@Nijland
- 2006
Perfecte plek voor als je naar Dover wilt. Vijf vlakke verharde plekken met stroom en een viertal op gras zonder stroom. Water innemen mogelijk en loosplek voor grijs en zwart water. de beheerder zou elke dag langs komen om geld te innen maar die kwam dus niet. officieel € 8 per nacht.
Hele fijne en verzorgde camping. een lieve kordate dame die je hartelijk ontvangt en wegwijs maakt. Mooie grote plekken. £ 28 voor 2 personen en camper per nacht.
Buiten een kraantje en een vuilnisbak is er helemaal niets maar wat een geweldige plek. Een enorm grasveld met een supermooi uitzicht. klein halfuurtje lopen over een public footpath naar het prachtige plaatsje Rye. £10 per nacht en je hoeft niet zoals eerder vermeld lid te zijn van een club.
Fijne rustige plek met een fritestent op de hoek. Het historische verdedigingswerk La Citadelle ligt in het bos aan de overkant van de brug.
Fijne camperplaats op een mooie plek voor een mooie prijs. Toch maar 3 sterren omdat in de sanitaire units de schoonwaterslang achter hetzelfde deurtje zit als de wc uitstort en de slang om je wc mee schoon te spoelen Getver.
Het is niet de mooiste camping, soms wat onverzorgd. maar de prijs kwaliteit is prima in balans. camper + 2 personen + stroom € 10,60 per nacht.
Wat een geweldige cp, mooie plekken met alle voorzieningen en nog gratis ook. Gerar de zoon van de eigenaar deed een enthousiaste proeverij en we werden uitgenodigd om te zien hoe het druiven persen in z’n werk ging. dat hebben we niet eerder meegemaakt. dikke pluim voor de familie dit dit mogelijk maakt.
Wat een geweldige goed georganiseerde cp. Ruime plekken op grid die keurig zijn aangeharkt voor je komst. Fijne (betaalde) douches. Dichtbij de kust waar je prachtige wandelingen over de kliffen kunt maken.
Een prachtige camperplaats verzorgd door de gemeente. We voelden ons heel veilig, mede door de grote aantallen campers. Met de tram die voor cp stopt, sta je in een mum van tijd in het oude centrum van Zaragoza. Een goede aanrader!
Update, de hele camperplaats staat nog steeds bomvol met caravans. Naar het lijkt Roma. Overal hangend wasgoed en auto’s die er kriskras tussen staan.
Prima camperplaats, mooie vlakke plekken en bij erg nat weer zijn er rijplaten zodat je niet vast rijd in het zompige gras. Minpunt is, er wordt 10 ct gevraagd voor het afwassen, kneuterigheid ten top, terwijl 20,00 euro excl stroom, per nacht flink aan de prijs is.
In 2023 ook hier gestaan, toen vonden wij het een prima plek daarom dit jaar opnieuw gekozen om hier een paar nachten te staan. Er stonden ca 10 caravans met partytenten aan elkaar gekoppeld. We zijn er een mooi stukje vanaf gaan staan en hebben er geen last van gehad. weet ook niet of dit incidenteel is of structureel maar vond het zeker geen verbetering. Een camperplaats is voor campers.
Eén en al vriendelijkheid en behulpzaamheid bij aankomst. we wilden graag op de camperplaats staan maar die was vol, Diana de eigenaresse regelde toch een plek voor de nacht zodat we de volgende dag op de cp konden staan. we hadden problemen met onze fietsacculader, Diana deed echt haar best ons te helpen. fijne cp in een prachtige omgeving met mooie wandelroutes.
Een fijne cp met grote plekken en veel privacy. Vriendelijke ontvangst, de medewerkers waren zeer behulpzaam. Centrum op loopafstand en een goed Italiaans restaurant in de buurt. Zeker een plek om terug te komen.
Een fijne camping, veel ruimte, goed sanitair en in tegenstelling tot eerdere reviews zijn de campingeigenaar en zijn vrouw alleraardigst. Vanaf de camping kun je prachtig wandelen en fietsen. Wij komen terug!
Een leuke goed onderhouden camping met nieuw sanitair, prijs naseizoen €29,- camping accepteert geen CC kaart meer. Douchen €0,50 voor 2 minuten dat vinden we voor een camping ongebruikelijk. Vers water innemen moet je ook betalen, het is geen camperplaats waar je voor elke dienst moet betalen! Als je pech hebt dan zit je de hele dag in het lawaai van de grasmaaier van de camping.
Net vertrokken vanaf de gezellige camperplaats van Xavier en Fatima. Alle faciliteiten zijn aanwezig met zelfs een heerlijk zwembad erbij. En als je het vraagt, bakt Fatima ook nog een brood voor je en wordt zelfs warm bezorgd aan de deur. Xavier spreekt perfect Engels. Kortom, erg aardige mensen en een fijne cp!
wat een paradijs en dat is nog aan de magere kant omschreven. Vlakke plekken met stroom, prima sanitair, blinkend schoon, een mooi zwembad, een overweldigend uitzicht en dichtbij de opstapplek voor de bus naar de Caminito. Eigenaren zijn lieve sympathieke mensen. Het laatste stukje weg ernaar toe is niet heel fijn maar te doen.
Leuke camping met vriendelijke beheerders die praktisch geen woord Engels spreken maar je overal mee helpen. Sanitair gebouw spik en span en zelfs verwarmd.
Mooie camperplaats dicht bij de molens. 1 km lopend naar boven, met een grandioos uitzicht. Voor fotografen is het vervelend als campers het uitzicht op de molens verpesten.
Een camping om een dagje naar Gent te gaan met de gratis shuttlebus op een 10 minuten lopen. De prijs is fors verhoogd met 20%, nu dus 30 euro. ‘s Avonds is het aardedonker als je de camping opkomt, de paden zijn minimaal verlicht maar de veldjes niet.
Veel mensen gebruiken deze camping als doorgangs camping wat erg jammer is. De plekken aan de rivier De Loue zijn ruim en iedereen zet zijn camper of caravan neer zoals ze het zelf willen. Je kunt heerlijk zwemmen in de rivier, het water is erg helder. Het sanitair is gedateerd maar schoon. De camping eigenaar is vriendelijk en joviaal. Wij waren ook van plan om hier 1 dag te staan, het werd een kleine week! CC camperkaart is hier wel geldig!
Een goed georganiseerde terrassencamping, ruime plekken met water. Vandaag 3 juni echter nog steeds in de winterstand. We staan tussen nog onbewoonde seizoensplaatsen, het lijkt uitgestorven. Zwembad en winkel gesloten. niet heel gezellig.
Een prima camping om een paar nachten te staan, sanitair is gedateerd maar de douches zijn fijn. de camping is niet echt in vakjes met hagen als afscheiding ingedeeld en dat vonden we een plus. Het hokje om het chemisch toilet te legen is echt goor, wordt kennelijk niet frequent gereinigd. 2 personen met CC kaart incl. toeristenbelasting € 18,- Niks mis mee
mooie cp, ruime vlakke plekken. warm water voor de afwas is gewoon koud, maar de douche is een aanfluiting, kost 1 euro maar je kunt je kont niet keren, ergerniswekkend! Met ACS is de stroom inbegrepen, zonder exclusief.
Een zeer betrokken, hulpvaardige en aardige eigenaar is Antonio. De site is nog niet klaar maar alles functioneert wel. Een plezierige plek van waaruit je Santiago makkelijk kunt bezoeken per fiets of met de bus.
Fijne kleine camping met grote plekken. Eigenaars/ beheerders zijn vriendelijk en behulpzaam. Een serviceplaats voor campers ontbreekt echter, grijs water afvoeren is helaas niet mogelijk.
Een erg mooie cp, zeer aardige boer. Het sanitair is goed en schoon. mooie plekken en ziet er verzorgd uit. Op basis hiervan 5 sterren. maar het vee staat op stal en krijgt waarschijnlijk kuilvoer. Deze stank is niet te harden, dakluiken dicht, alsook deuren en ramen. Buiten zitten of lopen is niet fijn. Hopelijk is dit een incident omdat ik deze klacht nergens heb gelezen in andere reviews.
Er is een ouder deel en een nieuwer deel van de camperplaats, het nieuwe deel oogt nog wat kaal maar als de planten gaan groeien zijn dit fijne plekken met veel privacy. Wij stonden op het oude deel dat wat campingachtig aandoet. mooie ruime plekken op gras. Een hele fijne en betaalbare cp. 1 afwasplek voor zo’n groot veld is wat minimaal in het hoogseizoen. Restaurant is prima en betaalbaar.
Wat een fijne cp, we schrokken toen we aankwamen omdat de cp redelijk dicht bij de provinciale weg ligt en we bang waren voor verkeerslawaai. Totaal geen last. Mooie ruime plekken, goed sanitair, lekker heet water en uitstekende Wifi. Prima prijs voor een mooie plek.
Prima overnachtingsplek, netjes en verzorgd, echter geen stroom zoals eerder aangegeven Er zijn 6 i.p.v. de aangegeven 18 plekken.
Prima plek voor een nachtje, zoals eerder aangegeven erg smalle plekken maar daar kies je voor of niet, het uitzicht is fenomenaal. Wij kwamen hier om de vuurtoren in de avond te fotograferen, helemaal gelukt. prijs €9, dagelijkse controle op betaling door de politie.
Een kleine fijne camping met ruime plekken en superschool sanitair. Met CC kaart €18. Waar de naam Kindervreugde vandaan komt is ons een raadsel, we hebben geen speeltoestel gezien.
Sitecode: 19229
Oplichters van de bovenste plank. Met CC kaart zou je €20 excl toeristenbelasting moeten betalen, nou dat werden er bijna €30 per nacht. En wat heb je ervoor: de sanitairblokken zijn afgesloten tot april. Water halen, toilet (wel 1 voor de heren en 1 voor de dames idem met de douches) zitten in een noodunit. Je kunt je douchen of naar het toilet gaan in het fitness gebouw een heel eind verderop.
Mooi park voor mensen die een huisje hebben gehuurd maar geen plezierige camping. Geen enkele plek is vlak en het sanitair verdiend echt geen 4 sterren.
Mooie camping. Ook een CCC Acsi camping, maar als je meent 20€ per nacht exclusief toeristenbelasting te moeten betalen en je krijgt een rekening van bijna 30€ dan is het zeker een domper. Er worden naast toeristenbelasting nog administratie en inschrijvingskosten berekend.
Leuke spontane ontvangst! Een prachtige cp, keuze om op gras of steen te staan. Je kijkt zo de weilanden in. Goed verzorgd en erg gastvrij. Meerdere fietsroutes liggen al voor je klaar. Fijn om op een cp sanitair te hebben. We hadden hier graag nog langer willen blijven als het niet had geregend. We komen hier graag terug!
Een topcamperplaats! Mooie plekken en top sanitair! Erg vriendelijke en behulpzame eigenaren, wij komen hier zeker terug!
Prima plek om te overnachten. Grijs water lozen, toilet legen en water innemen gratis. Keurig verzorgd. Twee restaurants naastliggend.
Fijne plek waar je veilig je camper kunt achterlaten als je naar Sevilla gaat. Staanplaats € 12,10 elektriciteit € 2,80 per dag. ca 8,5 km van Sevilla met de fiets, mooi veilig pad.
Een camping met veel vaste staanplaatsen. Oogt ietwat onverzorgd. Sanitair netjes. De vaste staanplaatsen dat in het weekend volloopt met de locals zorgen voor rumoer en keffende hondjes.
Prachtige camperplaats met uitzicht op de stadswallen en het stadje. Supermarkt op loopafstand.
Erg leuke camping met een prachtig uitzicht over zee. Om direct bij het water te komen is er een wandelpad naar beneden. De terugweg omhoog kan voor sommige mensen nog wel pittig zijn.