@Nikki13
- 2004
CP vlakbij de A1, goede plek om te overnachten. Parkeerplaats bij een school, rustig geslapen. Kerkklokken om 9.15u. Sanizuil/ toilet geen gebruik van gemaakt.
Verbod voor campers, wij zijn toch doorgereden naar de parkeerplaats. Er stond geen enkele camper terwijl er ruimte genoeg was. Jammer dat de gemeente het moelijk maakt voor campers om de stad te bezoeken en uitgaven te doen.
Mooie plek met veel bomen, met ernaast een zwembad met ligbedjes. € 3,50 entree, na 15.30u korting en ook kinderen en 60+. Er is afwas gelegeheid en er zijn 3 buiten douches. Lozen toilet niet gezien, maar wel gratis! Wij hadden alleen ontzettend veel last van kleine vliegen.
SVP VERWIJDEREN, er is niets
Nog steeds gesloten, vraag me af of de voorzieningen er straks nog zijn...
Fijne camping, €24,50 zonder stroom en toegang tot het zwembad. Wij stonden na de receptie links waar een aantal speciale camperplaatsen waren. Vlakbij het zwembad, schone sanitair gebouw met gratis warme douches. Alvor is een gezellig dorp waar (helaas) veel Engelsen komen. Wij zijn op de fiets naar Portimeo geweest om de Benigal grot per boot te bezoeken. Helaas sluit het zwembad al om 18u!
Mooie CP, wel wat hinder van de trein die over de brug rijdt maart in de nacht minder. Openbaar toilet en water aanwezig. 2 ruime plaatsen. Ook ruimte om een evt. aanhanger neer te zetten. Je moet dan wel manoeuvreren.
Dag na de tijdelijke sluiting bezocht op 21 juli. Na de rit naar boven bleek deze vol te zijn ondanks de vrije plaatsen. Naar mijn weten kun je niet vooraf reserveren. Uit moeten wijken naar parkeerplaats vista alegre, bij plaza del torres om het Guggenheim museum te bezoeken. Prima plaatsen in de schaduw, overnachten is niet meer mogelijk waardoor we verder niet Bilbao konden bezoeken.
Mooie plek met bomen en gratis faciliteiten. Zag er prima uit en vlak naast de snelweg. Dit kan bij het overnachten ook een nadeel zijn. Dorpje met div. kleine naar goed uitgeruste supermarkten
Prachtige locatie, wandelen naar de vuurtoren en mooie zonsondergang. Wel druk bezocht. Helaas geen zeehonden gespot. Max 1 nacht en donatie bij box in café!
Prachtige camping, schoon en goed georganiseerd. Idem als de review van Mirja & Bert. Enig minpuntje is de matige wifi.
Prima plek om te overnachten al is het mi een gedoogplek. Wat Theoz schreef over Titanic Quarter klopt niet meer. Het parkeren is niet (meer) gratis en vooral bij kamer duur, 1 dag duur.
Mooie camping vlak bij de A6, wij hebben er 1 nacht gestaan en gekozen voor de camping ipv de camperplaats er tegenover. Ruime plaatsen in het gras en sommige plekken schaduw. Helaas weinig uitzicht op zee Saone vanwege de struiken/bomen. Het sanitair was voldoende, helaas laten sommige campinggasten het vuil achter:( Wifi gratis, je moet wel vragen naar een voucher en is het is niet stabiel. Broodjes service. 24€/ 2p zonder stroom!
Gratis Camperplaats bij erlebnisbad, geen voorzieningen. Was nog 1 camperplaats vrij, maar 1 camper en caravan. Andere plaatsten werden gebruikt door auto's (wegsleepregeling!) En container ivm verbouwing sauna. Erg drukke parkeerplaats, rustige nacht gehad. Fürthermare niet bezocht, was prijzig. 2u voor € 18 ( incl sauna) of €13,50 excl. sauna. De €4,- in ander review voor buitenbad?
Superplek voor één of meer overnachting(en). Alle voorzieningen en vriendelijke eigenaresse. 2,5km van Thermen Bussloo en het meer van Bussloo is op loopafstand. Veel fiets Mogelijkheden. Wij komen zeker terug...
Op bordjes staat camperplaats Port Fluvial! Fijne plaats rustige plaats voor overnachting, idd 2 campers geparkeerd:(
Camperplaats op loopafstand van zee, mooi uitzicht. Parkeerwachterkomt in de ochtend, €5 voor parkeren. Terrein flink hellend, was afgezet met lint. Plaats genoeg, waren er op 1 aug. wellicht in weekenden snel vol. Stranddouches/wc aanwezig bij ingang strand. Leuke strandbar, op de camping nabij hebben ze een kleine supermarkt en kan men evt. eten.
Mooie naturisten camping, alle faciliteiten inclusief. groot zwembad, ligweide met bedjes, sauna, Hammam, fitness, yoga, tennis, speeltuin etc. Leuke bar waar men lekker kan eten en brood bestellen. Personeel spreekt vnl frans maar erg vriendelijk. Sanitair verouderd. prijs/kwaliteit is goed. €28,- per nacht voor 2 pers. Aankomst vanaf 8u, vertrek voor 20u. Wij komen zeker terug
Mooie camperplaats, wij stonden meteen na de brug rechts, de officiële plaats is links. leuke fietsroutes oa naar Roetgen met een fijne sauna:) Verder geen faciliteiten maar voor een gratis plekje voor 1 nacht heb je deze ook niet nodig...
Rustige camping met vriendelijke Nederlandssprekende eigenaresse. Vlakbij Monschau, met de ebike goed te fietsen. Helaas is het zwembad buiten gebruik. Sanitair prima, douchen met muntjes. evt. fietsen te leen voor broodjes ed. Eten in het restaurant prima.