardig.
Sitecode: 20924
Voor een relatief kleine plaats - voor zover je die klein kunt noemen - is het een redelijk goede camping. Schotelontvangst was prima - altijd een probleem bij stadscampings - en de voorzieningen waren goed. Daarom een 8. De medewerkster was buitengewoon vriendelijk. Alleen de prijs viel ons tegen. Er waren veel goedkopere campings in Spanje. We bleven hier maar een nacht omdat het regende en woei
Je moet hier niet in het donker komen vanwege de laaghangende takken. Verder is de oprit heel steil. De vriendelijke medewerkster sprak uitstekend Nederlands en verder gaf zij heel betrouwbare informatie zoals waar je het beste kunt staan om een goede TV-ontvangst te krijgen. Ook broodjes en croissants zijn te krijgen. Prima camping. Ik ben heel tevreden.
Prima camping. Helaas bleef de beheerder niet wachten totdat ik er aankwam. Op klokslag 20:00 uur vertrok hij toen ik enkele minuten later binnen kwam. Rare gang van zaken, vind ik. Ik heb de auto zelf op een plaats gezet en de volgende morgen bij een vriendelijke vrouw afgerekend. De prijs was zeer billijk. De voorzieningen waren prima en de locatie uitstekend.
Ondanks de vriendelijke medewerkster, geef ik deze camping een onvoldoende. De eigenaar bevalt me niet en geeft onbetrouwbare informatie. Voor de rest zijn de voorzieningen prima. Jammer van die arrogante eigenaar die in staat is om de volgende keer de toegang te weigeren. Daarom zal ik er niet veel over vertellen.
Buiten het seizoen heel betaalbaar, slechts 17 euro voor twee personen en een camper plus alle faciliteiten. In de omgeving kun je prachtige fietstochten maken. Heel vriendelijke ontvangst.
Prima camping met goede voorzieningen en tegen een betaalbare prijs. We zullen hier zeker vaker komen.
Veel te duur voor een camperplaats zonder noemenswaardige faciliteiten. En dan ook nog toeristenbelasting heffen. Verderop zijn gratis camperplaatsen inclusief water en toiletten. Het is buiten het seizoen ook mogelijk om vlakbij het kasteel gratis te parkeren. De gemeente Carcassonne verdient een dikke onvoldoende.
We blijven hier maximaal 2 nachten om de stad te bezoeken. Sanitair is absoluut onvoldoende en van slechte kwaliteit. WiFi is matig. TV ontvangst is moeilijk vanwege de hoge bomen. Met de fiets naar de stad is mogelijk maar ook LEVENSGEVAARLIJK. Parkeren in de stad is vrijwel onmogelijk. Het enige positieve is dat men Engels spreekt op de camping.
Mensen zijn vriendelijk. Dat is okay, maar ik zal hier nooit meer staan. De sanitaire voorzieningen zijn armoedig en voldoen absoluut niet, zelfs niet in september. Elektra wordt met sleutel aangesloten, maar als de stoppen doorslaan zijn de beheerders na 20 uur niet meer te bereiken. Wij vertrekken morgen naar een echte camping die weliswaar verder van de stad ligt, maar hopelijk veel comfortabeler.
Jammer dat de schotel niet goed werkt. Voor de rest sluit ik me aan bij de andere beoordelingen. Het fietspad is prima. BVN is overigens wel te ontvangen bij wat pas en meetwerk. Sanitair is goed in orde en bij stroomstoringen kun je goed bij de contacten, want ze zijn niet vergrendeld.
Op 31 augustus om onverklaarbare redenen gesloten.
De camping was vanaf de autoweg Magdeburg-Dresden moeilijk te bereiken omdat de verbindingsweg was afgesloten. Alleen begaanbaar via een zeer slechte klinkerweg. Op zich voldeed de camping aan al onze eisen. WiFi was tegen betaling van 3 euro aanwezig. Wij betaalden 20 euro voor 3 personen.
Ik was hier vorig jaar ook. Het lozen van de vuilwatertank kun je ook doen via de talloze putjes op het parkeerterrein. Niemand stoort zich daar aan want het is geen chemisch afval. Let op dat je de juiste douches neemt in het hotel. Sommige zijn heel comfortabel en andere geven heel weinig privacy..Voor mij een prima plaats midden in het centrum.
Reims is een prachtige stad en de camperplaats bevindt zich vlakbij het centrum. Toen wij er kwamen was de plaats vol maar een van de campereigenaren gaf ons de code om binnen te komen en de voorzieningen (vuil water lozen en chemisch toilet reinigen) te gebruiken. Voor een 7 meter lange camper is het keren inderdaad een probleem. Er stonden nog geen 8 campers. Desondanks waren alle plaatsen bezet
Prima camperplek vlakbij het centrum.
Een heel goede camperplaats niet ver van Harlingen. Als je met de fiets naar Vlieland of Terschelling gaat, kun je veel beter hier je camper parkeren dan bij de haven in Harlingen. Vriendelijk personeel en perfect sanitair.
Sommige elektra palen doen het niet en het wordt dan lastig je geld terug te krijgen. Volgens de gemeente kun je voor meerdere dagen reserveren maar bij mij werd er meteen 7,70 euro afgeschreven terwijl ik het apparaat nog aan het bestuderen was. Nu maar hopen dat ik op Vlieland via Parkmobile kan betalen. De automatisering is bij lange na niet perfect. ------- De gemeente Harlingen compenseert de teveel betaalde kosten. Dat is een compliment waard. Let op dat je de + knop gebruikt als je meerdere dagen wilt parkeren. Het is overigens ook mogelijk om Parkmobile of een andere provider te gebruiken. Prima geregeld dus.
Wij wilden hier staan maar na overleg besloten we door te rijden en naar een camping te gaan. De plaats is heel afgelegen en bovendien moeilijk te bereiken voor iets grotere campers vanwege de hekwerken. Er stond niemand en het geheel zag er heel onverzorgd uit.
Op zich een prima camping, maar in het hoogseizoen aan de dure kant.
Niets dan lof over deze camperplaats. Niet ver van de stad (op fietsafstand). Prima douches, schone toiletten en een heel vriendelijke havenmeester. Je kunt je plek ook reserveren en dat is uitzonderlijk voor camperplaatsen. Het enige wat verbeterd kan worden is de openingstijd van de sanitaire voorzieningen. Die zijn 's nachts namelijk gesloten. Wij komen zeker terug.
Prima camperplaats vlakbij Giethoorn. We komen zeker terug. Zulke camperplaatsen zijn een voorbeeld voor andere. Waren ze allemaal maar zo! We zaten hier in het hoogseizoen op 27 juli en er was nog volop plaats hoewel het mooi weer was.
Heel rustig. Ondanks het hoogseizoen was er bijna niemand aanwezig behalve een kleine camper en een bungalowtent. Er waren maar 2 toiletten, een douche op muntjes en een wastafel. Verder geen mogelijkheid om je chemisch toilet te ledigen en je vuilwatertank te ledigen tenzij je een lange vuilwaterslang hebt die bijna niemand heeft. Ook geen mogelijkheid om je watertank vullen. Dus 20 euro is veel. De camperplaats bevindt zich voor de camping maar dat wordt je niet verteld. Die camperplaats heeft geen voorzieningen. Je bent min of meer verplicht gebruik te maken van de camping.
Wij zaten hier van 25 tot 30 maart 2017 voor 19 euro per nacht (Acsi). Geen geld voor zo'n dure stad. Metro en bus hadden we niet nodig want we hadden fietsen bij ons. Prima sanitair, vriendelijke ontvangst in het Nederlands en goede schotelverbindingen. Een aanrader voor buiten het seizoen.
Prima camping en heel rustig. Voor die prijs kom ik in de zomer zeker terug. Baguettes en croissants moet je wel van tevoren bestellen. Heel vriendelijk personeel. Goede schotelontvangst.
Prima overnachtingsplaats in het centrum van Bapaume met een goede hamburger en patattent vlakbij. De friteskraam is wel snel gesloten 's avonds. Munten voor het water kun je kopen bij de bakker om de hoek die ook lekkere stokbroden en croissants verkoopt. Geen last gehad van jongeren. Vooral buiten het seizoen is het hier heel rustig. Jammer dat je voor het water moet betalen en dat hij niet op euromunten werkt. Het wisselen is veel te omslachtig omdat het kantoor niet in de buurt is.
Prima plaats maar waar haal je de muntjes voor het water? [moderator: zie omschrijving, bij het VVV]
Uitstekende plaats om Canterbury te bezoeken.
Heel goede camping. We werden in het Nederlands verwelkomd door een heel aardig Hollands meisje dat ons goede informatie gaf over alles. Schoon sanitair en we betaalden maar 19 euro per nacht met een ACSI kaart.
Het is nu 18.00 uur en ik heb niets gemerkt van geluidsoverlast. Het is hier heerlijk rustig, niet ver van de stad. Omdat het gratis is, vind ik dit wel een aanrader.
We zaten hier op de laatste dag van oktober en kwamen laat aan voor een nacht. Elektra was gratis. Jammer dat de camping de volgende dag werd gesloten. Anders waren we langer gebleven.
Zeer goede camping. Klein maar fijn. Elektra en water waren overigens gratis. Brood en croissants waren goedkoop. Camping was niet duur. We zaten hier eind oktober vlak voor sluitingstijd. Zeer vriendelijke dames.
Zeer vriendelijke eigenaar. Goede voorzieningen. Alles heel netjes. Wij komen zeker terug.
Zeer goede camping. We waren hier eind oktober en alle voorzieningen waren aanwezig. Korting met ACSI kaart.
Helaas geen elektriciteit. Voor de rest heel rustig.
Prima plaats. Jammer dat je zo lang moet wachten om binnen te komen. Bij de douches zijn mannen en vrouwen niet gescheiden. Een beetje raar.