@Nimby
2023
in de wasstraat bij dit tankstation service: water en toilet lozen. Voor €1 vijf minuten water. Exacte locatie is de wasplaats voor campers, links van de BP winkel. Daar is ook een trapstellage voor de wasbeurt.
3 jaar geleden voor de eerste keer geweest. Nu in januari 2023 terug geweest. Er is veel veranderd met komst de huidige vaste bewoners. Het voelt niet meer veilig.
Prima parking. Wij waren hier begin februari 2023. Was- en droogmachines om de hoek bij het tankstation.
2 foto's toegevoegd · meer dan 3 jaar geleden

Prima locatie. Rustige nacht, mooie wandelomgeving. Wij waren hier 28 januari 2023.
Fijne en nette camping, wij waren hier in februari 2023 zes dagen. Aldi om de hoek, 2 km naar het strand en de oude stad, die de moeite van een bezoek waard is.
2022
Sitecode: 11952
Na 2014 en 2016 zijn we vandaag weer op deze CP. De prijs is nu €14,00 inclusief elektriciteit. Innemen water kan met een buitenkraan vanaf het terras. Inmiddels is het terrein afgesloten met een ketting. Bij aanmelding ontvang je een sleutel voor het losmaken van de ketting. Als onderpand wil men je ID kaart innemen. Geen goed idee en de ACSI kaart gegeven😉
Sitecode: 19311
Een heerlijke camperplaats, voor €11,00 inclusief water innemen, lozen en toiletverzorging. In juli 2014 waren we hier ook en op 1 juli 2022 leek het op thuiskomen. Hond en baasjes hebben weer 2 dagen genoten. Dank voor de gastvrijheid.
Wat een fijne camperplaats. Ben je in de buurt zeker een nacht blijven. En is het clubhuis van de jachthaven open, ga daar een pintje pakken. Heel gezellig en de clubleden hebben een goeie babbel. Dankjewel voor jullie gastvrijheid. 👍👍
2020
Een locatie beoordeeld · bijna 6 jaar geleden
Sitecode: 92001
Begin september hebben wij 4 nachten in de boomgaard gestaan. Zoek je een gastvrije camperplaats in een schitterende omgeving, reis dan naar Piringen. Wandelroutes in overvloed, heerlijk voor baas en hond.