@Nijverheid
- 2012
Niet aan beginnen. wel betalen slagboom niet open. ze willen niet terugbetalen. Er zijn in Frankrijk veel van deze plaatsen. ik zou ze vermijden.
Voor de camperplaats met al zijn voorzieningen 5 sterren, maar als de wind uit het zuiden komt krijg je de stank van de in directe omgeving aanwezige varkensboer er gratis bij daarom 2 sterren. Kom wel vroeg. De site is populair.
Mooi uitzicht. Nukkige eigenaar. Je mag niet op de verharding staan maar beslist op het gras. De vele vliegen zorgen voor ergenis voor deze veel te dure plaats. €12 en €5 voor stroom. verder is er niets.
Sitecode: 20387
2 nachten hier gestaan. Prima plaats. Alles werkt. Zelfs een betaalde douche. €0,50 om de deur te openen en €0,50 voor een grote, schone en warme straal.
Wij hebben hier 2 jaar geleden ook gestaan. Prima mensen, alles is aanwezig tot een wasmachine toe. Leuk om te fietsen over de voormalige spoorlijn. Maar de vliegen hadden deze camperplaats ook uitgekozen als vakantieverblijf. Wij kijken niet op een vliegje maar dit sloeg alles buiten zitten was niet mogelijk. Zonder vliegen een dikke 10. maar met vliegen een 2 Misschien hadden wij het niet getroffen.
Wij waren hier op 13 september 2016 in de mooiste nazomer sinds jaren. Ondanks dat er campers op het gras stonden en ook op de foto's zichtbaar zijn mochten wij beslist niet op het gras. We wilde 2 dagen blijven regen zou er niet komen. Er was geen praten aan. Het lijkt wel willekeur. Wat een onvriendelijke beheerder. We zijn weggegaan ik zou zeggen beslist links laten liggen.
Veel lawaai door omliggende wegen. 1 nacht is te doen daarna ga je je storen aan de herrie. Sanitair prima en gratis, goede Wifi.