• Camperlocaties

• tiktok

@Nikon

Lid van Campercontact sinds 2019

Een locatie beoordeeld—meer dan 6 jaar geleden

aangekomen op deze bijzondere CP met Nederlandse eigenaars ,werden we hartelijk ontvangen en kregen de vrijheid om deze gave plek te bewonderen. Wat een rust en zo sfeervol alles klopt gewoon ,sanitair en alles is gewoon een dikke tien ,vriendelijkheid van deze Limburgse mensen staat bovenaan ,en dat laten ze weten ook prima gewoon.hou je van een rustige overnachting is dit de plek dank jullie wel

mooie rustige plek.

Mooie rustige plek .

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Hele mooie rustige plek als er nog stroom zou zijn zou het plaatje compleet zijn .Ook tegen betaling

Een locatie beoordeeld—bijna 7 jaar geleden

Mooi sanitair warme douche vriendelijke mensen moeilijk als je slecht ter been bent ivm trappen naar beneden.wij betaalden 16.50 voor een nacht.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 7 jaar geleden

Heerlijke kip pirripiri wel van te voren reserveren anders word je weggestuurd !!

Een locatie beoordeeld—ongeveer 7 jaar geleden

Hele mooie plek ! vriendelijke mensen heerlijke schone douche en lekker rustig.Als je op de coördinaten rijd niet het zandpad inrijden is erg slecht maar doorrijden tot aan de verharde weg rechtsaf dan zie je vanzelf het bordje.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 7 jaar geleden

Een hele mooie plek !! Rustig niet duur vriendelijke mensen lekkere douche .Ga niet door het grindpad maar ga rechtdoor en dan op de verharde rechts af .Want het grindpad is door de regen erg slecht .Als je op de coördinaten rijd stuurd hij je door het grindpad NIET DOEN DUS.!!!

Een locatie beoordeeld—ongeveer 7 jaar geleden

Als je van rust houd en natuur moet je hier zijn Mooie plek Isabel is heel vriendelijk de drankjes verkoopt ze niet meer .Verder zeker een aanrader.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 7 jaar geleden

als je de prijs al ziet ?? dan ga je nog niet kijken.sorry

Een locatie beoordeeld—ongeveer 7 jaar geleden

Wat een aparte plek en wat een ontvangst het was alsof we mekaar al jaren kende De soep werd geserveerd daarna een heerlijke warme portugeese maaltijd met een heerlijk toetje na.Dat hebben we nog nooit meegemaakt.zoveel Hartelijkheid en dan gratis dat wilde we natuurlijk niet .Bedankt we hebben er een nieuwe Fam bij tot snel .

Een locatie beoordeeld—ongeveer 7 jaar geleden

Wat een leuke plek heel leuk oud dorpje helemaal omringd door een stadsmuur de tijd heeft hier stilgestaan.Maar er is wel WIFI en die werkt Super .En een prachtig toilet super schoon.

Een locatie beoordeeld—ongeveer 7 jaar geleden

aub ga deze plek snel verwijderen !! moeilijke weg ernaartoe en de camping plek is niet meer en als je voor de poort staat kom je bijna niet meer omhoog .En word niet open gedaan.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Hier is helemaal niets te vinden ?

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Hele mooie camping alles netjes verzorgd en de douche en toilet mooi schoon en heerlijk warm water .Vriendelijke ontvangst .

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Wij kwamen hier voor een nacht !Het werd een hele week.Een plek die je nergens anders vind zo gastvrij HARTELIJK behulpzaam en vriendelijk .Ook hebben we mee mogen genieten van een heel gezellig kastanje feest.En dan elke morgen die verse broodjes waar vind je dat .Als je in de buurt bent echt een aanrader !!Maar nou niet allemaal daar naartoe want dan hebben wij geen plek meer als we komen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Kom je boven is het gesloten niet leuk staat vermeld op campercontact dat het hele jaar open is SLECHTE ZAAK .

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Hier wil je niet meer weg !! Wat een uitzicht en wat een vriendelijke Man.Echt een SUPER plek een aanrader als je in de buurt bent. O nee doorrijden anders hebben wij geen plek meer als we komen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Niets meer hier geen campers meer werden dus geweigerd. Jammer dat zoiets er dan toch op blijft staan .

SUPER mooie schone rustige camperplek . En voor 8euro en goede wifi Top

Sitecode: 20731

Wat een plek, een plek met een gouden randje. wij reisden negen maanden met de camper door Europa nergens zo een mooie netjes verzorgde camperplek gezien. Zeker aangaan als je in de buurt bent !! O nee doorrijden anders hebben wij geen plekje meer, want wij komen hier zeker terug.

Sitecode: 2021

Mooie plek, heel goede wifi, verharde plekken om te staan met de Camper, vriendelijke eigenaar. Betaalde 7,50 om er te staan incl stroom van 17uur tot 10uur de volgende morgen. Ga je op de camping staan betaal je 12.50 en dan heb je ook douche en toilet

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Heerlijke rustige plek. Lekkere warme douche en een hele lieve schat van een hond. Mocht hem niet mee nemen jammer. Toch ondanks dat lieve aardige mensen, drie dagen gestaan. En niet te vergeten SUPER goede wifi .

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Een super plek ! Stroom en Wifi.En vriendelijke mensen en heerlijke wijn . En rustig en een heel mooi uitzicht over de wijngaard een plek om terug te keren

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Deze plek staat als camperplek maar wij vonden het meer een camping.Wel heel rustig en netjes en Vriendelijke mensen .Leuke winkel waar alles te koop is voor je dagelijkse behoefte .En het uitzicht is werkelijk GRANDIOOS.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

wij waren hier op 15 aug . is geen speciale CP maar camping. sanitair prima ontvangst vriendelijk en erg behulpzaam . de prijs is geen 6 maar 10 euro excl stroom.3,50 p/d. omgeving en uitzicht subliem komen zeker terug.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Wij hebben hier gestaan op 11 aug 2018 ruime plaatsen .sanitair zag er niet ergfris uit wel lekker warm water.wifi perfect .van de crossers geen last gehad wel was er een feest in de buurt tot 0.400 uur pech denk ik .weg dr naar toe via gps goed te doen.10 euro mooie prijs.beste CP plek.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

leuke rustige plek vriendelijke eigenaar .Wij betaalden 8 euro om er te staan stroom en water. Het was even zoeken maar ook Wij hebben hem dus gevonden

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

8-8-2018 Geen fijne plek heel heel druk en het stadje niets bijzonders wel heel mooie stadsmuren.Echt schitterend wij hebben geen voorzieningen gezien .OOK GEEN DOUCHE staat wel vermeld op campercontact.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Wat een prachtige mooie ruime schone plek.Ruimte en Rust echt heerlijk om hier te zijn.Zo moet je ze gaan zoeken zo zijn er maar weinig .gewoon PERFECT en heel vriendelijke behulpzame mensen.Gezellig tot 11uur buiten gezeten met hun.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Nette camping vriendelijke eigenaar en heel rustig tenminste toen wij er waren.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

De weg ernaartoe is echt PRACHTIG we deden hem met de Camper en is HEEL goed te doen.De camping hebben wij niet gedaan we hebben de camping ervoor gedaan VALLE DE BUJARUELO prachtige camping en alle schone voorzieningen aanwezig .SUPER PLEK

Sitecode: 19531

rustige plek 5euro word opgehaald .Jammer de sporthal gesloten dus geen douche .Maar het Dorpje moet je zeker bezoeken is PRACHTIG en bijna geen toeristen.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Mooi dorp veel te zien, kathedraal vond ik schitterend. De kamperplek vond ik minder; wel rustig maar verder niets. Spanje is echt niet campervriendelijk. JAMMER

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Dit is een SUPER plek 3euro om te douchen wat waren we hier blij mee.Want in de verre omtrek zijn nergens douches en deze is echt super schoon en heel netjes .Sleutel halen bij het tankstation waar ook de douches zijn.

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

Wat waren we blij met deze plek .Spanje is echt niet Campervriendelijk.Veel plekken om te stoppen maar bijna nergens voorzieningen.Een plek vroegen ze 45euro zonder ook maar een enkele voorziening.Hier moet je even zoeken bij het tankstation de sleutel halen naar beneden lopen schoenen uit badslippers aan en voor 3.50euro heb je een heerlijke douche en in het restaurant kun je heerlijk eten.TOP .

Sitecode: 20894

Schandalig wat een prijs !!! zonder voorzieningen .Dat deze hier nog in staat ? B&B is dan een aanrader

Een locatie beoordeeld—meer dan 7 jaar geleden

10sterren is voor mij te weinig het is een super plek.Vele gemeentes kunnen zich hier een voorbeeld aan nemen ! Mooi schoon sanitair is ruim ook voor invaliden heerlijke ruime douches stroom elke plek heeft zijn eigen aansluiting en waterkraan en alles Gratis .Weet niet of dat zo blijft want er staat een huisje waar je normaal moet betalen.Dus afwachten.?restaurant en winkel op einde straat

Een locatie beoordeeld—bijna 8 jaar geleden

20juli 2018 Dit is een plek met een gouden Randje als je van rust houd vriendelijke mensen kippen koeien schapen ezels en paarden en het geklepper van de vele ooievaars dan is dit de plek waar je moet zijn . Echt heel bijzonder deze plek.Het sanitair is een beetje gedateerd maar je bent hier ook niet in de stad,het is schoon en het water warm en dat is het belangrijkste .